Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 kis segítség kellene 1 filmhez sehol nem találok magyar feliratot
tudnátok nekem ebben segíteni ??
errõl lenne szó :Hooking.Up.2008. és ebbõl is s PROPER-es változat
elõre is kösz
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aki nem látta, nézze meg, ez egy újabb 10/10-es alapmû.
"Két hegymászó - valóságban megtörtént - megragadó halálközeli története a perui Andok nyugati oldalán. 1985-ben két fiatal megkísérli megmászni a már sokak által sikertelenül legyõzni próbált közel 7000 méter magas Siula Grande-t. Simon és Joe is elindul a nyaktörõ akcióra egy hátvédet hagyva az alsó táborhelyen. A küzdelmes út sikerrel jár, de a visszaúton egy széllökés miatt Joe elesik és eltörik a lába. Simon egy 300 méteres kötélen engedi le sérült társát lépésrõl lépésre és miután az megkapaszkodott, követi maga is. De mikor a rossz döntésével csapdába esõ Joe egy kiugrónál túl mélyre ereszkedik - elzárva a visszautat maga elõl, Simon elvágja a kötelet.
Joe egy hasadékba esik, míg Simon folytatja az utat lefelé - immár egyedül, barátja megölésének kínzó gondolatával küzdve. Azonban Joe egy kiemelkedõ párkányon fennakadva túléli a zuhanást, s ettõl a pillanattól egyedül kell folytatnia hõsies küzdelmét a túlélésért."
Aki látta, az tudja, hogy <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Egyik legkülönlegesebb film, amit az utóbbi idõkben láttam. Egészen aktuális mondanivalója van, alapvetõen a bürokrácia elhatalmasodásáról szól, egy olyan (iróniával teli) disztópia, ahol a személy nem létezik, csak a papírmunka.
Érdekesség, hogy legjobban Orwell 1984-éhez lehet hasonlítani, és pont 1984-ben forgatták😊
Elképesztõen egyedi képvilágot talált ki Terry Gilliam, egyik leglátványosabb cg mentes film, amihez szerencsém volt.
Alapvetõen 8 pontot akartam adni, de mivel elég sok helyen nyomasztó volt a világ, néhol picit leült a történet, egy jóóóóó ideig nem nézném meg újra, szóval élményt is beleszámolva: 7/10.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Hát nem is tudom mivel kezdjem... az egész elég megszokottan kezdödik, szépen kibontakozik az elösztori még az elején.. Aztán azért elkezdödik a cselekmény és már-már egykét dologra lehet következtetni elég hamar, ami azért nem is akkora gond ebben a filmben. Néha-néha komolyan azt gondoltam, hogy "na most ez miért is meg hogyan?"
A vége meg hát.. ekkora csavart is rég láttam már mint ami itt van... nem akarom részletezni, de érdekes.
Én ajánlom megnézni annak aki még nem látta, nem is tudom milyen kategóriába sorolni, vannak benne enyhébb horror elemek, de azok sincsenek eltúlozva. Nekem tetszett 😊
9/10
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
8/10
Jó kis norvég II. világháborús film, érdemes megtekinteni mindenkinek, aki szereti az e témájú filmeket.
bõvebben itt
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Végre eljutottam a moziba. Lenyûgözõ. Tökéletesen kikapcsolt. Teljesen felesleges pontozni, mert nem tudom mihez hasonlítani. Aki még nem látta, nézze meg; úgy üljön be a moziba, hogy jól fog szórakozni.
Aki 3D-ben nézi, nyugodtan üljön közel a vászonhoz. Mi a 8. sorban ültünk, két sorral elõrébb kellett volna, mert jobb ha kitölti a vászon a látóteret (plusz a marhák a vészkijárat lámpáját is a vászon mellé tudták rakni - ha messzebb ülsz, végig látod a pilácsokat...).
De csúcs volt így is, tényleg nagy élmény.
Egyébként nekem elég elvont a ... "ízlésem", nem hiszem, hogy a többségnek pl. itt tetszeni fog a film, már amennyiben a 6 pont túlértékelés részemrõl.
Ízlések és pofonok... 😊
A mondandóját megértettem, a kivitelezését nagyon nem ... lehet, hogy olvasva jó, de nekem filmen nem tetszett... nagyon nem.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hihetetlen ötletes, sziporkázó film, jól elszabott végével.
Nem is tudom ... rengeteg jó animét láttam már, ahol volt egy titokzatos, majd még csavarosabb történet, még se akartak mindent szájba rágni, még sem akartak mindent elárulni, és még is jó volt. Ennél a filmnél még sem mûködött a dolog, valamit elszabtak. Annyira mélyen akartak morálisak lenni, hogy átcsapott valami katyvaszba.
10/6
Én nagyon szeretem M. Night Shyamalan filmjeit, tehát lehet, hogy kissé elfogult vagyok. 😄 Még a sokakat elborzasztott Happening is tetszett tõle... Szerintem mindig lehet találni mondanivalót, és egy rakás szimbólumot a filmjeiben. Tele van fantáziával a fickó, és ez legjobban a Lady in the Waterben nyilvánul meg. Szórakoztató, izgalmas, különleges alkotás. Amolyan felnõtt mese. A zene meg természetesen nagyon ütõs, hála James Newton Howardnak.
Tudom, hogy sokan nem tudják beleélni magukat Shyamalan történeteibe, de nekem mindig sikerül. És szerintem vannak így még mások is...
9/10
A doboz (The box)
3/10
Kicsit elgondolkodtató, de ennyi (semmi sincs ingyen) ... Cameron Diaz színészi játéka 0; a filmben felesleges, gagyi jelenetek... inkább ne láttam volna. 😊
Mondjuk az 1970-es évek hangulatát visszaadta a film.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
szvsz fel kene venni es ezzel buntetni a gyerekemet mikor lesz egy. Tuti jol fognak tanulni egy ilyen film utan!
Gerard Butler mostanában nem unatkozik, elég sok filmben felbukkan - amit én nem is bánok, mert már a 2002-es Reign Of Fire óta kedvelem a színészt.
De sajnos Butler ide vagy oda, egy film nem csak tõle lesz jó, és sajnos itt sem maradéktalan az öröm. A klasszikus bosszúfilmek nyomvonalán elinduló thriller helyenként már-már Fûrészi brutalitásba csap át, ahelyett hogy kifinomultabb eszközökhöz nyúlna a film. Ráadásul hiába igyekszenek a készítõk egyre inkább kíméletlen, önbíráskodó gyilkosnak beállítani Butlert , ha egyszer mégis neki szurkol az ember - mert így is sokkal szimpatikusabb mint bármely másik szereplõ.
10/5
Production
"The film features veteran actor Lorenzo Lamas and singer/songwriter Deborah Gibson as part of its cast, and was originally titled Mega Shark Versus Giant Octopus 3D, but "3D" was stricken from the title when the studio failed to acquire adequate funding for 3-D film."
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
OHMAJGADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!! SyFy ( Sci Fi) csatornan csapattak ( HD ban) EZ A FILM BUUUN ROSSZ!!!!!!!!!!!!!!
az effektek borzasztoak, a szineszek siralmasak, a jelenetek pedig viccesek.
Barmit mondtak, vagy csinaltak a szereplok mar csovaltam a fejem. nagyon GAAAAZ!
Kezdve ott, hogy ha valami renges keletkezett ( mert nekiment a capa a tengeralattjaronak) akkor az volt az uber effekt, hogy rangattak a kamerat es a szereplok kozben electric boogieztak mintha teasereztek volna oket. erre valt a kamera es mutatnak vkit aki olvas valami adatot vhonnan es az meg se moccan erre mutatjak a tobbieket azok meg rangatoznak mint az istenpicsa.....Masik kedvenc a villamlas. ami nem oldottak meg egy 100 wattos ego fel le kapcsolgatasaval.. NEEEEEEEM szimplan feltekertek csutkara a brightnesst egy 0.20 masodperce amitol kivilagosodott minden lampa addig amig az egesz kepernyo nem valt feherre majd vissza. OMG 😞 a masik mikor halal sotet van es a fegyveres or egy ki!#@$ott napszemuvegben all a fegyverrel a kezeben 😄😄😄😄 WHATTAFAAACK 😄😄😄:
mondtam mar hogy egy szimpla mondattol is sirogorcsot kaptam? rosszabb volt mint a baratok kozt!
leszarom a történelmi hûséget, meg az eredeti karaktert, ez egy nagyon fasza film volt elsõ percétõl az utolsóig.
Mindemellett a látvány, a környezet /pl hajóelszabadulás, meg bunyó a híd acélszerkezetén/ az valami fenomenális.
A Spíler után azt hittem, GR-nek ennyi volt, de nem, ezzel ismét egy nagyot dobott...
9/1
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kicsit Premonition meg Frequency utánérzés, de mindkettõnél jobb.
Nagyon bejött az érzelmi vonala, meg az egész story.
Asszonnyal is meg kell nézetnem.
9/10
Kojiro ergo sum.
Ajánlom 300 fanoknak is, de amúgyis. Jópofa, jó színészekkel, kicsit gagyi "vér"engzéssel, meg túl sok szexszel. Szórakoztató és érdekes, Raimi cucc ez is term.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
amugy tényleg nem egy nagy szám film... kb a felétõl már uncsi, és a vége nem tetszett...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként köszönjük a saját véleményed amit nem akarsz másokra erõltetni . 😊
Nem. Egyszerûen nem sikerült végignézni."
Nekem sikerült ,de csak Eva Mendes miatt.<#szeret>#szeret><#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Faust katalán módra)))
Kritikák lehúzták, nekem bejött.
10/7
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Joel Schumacher 70 éves korára megbuggyant. Ilyen vackot összehozni még Uwe Boll-nak is nehéz lenne. Külön figyelemfelkeltõ Dominic Purcell eszményi színészi játéka, különösen, hogy a filmben kizárólag futva ordibál. Kalap szar a film.
Nem volt rossz film, rosszabbra számítottam. Viszont a csattanót már lehetett sejteni azért a közepe felé már, de csak úgy, hogy ebbõl még akármi kisülhet, szóval nem tette unalmassá a filmet. Milla Jovovich meg egyáltalán nem játszott rosszul, sõt. Tud õ, ha akar. A másik csajszi is jó volt, illett a szerepébe.
Szóval nem volt rossz összességében, bár voltak benne kisebb-nagyobb botlások:
6/10
Nem. Egyszerûen nem sikerült végignézni. Próbáltam mindenféle pózban feküdni, próbáltam szünetet tartani, próbáltam inni alatta, de sehogy sem ment, 50 perc után kinyomtam. Szerintem szar, erõltetett. Az egész hangulatvilág, a fekete dominancia, meg néha azok a rajz effektek kicsit a látványt feldobják, de amúgy...
Push - Energia 6/10
Aki látta, szereti a Heroest, annak nem lesz idegen ez a világ, aki még nem, talán megszereti. Bár megszeretni inkább a sorozat való, ez a film se rossz, de kicsit hosszú, vontatott. Egyszer azért nézhetõ.
Pandorum 9/10
Ez a film viszont valóban tetszett, hosszú volt, de meg sem fordult a fejemben, hogy mászkáljak alatta, lekötötte a figyelmem. Utólag belegondolva nem volt benne semmi extra, mégis fenntartotta a figyelmet, kíváncsi volt az ember, hogy mi lesz a következõ dolog, ami kiderül, mi történik még. Fordulatos volt.
.: mobilize.hu :.
vámpíros agymenés Amerika legészakibb pontján... nem gyõzött meg 4/10
The Men from Earth
filózás másfél órán keresztül kényes témákat érintve mint vallás és az emberek eredete. 8/10
The Phone booth
jó kis thriller, öntörvényû igazságosztó telefonon keresztül 7/10
1408
Stephen King regényadaptáció, megvan a sajátos "varázsa" egynek elmegy 6/10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Egy újabb rókabõr lehúzva a "kislányba szállt a démon" témáról. Ki ilyed meg az ilyen horroroktól? Inkább néztem volna újra az Ördögûzõt, vagy a Kört, azok még tudtak feszültséget kelteni.
én nagyon szeretem a Pixar munkáit, de már nagyon kellett egy ilyen film is, amit nem õk csinálnak és amit nem a legkorszerûbb és leggyönyörûségesebb vizuális grafika miatt emelnek úgy ki, mivel ugye ez stop-motion-nel készült, ami kifejezetten jó, mivelhogy láthatunk ilyet is végre, ebbõl úgy is kevés van. a szinkronszínészek remekelnek, fõleg Clooney, egyszerûen jól áll neki ez a róka szerep, nagyon el lett találva. az egésznek van egy kurvajó hangulata, amihez a zene tesz hozzá a legtöbbet. többször röhögtem fel hangosan a film alatt, olyan dialógusok vannak benne hogy beszarás, helyzetkomikum is akad bõven. az ember tudja hogy az egész komolytalan a legeslegelejétõl már, de mégis valahogy komolyan veszi, mert tudja hogy csak mese, éshogy itt lehet ezt csinálni. és ez adja azt a különleges fílingjét az egésznek.
engem lebilincselt. végre egy egyedi alkotás az animációs filmipar terén
9/10
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
This is England. Kurva világ van odaát, az egyszer biztos, félig-meddig tapasztaltam is, tudom, mirõl beszél a film. A sztorit elmondja a trailer, viszont amit elfelejt közölni: kösd be magad, készíts be egy kis nevetõgázt, mert különben garantált a depresszív összezuhanás.
Magyarul: Harry Brown történetét nézve senki nem fog megszakadni a röhögéstõl, ugyanakkor a mondanivaló ezúttal - nagyon helyesen - elmarad. Nincs olcsó moralizálás, se fennkölt parasztvakítás. Van helyette mérhetetlen erõszak, 100% coolfaktor, és mindent szétbüntetõ Michael Caine.
Igen, ez egy kimért film, nem üvölt alatta heavy-metal, nincsenek villámgyors vágások és fõhõs is vagy 100 éves. De amit bosszúfilmben megtehet valaki, azt Harry Brown megteszi. Ez a mûfaj csúcsa, az anti Gran Torino. Erõsen liberális beállítottságú nézõk inkább üljenek be még egyszer az Avatarra.
10|10
Azt azért hozzáfûzném, hogy ez egy szívügyként kezelt film, tudnék miért pontot levonni, ha nagyon akarnék, de egyszerûen képtelen vagyok. Tulajdonképpen az egyetlen apróság, ami szúrta a szememet, az itt-ott gagyin megjelenített CGI vér volt, de teljesen érthetõ, hogy miért nem a WETA-t kérték fel.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Az esztetikahoz visszaterve, hogy egy festo, szinesz v szobrasz tehetsegtelen, azt egy muerto meg tudja allapitani objektiven. Nem magamra ertem.
Az emlitett peldam evidens, a linkelt video az egyik, Szintiboj a masik vegletre pelda.. vagy szerinted ez utobbi bolondnak a tehetsege is csak nezopont kerdese es teljesen szubjektiv megitelni? Nem.
Hasonloan evidens, Vajna exqrvaja (most nem jut eszembe hogyishijjak) pl. nem tehetseges, mig mondjuk Gryllus Dorka igen, obenne van vmi.. voltak jobb es rosszabb szerepei, de hogy vkinek tetszik v nem, az mar egyeni izles.
A lenyeg, hogy a muertest (nem, nem magamrol beszelek mielott ezen lovagolsz) tanulni lehet, elmelyedni mufajokban, stb mint a zeneben..
A nepszeru radiokban a slagerek egyszeruek, konnyen dudolhatok, nem hosszuak, stb.. esztetikai elmenyuk ures lufi (ritka kivetel persze van), aki kicsit foglalkozik zenevel, altalaban mar bantja a fulet a Danubius/Slager es hasonlok.
Viszont egy Slagerradio es Viva -fan nem fogja ertekelni, nem tudja megerteni elsore a komplexebb, joval melyebb zenei megoldasokat, pl egy Wagner operat vagy egy John Cage darabot.
Ha kikapcsolja a Vivat es korulnez, rajon, h sokkal tobb zenei stilus van, aminek utanajarhat, elmelyedhet benne, stb..
Kesobb, esetleg nem fog neki tetszeni (ez szubjetiv, igen) egy minimalista zene, de tudja ertekelni, tisztaban van vele, hogy "magasabb szintu" mint pl a pop.
Mielott belekotnel, ritka kivetelek mindig vannak, regebben tobb is volt..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Hollywoodban van a legtobb penz ez igaz, pont ezert szarnak ra a muveszetre, hiszen megtobb penzt csinalnak. A lenyeg a profit, semmi mas.
Az, hogy ez miert van igy, az egy masik (kicsit hosszabb) tema lenne, a lenyeg, ha komolyabb filmet keresek, akkor a regebbi "hollywoodi" filmek kozott, esetleg fuggetlen NY-i v kanadai, tavolkeleti de leginkabb europai filmek kozott keresem.
Te mashol keresed, ok. No problem.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Tetsuo -val azon vitáztunk, hogy nem kéne a saját ízlését és igazát követendõ példának és etalonnak tekintenie
Jön itt azzal, hogy egy bizonyos szintig v. színvonalig bizony lehet objektíven rámondani vmire hogy igénytelen vagy szar... node, most jön a költõi kérdés, amire azért én válaszolni fogok... ki dönti el, hogy hol van ez a szint? Ez vmi matematikailag mérhetõ dolog, hogy igen, "500 egység" (LOL) "színvonal" ponttal rendelkezõ filmek, színészek, alkotások...stb., már tekinthetõ jónak, azalatt nyugodt szívvel lehet szabadon és természetesen mindenféle személyes ízlést mellõzve tényként közölni azt, hogy bizony ez egy fos
Tetsuo, nyílván te is érzed, hogy ez egy baromság... ha létezik is ez a dolog, amit írsz (mármint, hogy bizonyos színvonal alatt eltûnik a szubjektivitás) az sem általános dolog, hanem az adott egyén SAJÁT véleménye... esetleg ez egybeesik több ember véleményével... neadjisten egybeesik az emberek többségének a véleményével... osztakkor mivan? 😄 mint már mondtam, nem te, és nem más fogja eldönteni, hogy vki mit tart ígényesnek, színvonalasnak és jónak
ha te ezt nem tudod elfogadni, akkor nagyon tudlak sajnálni.
Bazinga!