Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
na, ez igen. tudnak a magyarok is izgi krimiket csinálni, így kell ezt.
csavaros sztori, remek színészek, és alacsony költségvetés. brávó.
kicsit még ezen lehet csiszolni de brávó.
7.5/10
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Act I – The Invasion Landing
Almost everything is right here
Act II – The Journey
With such a thundering opening act, it’s not surprising that things bog down a bit after the beach assault. Here we meet some of the survivors of the landings and follow them on their silly Hollywood mission to find Private Ryan. Governments and militaries are certainly not averse to handing out dumb assignments, that the writers created this one for the film, not for troops in WWII. There are a number of other things that pop up to annoy critical historians in this portion of the film:
1,The Americans are too pudgy – Unlike these days, most Americans in the 1940’s hailed from rural areas and chubbiness was quite a bit less common, in particular among our armed forces.
2,The squad talks too much – Far from moving silently through enemy territory, our SPR troops chat about everything while sometimes looking around. Since they’re conversing, they also walk close together – an excellent target!
3,Moving in the open/in daylight – Our SPR squad looks like it’s on a hike in Ireland (the actors were), not walking in enemy-held Normandy. Most Americans inland of the invasion beaches during those days were very cautious rabbits indeed, travelling in the shadows or even at night to avoid detection. And there was very little Allied-held territory.
4,Stupid attack – One of the few combat boo-boos in ‘Ryan’ is the goofy daylight sprint at the enemy machine gun post in the middle of the movie. And the Cpt. Miller character was really experienced?
Act III – The Bridge Battle
1,Not quite an historical battle – A number of small bridges played a vital role in the Normandy invasion. Our fictional ‘Ryan’ bridge parallels closely the bridge at La Fiere in Normandy, held for the first couple of days after the invasion by members of the American 82nd Airborne Division (the sister division to the 101st of the movie’s Private Ryan). However, the Germans in the La Fiere area were conscripted non-Germans under German officers, not the battle-wise scumbag SS units we apparently see in the film.
2,Germans too dumb – Gee those Germans do go down in nice clumps, don’t they? Almost hidden in the midst of some great battle scenes are a couple of bonehead clips of Tom Hanks blowing up whole groups of Germans with hand-thrown mortar bombs. Shades of that goofy western-making bastard John Wayne! The Germans generally make nice targets throughout the final battle.
3,Too many Germans go down – Yes, it’s an American movie, but the German troops depicted (assuming they are supposed to be the SS they are equipped like) were far more experienced than most of the Americans on hand, including the Rangers. They should be hard to kill and quick to find the Americans weaknesses.
4,Americans are too perfect – With a few notable exceptions, the film’s American troops are a pleasure to watch in action; they do the right thing at the right time.
5,Stupid tanks – Those German tankers seem determined to die in SPR. They don’t use their machine guns, they don’t back out of trouble and they stick with their infantry. No wonder they earn glorious death by socks.
6,No German arty – The Germans would almost certainly have been pounding the American positions with artillery within a few minutes of making their attack on the bridge. Oh well. They probably forgot to bring a radio along.
7,Biggest actors die last and slowest – One other concession to Hollywood: Hanks must not die instantly from a bullet in the head or anywhere else un-photogenic. And he can't bleed. And he has to get out some relevant last words.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
legjobb és leghitelesebb háborús film amit láttam!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1-2 évente elõveszem. nemsok olyan film van ami ennyire hangulatosan megvan komponálva.
10/10
Nagyon tetszett, ez az Anglia nagyon hangulatos volt. Jól meg van csinálva az is, ahogy Holmes elmagyarázza a dolgokat. Profi munka, kicsit hosszú, de nem nagyon találok olyan részt benne amit untam.
9/10
--
Coraline
Ez is tetszett, jó történet és érdekes ez a bábfilm szerû kép.
9/10
http://topgearhungary.blogspot.com/
Ez rohadt jó volt! Részemrõl simán verte az agyondicsért Másnaposokat, akkor is ha csak mint vígjátékot nézzük. Az Adventureland-es gyerek jól nyomta, bár szinte ugyanazt a figurát hozta, mint az említett filmben. Sokan említették, hogy a közepén lelassul a film(persze, lehet, hogy a zombi irtásra értették), és bár lehet, hogy így is van, én ennek ellenére élveztem minden percét.
Egyszer-kétszer még biztos megnézem😊
8/10
SPOILER!
A Bill Murray-s poén totál kiszámítható volt, de akkor is...😄DDDD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
jameg a waczak szálló (bár az sorozat, de akkor is). na azis sírva röhögõs, talán még inkább mint az elõbb említett.
De nem az az amcsi pite, meg seggreülõs poénos színvonal. (annak is megvan a helye persze)
http://videodrome.freeblog.hu/
egy nagyon állat vigjátékot amitõl sirva röhöghetek 😄
ha tuttok
köszi
10/10
a németek oldaláról mutatja be az eseményeket és nincs az hogy a csúnya nácik meg a hõs oroszok.
\"Erről van szó!\"
csajnál néztük...hát ahhoz képest hogy leoltott... hogyhogy nemláttad?? omg és hasonló kommentek között indította el..
hát nemsokra emlékszem a filmbõl (végülis mással lettünk elfoglalva)
de kurvára nem volt parázós sztem... teljes közöny, hangulat lapos. nem az én stílusom. kevés cselekmény, sztori = átlagos fikció, a kiskölyök színészi játéka jó volt. zene nagyon tetszett.
jah és poén hogy a gádzsi minden "hullamutatásnál" magára húzta a takarót :ddd
ezis ilyen agyonhypeolt horror, aztán semmi félelmetes nincs benne szvsz. (semmi feszültség a kulcsjeleneteknél, semmi) nemnagyon tudtam azonosulni az egésszel, de gondolom az átlagon aluli ingerszegény nézõknek pont elég volt a sikerhez.
annyiért azért hálás vagyok hogy uncsi film volt és nem tudta fenntartani a figyelmet...😛
4/10
Gimibõl végzõs fiatalok szenvedése.Lúzer gyerek és a menõ csaj románca.
elcsépelt történet,béna szereplõk elõadásában
2/10
Sherlock Holmes
Ez viszont tetszett.Hangulatos volt a város a kis utcák a híd építése.
Néhol kicsit belassult a film,kissé untam de aztán felpörgött megint.
Komoly volt a bunyó a ringben és az óriással való szenvedés.
Lassítva magyarázó ütéssorozat is érdekes volt.
8/10
nem értem miért kellett ez? kötelezõ, hogy amerikának is legyen egy ilyen filmje?
nagyon bejött a világa, meg ez a gyerekes vadulás 8/10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mar lattam,de megneztem megyegyszer mert ugysincs mit csinaljak,hat a Francia TAXI mellet ez 0 ,van benne 1-2 jelenet ami eleg jo,de amugy......
4.5/10
:) Semmi okosság :P
viszont tv2-n hatalmas film van, a Randiguru! inkább azt nézze mindenki, én legalább 10x láttam és még most is beszarok rajta 😄
azt a kurva eget.
teljesen leutánozták még a szövegeket is a Taxi-ból.
\"Erről van szó!\"
tényleg ígyvan, szerencsétlen egy helyzet, és meddig tud fajulni.
báááár lehet ha az elején egyet jól felpofoz a srác nemtörténnek meg a dolgok,de itt meg azjön,hogy egy rendes ember azért nem pofonnal nyit egy gyerekkel szemben....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ez így este/reggel, nagyon erõs volt (bár nem horror, inkább thriller, ha a szószerinti "borzongás" jelentését nézzük). Megyek rémálmodni. Ajánlani merem másnak is (tudom klissé tömegek, meg a nézõ párszori átverése is elégé gyagyi és kiszámítható, de akkor is jó). A kislány elött meg le a kalappal.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
nemvagyok egy nagy horrorkedvelõ, de ez nagyon tetszett. teljesen realista alkotás, nincsenek természetfeletti dolgok, zombik, meg erõs túlzások. csak a kõkemény valóság. talán ezért lehet átérezni olyan jól a fõhõsök fájdalmát (akik egyébként igen hitelesen szerepeltek). végig nyomást gyakorol az emberre, zenével képekkel egyaránt. tetszett az egésznek a hangulata. na és a befejezés. na hú.
durvábbféle thrillernek mondanám inkább.
8/10
SPOILER
tudom hogy sokan nemszeretik ezt a filmet, mert felidegesíti õket hogy egy csapat szaros gyerek hogy képes így ellátni két egészséges fiatal felnõtt baját. ami ebbõl igaz: tényleg idegesíti az embert, irritálja, szinte kedvem lett volna nekem is jól megverni azokat a srácokat, tényleg nagyon idegesítõek, terrorizálóak voltak. viszont ha ezt sikerült elérniük a készítõknek akkor viszont jól valósították meg, nemde? ezért tetszett nekem különösen. sajnos a való életben is találkozhatunk ilyennel. na ennyi.
tyûûûûû....
3/10
Legalább ne énekeltek volna
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Azon kevesek közé tartozom akiknek tetszett az elsõ rész. Egészen addig szép reményekkel vártam a 2. részt míg meg nem tudtam h egy alacsony költségvetésû, dvd-re kipasszolt film lesz.
A téma itt sem változott, sok lúd egy disznóra. A sztori azonban már bõven felejtõs, gyenge, nem is nagyon lett összerakva és unalmas. A szereplõk közül talán a fõszereplõ fbi-os faszi tûnt jónak a többi között(még Vinnie Jonest is hamar kiiktatták), próbáltak karaktereket lopni az elsõ részbõl, de rettenetesre sikerült ez a próbálkozás. Szóval unalmas, szar másfél óra volt, nem ajánlom senkinek, elsõ részhez meg hasonlítani sem lehet.
3/10
Hancock
Még mindig folytatom a közelmúlt popcorn filmjeinek újranézését 😊
Hangulat:6
Sztori:5
Fõhõs:7
CGI:8
össz: 6/10