Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tarantino rajongók egészen biztos vagyok benne, hogy a nyálukat csorgatták közben. Nekem nem számít, hogy egy filmben a kedvenc színészem szerepel, vagy hogy a kedvenc rendezõm rendezte. Ha nem jó, akkor nem jó, és kész. Azt azért nem modanám, hogy rossz volt, de nem volt annyira jó sem. Azok a részek tetszettek inkább, ahol a rendezõ nem rugaszkodott el teljesen a valóságtól. Pl az elsõ jelenet, és a pincés találka tartalmazott ilyet. Tarantino tudja egyáltalán, hogy hogyan ért véget a II. világháború? Nekem ez egy benyomásfilm volt Tarantino részérõl, néhol már túl sok, hogy nem vesz figyelembe tényeket.
6/10
mov ah,4ch int 21h end
lehet objektíven is elemezni egy filmet, de amit te pl. #51011-ben megfogalmaztál, az minden, csak az nem.
sok olyan amerikai volt katona látta és tartotta/tartja a leghitelesebb háborús filmnek, aki harcolt a II. vh-ban vagy esetleg épp a D-napon. És a normandiai-partaszállást bemutató csatajelenetnél talán jobbat még másnak nem sikerült alkotnia.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
akárhányszor megnézem tudok rajta röhögni
\"Erről van szó!\"
az egyik a Chevy Chase féle Karácsonyi vakáció (Christmas Vacation), a másik pedig a Jöttünk, láttunk, visszamennénk (Les visiteurs)
javaslat egy vígjátékra, ami xerintem megüti a szintet<#fejvakaras>#fejvakaras>
pl.igazából szerelem. ez megüti..
akinek tetszik nézze, de "kötelezõvé" azért mégse kéne tenni<#miaz>#miaz>
Inkább azt írom miért van T2<#nevetes1>#nevetes1>
Mert az volt az a film amin igencsak ámult bámult a világ a vizuális technikák láttán.Ûberbrutál többször nézõsre volt megcsinálva az a film.
Ben Hur = ..."hogy végignézzem azt a nagy rakás"
Hát nem is tudom, 11 szobrocska!
Ki is tudta ezt utána csinálni?
A vicc kategóriába tartozó Titanic?
"ennyi dráma és akció után nem ártana legalább egy nyamvadt kis vígjáték is,"
Mondj egy igazán jót ami megüti a maradandó szintet.
Biztos van, de nekem most egy se jut eszembe. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Inkább egy másik fórumon "vitatkozzunk" mondjuk zenékrõl. Abban jobban otthon vagy.<#hehe>#hehe>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Shawshank Redemption = A remény rabjai<#wink>#wink>
De abszolút nem kötözködésként!!!<#ejnye1>#ejnye1>
Nem igazán értek vele egyet.
Szerintem a "Többször nézõs überbrutálnak kellene lenni a 10-es pontnak.
Ez fölött már nincs semmi.
Viszont a mostani 10-es pont alapján én semminek se tudnél max pontot adni.
A hibátlan az oké,de hogy egy film miatt nem lenne más film a világon ami nem hiányozna olyan nincs.<#ejnye1>#ejnye1>
Legalább is szerintem.
V9ykn8_TZL0
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A kínaiak megmenekülése viszont mindenképp új elemnek számít 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bár A Hazafi és Az Életben Maradtak kilóg a sorból...
Összefoglalnám röviden (nem is spoiler): Maroknyi zsíros "tudjukki" menekül meg és sok-sok kis kínai/tibeti rabszolga, mert valakinek melózni is kell. Mindenki mást hagynak kínok között megdegleni, ahogy szokták! SNITT!
Végülis reális vaze, csak a szokásos mindennapok!
gyönyörû látványvilág, felejthetõ történet. katasztrófa filmtõl mondjuk nagyjából ezt lehet elvárni, nem?..
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
<#taps>#taps><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Végre valami jó akció film, erre vártam már a Shoot'em Up! óta, mert ez végre nem ilyen 10 éves taknyok is nézhessék besorolású pukkantgatós akció film, meg a Wolverine féle disznó ölõ pengéket benyomok a tagba és csak úgy elnyelõdik a testében a fém tipusú null gyermetegség, hanem normális lövöldözõs régi idõk akció filmjeit idézõ alkotás. A "beteg" részek elég gázosak azon nagyon nem hiányoztak bele, de mivel szerencsére nem vitték õket túlzásba ezért belefért. Az akciók nagyon jók, a történet szódával elmegy, meg ez a surrogates-bedrótozva-gamer trió nagyon egy idõben jött és nagyon hasonló a történet úgyhogy már csak emiatt sem lehet igazán objektíven megítélni a story szálat.
8/10
Die Hard 1-3
Kiss Kiss Bang Bang
The Last Boy Scout
The Shawshank Redemption
One Flew Over the Cuckoo's Nest
Nekem ezek a leges-leg kedvencebbek. De természetesen az alattam felsoroltakat is nagyon szeretem. 😊 (1-2 kivéve)
Az operációs rendszeren is túl...
Jigsaw visszatért! Engem speciel taszít a nyers és kendõzetlen brutalitás, de mégis voltak a sorozatnak olyan elemei ami miatt szívesen néztem. Sajnálom, hogy a készítõk tudatosan a trancsírra mennek rá és a kétségtelenül ötletes gyilokgépek helyett, nem a történet írásra fordítják kreativitásukat.
A történet felépítése a szokásos (szerintem nem SPOILER, mert konkrét dolgot nem írok), vagyis nem valami eredeti. Nyitókép két szerencsétlennel, akik egy ördögi csapdában vergõdnek, a folytatásban több szálon futó esemény amiben a fõszerencsétlennek x idõ alatt próbákat kell teljesíteni, eközben nyomozók kavarása a háttérben. Majd a végére a szokásos csavar... jönne, ami ráadásul érthetetlen okból elmarad! Vagy csak nekem nem tûnt fel, hogy az elõzõekhez képest, ingerszegény befejezés egy csattanó akar lenni? Nem tudom.
Ettõl függetlenül bõven nézhetõ a film, sõt tuti jobb, mint az elõzõ rész.
A folytatás nyilvánvaló. Kíváncsi vagyok, hogy a hetedik részre mernek-e végre újítani vagy maradnak a "mindig ugyanaz, csak máshogy" dramaturgiai elemeknél.
5/10
Annie Hall
Hair
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
és van két film amit én mindenképp ajánlok
Büszkeség és balítélet (ha voltál már szerelmes)
Tüskevár (ha voltál gyerek)
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Aztán miért is?
"A Titanic meg egy vicc..."
Mivel mondtam ,írtam hogy "szerintem"
Számomra ezek a kihagyhatatlan filmek.
Én meg ennyi erõvel mondhatnám az Apolló 13-ra hogy egy vicc.
De nem teszem mert nekem is megvan.<#nevetes1>#nevetes1>
Az én felsorolásomban benne lenne a Powder is .
Mert számomra az is kihagyhatatlan.
Sokan viszont még csak nem is hallottak róla.
Mindenki tartsa tiszteletben a mások favoritjaitill ajánlatait.
Aztán majd mindenki eldönti saját maga hogy a felsorolásból mit tart érdemesnek megnézni.
mov ah,4ch int 21h end
La vita è bella
Die Hard
Heat
Scarface
Aliens
Ben-Hur
Das Boot
Dr. Strangelove
Apollo 13
The Terminator
One Flew Over the Cuckoo's Nest