Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ezt én is leírtam, de mindegy 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dehogynem a filmbe is elmondja a muter, hogy mennyenek délre mert még 1 telet nem élnek itt túl
Shep
Egy nézõpontból igen, de a miénkbõl nézve nem. Én leírtam ,hogy mindkét fél nézõpontja érthetõ és ,hogy nekünk miért kell a miértre a válasz ha ezt nem bírja felfogni akkor ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

triplet
Hát de baszod, igaza vanXD

Shep
Nem is te lennél ha nem szóltál volna be. Leírtam mi van, de úgy tûnik nem fogtad fel. Mondjuk egy sötétbaromtól mit várjon az ember? 😊

SötétBarom
Aztakurva. Ti teljesen hülyék vagytok. MÉG EGY KIBASZOTT GÓLYÁNAK IS egyértelmû, hogy ha fázol és éhes vagy, AKKOR LEMÉSZ DÉLRE. Egy csökött madár is tudja bazmeg. De ti értetlenkedtek.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Gyenge szinkron?

Én a héten nekiültem a (500) days of Summer filmek szinkronosan. Kb. a felénél kikapcsoltam, pedig eredetiben imádtam! Egyszerûen élvezhetetlen, ha még hangszínben sem passzol :S
Tyler1
Vén Csontok

Igazi sztárparádé, sablonos sztorival, viszont 1-2 nagyon betalált poénnal. Tényleg ennyire leáldozóban van az igazán megnevettetõ vígjátékok csillaga? Most már mindegyik ugynolyan sablon alapján készül, 6-14 éveseknek. John Travolta és Robin williams abszolút jók voltak együtt, néha hatalmas poénok is voltak, mindt ahogy rettenetesen rosszak is, de ez a sokadik család vígjáték ami ugyanarra az alapra épül, és már élvezhetetlenül lejárt.
6.5/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rage47
Vasemberben meg a néger hangja volt valami iszonyatosan gyenge. Ilyen gyenge szinkront nem is tudom mikor hallottam. 😮 Vagy az angolban is ilyen furán beszél, mert azt sajnos nem hallottam még.
igaz...😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
meggyõztetek, marad a feliratos 😄

Rage47
nekem nem tetszett a Kalapos hangja :S gázz
Nem rossz... csak a nevek baszták a fülem:
Kalapos
Macsek (vagy mi) meg hasonló bárgyúságok😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rage47
most néztem meg az iron man 2-t
azt hittem nem tudja hozni az 1. rész szintjét, mert az eléggé bejött, de sztem simán hozza😊) eléggé bejött
az más kérdés, hogy a végét youtuben kellett megnéznem, mert a tisztelt nézõk szinte lámpagyújtás elõtt kihúztak a moziból, a csaj meg már zárta az ajtókat, nc. nem értem, miért nem szabad végigülni a stáblistát Mo-n
motyodlee
hát... én továbbra is csak egy túlspilázott "107 min"-t ültem végig.
Amúgy:
Pusher (trilógia) - 8/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Kicsikiraly
szerintem az Iron Man 2 tök jó film lett, ha az egy tetszett, ez is fog.

DFTBA ಠ_ಠ

szucsy89
Titánok harca

fúúú de fos volt:/ szétuntam magam a moziban, 3d szinte alig volt benne, aki meg akarja nézni szedje le mert annyit talán ér...szori semmi színészi játék semmi, de ezt már leírták elõttem

3/10

kérdés: az ironman 2 jobb? 😄
Kerub
Utóbbi 10 év legjobb tragikomédiája.
Aki nem nézi meg, csak ennyit veszít<#eljen>

Szerintem.

tigeroo
na azt a rézfánfütyülõjét, most megint a szülõknél dekkolok, de amint hazamegyek megnézem a roadot (jövõ héten)

akkor visszatérünk erre a vitára 😄
PJack
😮
színészi játék pont hogy ütött sztem.
ez olyan film hogy tudod hogy nem vicc, de valahol mélyen azt érzed hogy mégse kell teljesen komolyan venni.
hangulata miatt az egyik kedvenc filmem, ami persze lehet neked nem úgy ment át.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Azért nem volt célja az útnak, mert nem az a film(és könyv) címe, hogy az út vége, hanem hogy az ÚT!

Az útról szól. Szó szerint és átvitt értelemben.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

motyodlee
In Bruges
Szerintem kissé erõltetett volt a színészi játék, ami nálam lejjebb húzta a szintet. Az alapgondolat meg olyan " már láttam/hallottam valahol", szóval nem veszített senki semmit ha nem látta volna esetleg 5/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Sheltem
Hachiko: A Dog's Story

Életem legmeghatóbb filmje... Gondolom már mindenki látta csak én nem.
Utoljára filmen talán a Halálsoron-on bõgtem. Jaja bõgtem és vállalom.
Kicsit kész vagyok úgyhogy nem sokmindent írok most.

10/10

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sir Quno Jedi
na ez a gázkitörés és nem a zsanai...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

stonesour
<#vigyor4><#wink><#worship><#puszi><#buck><#bohoc><#vigyor5><#wave>

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

desigo
Shep
Én ezt értem, nem ez a gond csak jó lett volna valami nagyobb cél, mert így akár maradhattak volna ott is ahol eddig és próbálkozhattak volna pincében gombatermesztéssel, vagy fóliasátras megoldással. Ez, hogy elindulunk minden pontos cél nélkül délre elég nonszensz. Értem én, hogy a remény, hogy ott majd jobb lesz, meg akkor is megyünk ha beledöglünk nem adjuk fel és amíg megyünk addig is éltet miket a remény, ha meg odaérünk és még sincs ott semmi akkor majd megyünk még tovább, míg bele nem döglünk. Csak hát az olyan tárgyilagos, realista felfogású embereknek, mint pl. én is vagyok ez így nem az igazi, nekünk kell valami távlati cél ami "kézzel fogható" nem csak úgy megyünk mert bízunk ,hogy na majd lesz valami. De hát az ilyen Blasta féléknek ezt hiába si magyarázom, mert mi IQ harcosok ehhez nem értünk.

Tyler1
nem kell szájbarágni semmit, oké lenne ha mondjuk a Holnapután 2-be gyalogolnának végig, de egy posztapóban, ahol elvileg vmi globális ismétlem GLOBÁLIS(ami délre is kiterjedhet) katasztrófa pusztította világban akarnak túlélni, az ember fejében esetleg megfordul, h délen eseteleg van vmi hely amit nem ért ez a dolog, vagy egy nagyobb kolónia, vagy akármi értelmes célja a gyalogútnak, az egyébként logikus melegen és napfényen kívül.

tigeroo
na, kerestem pár angol kritikát "why they heading south" címen:

(...)In this hell are The Man (Viggo Mortensen) and The Boy (Kodi Smit-McPhee), walking the road from up north down the southern coastline, where hopefully they won’t freeze to death come winter.

mondjuk, józan paraszti ész kell csak hozzá sztem... tényleg ennyire szájba kell rágni?:S
tigeroo
nem gondolják, nem tudják... pont ez az... #55103 olvas, értelmezz.
Tyler1
Aliz csodaországban-szinkron milyen? érdemes abban nézni, vagy szokás szerint el lett b*szva?

Shep
Nem is láttad aztán beszólogatsz, micsoda viselkedés ez? 😊

Kicsikiraly
amúgy is meg akartam nézni, mostmár megnézem ezt a roadot.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Blasta
egy kerdesre valaszoljatok plz: mit olyan nehez megerteni abban, hogy a fohosok MEGPROBALTAK egy lehetseges modot arra, hogy ne dogoljenek meg. Nem tudtak semmit, csak remenykedtek, biztak abban, hogy delen melegebb van. Ezt tenyleg olyan nehez felfogni mint lehetseges valaszt a motivaciojukra?

Innentol a tema reszemrol zarva, IQ harcosokkal nem vitazom, ertelmetlen, csa.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tyler1
hiába jössz ezzel a gyerekes dumával, lehet h ez LENNE a logikus, de mivel semmi utalás nem volt a filmben, egy esetleg jobb világra délen, így a te verziód sem állja meg a helyét. nyugodj meg és igyál egy kávét inkább.

nyilván a könyvben van utalás rá, h miért is mennek arra, de a filmben nem.

Shep
Na egy szónak is száz a vége, nem volt rossz film, de túl so ka megválaszolatlan kérdés.

Shep
Ja nem tudom anyuka megmondta, hogy menjetek délre, mert még egy telet itt nem bírtok ki, õ meg fogta magát és kiment a hidegbe, logikus.

Shep
Mibõl gondolták ,hogy ott melegebb van? Bemondta a rádió?

tigeroo
It is cold enough to crack stones, and, when the snow falls it is gray. The sky is dark. Their destination is the warmer south, although they don't know what, if anything, awaits them there.

Blasta
"ha már az a film alapsztorija h egész film alatt
délre tartanak, akk már csak derüljön ki h miért"

A FANTAZIADRA LETT BIZVA B+!
En nem keresek semmit. Veled ellentetben nekem egyertelmu volt az egesz mu, nem kerestem valaszokat semmifele kerdesre, nekem (es megannyi nezonek) total logikus es ertheto volt a film (ami mellesleg egy konyv eredetileg).
Javaslom legkozelebb probalkozz egyszerubb darabokkal, akciofilmekkel, tinihorrorokkal.

Shep
Hát jó ok balladai homály, de ez már a ködbe veszett. Olyan volt az egédz film, mintha egy regénynek a közepét kivágták volna, mert hát a többi úgysem érdekel senkit.

De amúgy ennyi erõvel mehettek volna keletre is, vagy maradhattak volna ott ahol vannak az sem lett volna sokkal rosszabb opció a látottak alapján.

Tyler1
magyarázod a semmit barátom. logikát keresel egy filmben? ez komoly? ha erre menne akk darabjában 100 logikátlan dolgot találnánk.

ettõl függetlenül hiába hiszed h okosat mondtál, azért mert szted logikus. nem hiszem h a világnak rád lenne szüksége h film ûrjeit kitöltsd.

kaposi1
Hát ez elég szánalmas!

"A filmet elõször a 2008-as velencei filmfesztiválon mutatták be, majd 2008-ban még további hat fesztiválon volt látható, mielõtt sikerült terjesztõt találni neki. Így az amerikai bemutató csak 2009 nyarán jött el (ezért is indulhatott az idei Oscaron), amikor a dvd-minõségû kalózverzió már fél éve közkézen forgott az interneten."

Ennyi erõvel kotorjanak elõ egy 4-5 éves filmet ami még nem volt bemutatva Amerikában aztán nosza indulhat is a 2010-es Oscar-on!<#gun>

Örüljenek hogy egyáltalán ennyien megnézték azt a holt unalmas filmet!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Akkor talán meg is nézem ezt a filmet . Eddig úgy elfelejtettem .

Corelli Kapitány Mandolinja

Korábban még nem láttam ezt a háborús filmet, most szereztem be - ebben persze nem kis szerepe volt annak, hogy nemrég elcsíptem egy utazási oldalon, hogy Kefalónia szigetén játszódik, ami egyik kedvenc régióm Görögországban.

Bár a szigetbõl (és a gyönyörû beachekbõl) sok nem látszik a filmen, összességében nem volt rossz.

Érdekes volt, hogy Penelope Cruzra túl sok sminket nem áldoztak,viszont kellemes meglepetés volt hogy Christian Bale is játszik benne.

Egyszer nézõsnek nem rossz a film, de semmi több.

10/6

ui.: a szinkron szörnyû, két percig bírtam: egyedül Józsa Imre hozza Nicholas Cage-t, a többi szinkronszínész rettentõen rossz választás volt.
Tikal
Hagyd csak, ha odakerül a sor, legalább tudjuk hogy északra ment<#vigyor1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

motyodlee
"nem kell mindent megmagyarázni egy filmben" - én is így gondolom. Én unom a filmet, ha mindent értek elsõre

Kicsikiraly
én már az elején szóltam hogy teljesen fölösleges hogy miért mentek délre. nem kell mindent megmagyarázni egy filmben.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Blasta
Õõõõ... <#wilting><#wilting><#wilting>
Ezzel most nem gyenge szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról gyermekem.

Nem magyaráztam bele semmit, egyszerûen logikusan gondolkozom (veled ellentétben).

Logika. Tudod az mit jelen?

Lássuk: ha Te mondjuk egy katasztrófa súlytotta földön élnél, ahol kurva hideg van, nincs víz, nincs élelmiszer és mindenhol csak fosztogatnak meg kannibálkodnak, akkor vajon mit tennél?

a. maradnál a seggeden, majdcsak jobb lesz eccer
b. elindulnál északra, mert északon olyan sok szép dolgo van,m pl. a norvég fjordok, a kanadai erdõk, stb
c. elindulnál délre, mert talán az egyenlítõhöz közelebb melegebb az éghajlat, talán ott a napsugarak áthatolnak a por/felhõ/akármilyen rétegen ami per pill. eltakarja azt, talán ott van kaja, talán ott nincs kannibalizmus (a kannibalizmus egyenes folyománya az élelmiszerhiánynak ugyanis), ergo nagyobb az esély a TÚLÉLÉSRE.

Na professzorkám, hogy állunk?
1+1?