Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
7/10
Kicsit több magyarázattal, és konkrétabb befejezéssel 8-9 is lehetett volna. Meg zavart még az "anya" hozzáállása és tettei, nem tudtam azonosulni vele de még csak megérteni sem.
a Kevin Costneres verzió _mint film_ túl jó lett, nem lehet jobbat kihozni a témából - csak mást.
Csak 20 év...😛
Nem is igazán értem miért kellett egy újabb. Ez olyan mintha csinálnák a még 1 Remake titanic filmet. Cameron mûvét az sem tudná ûberelni szóval ugyanott vagyunk...
Robin Hood angol mondahõs, ami jellegébõl adódóan hálás téma megfilmesíteni. Nyugodt lehetsz, hogy nem ez volt az utolsó filmváltozat. Sõt, akár egy sikeres Titanic film is lehet. Pont Cameron filmje az, ami nem a Titanic tragédiáját állítja a fókuszba, hanem egy szerelmi történet, ami "mellesleg" a Titanicon zajlott. Ugyanilyen elgondolásból lehet egy nyomozós fim, ami mellesleg a Titanicon játszódik vagy egy olyan film amit a Titanic kapitányának szemszögébõl látunk stb...
megláttam az elsõ képet a filmbõl és tudtam h ez egy hatalmas nulla lesz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ezt most miért kellet? Nem telt el még olyan sok rész Kevin Costneres Robin óta hogy most új Robin kellene a népnek.
Crowe-n látszot milyen méretlenül unja ezt az egész filmet és csak a gázsi tartja benne a lelket.
A partraszálló jelenetnél meg kínomban röhögtem hogy ezt most komolyan gondolják?
Egy szó mint száz a modern kori Robin Hood -os filmek közül még mindig Kevin Cotneré a király. Nem is igazán értem miért kellett egy újabb. Ez olyan mintha csinálnák a még 1 Remake titanic filmet. Cameron mûvét az sem tudná ûberelni szóval ugyanott vagyunk...
Nagyon nagyon jó volt! Külön poén hogy egy ilyen agyonboncolt alaptörténetre ráhúztak egy ilyen csavaros riméket😄
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A The Road egy dráma, a The book of Eli pedig egy posztapokaliptik akciómozi, abból is a kevésbé emlékezetes fajta, de mindenképpen nézhetõ.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ennyi még a Barátok Köztben is van: ne hazudj felebarátodnak se, mert a végén úgy is kiderül, ne bántsd meg embertársaidat, mert a sors téged is megbüntet, stbstb...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jó doktor saját provinciális okai végett feladja a versenyt és szarik az emberiségre, aki egész addigra azt is elfelejtette, hogy létezik. Valamint az ördög mindig megszerzi amit akar😊 És a jópofiba bújt gazember is gazember. Ja és persze, hogy ne hazardírozz soha senkivel, mert zsarolhatóvá válsz és a végén úgyis mindent elbuksz. + az idõ folyamatosan telik és változik az élet és nem mindenki képes ezzel megküzdeni.
Dehát igen ez zagyvaság a mai világban ha nincs a végén kiírva, hogy ez volt a sztori.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Végre! A CGI animációk dömpingje ellenére egy hagyományos, rajzolt mese a Disney-tõl.
A film kellõen aranyos, elég poénos, kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott: nekem jobban tetszett mint az utóbbi idõk animációs filmjei (pl. Derült égbõl fasírt, Fel, stb).
10/7
Tegnapi vörös riasztásos vasárnap eredményei:
The Man from Earth
Engem annyira nem nyûgözött le mint itt többeket, de mindenképpen jó film, bár virít róla, hogy budget. 😄 Ha nem ajánlja senki, és mondjuk épp megy a TV-ben, tuti tovább kapcsolok. Amúgy nagyon tetszett.
8,5/10
The Lazarus Project
Elég langyos, annyira nem is izgalmas, bár az alapötlet és az operatõri munka kiváló. A film felénél-háromnegyedénél azt éreztem, hogy "bazmeg a shutter island ennek a koppintása 😄", de végül máshogy (ráadásul elég blõd módon) alakult a történet.
6/10
The Crazies
Mint zombifilmfan vetettem rá magam a filmre, és bár nem kifejezetten passzol a zsánerbe, nagyon jó film. Nem egy túlkomplikált darab, viszont pont eléggé véres és feszült volt ahhoz, hogy végig lekössön. Az eredetit nem láttam, így nem tudom megítélni, hogy remake-ként mennyire állja meg a helyét, de önmagában mindenképp szórakoztató.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7,5/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Akkor nem vagy, még hozzá eléggé érett. Várj vele mondjuk 10 évet.
Lassú folyású, de határozottan jó poszt-apokaliptikus dráma Viggo Mortensennel.
Végre sikerült hollywoodnak olyan gyerek fõszereplõt találni a fõhõs apa mellé, akit
nem kívánok pokolra 5 perc után - sõt kiváló alakítást nyújt, érthetõ motivációkkal.
Súlyos kérdéseket boncolgató film, egyben megrázó és megható történet.
10/8
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kicsit többet is kihozhattak volna belõle de azért a film eleje még így is eléggé nyomasztó volt. 7/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nagyon aranyos kis animációs film. Még gyerekfejjel is emészthetõ, de felnõtteknek is szóló mondanivalókkal!
7/10
Ellenben kár, hogy a Hachiko nem hatott úgy rád mint rám.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Na most ez mi a szar volt? Semmi értelmét nem láttam a filmnek, bár betépve biztos nagyon fasza lehet. Ezért kár volt ilyen szereplõgárdát összecsõdíteni. Szegény Ledgert azért még most is sajnálom. Rendkívüli színész volt az biztos.
5/10
Hachi - A leghûségesebb barát
Aranyos kis film volt Hachikoról, se több se kevesebb. Bár a vége tényleg szomorú, de én az egésztõl vmivel több érzelmet vártam. Kutyásoknak, macskásoknak, állatbarátoknak érdemes megnézni.
Ilyen szar filmek láttán mindig elgondolkodom azon hogy milyen beteg lelki világa lehet aki ebben pénzt lát.És egyáltalán ki az aki ilyen szart megvesz DVD-n?
Next PC upgrade: 2022
aztán apám ajánlotta és azóta kb egyik kedvenc filmem
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Megnéztem én is, nekem tetszett! A sok káromkodás, a törpés jelenetek és a fõszereplõ játéka néhol egy kis humort csempészett ebbe a szomorú drámába.
Viszont a magyar cím az valami vicc. Azt hittem valami hülye vígjáték lesz ahol csak értelmetlenül lövöldözni fognak. Ez a cím, hogy "Erõszakik" nagyon nem illik egy ilyen filmhez.
9/10
Nagyon jó film,a kiscsaj halálos,és az akciók nagyon rendben voltak(ja zene 90%-ban fasza volt.)
Choke off
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tõlem 4-tõl többet nem kap
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
6/10
Hozzá kell tennem gladiátor rajongó vagyok, valamint kosztümös háborús filmet bármikor bármennyit megnézek. Nekem ez a film is bejött, de ha objektíven nézem látom a hibáit, mégpedig azt hogy hosszú ideig semmi nem történik. Bizony sokaknak vontatott lassú lesz az eleje.Nem tudom hogy lehetett volna jobb fimet csinálni, de talán nem kellett volna megpróbálni 12-es karikával elmesélni.
Kicsit fura hogyan rabolnak fosztogatnak a katonák 12-es korhatárral, ezt sosem bocsájtom meg Ridley Scottnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hatalmas élmény volt megnézni HD-ben. Szinte minden speciális effekt tökéletes volt. Csinálhatnánk már egy képregényfilmet ilyen sok és ilyen minõségi effekttel, nem úgy mint Vasember 2.