Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kicsit többet is kihozhattak volna belõle de azért a film eleje még így is eléggé nyomasztó volt. 7/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nagyon aranyos kis animációs film. Még gyerekfejjel is emészthetõ, de felnõtteknek is szóló mondanivalókkal!
7/10
Ellenben kár, hogy a Hachiko nem hatott úgy rád mint rám.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Na most ez mi a szar volt? Semmi értelmét nem láttam a filmnek, bár betépve biztos nagyon fasza lehet. Ezért kár volt ilyen szereplõgárdát összecsõdíteni. Szegény Ledgert azért még most is sajnálom. Rendkívüli színész volt az biztos.
5/10
Hachi - A leghûségesebb barát
Aranyos kis film volt Hachikoról, se több se kevesebb. Bár a vége tényleg szomorú, de én az egésztõl vmivel több érzelmet vártam. Kutyásoknak, macskásoknak, állatbarátoknak érdemes megnézni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ilyen szar filmek láttán mindig elgondolkodom azon hogy milyen beteg lelki világa lehet aki ebben pénzt lát.És egyáltalán ki az aki ilyen szart megvesz DVD-n?
Next PC upgrade: 2022
aztán apám ajánlotta és azóta kb egyik kedvenc filmem
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Megnéztem én is, nekem tetszett! A sok káromkodás, a törpés jelenetek és a fõszereplõ játéka néhol egy kis humort csempészett ebbe a szomorú drámába.
Viszont a magyar cím az valami vicc. Azt hittem valami hülye vígjáték lesz ahol csak értelmetlenül lövöldözni fognak. Ez a cím, hogy "Erõszakik" nagyon nem illik egy ilyen filmhez.
9/10
Nagyon jó film,a kiscsaj halálos,és az akciók nagyon rendben voltak(ja zene 90%-ban fasza volt.)
Choke off
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tõlem 4-tõl többet nem kap
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
6/10
Hozzá kell tennem gladiátor rajongó vagyok, valamint kosztümös háborús filmet bármikor bármennyit megnézek. Nekem ez a film is bejött, de ha objektíven nézem látom a hibáit, mégpedig azt hogy hosszú ideig semmi nem történik. Bizony sokaknak vontatott lassú lesz az eleje.Nem tudom hogy lehetett volna jobb fimet csinálni, de talán nem kellett volna megpróbálni 12-es karikával elmesélni.
Kicsit fura hogyan rabolnak fosztogatnak a katonák 12-es korhatárral, ezt sosem bocsájtom meg Ridley Scottnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hatalmas élmény volt megnézni HD-ben. Szinte minden speciális effekt tökéletes volt. Csinálhatnánk már egy képregényfilmet ilyen sok és ilyen minõségi effekttel, nem úgy mint Vasember 2.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én a héten nekiültem a (500) days of Summer filmek szinkronosan. Kb. a felénél kikapcsoltam, pedig eredetiben imádtam! Egyszerûen élvezhetetlen, ha még hangszínben sem passzol :S
Igazi sztárparádé, sablonos sztorival, viszont 1-2 nagyon betalált poénnal. Tényleg ennyire leáldozóban van az igazán megnevettetõ vígjátékok csillaga? Most már mindegyik ugynolyan sablon alapján készül, 6-14 éveseknek. John Travolta és Robin williams abszolút jók voltak együtt, néha hatalmas poénok is voltak, mindt ahogy rettenetesen rosszak is, de ez a sokadik család vígjáték ami ugyanarra az alapra épül, és már élvezhetetlenül lejárt.
6.5/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Kalapos
Macsek (vagy mi) meg hasonló bárgyúságok😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
azt hittem nem tudja hozni az 1. rész szintjét, mert az eléggé bejött, de sztem simán hozza😊) eléggé bejött
az más kérdés, hogy a végét youtuben kellett megnéznem, mert a tisztelt nézõk szinte lámpagyújtás elõtt kihúztak a moziból, a csaj meg már zárta az ajtókat, nc. nem értem, miért nem szabad végigülni a stáblistát Mo-n
Amúgy:
Pusher (trilógia) - 8/10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
fúúú de fos volt:/ szétuntam magam a moziban, 3d szinte alig volt benne, aki meg akarja nézni szedje le mert annyit talán ér...szori semmi színészi játék semmi, de ezt már leírták elõttem
3/10
kérdés: az ironman 2 jobb? 😄
Aki nem nézi meg, csak ennyit veszít<#eljen>#eljen>
Szerintem.
akkor visszatérünk erre a vitára 😄
színészi játék pont hogy ütött sztem.
ez olyan film hogy tudod hogy nem vicc, de valahol mélyen azt érzed hogy mégse kell teljesen komolyan venni.
hangulata miatt az egyik kedvenc filmem, ami persze lehet neked nem úgy ment át.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Az útról szól. Szó szerint és átvitt értelemben.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szerintem kissé erõltetett volt a színészi játék, ami nálam lejjebb húzta a szintet. Az alapgondolat meg olyan " már láttam/hallottam valahol", szóval nem veszített senki semmit ha nem látta volna esetleg 5/10
Életem legmeghatóbb filmje... Gondolom már mindenki látta csak én nem.
Utoljára filmen talán a Halálsoron-on bõgtem. Jaja bõgtem és vállalom.
Kicsit kész vagyok úgyhogy nem sokmindent írok most.
10/10
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
(...)In this hell are The Man (Viggo Mortensen) and The Boy (Kodi Smit-McPhee), walking the road from up north down the southern coastline, where hopefully they won’t freeze to death come winter.
mondjuk, józan paraszti ész kell csak hozzá sztem... tényleg ennyire szájba kell rágni?:S