Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
Sherlock Holmes

leszarom a történelmi hûséget, meg az eredeti karaktert, ez egy nagyon fasza film volt elsõ percétõl az utolsóig.
Mindemellett a látvány, a környezet /pl hajóelszabadulás, meg bunyó a híd acélszerkezetén/ az valami fenomenális.

A Spíler után azt hittem, GR-nek ennyi volt, de nem, ezzel ismét egy nagyot dobott...

9/1

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A 7,3 nem annyira jó , de arra akartam utalni , hogy nem ultra gagyi szar mer az 2,8 alatt kezdõdik . <#wink>

Kojiro
Az idõutazó felesége - The time traveler's wife

Kicsit Premonition meg Frequency utánérzés, de mindkettõnél jobb.
Nagyon bejött az érzelmi vonala, meg az egész story.
Asszonnyal is meg kell nézetnem.

9/10

Kojiro ergo sum.

Sir Quno Jedi
Spartacus Blood and Sand (TV sorozat)

Ajánlom 300 fanoknak is, de amúgyis. Jópofa, jó színészekkel, kicsit gagyi "vér"engzéssel, meg túl sok szexszel. Szórakoztató és érdekes, Raimi cucc ez is term.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
7.3 már nem annyira jó 😊
amugy tényleg nem egy nagy szám film... kb a felétõl már uncsi, és a vége nem tetszett...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Én megértek mindent de amit te szar gagyinak nevezel az 20000 ember véleménye alapján nem annyira szar . Én elhiszem , hogy apróbb hibák vannak a filmben , de azt mondani egy ilyen film után , hogy Hollywood csak gagyikat csinál .....

Egyébként köszönjük a saját véleményed amit nem akarsz másokra erõltetni . 😊

kaposi1
"Spirit - A sikító város 4/10
Nem. Egyszerûen nem sikerült végignézni."
Nekem sikerült ,de csak Eva Mendes miatt.<#szeret><#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Montanosz
Fausto 5.0

Faust katalán módra)))
Kritikák lehúzták, nekem bejött.
10/7

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Town Creek

Joel Schumacher 70 éves korára megbuggyant. Ilyen vackot összehozni még Uwe Boll-nak is nehéz lenne. Külön figyelemfelkeltõ Dominic Purcell eszményi színészi játéka, különösen, hogy a filmben kizárólag futva ordibál. Kalap szar a film.

Willenbrock
Fritt Vilt 5/10 Norvég horror-thriller,pár hangsúlyozottan északi karakterû fiatal elmegy snowboard-ozni a hegyekbe,de nem mindenki ér haza,miután tesznek egy kis kiruccanást egy közeli lepukkant szállodába.Szerintem kevés az izgalom a filmben,semmi meglepetés,fordulat nincs,egyszer meg lehet nézni.

I.C.ram
Perfect Getaway:

Nem volt rossz film, rosszabbra számítottam. Viszont a csattanót már lehetett sejteni azért a közepe felé már, de csak úgy, hogy ebbõl még akármi kisülhet, szóval nem tette unalmassá a filmet. Milla Jovovich meg egyáltalán nem játszott rosszul, sõt. Tud õ, ha akar. A másik csajszi is jó volt, illett a szerepébe.

Szóval nem volt rossz összességében, bár voltak benne kisebb-nagyobb botlások:

6/10
autoszimulator
Spirit - A sikító város 4/10

Nem. Egyszerûen nem sikerült végignézni. Próbáltam mindenféle pózban feküdni, próbáltam szünetet tartani, próbáltam inni alatta, de sehogy sem ment, 50 perc után kinyomtam. Szerintem szar, erõltetett. Az egész hangulatvilág, a fekete dominancia, meg néha azok a rajz effektek kicsit a látványt feldobják, de amúgy...

Push - Energia 6/10

Aki látta, szereti a Heroest, annak nem lesz idegen ez a világ, aki még nem, talán megszereti. Bár megszeretni inkább a sorozat való, ez a film se rossz, de kicsit hosszú, vontatott. Egyszer azért nézhetõ.

Pandorum 9/10

Ez a film viszont valóban tetszett, hosszú volt, de meg sem fordult a fejemben, hogy mászkáljak alatta, lekötötte a figyelmem. Utólag belegondolva nem volt benne semmi extra, mégis fenntartotta a figyelmet, kíváncsi volt az ember, hogy mi lesz a következõ dolog, ami kiderül, mi történik még. Fordulatos volt.

.: mobilize.hu :.

motyodlee
30 nap sötétség
vámpíros agymenés Amerika legészakibb pontján... nem gyõzött meg 4/10

The Men from Earth
filózás másfél órán keresztül kényes témákat érintve mint vallás és az emberek eredete. 8/10

The Phone booth
jó kis thriller, öntörvényû igazságosztó telefonon keresztül 7/10

1408
Stephen King regényadaptáció, megvan a sajátos "varázsa" egynek elmegy 6/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Case 39 10/5

Egy újabb rókabõr lehúzva a "kislányba szállt a démon" témáról. Ki ilyed meg az ilyen horroroktól? Inkább néztem volna újra az Ördögûzõt, vagy a Kört, azok még tudtak feszültséget kelteni.

PJack
Fantastic Mr. Fox

én nagyon szeretem a Pixar munkáit, de már nagyon kellett egy ilyen film is, amit nem õk csinálnak és amit nem a legkorszerûbb és leggyönyörûségesebb vizuális grafika miatt emelnek úgy ki, mivel ugye ez stop-motion-nel készült, ami kifejezetten jó, mivelhogy láthatunk ilyet is végre, ebbõl úgy is kevés van. a szinkronszínészek remekelnek, fõleg Clooney, egyszerûen jól áll neki ez a róka szerep, nagyon el lett találva. az egésznek van egy kurvajó hangulata, amihez a zene tesz hozzá a legtöbbet. többször röhögtem fel hangosan a film alatt, olyan dialógusok vannak benne hogy beszarás, helyzetkomikum is akad bõven. az ember tudja hogy az egész komolytalan a legeslegelejétõl már, de mégis valahogy komolyan veszi, mert tudja hogy csak mese, éshogy itt lehet ezt csinálni. és ez adja azt a különleges fílingjét az egésznek.
engem lebilincselt. végre egy egyedi alkotás az animációs filmipar terén

9/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

LA HORDE kritika. újabb brutálhorror franciaországból, ezúttal zombikkal.
SötétBarom
Ezt nem ismertem, de a trailer és az értékelés felkeltette az érdeklõdésemet :]

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Riddick21
Harry Brown
This is England. Kurva világ van odaát, az egyszer biztos, félig-meddig tapasztaltam is, tudom, mirõl beszél a film. A sztorit elmondja a trailer, viszont amit elfelejt közölni: kösd be magad, készíts be egy kis nevetõgázt, mert különben garantált a depresszív összezuhanás.
Magyarul: Harry Brown történetét nézve senki nem fog megszakadni a röhögéstõl, ugyanakkor a mondanivaló ezúttal - nagyon helyesen - elmarad. Nincs olcsó moralizálás, se fennkölt parasztvakítás. Van helyette mérhetetlen erõszak, 100% coolfaktor, és mindent szétbüntetõ Michael Caine.
Igen, ez egy kimért film, nem üvölt alatta heavy-metal, nincsenek villámgyors vágások és fõhõs is vagy 100 éves. De amit bosszúfilmben megtehet valaki, azt Harry Brown megteszi. Ez a mûfaj csúcsa, az anti Gran Torino. Erõsen liberális beállítottságú nézõk inkább üljenek be még egyszer az Avatarra.
10|10
Azt azért hozzáfûzném, hogy ez egy szívügyként kezelt film, tudnék miért pontot levonni, ha nagyon akarnék, de egyszerûen képtelen vagyok. Tulajdonképpen az egyetlen apróság, ami szúrta a szememet, az itt-ott gagyin megjelenített CGI vér volt, de teljesen érthetõ, hogy miért nem a WETA-t kérték fel.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Tetsuo
Szerintem is felesleges ilyeneken vitazni..
Az esztetikahoz visszaterve, hogy egy festo, szinesz v szobrasz tehetsegtelen, azt egy muerto meg tudja allapitani objektiven. Nem magamra ertem.
Az emlitett peldam evidens, a linkelt video az egyik, Szintiboj a masik vegletre pelda.. vagy szerinted ez utobbi bolondnak a tehetsege is csak nezopont kerdese es teljesen szubjektiv megitelni? Nem.
Hasonloan evidens, Vajna exqrvaja (most nem jut eszembe hogyishijjak) pl. nem tehetseges, mig mondjuk Gryllus Dorka igen, obenne van vmi.. voltak jobb es rosszabb szerepei, de hogy vkinek tetszik v nem, az mar egyeni izles.

A lenyeg, hogy a muertest (nem, nem magamrol beszelek mielott ezen lovagolsz) tanulni lehet, elmelyedni mufajokban, stb mint a zeneben..
A nepszeru radiokban a slagerek egyszeruek, konnyen dudolhatok, nem hosszuak, stb.. esztetikai elmenyuk ures lufi (ritka kivetel persze van), aki kicsit foglalkozik zenevel, altalaban mar bantja a fulet a Danubius/Slager es hasonlok.
Viszont egy Slagerradio es Viva -fan nem fogja ertekelni, nem tudja megerteni elsore a komplexebb, joval melyebb zenei megoldasokat, pl egy Wagner operat vagy egy John Cage darabot.
Ha kikapcsolja a Vivat es korulnez, rajon, h sokkal tobb zenei stilus van, aminek utanajarhat, elmelyedhet benne, stb..
Kesobb, esetleg nem fog neki tetszeni (ez szubjetiv, igen) egy minimalista zene, de tudja ertekelni, tisztaban van vele, hogy "magasabb szintu" mint pl a pop.
Mielott belekotnel, ritka kivetelek mindig vannak, regebben tobb is volt..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
LOL ki mondta hogy Bollywood a merce?
Hollywoodban van a legtobb penz ez igaz, pont ezert szarnak ra a muveszetre, hiszen megtobb penzt csinalnak. A lenyeg a profit, semmi mas.
Az, hogy ez miert van igy, az egy masik (kicsit hosszabb) tema lenne, a lenyeg, ha komolyabb filmet keresek, akkor a regebbi "hollywoodi" filmek kozott, esetleg fuggetlen NY-i v kanadai, tavolkeleti de leginkabb europai filmek kozott keresem.
Te mashol keresed, ok. No problem.

precision
amúgy felesleges azon vitázni, hogy az usa vagy az eu csinál jobb filmeket (esetleg a távolkelet), mert ezt nem igazán lehet általánosítani

Tetsuo -val azon vitáztunk, hogy nem kéne a saját ízlését és igazát követendõ példának és etalonnak tekintenie

Jön itt azzal, hogy egy bizonyos szintig v. színvonalig bizony lehet objektíven rámondani vmire hogy igénytelen vagy szar... node, most jön a költõi kérdés, amire azért én válaszolni fogok... ki dönti el, hogy hol van ez a szint? Ez vmi matematikailag mérhetõ dolog, hogy igen, "500 egység" (LOL) "színvonal" ponttal rendelkezõ filmek, színészek, alkotások...stb., már tekinthetõ jónak, azalatt nyugodt szívvel lehet szabadon és természetesen mindenféle személyes ízlést mellõzve tényként közölni azt, hogy bizony ez egy fos

Tetsuo, nyílván te is érzed, hogy ez egy baromság... ha létezik is ez a dolog, amit írsz (mármint, hogy bizonyos színvonal alatt eltûnik a szubjektivitás) az sem általános dolog, hanem az adott egyén SAJÁT véleménye... esetleg ez egybeesik több ember véleményével... neadjisten egybeesik az emberek többségének a véleményével... osztakkor mivan? 😄 mint már mondtam, nem te, és nem más fogja eldönteni, hogy vki mit tart ígényesnek, színvonalasnak és jónak

ha te ezt nem tudod elfogadni, akkor nagyon tudlak sajnálni.

Bazinga!

precision
<#eljen>

Bazinga!

tigeroo
ajánlom figyelmetekbe

http://www.imdb.com/title/tt0479997/
desigo
my fav nem amerikai múvi

-Bin-jip
-Berlin Calling
-Das Experiment
-Das Leben der Anderen
-Der Untergang
-Slumdog Millionaire
-Yip Man
-Das Boot
-Stalingrad
edios
Ezt könnyû megcáfolni. Az indiai ultragagyi, félelmetesen bárgyú, mindenhol táncolós szutykokhoz képest Hollywood az igényes filmek Vatikánja.. 😊

Gondolatmenet 1.0:

Az egy dolog, hogy futószalagon jönnek a szennyfilmek (többek között), de a filmtechnológia pl. nagyrészt Hollywood-nak köszönhetõen fejlõdik, hiszen annyi ott a tõkés befektetõ, hogy összegyûlnek az ehhez értõ szakemberek. (szokásos usa-ra jellemzõ agyelszívás-jelenség más országokból)

Ahhoz, hogy ma ott tart a filmkészítés, hogy csak a fantázia szab határt a képen megjelenõ, és hallható dolgoknak kellettek olyan lépcsõfokok (teljesség igénye nélkül), mint pl King-Kong (1933), SW, Jurassic Park, The Matrix, Lord of the Rings, Avatar. Nézzük vajon kik csinálták, rendre: amcsik, amcsik, amcsik, amcsik, amcsik és amcsik.

Persze nyilván nem csak ezek a külsõségek számítanak egy filmnél még mielõtt valami okos belekötne, de a legkevésbé sem elhanyagolhatóak.

Gondolatmenet 2.0:

Nézzük a topik tetejét. The Matrix - amcsi, Alien - amcsi, Lotr - amcsi, Batman - amcsi, Dirty Harry (?) - amcsi, Indy - amcsi, Terminator - amcsi, vmi Brad Pittes dolog ha jól látom - amcsi, SW - amcsi, Godfather - amcsi. Biztos véletlen, hogy ezek a legtöbbünk polcán megtalálható, szinte minden ember által ismert, és klasszikusként számon tartott filmek mind amcsik nem?😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

motyodlee
mondok én:

-Az élet szép (La vita é bella)
-Berlin fölött az ég (Il cielo sopra Berlino)
-A burzsoázia diszkrét bája (Le Charme Discret de la Bourgeoisie)
-A faun labirintusa (El laberinto del fauno)

és itt nem azon van a hangsúly, hogy nem angol a címe, hanem azon, hogy az amcsik keze nem igen nyúlt bele... az utolsóban mondjuk nem vagyok teljesen biztos.

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Kiváncsian várom akkor az értékes filcímeket tõled amik nem Hollywoodból származnak...

Tetsuo
Osszefoglaltam a lenyeget..
Valoszinuleg nem ertek vele egyet abban (most figyelj): hogy a joizles az teljesen szubjetiv es abban h Buttler jo szinesz, de meg abban sem hogy Hollywood nem a gagyi agymosasrol es az ertekek rombolasarol szol..

Kicsikiraly
ha vitázol valakivel, és a vitapartnered felhoz egy többmondatos érvet, azzal, hogy te egyetlen egy dologba belekötsz, nem érveltél, a többirõl nem mondtad hogy nem értesz egyet vele.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tetsuo
Hollywoodot emlegeted? Az pont a gagyi mekkája már. Ott nem nagyon van filmmuveszet, a legtobb film futószalagtermék.. de ebbe ne menjunk bele.

New York I Love You

Én ilyen hülye filmet még nem láttam. Tele van hírességekkel, és akkora baromságokkal, hogy az elképesztõ. 😊 Jó film, csak olyan hangulat is kell hozzá. 7/10

precision
hogy miért reagálok, azt nem tudom 😊 csak röviden...

Buttler szerinted rossz színész, vannak akik máshogy gondolják, nyílván egy Hollywoodi rendezõ sem adna neki szerepet, ha szar színész lenne. Tény? Az. De mivel _NEKED_ nem tetszik mint színész, ezért szar. Az idejárók között is akad bõven aki szerint jó színész. De nyílván mi vagyunk a tudatlan igénytelenek, te pedig a hatalmas kritikus, akinek a véleménye az irányadó 😊

Megállapítható egy színészrõl a tehetsége, de nem a te feladatod hálistennek, hogy ezt általánosságban tedd meg. Ezt régen úgy hívták hogy diktatúra meg kommunizmus, mikor egy személy mondta meg a többieknek, hogy mit kell jónak és szarnak tekinteni 😛

Egy embert pedig egy répához hasonlítani elég meredek 😊

Bazinga!

desigo
Black Sheep

gyilkos bárányok wtf?
súlyos nagyon,egyedül a táj volt benne szép ahol játszódott
párszor felröhögtem de szánalmas

3/10
Tetsuo
Semmi bajom veled, nehogy felreerts.. Az esztetikanak tagadhatatlan az objektiv resze, miszerint meg tudjuk kulonboztetni Szintiboy es a kislany jatekat minosegileg, ugyanugy megallapithato egy szineszrol a tehetsege ill a darabrol, h van-e muveszi erteke. Szubjektivitas nuansznyi elteresekben es egy bizonyos szint felett van..

Ha a levesbe szant repa peneszes, az objektiven rossz es nem szubjektiven. 😉

Montanosz
<#bohoc>
Ja.
amúgy én két blogot szoktam figyelemmel követni, ízlésemnek megfelelõ filmeket vesznek nagyító alá.
FILMTETT
FILMFELKELTÉS

kaposi1
Köszi szépen!<#worship>
No nem is a Zoey Deschanel képeket pedig õt is kedvelem ,hanem ezt az oldalt ahonnan a képek vannak.
Egész korrekt írások vannak benne ahogy beleolvasgattam.<#taps>

edios
Red Planet

Carrie-Anne Moss jó nõ. (..volt?)
Meg a tudomány mellett fontos a hit is.
Amúgy meg light-os eksön sci-fi.

6/10

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

kaposi1
"mások szerint jó" +1<#eljen>

Tyler1
<#eljen><#eljen><#eljen>

ma is új ismereteket szerezhettünk mi szerint igenis van közös kapcsolat egy film és egy tányér leves között<#idiota>
köszönjük meg Tetsuonak ezt a fantasztikus és mindenesetben kivétel nélkül helytálló megállapítást!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Montanosz
De hová tûnt a 7. század?
Még mindig a jó öreg francia vígjátékok))
10/8

Megtalálták a 7. századot
10/7

Újra akcióban a 7. század
10/7

Itt)))

precision
node, itt jön a lényeg, meg fogsz lepõdni 😊
csak _szerinted_ rossz a Law Abiding Citizen "alapanyaga", ha már a levesnél járunk, innentõl kezdve szubjektív okok miatt fikázod le

ami mint mondtam, nem gond. én teljes mértékben elfogadom, hogy te ezt gondolod a filmrõl. beleesel abba a hibába, hogy a saját kis agyad dolgait (gondolatok, értékek, értékrendek) alapnak kezelsz, és ami nem olyan mint az, az már kívül esik a szubjektivitás (és a normális) határán, ezért ha fikázod, te csak tényeket közölsz 😊

vicces gyerek vagy te.

no haladjunk tovább. egyrészt senkit sem érdekel ez a dolog, másrészt úgy sem tudlak meggyõzni

szerinted szar film, mások szerint jó. ennyi. movin' on...

Bazinga!

Sephi
The Imaginarium of Doctor Parnassus - 7

Nem tudok mit mondani. Nagyon vegyes film, van akinek tetszeni fog, lesz aki vegig nezi, es lesz aki majd nem birja vegig nezni.

Szerintem egyszer kotelezo. Mast nem tudok mondani, tul sok gondolat van fejemben.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tetsuo
Ja es hogy ne csak fikazzak, hanem ajanljak is:
A mar lentebb emlitett: Szall a kakukk feszkere <1975>
A masok elete <2006>
A 7 szamuraj <1954>

Bar nem mind1ik mai darab, erdemes megnezni oket. 😉

Tetsuo
Az nem szubjektivitas, ha megallapitom egy filmrol, hogy szar.
Az esztetikat egy szintig, bizony objektivan meg lehet hatarozni. Kulonben nem lehetne tanulni a muertest. 😉
Leforditva: ha egy levest rossz alapanyagokbol keszitik es rosszul, akkor az a leves rossz lesz, fuggetlenul, kinek izlik es kinek nem..
Ha eler egy szintet a leves minosege, onnantol jatszik a szubjektivitas. Azt mar gasztronomianak hivjak, vagyis filmek eseteben filmmuveszetnek, aminek kozeleben nincs az emlitett Torvenytisztelo allampolgar.
Persze, ha vki nem ismeri fel a fozeshez szukseges alapanyagokat, es egesz eleteben csak "rossz" levest evett, az ramondhatja persze minden rossz levesre, hogy jo.. de o teved.
Jamie Fox a Ray Charles-t nagyon jol jatszotta, az teny. De ebben a filmben max kozepszeru volt.
Gerard Buttlert viszont Stohl Andrashoz lehet hasonlitani..

AntiHero
Jack'o Connell volt az Eden Lake-be. Ahol durvább szerepe volt. Én is pörgõsebre számítottam. A karaktereket se ismertük meg annyira.

De mivel kevés ilyen stílusú film van ezért jó volt ez. A zenéje meg még jobb😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

zaki
én is most néztem meg. kicsit többre számítottam. eltelt fél óra, de nem történt semmi. gondoltam ez volt a felvezetés, na majd most jön az akció. jött is, aztán megint nem történt semmi. aztán megint egy kis akció... és vége is volt a filmnek. én pörgõsebb múvit vártam a trailer alapján. kicsit uncsi volt. de cainet elismerem, nagyon jó színész.
témában hasonlít az eden lakere, csak az jobb volt. sõt, az egyik srác mind2 filmben szerepelt.

5.5/10

AntiHero
Harry Brown

Jó kis film volt. Angolos, fiatalos (öreges) film.
Jack'o Connell elég fura szerepet kapott. (vagyis hozzá ez nem illet annyira szerintem.)

Ami még nem tetszett.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A kommandósok kimennek vagy 30-an és a végén még õk "menekülnek" el. Meg a végén is dobálják õket molotovval meg téglával, azok meg csak hátrálnak. Magyarországon már füst, víz atom minden ment volna a rendõrség részérõl😄

7/10

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

PJack
RocknRolla (Spíler)

aki látta a Snatch-et (Blöff) az tudja milyen egy igazi Guy Richie film. nehéz elmagyarázni, olyan egyedi az egész, aki nemlátta, nézze meg. na ez is nagyon hasonló felépítésében. karakterek nagyonjók, mint mindig, zene is odabaszósra sikeredett szerintem, még hatalmas humoros jelenetek is vannak benne, amikre lehet emlékezni.
viszont valahogy az egész kevés nekem, akcióból nem jutott túl sok, a vicces dialógusok viszik inkább a filmet. színészek közül Gerald Butler-t emelném ki, jóarc, jól hozza a figurát de a legjobb Johnny Quid-et játszó drogos figura.

remek szórakozás volt, de lehetett volna ütõsebb is.
7/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Montanosz
Give 'em Hell, Malone

Na ez a film az lett ami a Public Enemies-nek lennie kellett volna!!!
10/9
Holnap megnézem megint))))

Amúgy meg a kedvenc színésznõm pár talált képen..
Nagyon sokoldalú egyéniség)))
Zoey Deschanel

Montanosz
Ginger snaps 2
- Tán annyira jó mint az elsõ rész. Sõt drámaibb és sötétebb.
10/7

Ginger snaps 3
- Más környezet és ez a széria gyengébb darabja.
10/6