Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Semmivel se jobb vagy roszabb mint az elso resz. Ennyi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mov ah,4ch int 21h end
Meglepõen jó és élvezetes volt az elsõ pár fejezet, addig 8/10 érlelõdött a fejemben. Egyedi, jól kitalált karakterek, szituációk, humor, élvezetes volt nagyon. A befejezés viszont több dolog miatt sem tetszett, így összességében legyen 7/10.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
a középsulis kiscsaj a teljes napfogyatkozáskor azt kívánja, hogy a leghelyesebb srác legyen a férje. a következõ pillanatban 7 évvel késõbbre ugranak az esküvõ napjára..mindketten felnõttek, gazdagok és sikeresek. ám az elmúlt 7 év mindkettejüknek kiesett. rájönnek, hogy vissza kell térniük a saját korukba, mert boldogok csak úgy lehetnek, ha a legszebb éveiket nem hagyják ki..sikerül? ..vagy örökre ott ragadnak? ..és ha sikerül is nekik, vajon lesz, amit megváltoztatnak?
egyáltalán lehet változtatni bármin is, ami még nem történt meg? vagy csak szeretnénk azt hinni<#nemtudom>#nemtudom> nem lövöm le a poént: aki kíváncsi rá, majd megnézi<#hehe>#hehe> nekem egy 7-est ér pontozási rendszerünk alapján..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Yo, Bitch!
sajnos akármennyire magyarul vagy nem magyarul szeretünk szórakozni, szarok a szinkronok. ez kb. olyan dolog mint a Cam verziós dolog, aki igényesen akar szórakozni az nem néz szinkronos filmet.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
amúgy a legnagyobb jelenete az olaszos volt 😄 már azért megérte megnézni, mert én sírva röhögtem rajta 😄
új diák érkezik a középsuliba, és már az elsõ éjjel beszáll a játékba, amit a kápolnában játszanak..meg is nyeri..és másnap új szabályokat javasol: a kiálts farkast terjesszék ki az egész sulira, és találjanak ki egy gyilkost, aki sorra végez párukkal. egy e-maillel kezdõdik, és gyilkossággal végzõdik a terv. mert mi van akkor, ha a képzelet valósággá válik? és milyen az, mikor semmi sem az aminek látszik. lebilincselõ történet azoknak, akik imádnak végigizgulni egy jó filmet..
ha lehetne, 11-et adnék rá<#miaz>#miaz>..de mert meg van kötve a kezem: 10/10
Tarantino-t a mai hollywood egyik legtúlértékeltebb rendezõjének tartom, akinek igazán csak 1-1 filmje talál be - de akkor viszont nagyon.
Amikor hallottam, hogy második világháborús westernt akar készíteni, nem ujjongtam, de kíváncsian vártam, hogy mi fog kisülni. Nyilván a történelmi hûséget nem lehetett elvárni (õszintén: volt olyan ember, aki úgy ült neki, hogy a BB hû lesz a történelemhez?), ellenben nagyon okos, végig lebilincselõ, fiktív történetet vitt vászonra, háborús körítésben.
A színészek is kiválóan oldották meg a feladatot, egytõl egyig kimagasló alakításokkal, viszont a német tisztet lejátszani a vászonról senkinek sem sikerült, zseniális volt.
A western vonal is jól átjött, le sem tagadhatná a film: a kamerabeállítások, a zene, a hangulat mind-mind western örökség.
Kiváló szórakozás, és persze azt mondanom sem kell, hogy kizárólag eredeti nyelven.
10/8
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tarantino rajongók egészen biztos vagyok benne, hogy a nyálukat csorgatták közben. Nekem nem számít, hogy egy filmben a kedvenc színészem szerepel, vagy hogy a kedvenc rendezõm rendezte. Ha nem jó, akkor nem jó, és kész. Azt azért nem modanám, hogy rossz volt, de nem volt annyira jó sem. Azok a részek tetszettek inkább, ahol a rendezõ nem rugaszkodott el teljesen a valóságtól. Pl az elsõ jelenet, és a pincés találka tartalmazott ilyet. Tarantino tudja egyáltalán, hogy hogyan ért véget a II. világháború? Nekem ez egy benyomásfilm volt Tarantino részérõl, néhol már túl sok, hogy nem vesz figyelembe tényeket.
6/10
mov ah,4ch int 21h end
lehet objektíven is elemezni egy filmet, de amit te pl. #51011-ben megfogalmaztál, az minden, csak az nem.
sok olyan amerikai volt katona látta és tartotta/tartja a leghitelesebb háborús filmnek, aki harcolt a II. vh-ban vagy esetleg épp a D-napon. És a normandiai-partaszállást bemutató csatajelenetnél talán jobbat még másnak nem sikerült alkotnia.
akárhányszor megnézem tudok rajta röhögni
\"Erről van szó!\"
az egyik a Chevy Chase féle Karácsonyi vakáció (Christmas Vacation), a másik pedig a Jöttünk, láttunk, visszamennénk (Les visiteurs)
javaslat egy vígjátékra, ami xerintem megüti a szintet<#fejvakaras>#fejvakaras>
pl.igazából szerelem. ez megüti..
akinek tetszik nézze, de "kötelezõvé" azért mégse kéne tenni<#miaz>#miaz>
Inkább azt írom miért van T2<#nevetes1>#nevetes1>
Mert az volt az a film amin igencsak ámult bámult a világ a vizuális technikák láttán.Ûberbrutál többször nézõsre volt megcsinálva az a film.
Ben Hur = ..."hogy végignézzem azt a nagy rakás"
Hát nem is tudom, 11 szobrocska!
Ki is tudta ezt utána csinálni?
A vicc kategóriába tartozó Titanic?
"ennyi dráma és akció után nem ártana legalább egy nyamvadt kis vígjáték is,"
Mondj egy igazán jót ami megüti a maradandó szintet.
Biztos van, de nekem most egy se jut eszembe. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Inkább egy másik fórumon "vitatkozzunk" mondjuk zenékrõl. Abban jobban otthon vagy.<#hehe>#hehe>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Shawshank Redemption = A remény rabjai<#wink>#wink>
De abszolút nem kötözködésként!!!<#ejnye1>#ejnye1>
Nem igazán értek vele egyet.
Szerintem a "Többször nézõs überbrutálnak kellene lenni a 10-es pontnak.
Ez fölött már nincs semmi.
Viszont a mostani 10-es pont alapján én semminek se tudnél max pontot adni.
A hibátlan az oké,de hogy egy film miatt nem lenne más film a világon ami nem hiányozna olyan nincs.<#ejnye1>#ejnye1>
Legalább is szerintem.
V9ykn8_TZL0
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3