Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem tetszett, Downey nagyon nagyot játszott benne
The Tournament(Bérgyilkosok viadala) 5/10
Egyszer nézhetõ, de nekem nagyon kiszámítható volt.....
nem erre számítottam, ugyanakkor nem tudnám megfogalmazni, pontsoan mit is vártam. mindenképpen sötétebb filmet. minden tekintetben, tehát szó szerint, ill. metaforikusan is.
persze ez nem azt jelenti, hogy nem tetszett a film, sõt! feszes tempó, csavaros történet, jó kohézió, a képhez illõ zene jellemzi a mûvet. az egyedi megoldások is mûködnek, a színészek is hozzák, amit kell, a nagy páros közötti kapcsolat is hibátlan. a képi világ pedig tökéletes.
viszont könnyen elpufogtatható az a parafrázis, miszerint a "kevesebb néha több". érezhetõen meg akarták mozgatni a nézõk agyát, és ezt vitték kicsit túlzásba. az ötödik perctõl folyamatosan kapja az agyunk a rágógumikat, amikrõl tudjuk, hogy nem tudunk megfejteni egyet sem, persze mindrõl tudjuk, hogy Holmes végig tudja, ezt meg ugye a készítõk tudták, hogy mi ezt tudjuk, és azt is tudták, hogy mi, 21-ik századi nézõk többet tudunk Holmes-nál ezekrõl, ráadásul már tudták, hogy mi tudtuk, hogy ilyen lesz a film és már sok ilyet láttunk és..... <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor4>#vigyor4> <- na ilyen ez a film!
7 és 8 között, egyszerûen nem tudok dönteni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Into the West kedvelõinek tetszeni fog, teljesen kapcsolódik hozzá a történet.
10/7
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Tuti nincs folytatasa?Mert valamit talaltam FALLEN 2007 neven de nemtom mi az.
Meg akkor miert igy lett vege?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1/10
A fõhõs srácnak olyan szinten tenyérbe mászó arca van hogy az embernek viszketni kezd a tenyere. A plakáton mellette álló két szereplõnek ( mert hát egy plakáton hárman kell állni mert az a menõ) van jó2 perc szerepe az egész filmben. A történetet mindössze csak ezerszer hallottuk és mintha a színészek is szégyenelnék hogy ebbe játszanak. Valamint néha akkor közherlyeket puffgotannak hogy én szégyenelem magam. A Fõ gonosz meg körülbelül annyira félemeletes mint egy kerti sütõ.
Külön szánalom az a jelenet amikor a fõhõs 2 perc alatt rájön hogy õ halálosan szerelmes aztán szerelmi bánatában nekiáll szélmalmokat gyújtogatni és mindezt olyan színészi játékkal teszi hogy az ember legszívesebben egy nyaklevessel zavarná haza. ( Viselkedj már kisfiam! )
DE legjobban ezen röhögtem...
- Az ajtót nem szabad kinyitunk a gonosz elõtt! Csak akkor tud bejönni ha mi engedjük be. Majd meg próbál átverni minket hogy kinyissuk de ne engedjünk neki!
- Rendben!
- Kisfiam nyisd ki az ajtót! Én vagyok az az anyád!
- Ez anya! Máris nyitom! 😊
Olyan érzésem volt mintha egy az átlagosnál több pénzbõl készült Hallmark produkciót néznék nep pedig egy XX milliós mozifilmet. A történetnek se füle se farka megoldás meg igazi ZS magasságokba emeli a filmet.
Az 1 pontot is csak azért kapja mert egy-két( és tényleg csak annyi ) CGI jelenet jól meg volt csinálva.
Sherlock Holmes
Nekem kimondottan tetszett,csipem ezt a ket szineszt,sztem jol ossze van rakva a film.Akciofilm jellege ellenere meg a csajomnak is bejott,ami szokatlan.
Szal tolem megkapja a 7.5/10-et.
The Sleeping Dictionary
Romantikus film,de ennek ellenere kibirtam hogy vegignezzem.Egynek elmegy.Jessica Alba nagyon szep,de asszm ezzel senkinek nem mondtam ujat.
5/10
Knowing
Ez a mystery/thriller kategoria marhara nem az en stilusom,de azert nem rossz.Foleg ha nem egyedul ejszaka kell nezni.Meg hat ugye 'Cage'.
6/10
51-es bolygo
Szeretem a mesefilmeket,ebben is volt par eredeti otlet(az idegenek 'idegen' kutyaja halalos😄) Szorakoztato,de nem neznem meg tobbszor.
5,5/10
Sex and the city
Hat mar a cime rosszat sejtetett szamomra,raadasul en nem is neztem ezt a gagyi sorozatot.Na ez bunrossz,senkinek nem ajanlom akinek pocse van.Raadasul qrva hosszu is.Soha soha tobbet ilyet.
1/10
Ha nagybetûs MESÉRÕL van szó, akkor Gilliam tudja mi a téma!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"jaja, posztumusz film? hátnemistudom, igen, eléggé haásvadásznak tûnik.."
szerencsétlen Gilliam már jó párszor megszívta, nem ez lett volna az elsõ félig felvett filmje. emberünk igazi mûvész, szarik õ szerintem arra, hogy ezzel hány milliót kereshet. el akarja mesélni a történetet, neki ez a lényeg
"Speciel nekem a trailer alapján ez a fantázia világ jobban bejön mint az Avatar féle Pandora."
Pandora direkt úgy lett kreálva, hogy akár valós is lehet, ellentétben ezzel az igazi, nagybetûs MESÉVEL. ezzel nem az Avatar védem, csak megjegyeztem, hogy olyan messze van egymástól a kettõ, mint ide... õõõ, az Alpha Centauri 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
bár ha ennyi jó színészt megtudtak nyerni..csak jó lesz...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ráadásul ez "erõs halottsrácot" magasztaljuk faktora van.
Most a jelenségrõl beszélek, nem a filmrõl. Az még lehet jó.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Jó film,de többet vártam.Éjszaka azért párszor beszartam rajta 😄
10/7
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
No comment,hangulatos,jó történetü film,nagyon tetszett
10/8
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Furcsa is lett volna ha elrontják a filmet a nagyszerû színészek ellenére.
Szerencsére nagyon élvezhetõ...
10/7
Avatar 10/10, harmadszorra is qrva nagy élmény volt moziban
egynek elment, tehát jó volt. több aktuális téma is akad benne (az egyértelmûn kívül), de nem értem, ettõl lesz az a tipikus Oscar-film, aminek sokan mondják?! nagyon egyben van a film, ez kétségtelen, de nincs benne semmi extra. olyannyira, hogy még a "sallangmentes" kifejezés sem illik rá
Clooney hozza a szokásos formáját, de már erre is csak azt tudom mondani, hogy "semmi extra"
nuff said, 7 pont
Na ez kimaradt, pedig voodoo cuccot tényleg nem sûrven látni, de ez eléggé adta. Kár ezért a Mickey gyerekért, hogy olyan sokáig "távol" maradt az ipartól. Igazán nem egy eget rengetõ a film, de ahogy az ékszíjat elkapja az elején az nagyon megy Alan Parker-nek, hidegrázósnak mai fiatalként már nem az, de befosnék egy ilyen csirkés áldozástól, az tuti. Csavaros volt egy picit, úgyhogy 2* nézõs minimum! 10/8 és felcsúszhat még 9-re is!
ez nekem marad a 10 blasta akkor is ha már kivülrõl fujom a szövegét
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az is igaz hogy néha viszont percekig rágodtam a pontozási kényszeresség miatt)))
mov ah,4ch int 21h end
na várjuk meg, amíg felkel az sg és lepontozzák a pontozást is 😊
megyek Élet értelmét nézni a tevében:
"LÖRNIIIIiiiiIING dö PIIJÁÁNÓÓÓÓÓÓÓÚÚÚÚ?" 😊
Kojiro ergo sum.
a hangulat nálam azt jelenti, amiben egy Forrest Gump, Dark City vagy éppen egy Watchemn 10-es.
nem úgy értem, hogy milyen "jó lesz tõle a hangulatom" 😊
Kojiro ergo sum.
#52856: besírtam!! midnen tiszteletem! én egyetemen oktatnám magam! <#idiota>#idiota>
Mert durva hideg, kétségbeesett hangulatú, nyomasztó (2) de épp ettõl nagyon jó(10)... (Én ahogy befejeztem, azonnal elindítottam egy American Dad-et, hogy oldjon kicsit.)
Amúgy nekem a tavalyi év filmje így néz ki:
Watchmen
Alakítás: 7
Story: 10
Mondanivaló: 10
Hangulat: 10
Megvalósítás: 10
Szavatosság 10
bizony 10 😊
Kojiro ergo sum.
Színészi játék: 9 (elhittük neki)
Történet: 5 (vótmá)
Mondanivaló: 2 (el is felejtettem)
Hangulat: 3 (Tigeroonak rossz hangulata van)
Megvalósítás: 7 (betüméret/sorközök szimpik, de nincs mondat elején nagybötû)
Szavatosság: 1 (leflémelik a kommentet 3 perc alatt a lap aljára)
Bocs ezt nem hagyhattam ki<#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe><#worship>#worship><#wave>#wave>
Kojiro ergo sum.