Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmmm..az elsõ fele kegyetlen jó..a második fele elfért volna 15 percben..ott már unatkoztam akármennyire is brutál volt..
képileg nagyon kemény..pláne a végére amit kitaláltak, de ez elmondható az egész filmre úgy általában...
ez sem az a kifejezetten beszaratós horror inkább olyan mint a fûrész..kõkeményen sokkol a képi elemekkel,ezáltal rendesen manipulálja a názõt,nagyszerûen játszik a valós ill a valótlan dolgokkal...
7/10 ez szerintem ennyit ér..többet nem..
http://pspfilez.extra.hu/
spoiler blabla úgyis tudjátok 😄
jó volt. végre megtudtuk miken ment át john, meg hogy vált szörnyeteggé... a végén szokásos jól felépített csattanó stb.
ma fogom megnézni az 5-et...de kíváncsi vagyok hogy meddig és hogy tudják még húzni ezt az egészet
7/10, eddig tartja a szintet
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy szerintem tökmindegy, nem függ össze, de ha minden igaz elsõ a Terrorbolygó és aztán a DeathProof.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Quarantine..
http://pspfilez.extra.hu/
Na ez para, ha kedveled az ilyent.
- Tudod amikor kisgyerek játszik az ágy elõtt a szõnyegen, és hirtelen valami sötét árny elsuhan az ágy alatt.... -
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Nem volt rossz.. a történet nem túl kiemelkedö de nem is rossz kategória.. a kivitelezés meg hát.. én végig rettegtem :S Elég hamár úgy döntöttem hogy takaró alól nézem tovább <#duma>#duma>
8/10
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
(spoiler! pont mikó nem gondoltad vóna!)
Na itt már kicsit kiderült egy-két dolog..
Kicsit jobban megismertük az elsõ rész hátterét, meg a stockholm-szindrómás segítõt😄! Sajna laposabb volt a cselekmény...DE!
jó kis morális döntések voltak (a bosszúéhes családapa), és azthiszem már értem hogy mit esznek az emberek rajta... a szituációk... ki mit tenne ilyen esetben... empátia...stb... tiszta Lord of the Flies 😄
Ja és kurva pihent lehetett a plot írója...ekkora csavarokat elsütni 😛
7/10
Kemény film.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A legfélelmetesebb amit valaha láttam,tényle csak akkor nézd meg ha nem bánod hogy utána lesz néhány nyugtalan éjszakád,alacsony költségvetésû nem az effektre épül és a sztori sem nagy vmi,de ha beleéled magad rendkivül durva.
Ju-On (2000) ne keverd az amcsi verzióval.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
én tudok mondani extrém fosatósat,de kicsit régebbi.<#idiota>#idiota>
ami 2009-es vagy 2010-es és parás rendesen 😊
\"Erről van szó!\"
inkább azért soroltk horror mûfajba, mert ez a nyugati filmkultúrában elég véres és brutális. több országban tiltólistás, nálunk többször csúsztatták a premiert is, mert itt is vita volt a besorolásából, és a kamara nem is akarta engedélyezni moziban való vetítését.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
csak jó hogy így rendbe tettük a dolgokat... mert az az igazság hogy csak egy agyonhypeolt valami. túlságosan is.
vagy nemtom, nekem a horrorfilm definíciója nem ez😛
túlzás lenne azt mondani h tetszik a sorozat, de 1x mindenképpen látni kell mindegyiket.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bazinga!
figyi most ebbõl nem akarok vitát, mert mindenkinek más a szubjektív véleménye stb. csak NEKEM speciel picit csalódás volt, de már tudom hogy mire számíthatok, mit fogok kapni. így már érdemes nézni tovább.
akkor az már scifi horror?😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
valójában ott is alulmarad.Gore tekintetében is édeskevés,egyáltalán nem véres.Aki belezésre meg gyomorforgatásra vágyik nézzen vmi elborult japán filmet,ne egy ilyen hypelt szart mint a fûrész ami se horror tekintetében se brutalitásbán nem domborít