Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
Martyrs...

hmmm..az elsõ fele kegyetlen jó..a második fele elfért volna 15 percben..ott már unatkoztam akármennyire is brutál volt..
képileg nagyon kemény..pláne a végére amit kitaláltak, de ez elmondható az egész filmre úgy általában...
ez sem az a kifejezetten beszaratós horror inkább olyan mint a fûrész..kõkeményen sokkol a képi elemekkel,ezáltal rendesen manipulálja a názõt,nagyszerûen játszik a valós ill a valótlan dolgokkal...

7/10 ez szerintem ennyit ér..többet nem..

http://pspfilez.extra.hu/

precision
télleg fan leszel a végén... 😄

Bazinga!

tigeroo
nemmondommeg minek a 4része

spoiler blabla úgyis tudjátok 😄

jó volt. végre megtudtuk miken ment át john, meg hogy vált szörnyeteggé... a végén szokásos jól felépített csattanó stb.
ma fogom megnézni az 5-et...de kíváncsi vagyok hogy meddig és hogy tudják még húzni ezt az egészet

7/10, eddig tartja a szintet

ok, köszi😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Az mekkora, amikor a Death Proofban a boltban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kill Bill Twisted Nerve hangon
csörög a mobiltelefon!
bency
REC
Nah az nagyon allat egy film szerintem!Mindenkepp erdemes megnezni!

:) Semmi okosság :P

elõbb a deathproof aztán terror, de mindegy mert nem függ össze
Japep

Amúgy szerintem tökmindegy, nem függ össze, de ha minden igaz elsõ a Terrorbolygó és aztán a DeathProof.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

wesker24
Én ugy tudom hogy elöször a Halálbiztos van és csak utána jön a Terrorbolygó !
Grindhouse... halálbiztos;Terrorbolygó... melyik az 1. és 2. rész... hogy is van ez?😄

gibson9
jah meg persze a zombis horrorok amiket szeretek (de csak a jobban kivitelezettek)

gibson9
Este néztem ezt a Martyrs címû filmet.. hát mit ne mondjak nagyon beteg.. én inkább az ilyen félelmetes/misztikus/valamit sejtetõ horrorokat szeretem (ideglelés, paranormal activity stb) és nem az e fajta morbid, brutális, undorító filmeket, de azért nem bánom, hogy megnéztem.. viszont kétségtelen, hogy meg lett volna nélküle az életem 😄

Aminek az eredetije a spanyol REC, ami akkor siker volt, hogy már a 2. része is elkészült...
öregharcsa
igaz 2008-as, de nekem nagyon tetszett..pláne a vége felé..hihi..

Quarantine..

http://pspfilez.extra.hu/

szucsy89
na elsõ részt fikáztad aztán a legnagyobb fan leszel a végén😄
Montanosz
Darkness (The dark)

Na ez para, ha kedveled az ilyent.
- Tudod amikor kisgyerek játszik az ágy elõtt a szõnyegen, és hirtelen valami sötét árny elsuhan az ágy alatt.... -

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

angelslie
Unborn (A túlvilág szülötte)

Nem volt rossz.. a történet nem túl kiemelkedö de nem is rossz kategória.. a kivitelezés meg hát.. én végig rettegtem :S Elég hamár úgy döntöttem hogy takaró alól nézem tovább <#duma>

8/10

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

angelslie
A tanár hozta...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

tigeroo
Fûrész 3

(spoiler! pont mikó nem gondoltad vóna!)

Na itt már kicsit kiderült egy-két dolog..
Kicsit jobban megismertük az elsõ rész hátterét, meg a stockholm-szindrómás segítõt😄! Sajna laposabb volt a cselekmény...DE!
jó kis morális döntések voltak (a bosszúéhes családapa), és azthiszem már értem hogy mit esznek az emberek rajta... a szituációk... ki mit tenne ilyen esetben... empátia...stb... tiszta Lord of the Flies 😄

Ja és kurva pihent lehetett a plot írója...ekkora csavarokat elsütni 😛

7/10
Az 1. a legjobb... annyira jól eltalált hogy csak na... és azért jó a Fûrész mert simán megtörténhet ilyen bárkivel😄

Willenbrock
Halott madarak,Haunting in Connecticut,Pumpkinhead 1-4

Én fizikán néztem meg az 5-öt Ipodon😄

Willenbrock
Töri órán Fûrészt?Azt meg hogy?Ezért tart itt a mai oktatás ahol tart...eezsek a mai fiatalok,bazzseg a mi korunkban😄

angelslie
Igazából év végén már, de amúgy jogos 😄

kaposi1
Szinkront nem nagyon kell hozzá keresned ,mert itthon nem mutathatták be.
Kemény film.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bency
PU-be 😄

jAsOn VoOrHeEs
Milyen történelmi témához kapcsolódóan néztétek meg? <#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

nemistudom,,én jobban mozogtam a dunnyha alatt martírok kozben,mikor már azthinnéd hogy ien kortípusu film lesz belole hát nem bazzmeg😄totál kikészultem tole😄..onann hogy a lányt leviszik a nemondjuk ki hová(pincébe),,kész,,legjobb

Bulykin
Inside az tényleg durva, azt én is csak ajánlani tudom^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ezt a 2 filmet hirtelen egymás utám megnézed és 1 hétig gombavárosban érzed magad.

Martyrs
Inside

tessék
A legfélelmetesebb amit valaha láttam,tényle csak akkor nézd meg ha nem bánod hogy utána lesz néhány nyugtalan éjszakád,alacsony költségvetésû nem az effektre épül és a sztori sem nagy vmi,de ha beleéled magad rendkivül durva.
Ju-On (2000) ne keverd az amcsi verzióval.

kaposi1
A csaj jó benne, kb ennyire emlékszem az egész filmbõl.<#wilting><#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

angelslie

DeerHunter01
mondjad 😄

\"Erről van szó!\"

nah olyat én is szeretnék amit még nem láttam.....

én tudok mondani extrém fosatósat,de kicsit régebbi.<#idiota>

DeerHunter01
valami jó fosatós horrort tudnátok mondani ?
ami 2009-es vagy 2010-es és parás rendesen 😊

\"Erről van szó!\"

Tyler1
igen alapvetõ tévedés erre azt mondani h horror! ez a thriller mûfajba tartozik. a Fûrész filmek alapját a Hetedik c. film adta, ami ugyancsak nem horror, hanem thriller.

inkább azért soroltk horror mûfajba, mert ez a nyugati filmkultúrában elég véres és brutális. több országban tiltólistás, nálunk többször csúsztatták a premiert is, mert itt is vita volt a besorolásából, és a kamara nem is akarta engedélyezni moziban való vetítését.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
jaja, énis inkább ilyen "kaland"filmként nézem. pár +18as jelenettel tarkítva van oszt csõ
csak jó hogy így rendbe tettük a dolgokat... mert az az igazság hogy csak egy agyonhypeolt valami. túlságosan is.

vagy nemtom, nekem a horrorfilm definíciója nem ez😛
Tyler1
én csak azért néztem meg az összes részt, mert bírom az ilyen próbatételes dolgokat, fõleg ha közbe saját magát kell hentelnie az embernek. történetrõl annyit h emlékszem az elsõre, meg a legutóbbira és kész! az összes többi kiesett. akinek nem eléggé véres az télleg inkább a falusi böllér versenyeken próbálkozzon. ennél több szadista, beteg dolog már csak butítaná a filmet.

túlzás lenne azt mondani h tetszik a sorozat, de 1x mindenképpen látni kell mindegyiket.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

angelslie
<#eljen>

bency
Szerintem nincs semmi baj a Furesszel,meglehet benne ilyedni nem 1x...

precision
szerintem meg túl véres a fûrész... ha valakinek ez kevés az beteg, ha valaki meg emiatt nézi csak meg, hogy húdekirályvazzeg ott van a bele, az szintén beteg

Bazinga!

tigeroo
hát igen ahhoz képest hogy a fûrésznek központi eleme a brutalitás stb..eléggé híg...

figyi most ebbõl nem akarok vitát, mert mindenkinek más a szubjektív véleménye stb. csak NEKEM speciel picit csalódás volt, de már tudom hogy mire számíthatok, mit fogok kapni. így már érdemes nézni tovább.
angelslie
Idegrendszernek mi köze ahhoz hogy nem bírom az ilyen véres dolgokat?

angelslie
Azért gondolkodj kicsit, ott nem azon van a hangsúly.. és ahogy láttam a fürészben meg direkt véres az egész...

tigeroo
hát, ahhoz képest hogy a csillagok háborújában meg például kezeket vágnak, meg tauntaunt beleznek ki...

akkor az már scifi horror?😄
PJack
azmár csak a te bajod hogy milyen gyenge idegrendszerrel rendelkezel 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

angelslie
Aha alulmarad? Töri órán néztük valamelyik részt.. hát én elég sokszor nem néztem oda olyan véres volt... :/

"nem pedig tudod azt, hogy na, megint egy bélkiforgatós szemkiszedõs láblevágós jelenet jön"

valójában ott is alulmarad.Gore tekintetében is édeskevés,egyáltalán nem véres.Aki belezésre meg gyomorforgatásra vágyik nézzen vmi elborult japán filmet,ne egy ilyen hypelt szart mint a fûrész ami se horror tekintetében se brutalitásbán nem domborít

angelslie
Épp ez az hogy aki nem látta az most sejteni fog valamit neked köszönhetöen. Én se láttam.