Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
év végéig nem is tehetsz mást XD, persze akkor majd csak úgy veted magad a 7. rész után XD
PSN ID.: Beegabor
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ja, megnéztem a fûrész 5-öt...
na ez már kicsit erõltetett volt...
most hogy érlelõdött, így összképben talán tényleg az 1, 2. és a 4. a legjobb (utóbbi az elõzmények miatt)...
az ötödik résznek adok 5/10-t, mindenképp gyengébb eresztés...
kicsit erõltetett ez a "ismerek arcokat akik ismernek arcokat akik ismernek arcokat"
így lehet akármeddig húzni..pf..
már a könyökömön jön ki😛 megnézem a 6-ot és elégvolt egy idõre ebbõl..
az egész film alatt az az idegesitõ beszéd a fõszereplõnek wáá 😄
\"Erről van szó!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nagyon kössszzz
vígjáték
egy fehér gyerek feketének képzeli magát és az apja erre ideges lesz ezért felbérel két feketét hogy rabolja el és vigye a gettóba és térítség észhez
de a fehér gyerek rájön hogy az apja bérelte fel õket és ez csak kamú
erre már rég élesbe megy igazi fegyókkal de õ ezt nem tudja mert asziszi az egész csak egy átverés
segítsetek
de ezek szerint géj is vagy, ha még a csajok se tetszenek benne (az 1. garnitúra😄)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nincs túlbonyolítva, nincs filozofálás, nem kell mindenféle szarul megfilmesített mögöttes mondanivalót keresni, a film nem akar több lenni mint ami...
Etetés
kurva jó film!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mi?
az autón kívül semmi értékelhetõ momentum nincs abban az okádékban, sõt továbbmegyek, leköpné mindenki ha nem a nagymesternek tartott gyökér rendezte volna...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
eleje kicsit tényleg uncsi, de végére beindul.
nálam olyan 6/10es.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
borzalmas, húúúú, vallatni lehetne vele...
nah, várom a kritikádat majd!
Megnéztem a Halálbiztos-t... majd a Terrorbolygó után mondok véleményt😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ilyen favágós horror nincs?😄 mert szoktam fát vágni, abba legalább beleélném magam<#idiota>#idiota>
hmmm..az elsõ fele kegyetlen jó..a második fele elfért volna 15 percben..ott már unatkoztam akármennyire is brutál volt..
képileg nagyon kemény..pláne a végére amit kitaláltak, de ez elmondható az egész filmre úgy általában...
ez sem az a kifejezetten beszaratós horror inkább olyan mint a fûrész..kõkeményen sokkol a képi elemekkel,ezáltal rendesen manipulálja a názõt,nagyszerûen játszik a valós ill a valótlan dolgokkal...
7/10 ez szerintem ennyit ér..többet nem..
http://pspfilez.extra.hu/
spoiler blabla úgyis tudjátok 😄
jó volt. végre megtudtuk miken ment át john, meg hogy vált szörnyeteggé... a végén szokásos jól felépített csattanó stb.
ma fogom megnézni az 5-et...de kíváncsi vagyok hogy meddig és hogy tudják még húzni ezt az egészet
7/10, eddig tartja a szintet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy szerintem tökmindegy, nem függ össze, de ha minden igaz elsõ a Terrorbolygó és aztán a DeathProof.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Quarantine..
http://pspfilez.extra.hu/
Na ez para, ha kedveled az ilyent.
- Tudod amikor kisgyerek játszik az ágy elõtt a szõnyegen, és hirtelen valami sötét árny elsuhan az ágy alatt.... -
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Nem volt rossz.. a történet nem túl kiemelkedö de nem is rossz kategória.. a kivitelezés meg hát.. én végig rettegtem :S Elég hamár úgy döntöttem hogy takaró alól nézem tovább <#duma>#duma>
8/10
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
(spoiler! pont mikó nem gondoltad vóna!)
Na itt már kicsit kiderült egy-két dolog..
Kicsit jobban megismertük az elsõ rész hátterét, meg a stockholm-szindrómás segítõt😄! Sajna laposabb volt a cselekmény...DE!
jó kis morális döntések voltak (a bosszúéhes családapa), és azthiszem már értem hogy mit esznek az emberek rajta... a szituációk... ki mit tenne ilyen esetben... empátia...stb... tiszta Lord of the Flies 😄
Ja és kurva pihent lehetett a plot írója...ekkora csavarokat elsütni 😛
7/10
Kemény film.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century