Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem jó film lett kevés hibával, viszont annál nagyobb pozitívumokkal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Üdítõ meglepetés volt számomra a sok gagyi ötlettelen horror avagy horror paródia között!
Kíváncsi vagyok milyen lesz a folytatás!
Irgum-burgum :)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Nézhetõ film. Nem korszakalkotó mû, de mindenképpen szórakoztató. Annyira azért nem tekervényes a történet. Sok mindent ki lehet találni menet közben is. Mindenesetre a a komor londoni hangulat nagyon átjön.
7/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
:) Semmi okosság :P
azt sem tudtam milyen film, csak egy posztert néztem meg rólam, mielõtt betettem a lejátszóba.
és jelzem nekem tetszeni szoktak a misztikus, szuperképességes, különleges, stb filmek, de erre a 'zavaros' jelzõn kívül semmi nem jutott az eszembe. 😊
bár amikor az elején a kínaiak robbantgatják az akváriumokat, akkor konkrétan majdnem beröhögtem, annyira rossz volt az összkép 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De ettõl persze 5 pontnál többet nem adnék rá, de valszeg annyit sem.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Párszor már közben is táncoltak de amikor a végén legyõzték a maszkos gyilkos a túlélõk örömükben ismét táncra perdültek és egy komplett tánckar is berohant a porondra ( virágesõvel, akrobatákkal ) hogy még nagyobb legyen a finálé. Visítottam a röhögéstõl. 😊
Rettentõ ritkán akad olyan film, amit nem nézek végig, de tegnap ezt egyszerûen nem bírtam végignézni: egy óra után, totális érdektelenség miatt inkább kikapcsoltam.
Borzasztó bugyuta a történet, forgatókönyv egy papírcetli, alakítások közepesek, trükkök gyengék. Mintha valami amatõr banda megszerzett volna néhány ismertebb nevet, és bedobta volna õket egy zs kategóriás filmbe.
Mivel nem néztem végig, nem pontozom, de nem sokkal lett volna nulla fölött.
The Taking of Pelham 1 2 3
után. Ennek oka is van: iszonyatosan elálmosodtam, mert ennyire érdektelen és unalmas filmet már régen láttam... Persze bele sem pont úgy kezdtem, ahogy kéne, kiírtam DVDre az Up In The Air-rel együtt, de aztán éreztem, hogy ha nem lõnek, elájulok, az új Clooney film meg azért ennél többet érdemelne, majd ma! Szóval Travolta, meg Washington, meg New York, meg metró. Ennyi. A délután nézett friss 24 epizódok akármelyikében vagy 10-szer annyi feszültség, izgalom, akció(!), érzelem volt, mint ebben a hülyeségben.
Ráadásul olyan ocsmányul volt fényképezve, hogy meg is fájdult tõle a fejem. New Yorkot még ilyen szarul nem adták elõ, az biztos. Egyedüli pozitívumként D.Washingtont hoznám fel, bár Travolta sem volt rossz, de kiemelkedõ sem. Ja, meg a zenéje jó volt, asszem Harry Gregson Williams.
Adok rá egy 4|10-et azért, mert igazságtalan lenne kevesebbet, de néhol inkább olyan 3. Igazából az a jó, hogy nem viszik kimondottan túlzásba, szóval a diszpécserbõl nem lesz John Rambo a végére, de voltak kurva idegesítõ dolgai (az a "Mennyi tejet vigyek?" jelenet, na ott pl. majdnem kikapcsoltam)...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Végre egy film, amiben Dakota Fanning nem az a kis hisztérika. Jó kis film volt. Kissé Heroes utánérzés...
6,5/10
hátt..ööö..izéééé..most igazából nem is tudom mit mondjak rá...
Az Indiai filmgyártás remekmûve <#vigyor1>#vigyor1> eme mozi..ötvözve néhol a nagyok profizmusát a full kezdõk lelkesedésével amatörizmusával...a végeredmény elég vegyesre sikeredett....
a mûfaját tekintve is bajban vagyok mivel ebben van minden...akció(néhány helyen nagyon jól megcsinálva) vígjáték(erõltetett poénok) zenés videoklipes betétek(itt mindenkinek kötelezõ atom jól táncolni..muhahaha)reklámfilm (sony, coca cola..stb)
szereplõk...igen vannak..Beszarás jó rendõrcsajszi(egyik fõszereplõ), macsó rendõr és hülye társa, és ugye a jóképû megfoghatatlan rabló..
asszem elmondtam minden fontosat róla..
aki még nem látott ilyen hogyishívják (turmix) filmet az feltétlenül lesse meg..
azért látszik hogy fejlõdnek az Indiaiak rendesen...(technikailag még mindig jobbat csinálnak mint amit Magyar filmekben látunk)
5/10-re értékelem...csak mert nem volt jobb dolgom...<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
http://pspfilez.extra.hu/
Sajna néhány jó poén ellenére is ez csak meg maradt egy átlagos tinihorror szintjén.
Egy jó filmhez manapság nem elég pár lengén öltözött, ledéren viselkedõ, szilikonbaba.
10/5
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
nekem is ez ütött a fejembe + S.H mint film a legjobb példa rá, hogy valami csavart rakunk a filmbe, de az marhaság. Pl: lehet tévedek, de ez ott helyben beugrott
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy sztem is 7/10
vagy egy hónapja elkezdtem nézni, de aztán valamiért félbehagytam, most volt kedvem leülni és befejezni, hát igen, a film második fele eszméletlen jó, az elején kicsit érthetetlen a felvezetés, de a végén rendbe tesznek mindent, leginkább azt lehet rá mondani, hogy egy tündérmese felnõtteknek
6 és 7 blasta között van, szóval 6,5
Nekem tetszett, Downey nagyon nagyot játszott benne
The Tournament(Bérgyilkosok viadala) 5/10
Egyszer nézhetõ, de nekem nagyon kiszámítható volt.....
nem erre számítottam, ugyanakkor nem tudnám megfogalmazni, pontsoan mit is vártam. mindenképpen sötétebb filmet. minden tekintetben, tehát szó szerint, ill. metaforikusan is.
persze ez nem azt jelenti, hogy nem tetszett a film, sõt! feszes tempó, csavaros történet, jó kohézió, a képhez illõ zene jellemzi a mûvet. az egyedi megoldások is mûködnek, a színészek is hozzák, amit kell, a nagy páros közötti kapcsolat is hibátlan. a képi világ pedig tökéletes.
viszont könnyen elpufogtatható az a parafrázis, miszerint a "kevesebb néha több". érezhetõen meg akarták mozgatni a nézõk agyát, és ezt vitték kicsit túlzásba. az ötödik perctõl folyamatosan kapja az agyunk a rágógumikat, amikrõl tudjuk, hogy nem tudunk megfejteni egyet sem, persze mindrõl tudjuk, hogy Holmes végig tudja, ezt meg ugye a készítõk tudták, hogy mi ezt tudjuk, és azt is tudták, hogy mi, 21-ik századi nézõk többet tudunk Holmes-nál ezekrõl, ráadásul már tudták, hogy mi tudtuk, hogy ilyen lesz a film és már sok ilyet láttunk és..... <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor4>#vigyor4> <- na ilyen ez a film!
7 és 8 között, egyszerûen nem tudok dönteni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Into the West kedvelõinek tetszeni fog, teljesen kapcsolódik hozzá a történet.
10/7
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Tuti nincs folytatasa?Mert valamit talaltam FALLEN 2007 neven de nemtom mi az.
Meg akkor miert igy lett vege?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1/10
A fõhõs srácnak olyan szinten tenyérbe mászó arca van hogy az embernek viszketni kezd a tenyere. A plakáton mellette álló két szereplõnek ( mert hát egy plakáton hárman kell állni mert az a menõ) van jó2 perc szerepe az egész filmben. A történetet mindössze csak ezerszer hallottuk és mintha a színészek is szégyenelnék hogy ebbe játszanak. Valamint néha akkor közherlyeket puffgotannak hogy én szégyenelem magam. A Fõ gonosz meg körülbelül annyira félemeletes mint egy kerti sütõ.
Külön szánalom az a jelenet amikor a fõhõs 2 perc alatt rájön hogy õ halálosan szerelmes aztán szerelmi bánatában nekiáll szélmalmokat gyújtogatni és mindezt olyan színészi játékkal teszi hogy az ember legszívesebben egy nyaklevessel zavarná haza. ( Viselkedj már kisfiam! )
DE legjobban ezen röhögtem...
- Az ajtót nem szabad kinyitunk a gonosz elõtt! Csak akkor tud bejönni ha mi engedjük be. Majd meg próbál átverni minket hogy kinyissuk de ne engedjünk neki!
- Rendben!
- Kisfiam nyisd ki az ajtót! Én vagyok az az anyád!
- Ez anya! Máris nyitom! 😊
Olyan érzésem volt mintha egy az átlagosnál több pénzbõl készült Hallmark produkciót néznék nep pedig egy XX milliós mozifilmet. A történetnek se füle se farka megoldás meg igazi ZS magasságokba emeli a filmet.
Az 1 pontot is csak azért kapja mert egy-két( és tényleg csak annyi ) CGI jelenet jól meg volt csinálva.
Sherlock Holmes
Nekem kimondottan tetszett,csipem ezt a ket szineszt,sztem jol ossze van rakva a film.Akciofilm jellege ellenere meg a csajomnak is bejott,ami szokatlan.
Szal tolem megkapja a 7.5/10-et.
The Sleeping Dictionary
Romantikus film,de ennek ellenere kibirtam hogy vegignezzem.Egynek elmegy.Jessica Alba nagyon szep,de asszm ezzel senkinek nem mondtam ujat.
5/10
Knowing
Ez a mystery/thriller kategoria marhara nem az en stilusom,de azert nem rossz.Foleg ha nem egyedul ejszaka kell nezni.Meg hat ugye 'Cage'.
6/10
51-es bolygo
Szeretem a mesefilmeket,ebben is volt par eredeti otlet(az idegenek 'idegen' kutyaja halalos😄) Szorakoztato,de nem neznem meg tobbszor.
5,5/10
Sex and the city
Hat mar a cime rosszat sejtetett szamomra,raadasul en nem is neztem ezt a gagyi sorozatot.Na ez bunrossz,senkinek nem ajanlom akinek pocse van.Raadasul qrva hosszu is.Soha soha tobbet ilyet.
1/10
Ha nagybetûs MESÉRÕL van szó, akkor Gilliam tudja mi a téma!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"jaja, posztumusz film? hátnemistudom, igen, eléggé haásvadásznak tûnik.."
szerencsétlen Gilliam már jó párszor megszívta, nem ez lett volna az elsõ félig felvett filmje. emberünk igazi mûvész, szarik õ szerintem arra, hogy ezzel hány milliót kereshet. el akarja mesélni a történetet, neki ez a lényeg
"Speciel nekem a trailer alapján ez a fantázia világ jobban bejön mint az Avatar féle Pandora."
Pandora direkt úgy lett kreálva, hogy akár valós is lehet, ellentétben ezzel az igazi, nagybetûs MESÉVEL. ezzel nem az Avatar védem, csak megjegyeztem, hogy olyan messze van egymástól a kettõ, mint ide... õõõ, az Alpha Centauri 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.