Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy olyan 6/10-re azért jó.
http://videodrome.freeblog.hu/
Köszi.
spoilerveszély (pont mikó nemgondoltad vóna!)
Háttö...
Túl sok minden történt ahhoz hogy túl sok minden történjen...
Legalább ha indult volna a film valahonnan, vagy elért volna valamihez
(Mondjuk a "nagyobb halak" felszámolásáig vagy valami.. )
Szóval, huh, hát értetlenül állok a film elõtt... Mintha a film második fele már nem is az lett volna mint amit elkezdtem nézni... Bale erõltetését nem is éretttem a filmben, egyáltalán nem kapott központi szerepet a "jó(?)" oldalon... ja még ehhez a "jó/rossz" kontraszthoz annyit, hogy sajnálom azt hogy párhuzamosan futott a bûn/üldõzés..., nem volt semmi különösebb interakció Depp és Bale között, nem kapcsolódtak össze kellõképpen a szálak... Sajna csak ezzel az a gond, hogy így egyik oldal mellett sem tudtam pártot fogni... Egyszer ide ugrott a kamera, aztán ide...
Ezért szerintem kicsit unalmas lett a film a közepétõl fogva, kezdve a "vidéki rajtaütéstõl"... Amúgy az autós-lövöldözõs részek tetszettek!
Gondolom a történet hûsége miatt megvolt kötve a producer keze, dehát istenem, attól még nem kellett volna ennyire laposnak lennie a mûnek..
(Ú, ne, várjunk csak...amikor az ország most wanted embere felajánlja a kiscsajnak hogy elviszi a chicagoi õrsre, mert villamosozáshoz most meleg van!! Na ott egy pillanatra elkezdett viszketni a klikkelõujjam és szemmel az X-et kerestem jobbfelül...)
Színészi játék: 5 (nagy nevek, nagy remények, ezek szerinte ennyi játék elég volt ehhez)
Történet: 8 (egy kiemelkedõ filmhez kevés,dehát ha megtörtént cselekményen alapszik...)
Mondanivaló: 3 (na itt aztán volt minden..jó/rossz oldal, ezenbelül is robin hood/erkölcstelen rendõrök stb...de annyira közömbös volt számomra minden oldal képviselõje...)
Hangulat: 7 (elég komor, amolyan igazi "mindentelvesztõs" történet)
Megvalósítás: 7 (zene, díszlet, meg az egyéb körítés tetszett, látvány szempontból szerintem kihozták a maximumot belõle, de maga a cselekmény...)
Szavatosság: 5 (a felénél kezdve én kicsit már untam)
...Ejj...pedig bejönnek az efféle filmek (scarface pl. kedvencem mai napig is)...de itt nem igazán értettem hogy mit is akarnak kihozni a filmbõl...csak jöttek a snittek egymás után...aztán vége lett.
Soha többé Public Enemies...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
#52943:
a halála viszont olyan volt mint ha egy sima rosszfiút nyírtak volna ki, szóval seemi magasztosság nem volt benne azokután amin végigment. pl. a V for Vendetta-ban is meghal a fõszereplõ de mégis tudod h a halála is célt szolgált.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
GS
GS back
GS the beginning
anno a valamelyiket én fordítottam... Asszem a back-et.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem rosz, nem rosz...
Tini lányos, vérfarkas......)))
10/7
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
nem az effekt volt a lényeg...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
egy filmet néztünk?
"tortenet idovonala primitiv" ezzel meg nem is értem mit akarsz mondani, de gondolom valami menõ "kritikusat" akartál fogalmazni...
nem mondom, lehetett volna feszültebb, jobb is ez a film, de azért " atomgagyi szarfos" erõs túlzás. és ezt te is egészen pontosan tudod...
másrészt ez nem egy látványfilm volt, így nem is volt érdekes az effekt dolog, nem is volt benne túl sok... a fejlövõs jelenetben sem azt tetszett az embereknek, hogy hú de hightech csillivilli cgi -vel 600 kameraállásból megspékelt módon mutatták a dolgot (ugye ilyen eleve nem is történt) csak maga a módszer volt a maga bizarr módján lenyûgözõ
a Buttlergyerek szerintem nem nulla színészileg, ebben a filmben sem, a fekagyerek pedig Jamie Foxx az egyik legjobb színész manapság 😊
a sztori alapja szerintem nem irreális, sajnos egy nagyon hihetõ és valós dolog
ezen nem tudom mit értesz, hogy a történet idõvonala primitív... bocs, de nem értem ezt a bonyolult filmes kifejezést 😊 szerintem semmi gond nem volt az "idõvonallal" 😄 lineáris volt. egy ilyen típusú filmnél ez ok.
szerintem ez az egyik legjobb film a mozikban most, nem a legjobb, ez is tény, vannak hibái az is igaz
persze ez is mindmind szerintem, az hogy nem értesz vele egyet, ok, én elfogadom, hogy te máshogy gondolod, én is csak leírom a véleményem, anélkül, hogy flegmán letiniznélek, vagy megkérdõjelezném az ÍZLÉST, amit lehet hogy nem tudsz, de szubjektív dolog 😛 semmi köze az életkorhoz, és más dolgokhoz. ha valakit a látvány nyûgöz le egy filmben, akkor ennyi. én is adtam már látványfilmre 8 v. annál nagyobb pontszámot. ha valakinek tetszik a Law Abiding Citizen, attól még nem lesz gyökér kisgyerek, akármennyire is szeretnéd azt hinni 😛 focizni pedig neked kéne, ha nincs építõ jellegû hozzászólásod a dologhoz
Bazinga!
Gondolom ti nagyjabol 14-16 evesek lehettek, aki azt nezi milyen effekttel tarkitva lonek fejbe vkit egy filmben.. na ezzel nem szallok vitaba, nekem mas a nezopontom, csak a velemenyemet irtam mint mindenki mas.
Ez a Buttlergyerek szineszileg nulla (ebben a filmben legalabbis), a feka tudott volna jatszani, de a rendezo dilettantizmusa nem engedte (ugy latszott kb,) a sztori alapja irrealisan bugyuta es erolkodoen "drámai", viszont dráma nem nagyon volt, a dramaturg, a karakterek el lettek cseszve, a tortenet idovonala primitiv, a klisehegyekrol es gagyi hatasvadasz eszkozokrol nem is beszelek..
szal ha ez az egyik legjobb film a moziban, akkor inkabb menjetek ki focizni.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
ha nem ilyen lett volna a vége, akkor meg azért sírnátok... 😊
leírom, hogy miért volt TÖKÉLETES ez a végkifejlet, de ezt már spoilerben
A film fõhõse végig tisztában volt vele, hogy nem fogja megúszni a dolgot. Persze reménykedett, de azért látni lehet, hogy meglepõdött a utolsó jelenetnél. Szerinted miért viseli mosolyogva, hogy meg fog halni? 😊
Abban a pillanatban, hogy meghalt, akkor vált igazi hõssé. Nem tudok nem párhuzamot vonni ebben a tekintetben a Will Smith féle I Am Legend -el... ugye ott is meghal a fõhõs. Meg is kell halnia. A halála emeli fel a halhatatlan ultimate supermegaüber mármár isteni hérosz szintjére. A két film hõse azonos abban, hogy az életét áldozta a jó ügy érdekében. Persze egyik sem így tervezte. Egyik sem volt életunt emo aki vágyott a halálra. De _meg kellett halniuk_. Will Smithnek azért mert nem volt értelme a további életének miután meglelte az ellenszert ÉS a kutyája is meghalt, Buttlernek meg azért, mert bûnös volt. Errõl szólt az egész film. Az egész egy paradoxon.
Ez csak az én véleményem, nem muszáj egyet érteni. 😊
Bazinga!
Végre egy gyöngyszem a sok vacak "egycsapatfiatalkirándul&meghal" között. Az elsõ 10 perc meg is adta a hangulatot...
És haj, "Bridget Jones" más szerepben))) megy ez neki...Bár használna azért valami jó ránctalanító krémet((....
10/7
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://videodrome.freeblog.hu/
sztem nagyon jó film, csak a vége miatt kicsit húztam a szám szélét...
sztem jó film lett kevés hibával, viszont annál nagyobb pozitívumokkal.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Üdítõ meglepetés volt számomra a sok gagyi ötlettelen horror avagy horror paródia között!
Kíváncsi vagyok milyen lesz a folytatás!
Irgum-burgum :)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Nézhetõ film. Nem korszakalkotó mû, de mindenképpen szórakoztató. Annyira azért nem tekervényes a történet. Sok mindent ki lehet találni menet közben is. Mindenesetre a a komor londoni hangulat nagyon átjön.
7/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
:) Semmi okosság :P
azt sem tudtam milyen film, csak egy posztert néztem meg rólam, mielõtt betettem a lejátszóba.
és jelzem nekem tetszeni szoktak a misztikus, szuperképességes, különleges, stb filmek, de erre a 'zavaros' jelzõn kívül semmi nem jutott az eszembe. 😊
bár amikor az elején a kínaiak robbantgatják az akváriumokat, akkor konkrétan majdnem beröhögtem, annyira rossz volt az összkép 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De ettõl persze 5 pontnál többet nem adnék rá, de valszeg annyit sem.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Párszor már közben is táncoltak de amikor a végén legyõzték a maszkos gyilkos a túlélõk örömükben ismét táncra perdültek és egy komplett tánckar is berohant a porondra ( virágesõvel, akrobatákkal ) hogy még nagyobb legyen a finálé. Visítottam a röhögéstõl. 😊
Rettentõ ritkán akad olyan film, amit nem nézek végig, de tegnap ezt egyszerûen nem bírtam végignézni: egy óra után, totális érdektelenség miatt inkább kikapcsoltam.
Borzasztó bugyuta a történet, forgatókönyv egy papírcetli, alakítások közepesek, trükkök gyengék. Mintha valami amatõr banda megszerzett volna néhány ismertebb nevet, és bedobta volna õket egy zs kategóriás filmbe.
Mivel nem néztem végig, nem pontozom, de nem sokkal lett volna nulla fölött.
The Taking of Pelham 1 2 3
után. Ennek oka is van: iszonyatosan elálmosodtam, mert ennyire érdektelen és unalmas filmet már régen láttam... Persze bele sem pont úgy kezdtem, ahogy kéne, kiírtam DVDre az Up In The Air-rel együtt, de aztán éreztem, hogy ha nem lõnek, elájulok, az új Clooney film meg azért ennél többet érdemelne, majd ma! Szóval Travolta, meg Washington, meg New York, meg metró. Ennyi. A délután nézett friss 24 epizódok akármelyikében vagy 10-szer annyi feszültség, izgalom, akció(!), érzelem volt, mint ebben a hülyeségben.
Ráadásul olyan ocsmányul volt fényképezve, hogy meg is fájdult tõle a fejem. New Yorkot még ilyen szarul nem adták elõ, az biztos. Egyedüli pozitívumként D.Washingtont hoznám fel, bár Travolta sem volt rossz, de kiemelkedõ sem. Ja, meg a zenéje jó volt, asszem Harry Gregson Williams.
Adok rá egy 4|10-et azért, mert igazságtalan lenne kevesebbet, de néhol inkább olyan 3. Igazából az a jó, hogy nem viszik kimondottan túlzásba, szóval a diszpécserbõl nem lesz John Rambo a végére, de voltak kurva idegesítõ dolgai (az a "Mennyi tejet vigyek?" jelenet, na ott pl. majdnem kikapcsoltam)...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Végre egy film, amiben Dakota Fanning nem az a kis hisztérika. Jó kis film volt. Kissé Heroes utánérzés...
6,5/10
hátt..ööö..izéééé..most igazából nem is tudom mit mondjak rá...
Az Indiai filmgyártás remekmûve <#vigyor1>#vigyor1> eme mozi..ötvözve néhol a nagyok profizmusát a full kezdõk lelkesedésével amatörizmusával...a végeredmény elég vegyesre sikeredett....
a mûfaját tekintve is bajban vagyok mivel ebben van minden...akció(néhány helyen nagyon jól megcsinálva) vígjáték(erõltetett poénok) zenés videoklipes betétek(itt mindenkinek kötelezõ atom jól táncolni..muhahaha)reklámfilm (sony, coca cola..stb)
szereplõk...igen vannak..Beszarás jó rendõrcsajszi(egyik fõszereplõ), macsó rendõr és hülye társa, és ugye a jóképû megfoghatatlan rabló..
asszem elmondtam minden fontosat róla..
aki még nem látott ilyen hogyishívják (turmix) filmet az feltétlenül lesse meg..
azért látszik hogy fejlõdnek az Indiaiak rendesen...(technikailag még mindig jobbat csinálnak mint amit Magyar filmekben látunk)
5/10-re értékelem...csak mert nem volt jobb dolgom...<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
http://pspfilez.extra.hu/
Sajna néhány jó poén ellenére is ez csak meg maradt egy átlagos tinihorror szintjén.
Egy jó filmhez manapság nem elég pár lengén öltözött, ledéren viselkedõ, szilikonbaba.
10/5
nekem is ez ütött a fejembe + S.H mint film a legjobb példa rá, hogy valami csavart rakunk a filmbe, de az marhaság. Pl: lehet tévedek, de ez ott helyben beugrott
Amúgy sztem is 7/10
vagy egy hónapja elkezdtem nézni, de aztán valamiért félbehagytam, most volt kedvem leülni és befejezni, hát igen, a film második fele eszméletlen jó, az elején kicsit érthetetlen a felvezetés, de a végén rendbe tesznek mindent, leginkább azt lehet rá mondani, hogy egy tündérmese felnõtteknek
6 és 7 blasta között van, szóval 6,5