Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
nekem tetszett. igaz nem egy sírva röhögõs, de jó kikapcsolódás mikor egy könnyed vígjátékot néznél. mellesleg Paul Rudd és S.W. Scott is olyan színészek akiket vki vagy nagyon szeret vagy nagyon utál 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

dragon11
hát ez télleg sz.r

role models nagyon szar.dög unalom az egész,az egésztol bepuszilsz 6tál halászlevet olyan rossz,.

szucsy89
Sin City

adok rá egy 6ost, végül amikor a stáblista volt olyan érzésem volt h á ez szar, aztán így 10perc elteltével rájöttem h jó film😄
ProGabe
a Watchmen film egy iparosmunka. a képregény minden díjat és elismerést megkapott, amit képregény kaphat (meg azt is, amit nem)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Montanosz
Fish tank

durván üt))
10/8

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

dragon11
köszi

Doddy a düdő
superbad, role models

fifi
megközelíthetjük sok oldalról, attól még nem lesz jó, hogy van benne pár jó pina, meg egy autó...

na mind1.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

dragon11
The jerk theory, Sex drive, Euro triphez hasonló filmeket tudtok mondani?:-D

Sephi
Sexdrive
Napoleon Dynamite
Airplane 1 es 2

stb.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szar azegész

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tigeroo
Monty Python's Life of Brian
valaki mondjon egy iszonyat jó vigjátékot vagy paródiát
de valami iszonyatosan vicceset
Többi is elég nyomi film, simán kaphatja. Ilyen gyenge mezõnyben simán favorit.
kaposi1
"megérdemel minden dicséretet és jópár Oscart Cameron!"
Valóban megérdemel.
Csak éppen a legjobb film díját nem érdemli meg.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Fikáztamén?

Totti5
Ja persze... Avatar film eleje vége lényegtelen, meg az hogy a katonák és az emberek mit görcsölnek. A film érdemi része, az a máfél óra ami a közepén van, na attól zseniális és olyan csodálatos a film, megérdemel minden dicséretet és jópár Oscart Cameron!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tikal
Twelve Monkeys
10pontos film, tele súlyos mondatokkal, mindegyiknek van valami jelentõsége, jó zene és már megint nagyon jól összerakta ezt a valóság illúzió témát 😊 Terry Gilliam nagyon érti amit csinál, várom már hogy lássam a Parnassus dokit 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tigeroo
az egyéni szubjektivitást hozod fel érvként? ez elég gyenge érv😛
attól még zseniális a film, rengeteg tekintetben.
Kojiro
Mr.Spock, itt egyaltalan nem az ertelmi kepessegeidrol van szo, de a Watchment egyaltalan nem jeloltek oscarra. Van azert ott egy-ket kategoria... A film mondanivaloja, latvanya, hangulata mind mind csillagos 5-os. Rorschach es a Komedias jateka pedig emlekezetes.
Es itt szo sincs arrol, hany valtozatban jott ki, ugyanis az eredeti moziverziot dijazzak.
Amit vegso soron mondani akarok az az, hogy a W sok tekintetben es kategoriaban alapmu, legalabb jelolessel dijazhatnak.

Szerintem.

Kojiro ergo sum.

Az Avatár fogja nyerni úgy is az összes Oscartot merthogy környezetszennyezésésesõerdõpusztuláspontpontponestébé

MrSpock
Ohh honan tudod hogy mi az értelmi képességem? Ebbõl le is szûrted?
Lehet láttam pár filmet életem során és nem volt olyan amit nem értettem meg.Csak ez egyszerûen nem jött be,és nem a megértéssel volt a gond.Ízlések különbözõek ennyi.

Go Jeff Go!!!!

tigeroo
nem túlhypeolt film, sõt kevesen értik meg. akárcsak te😛
MrSpock
Watchmen mitõl akkora film? Kicsit túlhypeolt alkotás,amibõl kijött 500féle változat.Végén az ember már azt sem tudta hogy fiú e vagy lány.:-)Vágatlan,vágatlan rendezõi,vágatlan vágatlanjának a rendezõibb változata.De ha az sem elég, az egyáltalán nem vágott szigorúan nyers még a rendezõsemlátta verzió.Sorolhatnám napestig.
Sorry de nekem ez így nem jött be.

Go Jeff Go!!!!

vagy megcsinálja magánakXD

Nah! Megnéztem a Grindhouse filmeket... igazatok volt, tényleg nem függ össze a kettõ.

Külön örülök, hogy a Death proof-al kezdtem, mert a Planet Terror tényleg nagyobbat ütött... sõõõt....

Én is úgy nyomom mint Tigeroo... a következõ sorokban lesz spoiler... nem fogok tagelni😄

Szóval... Death Proof
Tarantino... tipikusan😄 A történet egyszerû... Egy pszichopata kaszkadõr, aki szexi lányokat gyilkolgat a kocsijával... beteg de egyszerû😄😄😄
A kivitelezés típikus Tarantino... sok "üresjárat", amikor a karakterek beszélgetnek teljesen oda nem illõ témákról, amik rohadtul nem érdekelnek senkit... de kb nem gyõzöl röhögni a baromságokon😄
Kaszkadõr Mike annak ellenére, hogy badass volt mindvégig szimpatikus volt... elején nem is gondoltam volna hogy ennyire kattant... ez is tipikus Tarantino... aztán a szegény jól megszívja... kaszkadõr csajokkal már annyira nem tudott kibaxni😄
Szóval jó film volt, de volt már jobb is...
A fullos csajok miatt+1 pont
így 7/10

Planet terror
Nah ez viszont sírtam😄😄😄
Komolyan mondom jók ezek a Rodriguez filmek😄
Nem gondoltam volna, hogy a Braindednél találok viccesebb "trancsírvígjáték" filmet😄 A szereplõk nagyon jól meg voltak válogatva, Wray nagyon osztott, táncos csaj nagyon dögös volt... bár fél lábbal nem volt túl guszta😄 De amikor felrakták neki a géppuskát nah azon tényleg sírva röhögtem😄 A dokit viszont sajnáltam, hogy megfertõzõdött, a feleségét viszont ásóval tudtam volna gyepálni...
Ilyennek kell lennie egy "horrorvígjátéknak" végig izgalmas és szórakoztató😄
Mondjuk azért eléggé nyúltak sztem 2 helyrõl (vagy többrõl is csak nem tûnt fel) Cherry lába géppuskával pótlása= Evil dead 2... kar helyére láncfûrész😛 Aztán a végén amikor a helikopterrel darálják a fertõzötteket akkor rögtön a Braindeadbõl a fûnyírós rész jutott eszembe... bár... manapság már honnan nem nyúlnak az emberek😄
Amit még megjegyeztem (csak most pedig eddig is elég nyilvánvaló volt) Rodriguez filmjeiben mindig van valami mexikói kapcsolat... és ez sokszor nem is olyan, mint pl a Desperadoba, hogy ott játszódik a film😄 hanem pl itt is az Azték piramis a végén, meg ugyan ez a Alkonyattól pirkatadigban... sõt még a Kém kölykök-ben is van ugye mexikói rokonság😄
9.5/10

Mindkettõ filmnél külön tetszett a Tarantino-s intro... ez a 70es évek sztájl zene+kép illetve, hogy mind2 film alatt direkt rontottak a minõségen, mondjuk ezt nem tudom miért hagyták abba a Deathproof felétõl... ott kimondottan zavart hogy a film másik felét jó minõségben kellett néznem😄

Egyébként van valami külön gyûjtõnév ezekre a "horrorvígjátékokra"?

PJack
nana, ne beszélj már így ember, ilyen csúnya szavakat azért mégse érdemel 😞
van benne egy rakás jó csaj, igen jó színészek, zenék is ellettek találva sztem, a vége meg nem indul be? hát olyan szálguldás van ott he, azokon a csodajárgányokon hogy még!
megértem ha nemtetszik, de ne szóld már így le plz.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

bency
Leszedtem a Ju-On t,nem merek neki kezdeni 😄

:) Semmi okosság :P

Seth
"már a könyökömön jön ki😛 megnézem a 6-ot és elégvolt egy idõre ebbõl.."

év végéig nem is tehetsz mást XD, persze akkor majd csak úgy veted magad a 7. rész után XD

PSN ID.: Beegabor

Tyler1
hát Cameronnak simán kijár a legjobb rendezésért! de az én favoritom a Becstlen Brigantyk, remélem azért az is el visz párat(köztük a legjobb filmért járót).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
eh.. pedig jó film
Kojiro
Watchment nem jeloltek oscarra... Omg
Bezzeg az avatar mekkora film!

Kojiro ergo sum.

öregharcsa
a 6-os jobb lesz..megint kiderül egy-két dolog 😄

http://pspfilez.extra.hu/

tigeroo
lool 😄dd meg kell néznem 😄D!4

ja, megnéztem a fûrész 5-öt...

na ez már kicsit erõltetett volt...
most hogy érlelõdött, így összképben talán tényleg az 1, 2. és a 4. a legjobb (utóbbi az elõzmények miatt)...
az ötödik résznek adok 5/10-t, mindenképp gyengébb eresztés...

kicsit erõltetett ez a "ismerek arcokat akik ismernek arcokat akik ismernek arcokat"

így lehet akármeddig húzni..pf..

már a könyökömön jön ki😛 megnézem a 6-ot és elégvolt egy idõre ebbõl..
DeerHunter01
adták az rtl-en 1 éve kb. de én ezt a szart nem birtam nézni 😄D
az egész film alatt az az idegesitõ beszéd a fõszereplõnek wáá 😄

\"Erről van szó!\"

Bulykin
kúrvanagy film😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

ezer hála én + aszittem fehér csávó XD kössszz
nagyon kössszzz
Fehér csóka?

lenne egy kérdéem nem jut eszembe egy film zíme
vígjáték
egy fehér gyerek feketének képzeli magát és az apja erre ideges lesz ezért felbérel két feketét hogy rabolja el és vigye a gettóba és térítség észhez
de a fehér gyerek rájön hogy az apja bérelte fel õket és ez csak kamú
erre már rég élesbe megy igazi fegyókkal de õ ezt nem tudja mert asziszi az egész csak egy átverés
segítsetek
ok neked nem tetszik...
de ezek szerint géj is vagy, ha még a csajok se tetszenek benne (az 1. garnitúra😄)

fifi
nos, ez egy marha jó film...
nincs túlbonyolítva, nincs filozofálás, nem kell mindenféle szarul megfilmesített mögöttes mondanivalót keresni, a film nem akar több lenni mint ami...

Etetés

kurva jó film!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
beindul?
mi?

az autón kívül semmi értékelhetõ momentum nincs abban az okádékban, sõt továbbmegyek, leköpné mindenki ha nem a nagymesternek tartott gyökér rendezte volna...

PJack
nem olyan rossz az, hé.
eleje kicsit tényleg uncsi, de végére beindul.
nálam olyan 6/10es.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Éjféli Etetés.

Aprítanak ebben is.

fifi
a Halálbiztosnál nagyobb rakás szart még soha életemben nem láttam, pedig egy idõben direkt a trash filmekre voltam ráállva, van is egy elég tekintélyes gyûjteményem belõlük...

borzalmas, húúúú, vallatni lehetne vele...

tigeroo
hát figy, az elsõ rész elõtt tényleg értetlenül álltam hogy mi a szar ez...aztán a negyedik végére már nagyjából meglehet érteni az egészet... szerintem ez volt a legérdekesebb ilyen szempontból.

nah, várom a kritikádat majd!
Furcsa egy ember vagy... sztem egyre inkább laposodott a sorozat... ott csûrik csavarják ahol már tök fölösleges... meg túlságosan magyarázkodni akar... erre neked egyre jobban bejönXD

Megnéztem a Halálbiztos-t... majd a Terrorbolygó után mondok véleményt😄

angelslie
Hatchet

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...