Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Off!

Meg tudnád nézni hogy támogatja-e a WD Life a FLAC formátumot valójában?
Mert egyik helyen azt írjak hogy igen,máshol meg azt hogy nem.<#fejvakaras><#nemtudom>
Elõre is köszönöm.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

dragon11
jó, de akkor nem lenne értelme a filmnek.😊 nekem tetszett.😛P

hasonlókat tudsz mondani?😄

desigo
A másik én (The Brave One)

Bosszúhadjárat Jodie Fostertõl.
Tetszett benne,hogy Erica már az elsõtõl kezdve határozottan nem vacakolt.
Viszont az nem hiszem,hogy ezek után gond nélkül bemegy a rádiómûsorját folytatni és csak egy percre blokkol le.
Korrekt volt a vége is,hogy nem a szokásos befejezést kaptuk.

7/10
desigo
CGIrõl esetleg ha írnál pár sort...
WD valóban jó cucc
mintha a pcvel lenne összekötve a tv
CSOCSO
Amugy a wd liveot mindenkinek ajanlom!
Van rajta mindenfajta kimenet ami kellhet es lejatszik mindent! Gyors es pici mint atom. Lejatszik udb hdd rol vagy drive stickrol, vagy akar wirelessbe is stremingelheted a filmet vagy youtubeot!.
CSOCSO
2012

Meg nem neztem vegig 😄 De akkor is leirom mert nem hiszem sokat valtoztatna az utcso 10 perc a lenyegen.

Vettem egy WD Live ot ami lejatszik HD videokat is. Meglestem nagy kepernyon ( 61 inch) DTS 5.1 el csutkara feltekerve. ES OMG😄 utobbi idok legutosebb hangzavarja tortent a nagyszobaban 😄 Felesegem befogta a fulet, remegett minden, felment az adrenalinom mintha ott lettem volna 😄 @#%#$%komoly volt! Marmint az az egy resz mikor menekultek a limoval.
A tobbi resz se rossz. Szepen megcsinaltak mindent kiveve par reszt.
Magat a sztorit nem fikazom. Szvsz az osszes katasztrofafilm tele van marhasagokkal meg ugyan azokkal a klisekkel. Szeretem az ilyen katasztrofafilm filmeket es ebben a kategoriaban annyira szvsz nem gaz.
Sokakat gondolom zavar a tipikus humanus legyunk mar tekintettel masokra, mentsunk meg mindenkit szavallatok. De ez egy ilyen film.

2012 idaig 8.5 ( meg van hatra 15 perc a filmbol.
tetszik mert jo hosszu, komoly latvany es hangeffektek
Woody lejatszott mindenkit de a tobbi szinesszel sincs semmi bajom.
A sztori oke, van benne klise ahogy a tobbi ilyen filmben is. De vetek lenne tobbet levonni a filmtol mivel kurvara elveztem a nezeset. Par jelenetet tuti ujra fogok nezni.
-Valszeg 19 es moncsin fulhallgatoval nem lenne teljesen ugyanilyen velemenyem a filmrol...-

Titanicot is mindenki fikazza. Szvsz tok jo film. De engem inkabb az erdekel ahogy a megcsinaltak a titanicot es az elvesz a nagy kekben. es nem a nagy romanc ami kozben megy. szamomra az csak egy melleksztori volt 😄

CSOCSO
valakinek ez tetszik.. valaki az osszes amerikai pitet isteniti.. en aszem a 4. nel tovabb nem is lattam oket.
Amugy a beth cooper annyira nem volt gaz. 6/10 siman megvan. de leginkabb beth cooper miatt. Mikor levette a kek hacukat akkor majdnem meghumpoltam a tv-t 😄
motyodlee
Paranormal activity

nekem ez ez értékelhetetlen fos... najó legyen 2/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

desigo
na ne

egy botrány az a film...
A nagyorrú fõszereplõ srác valami hihetetlen nyomorékul játszik.
Az is hihetõ,hogy a macsó Hummeres mr tökéletes féltékeny legyen egy nyomoronc kis szûzfiúra...
dragon11
Lehetek az eseted? / I love You, Beth Cooper:
Egész jó kis film. Poénos és romantikus is egyben. 9/10.

DeerHunter01
😄

\"Erről van szó!\"

tigeroo
nekem úgy rémlik hogy a postás volt a gyilkos<#wow3><#idiota>
DeerHunter01
bocs,nem akartam lelõni de szerintem ez még egyáltalán nem a vége a filmnek, mert csak egy részt láttam belõle azis már régen volt.

\"Erről van szó!\"

angelslie
Én kíváncsi lettem volna rá de most már mindegy 😞

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

DeerHunter01
akkor aki tudja az irja le légyszi spoilerbe a cimét ,hátha akkor annyira nem lesz poénlelövõs..

\"Erről van szó!\"

angelslie
Remek hogy így leírod még a befejezést is, így aki esetleg kedvet kapott volna hozzá most már tudni fogja elöre...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

DeerHunter01
Egy filmet keresek.
nem mai darab.
arra emlékszek belõle, hogy vihar volt és a házban kiment az áram.
ott lakott egy férfi meg a barátnõje/felesége.
a pali beszélt egy öregasszonnyal hogy megnézi a biztositékot.
aztán rátaláltak egy ajtóra rászögezve.
végül kiderült hogy az öregasszony volt a gyilkos.

\"Erről van szó!\"

Tyler1
A Lazarus-terv
Errõl röviden annyit, hogy ez a semmirõl szólt! Valami misztikus hülyeség, végig lágy depis háttérzenével. kb 1 óra után kinyomtam, mer nem jöttem rá h mit akarnak kezdeni vele...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bucser
És akkor hol van az Egy maréknyi dollárért?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

edios
Watchmen

Másodszor sokkal jobban tetszett, mint elsõ alkalommal. A szemnek és a szellemnek is jót tesz, de a sztori befejezése rakja fel az egészre a koronát.
A zenékkel olyan atmoszférát teremtett, hogy nagyon elgondolkodtam a 9/10-en, de egyelõre marad egy erõs 8/10.

ps: lehet h vmi elkerülte a figyelmemet, de a rajzfilm résznek viszont nem sok értelmét láttam, meglettem volna nélküle

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

tigeroo
áh, ezek szarok sztem már!

kategóriáján belül a the evil dead sorozat magasan veri ezeket a filmeket...pedig nem mai darabok
dragon11
Nekem az a film 9/10.. nagyon bejött.😊

Sheltem
Pedig sok embernek tetszik. Nekem sem jött be, végignéztem de õszinténszólva vártam, hogy vége legyen. 4/10 helyett én egy 6/10 et adnék rá a "jó" poénok miatt, de mégegyszer nem nézném meg.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

tigeroo
zombieland

hát, ez a film olyan volt mint egy mûlesiklás. ahogy telt az idõ, úgy csökkent az érdeklõdésem közben..

eleje, lassított felvételek, metallica - for whom the bell tolls a fõcím alatt<#eljen> úristen mondom... aztán átment ilyen amerikai pitébe az egész...kár érte... így szerintem a shaun of the deadnél is szarabb volt, poén alig-alig... bár a visszatérõ szabályok és a szellemírtós rész...jó volt 😛 de úgy önmagában egyedül a zenéket és az idõsebb sunát tudom értékelni a filmbõl 😄!

szóval, eleresztették az alapsztorit, aztán ennyi. nemszól semmirõl. dramaturg is csak annyi ahány IQ-ja egy zombinak...

nagy ziccert hagytak ki ismét a kategórián belül...

4/10. finoman szólva.
Gyûlölöm ezt a szõke mûnõt! Bár szopni biztos jól tud, ha "fõszereplõ" egy "filmben"...

Szánalmas "Raibanc Lilla"
grebber
Cabin Fever 2

Egy kalap szar hulladék!

Next PC upgrade: 2022

Tyler1
én meg arra lennék kiváncsi h mér ez a csaj M.o. legfelkapottabb "színésznõje"...
mer ha még jó csaj lenne akk oké, de ez messze van még a bányafejtõ bosszorkányoktól is!

REALista
Azért arra kíváncsi lennék hogy a Labancnak hány faszt kellett leszopnia hogy ebbe a szarba szerepelhessen.Mondjuk bármennyit is kellett megérte...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

DeerHunter01
10/10 nálam.<#hehe>

\"Erről van szó!\"

Bulykin
pedig a legjobb film a világon
<#banplz>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

dragon11
Álom.net:

Lol kategória, értékelhetetlen.

Willenbrock
Storm of Century,ez egy jó S.King film,3 részes azt hiszem(nekem 3 van).Nem tud valaki linket a 3. rész feliratához? Mert csak az elsõ kettõhöz találtam.

ok Halálos Itélet akart lenni ,bocsi,roszul volt beirva a gépbe

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

kaposi1
Biztos jó címet írtál?
Én ilyet nem ismerek.
Persze attól még létezhet.<#nemtudom><#hehe>

Halálos leszámolás

Jó sztori, váratlan fordulatok néhol,pont elég akciót is tartalmaz a film,a végére még legalább egy percet benyomhatták volna,hogy befejezzék,de amugy jó film volt nagyon
10/8

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

kaposi1
Egyetértek.<#eljen>
Ajánlott a rendezõi változat belõle.

wesker24
Abyss - A mélység titka 10/10 ! <#eljen>
és ezzel mindent elmondtam a filmrõl !
tommygear
hát nézhetõ nem azt mondom
Tyler1
nézhetõ az többször is 😊 én pl. mindig megnézem! a karakterekben azért jó pár valós személyt elrejtettek már ezért poén megnézni 😉

DeerHunter01
nekem bejött ,egyszer simán nézhetõ.

\"Erről van szó!\"

tommygear
az már csak egy hypeolt hollywoody csoda sablonszínészekkel :S
Seth
Kb olyan volt mint vmi képregényfilm XD

PSN ID.: Beegabor

DeerHunter01
nem az a klasszikus western de szerintem mondatjuk annak.

\"Erről van szó!\"

Sheltem
Ööööö....

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

DeerHunter01
Gyorsabb a halálnál is jó lett szerintem.
pár napja adta a tv2

\"Erről van szó!\"

Tyler1
csodálom h A Szakaszt senki nem említi pedig a legjobb vitenámi háborús film! Ryan után a legjobb a kategóriában nálam!

westernekrõl meg annyit, hogy a régiek csak a fõszereplõ miatt nézhetõek mára! mer oké h technika nem volt, meg díszlet is csak egy faállvány volt de ráadásul annyira rossz színészi játékok voltak, pl. ilyen lelövéseknél, meg szenvedéseknél h nekem ez már hatásromboló!
a Börtönvonat Yumában nekem nagyon bejött, igaz nem láttam a régi verzióját, de az újban Crowe és Bale vmi eszméletlent nyomtak benne.
aztán volt még az Appaloosa 2008-ból, Jeremy Ironssal és Viggo Mortensennel, ami már elég unalmasra sikeredett.

REALista
Én a Full Metal Jacket-et láttam nemrég és az is eszméletlenül tetszett.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

precision
Daybreakers

Az alapsztori miatt több mint várós film volt nálam. Tetszett, hogy nem szokványos vámpír sztori, hanem épp az ellenkezõje, egy világ, ahol az emberek vannak kisebbségben. Ennek megfelelõen és a trailerek alapján nagy elvárással ültem le a film elé.
Hát csalódtam. A világ bemutatása nem volt rossz, néhol még "hátborzongató" is volt belegondolni, hogy milyen lenne a világ ha ilyen lenne. A sztori viszont elég gyengére sikeredett. A fõszereplõk gyengék, nincsenek normális párbeszédek, annyira érzõdik a filmen, hogy lehetett volna jobban is csinálni, mert vannak jó pillanatai.

Egyszer meg lehet nézni. Kár... pedig egy többszörnézõs filmre számítottam 😞

6/10

Bazinga!

Sheltem
Azért háborús filmekkel elég szépen el vagyunk árasztva
Ellenség a kapuknál
Ryan közlegény megmentése
Stalingrad
Elit alakulat
Piszkos tizenkettõ és ugye most jön majd a Pacific széria
stbstb mind óriási film

Vannak más témakörök amiknél korántsem ilyen rózsás a helyzet, pl a westernek(mert ha ugye idõrõl idõre visszanyúlunk a világháborúkhoz akkor westernhez pl miértnem, szerintem lenne igény rá):
Van ugye a Volt egyszer egy Vadnyugat amit minden idõk egyik legjobb filmjének tartok(!) egy mestermû és az még mai szemmel is óriási film(én kb évente megnézem).
Van még 2 western film ami "tetszik":
Jó a rossz és a csúf és a Pár dollárral többért(ez utóbbi azért több mint tetszik).
Sajnos több emlékezetes film számomra nincs ebben a témakörben(nekem John Wayne és társai pl nem igazán jött be). Biztos vannak sokan akiknek sokkal több film bejön, de mai technikával elég jó kis filmeket lehetne csinálni(utóbbi idõben ugye csak a Börtönvonat Yumába volt ami azért elég messze van a fent említett hármastól)

Halálos kitérõ

Hát... jobbra számítottam... megvan, meg akartam nézni, de most a Film+on sikerült ezt megejtenem...
oda is való😄
Típikus klissé horror...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk itt nem 1 csaj maradt életben a végén, hanem 2 ember is😄

Eliza Dushku miatt kap egy 6/10-t😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx