Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy hugh grant rajongóként nem hagyhattam ki ezt a filmet<#miaz>#miaz>
bár kihagytam volna..
egy afféle sztárkeresõ showmûsor vezetõjeként tiszta depi, és full unja az egészet..ezt a vidámságot átragassza ránk, nézõkre is<#hehe>#hehe>
full depi lettem magam is a film végére<#kuss>#kuss> még az sem dobott fel, hogy végül ez a kis bohókás színész felrobbant, és darabkái kis híjján a képembe csapódtak<#nevetes2>#nevetes2>
50 perc után kikapcsoltam és úgy volt nem is nézem végig.
gagyi, uncsi. grant rajongó kollégáknak nem ajánlott..10/1
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Elsõ gondolatom az,hogy unalmas volt de valahogy mégis tetszett.
A zenéket nagyon eltalálták sokat dobott az egész filmen.
7/10
Az egykori sorozat új moziváltozata Will Ferellel, ami abszolút nem egy hiteles név a filmes-berkekben. Ez be is igazolódott a mostani alkotásában is, akik ismerik a nevét, azok tudják, hogy az elcsépelt, szar, favicceirõl híres. Ez esetben is maximum kettõ poénon tudtam csak mosolyogni, az se az õ jelentében volt. Maga film egy hulladék, nulla történet, nulla forgatókönyv, semmi kalandfilm érzésem nem volt(még kevesebb a vígjátéké).
3/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
WOW! Azt hittem nem fog tetszeni, de le vagyok nyûgözve! Hihetetlen jó volt, fõleg a vége. Izgalmas, fordulatos, látványos.
8/10
vannak ám üresfejûek is. élõ példa vaok<#hehe>#hehe> thank you for the info<#worship>#worship>
ez kb. 10 mp volt, sztem ez könnyebb mint itt megkérdezni és várni órákat a válaszra 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Maximális látványorgia! Nem csalódtam Emmerich bácsiban. A holnapután is nagyon tetszett.
Azt kaptam amit vártam!
8/10
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
nem vártam sokat tõle, de az elsõ fél órát könnyesre röhögtem 😄 (pulcsifelvevés vitt mindent xD) aztán utána sajna a végéig leül a film, csak néha mosolyogtam.
6/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A Blair Witch is nézhetetlen volt számomra, ez azért szögezzük le elõre. Ez a film annyiban mindenképpen jobb, hogy van magyarázat a kamerázásra (nincsenek eltévedve az erdõben, hanem egy feltételezett démont akarnak lekapni).
A film túlnyomórészt egy házon belül játszódik, ez elég érdekes (mármint a feszültség fenntartása szempontjából kihívás).
Ami nagyon rontja az áldokumentarista jelleget, azok az idétlen - gyakran dialógusok, monológok közbeni - vágások. Bocs, de ha nem megy egy rövid jelenet egyetlen vágásból, akkor már ugrik az "amatõrfilm" érzés. Ennél jobb volt a Cloverfieldben alkalmazott módszer, ahol is az ilyen vágásoknál sokszor az elõzõleg felvett anyagot láthatta a nézõ. Ez itt, így utólag módosítottnak, retusáltnak tûnik.
A színészek korrektek, a lány hozza az elvárt "oh-my-gosh!" arckifejezést és az azt követõ lihegést (bár a 76. percben láthatóan elmosolyodik, amikor a médium másodjára is eljön és bemondja hogy "el kell tûnnöm innen"), a gyerek a mókázós, szkeptikus "akkor-is-lefilmezlek-öcsém" karaktert (persze amatõr filmben mire építsenek, ha nem erre).
Az film számomra ott vált nevetségessé amikor a csámpás csirkelábnyomokat megtalálják a "fehér porban". Ezt kihagytam volna. Mivel a delikvens immateriális, tehát nem hagyhat lábnyomokat, ez egy akkora baki, hogy csak na. Ennyi erõvel állíthattak volna neki a szoba közepén egy medvecsapdát, az alján teli kihegyezett karókkal és minden problémájuk megoldódik.
Ha már logikai bukfenc, az is butaság, hogy amikor 19:00-kor elmennek otthonról és 23:00-órakor megérkeznek, addig a démon otthon "ügyködik". Elvileg ugye mindenhová követi a lányt (ami miatt nincs értelme elköltöznie, bla-bla). Namost 4 óra távollét után, akár 9 órás távolléttel is át lehetne verni a mumust, azzal hogy máshol alszik és csak reggel jön haza (mivel nappal nem ténykedik a démon).
A vége felé (egészen konkrétan az utolsó negyed órában) már beindul a félelemkeltés, bár az elõzmények után a mosolygást ez sajnos már nem tudja feledtetni.
Nos a Blair Witch-nél jobb (egyrészt mert a karakterek nem síkhülyék, nem ordítják a kamerába percenként hogy "OMG, I'm so scared", valamint közel harmadannyiba került 😄).
A kívánt hatást sajnos itt sem érik el (nálam legalábbis) - az interneten számos "one of the most horrifying/disturbing movies ever made" féle említés esik a filmmel kapcsolatban. Nos belegondolni sem merek, hogy azon emberek akik ezt tényleg így gondolják, micsoda alsónemû tisztítást végezhettek, mondjuk egy Event Horizon megtekintése után.
A film nagy jóindulattal 3/10. Ha mint amatõr filmet értékeljük (bár ha mainstream filmként játsszák a mozik és rendes jegyárat kérnek érte, akkor ennek nincs értelme), akkor 6/10.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Annyira nem is szar, mint amire számítottam
5/10
Arisztokraták
10/7
Szolgálók
10/8
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Imádom a havas/jeges tájon játszódó filmeket (fõleg ha horrorról van szó), szóval alapból pluszponttal indult számomra. A földalatti 10 percenként átrendezõdõ piramis is jó ötlet volt, bár a szuperkontinenses, atlantiszos magyarázat (hogy hogyan is került oda) eléggé sántított.
Rendesen merített a film az Aliens vs. Predator univerzumból (az emberbõl kikelõ alienek, mint a predatorok kedvenc prédája, a láncon tartott királynõ, a rituális alien-vadászat amitõl "nagykorúvá" válik a predator, a ember és predator egymásra találása ha elszabadul a pokol, a milliárdos Weyland aki a késõbbi Weyland-Yutani multicég egyik alapítója) ami természetesen mind pozitív élmény.
A speciális effektek nagyon jók voltak, talán még túl sok akció is volt (bár a PG-13-as besorolás miatt sokszor nagyon gyatra volt a vágás).
A karakterek hihetetlenül gyengére sikeredtek és az õket eljátszó színészek nem is törekedtek ennek a megváltoztatására. Mondjuk a film címe Aliens vs. Predator, de az, hogy 1 ember kivételével gyakorlatilag az összes szereplõ egyetlen emlékezetes momentum nélkül kimúlik, azért elég siralmas. Amikor pedig hosszú percekig csépeli egymás 1 alien meg 1 predator, az látványos, de egy idõ után roppant unalmas.
A történet alapjában véve jó, a végkifejlet látványos és a folytatásra utaló zárójelenet is magától értetõdõ. Korrekt kis napjainkban játszódó sci-fi elemekkel tarkított akciómozi az AvP univerzumban.
Nekem kellemes csalódás volt: 7/10 (bár lehet, hogy ha a negatív kritikák elõtt elfogulatlanul nézem meg, akkor kevesebb lett volna)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
http://videodrome.freeblog.hu/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nálam az Alienben a macska volt csúcsidegesítõ. Sorra hullottak az emberek, de a legénység összes tagjának a legnagyobb problémája az volt, hogy megvan-e még a cica...
Egyébként engem a kisgyeró is idegesített a 6. Érzékben, bár sok opció nem volt, mivel dramaturgiailag a karakter még egy szellemileg visszamaradt felnõtt lehetett volna, a készítõk pedig inkább egy gyerek mellett döntöttek.
Azt hittem szar lesz... de nem😮
Tökre kellemes, szórakoztató "mutáns" film😄
7/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
tele van üresjárattal, néhol kacsingat csak vissza a játék eszetlen, bugyuta világára... nekem nem ér többet 3/10nél
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
nem egy egyszerû film a maga 2 és fél órájával, kell hozzá bátorság h vki végignézzen egy ekkora terjedelmû filmet. persze ha egy jó filmet kapunk akk naná h megéri végig ülni. nem egy tök izgalmas akciófilm, nem egy pörgõs õrültség, viszont mégis rendelkezik vmi olyannal amitõl nem unod végig ezt a majd 3 órát. a szinészek terén sztem Pitt vmi oltárit alakít, az arca, a gesztusai, és beszéde is hatalmas lett, minden jelenete profi, aztán a mozis csaj karaktere is magával ragadó, van benne vmi olyan báj amivel egybõl megszeretteti magát. természetesen a többi szerepre is megtalálta a tökéletes embereket Tarantino, mind a többi briganty mind a német katonák, profi módon birkóztak meg a szerepükkel.
és persze a groteszk ötletek, a már humoros de mégis szadista jelenetek, ami igazi Tarantino névjegy, és ami igazán az sajátjává teszi a filmet.
Talán a film hosszúsága miatt, és sajnos ennyi idõbe azért fértek üres járatok is, és mert nem annyira a mûfajom a WWII-s filmek, ezért nekem egy 8/10
Minek nézel ilyen sz..t!<#mf1>#mf1><#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
össze ne vesszetek már, hogy milyen stílusban írok<#hehe>#hehe>
inkább azzal foglalkozzatok, amirõl írok. s ez most nem más, mint a bunyó címû film. a storyboard nagy vonalakban: a srácot egy utcai bunyó után felkarolják, és sztárrá avanzsálják..ritkán nyilatkozom így, de ez a film egy nagy rakás sz...
a maximum amit érdemel 10/2<#levele>#levele>
de most, hogy mondod a batman-es sem rossz<#vigyor>#vigyor>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
nekem Michelle marad az igazi, sõt a Macskanõbõl látott film részletek plusz Halle iránt érzett enyhe elõítéletem miatt, azt hiszem õ is marad, mert nincs isten mi rávenne arra hogy megnézzem. <#nemtudom>#nemtudom>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Na ez az ami sose fog megtörténni.<#nyes>#nyes>
De hogy film is legyen nem cam-os!
Belefutottam egy mások által sikerfilmnek titulált mûbe.
A pankrátor (The Wrestler)
4/10
Hogy õszinte legyek csak Marisa Tomei tetszett az egész filmben.
Ez az egész pankrációsdit mindíg is nevetségesnek tartottam,és ez a film se változtatta meg a véleményem róla.Sõt!
<#wilting>#wilting>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ezzel szemben nálad ilyen is van pl:
ki lesz
porolva a hátsóm
hát nemtom 😊
no mind1. belehalni nem lehet, csak fura 😊
off vége.
Bazinga!
vagy azért írtál könnyek közt, mert azt az infót kaptad, hogy ki lesz
porolva a hátsóm amiért ilyeneket írkálok<#nyes>#nyes>
mellesleg valszeg kb.99% ugyanazért jár ide, amiért te is..meg én is..
informálódás a filmekrõl (de jókat is derülök, mikor ugyanarra a filmre 1 és 10 pontot is ad két különbözõ tag<#hehe>#hehe>)
aztán döntsd el: most jó, vagy rakás xar az a bizonyos film<#nevetes1>#nevetes1>
..még az a jó, hogy bunyó nincs<#ravasz1>#ravasz1>
..de miket is beszélek: dehogy nincs..mindjárt nézem is<#papakacsint>#papakacsint>
aztán majd visszajövök és megbeszélhetjük
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eplus2>#eplus2>
amúgy azért nem szoktam ide írogatni, mert mire én oda jutok, hogy megnézek egy filmet, addigra itt sokan már el is felejtik, tehát már rég ki lett tárgyalva. ezt a topikot inkább azért olvasom, hogy eldöntsem, mit is érdemes megnézni (pontosabban ez az egyik módszer)
egy kis szerk: én lennék az elsõ, aki rosszat írt arról a fosról? 😮
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy nálam az év vígjátéka, én szétröhögtem magam, dehát ízlések és pofonok 😄
Hááát ez nagyon nem ült fel nálam a hypenak....mindenki áradozott róla hogy ilyen jó, meg olyan vicces.... Nem mondom hogy rossz volt, mert nem volt az, de néha mosolygás azt ennyi...
4/10 -több nem
(keresõvel meg mi van? pedig emlékszem, hogy sokan írtak a filmrõl, mégse dob ki semmit, ha alul beírom)
amúgy (bocs az új bekezdésért) az angyalok és démonokról tõled hallom az elsõ negatív kritikát<#hawaii>#hawaii> mondd csak: igazából is kritikus vagy, vagy csak az én kedvemért csinálod<#kerdes>#kerdes><#eplus2>#eplus2>
és szerintem is igénytelenség CAM -os filmet nézni... ha valaki nagyon vár egy filmet, menjen el a moziba rá, vagy ha nem tud vagy nem akar a moziba menni, várja meg az r5 v. dvdripet... ha annyira szereti az adott filmet, csak meggyalázza a kamerás verzióval
Bazinga!
kell
minden
félmondatod után
ente
r
t
nyomnod?
elolvastam az angyalok és démonokat. szar volt, de voltak jó pillanatok is benne, nagyon jók. gondoltam megnézem a filmet. hát, azok a jó pillanatok mind hiányoznak belõle. :S
egy ilyen könyvet pofonegyszerû lenne megfilmesíteni, hihetetlen, hogy egy ilyen rossz filmet tudtak csak összehozni belõle. jól írta a filmrõl az, aki nem olvasta a könyvet, hogy tulajdonképpen csak futkorásznak benne, azt sem tudjuk mi miért történik, hol vannak, stb
egy Brown-sztoriban az "út" a lényeg, ahogy eljutnak A-ból B-be. ez itt mind kimaradt. Hanks benyög egy félmondatot, és már a kocsiban ülnek
a Hassasint meg kész csoda, hogy nem egy leszbikus mélynövésû játszotta, annak is pont annyi értelme lett volna, mint ezzel a színésszel^^
szar/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
inkább idegesítõ volt mint élvezetes...
10/4
Children of the corn 2009
szintúgy csalódás....vacak
10/2
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
mi is az új filmje<#fejvakaras>#fejvakaras>
nekem hófehér Michelle Pfeiffer jobban bejött mint a barna cicus Halle, még akkor is ha ez utóbbin jóval kevesebb a ruha.
Akkor is õ marad örök <#szeret>#szeret>: