Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Innentol a tema reszemrol zarva, IQ harcosokkal nem vitazom, ertelmetlen, csa.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nyilván a könyvben van utalás rá, h miért is mennek arra, de a filmben nem.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
délre tartanak, akk már csak derüljön ki h miért"
A FANTAZIADRA LETT BIZVA B+!
En nem keresek semmit. Veled ellentetben nekem egyertelmu volt az egesz mu, nem kerestem valaszokat semmifele kerdesre, nekem (es megannyi nezonek) total logikus es ertheto volt a film (ami mellesleg egy konyv eredetileg).
Javaslom legkozelebb probalkozz egyszerubb darabokkal, akciofilmekkel, tinihorrorokkal.
De amúgy ennyi erõvel mehettek volna keletre is, vagy maradhattak volna ott ahol vannak az sem lett volna sokkal rosszabb opció a látottak alapján.
ettõl függetlenül hiába hiszed h okosat mondtál, azért mert szted logikus. nem hiszem h a világnak rád lenne szüksége h film ûrjeit kitöltsd.
"A filmet elõször a 2008-as velencei filmfesztiválon mutatták be, majd 2008-ban még további hat fesztiválon volt látható, mielõtt sikerült terjesztõt találni neki. Így az amerikai bemutató csak 2009 nyarán jött el (ezért is indulhatott az idei Oscaron), amikor a dvd-minõségû kalózverzió már fél éve közkézen forgott az interneten."
Ennyi erõvel kotorjanak elõ egy 4-5 éves filmet ami még nem volt bemutatva Amerikában aztán nosza indulhat is a 2010-es Oscar-on!<#gun>#gun>
Örüljenek hogy egyáltalán ennyien megnézték azt a holt unalmas filmet!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Korábban még nem láttam ezt a háborús filmet, most szereztem be - ebben persze nem kis szerepe volt annak, hogy nemrég elcsíptem egy utazási oldalon, hogy Kefalónia szigetén játszódik, ami egyik kedvenc régióm Görögországban.
Bár a szigetbõl (és a gyönyörû beachekbõl) sok nem látszik a filmen, összességében nem volt rossz.
Érdekes volt, hogy Penelope Cruzra túl sok sminket nem áldoztak,viszont kellemes meglepetés volt hogy Christian Bale is játszik benne.
Egyszer nézõsnek nem rossz a film, de semmi több.
10/6
ui.: a szinkron szörnyû, két percig bírtam: egyedül Józsa Imre hozza Nicholas Cage-t, a többi szinkronszínész rettentõen rossz választás volt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
DFTBA ಠ_ಠ
Ezzel most nem gyenge szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról gyermekem.
Nem magyaráztam bele semmit, egyszerûen logikusan gondolkozom (veled ellentétben).
Logika. Tudod az mit jelen?
Lássuk: ha Te mondjuk egy katasztrófa súlytotta földön élnél, ahol kurva hideg van, nincs víz, nincs élelmiszer és mindenhol csak fosztogatnak meg kannibálkodnak, akkor vajon mit tennél?
a. maradnál a seggeden, majdcsak jobb lesz eccer
b. elindulnál északra, mert északon olyan sok szép dolgo van,m pl. a norvég fjordok, a kanadai erdõk, stb
c. elindulnál délre, mert talán az egyenlítõhöz közelebb melegebb az éghajlat, talán ott a napsugarak áthatolnak a por/felhõ/akármilyen rétegen ami per pill. eltakarja azt, talán ott van kaja, talán ott nincs kannibalizmus (a kannibalizmus egyenes folyománya az élelmiszerhiánynak ugyanis), ergo nagyobb az esély a TÚLÉLÉSRE.
Na professzorkám, hogy állunk?
1+1?
valószínû h Frodó is a jó hegyi levegõ miatt ment a Végzet Hegyére.
hagyjuk már a hülye megmagyarázásokat. azért mert vmit belemagyarázol a filmbe, nem biztos h az is történik. én nem találtam olyan utalálst ami a te példádat akár kicsikét is alátámasztaná. vagy szerinted délen még mindenki élvezi a napfényt és isszák a Cuba Librét a tengerparton???
ilyen alapon sztem, meg délen is akadnak fosztogató bandák, sõt posztapóhoz híven sztem délen sem jobb az idõ. víz meg kaja, hát kitudja? na kinyert???
Vajon miért mentek délre?
Talán mert ott MELEG van? Mert ott talán van FOTOSZINTÉZIS? Mert ott talán van VÍZ, KAJA és nem akarják minden sarkon megenni õket?
Van otthon akváriumod? Nincs? Akkor buzi vagy.
<#wilting>#wilting>
a filmnek a fõ mondanivalója igazából az a pár másodperc volt amiben kifejti a fõgonosz bácsi, hogy aki birtokolja a "szent" írást azéé a hatalom, mégha nem is a benne foglaltak alapján cselekszik.. van egy kis párhuzam a mai egyház tekintetében vele<#whatever>#whatever>
Ennek sem volt sok értelme, mindenesetre még így is többet láttam benne, mint Az útban. Bár nem volt meg a kellõ feszültség, de még sem lett annyira vontatott. DW-t én nem tudom nem szeretni egy filmjében sem, sokrétegû személyiség aki akármilyen karaktert 100%-osan tud hozni. Sajnos Eliben csak ennyi volt. Mellesleg a csaj sem volt rossz.
6/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
talán északra azért nem lett volna szerencsés menni mert ott csak hideg (?) lenne...
legalábbis ÉN igy gondolom igy tennék
Végig nyomasztó a színtelen,sivár táj.Szomorú,hogy már az elejétõl kevés remény van bármilyen jobb életre.A ház pincéjében történt rész pedig eléggé sokkolt.Ott ájultam volna el kb.A gyerek sírása kicsit idegesített de így volt õszinte.
9/10
Kung Fu Hustle
Poén volt végig jó sok túlzással.Talán csak a békás style volt idegesítõ.Nyalókás lányos szálból ki lehetett volna többet hozni.
7/10
Dögkeselyû
1982-es magyar film.Hangulatos az akkori Budapest.Kicsit sok benne a lada xD.Egy taxisofõrrõl szól aki most vált el és pénztelenségében rátér a rossz útra és visszafordíthatatlanul csak mélyebbre süllyed.
6/10
DFTBA ಠ_ಠ
Hát nem volt rossz film, csak hát nem az a szórakoztató fajta, nekem kicsit talán túlságosan lassú folyású volt ami még elment volna, de nekem túlságosan sok a miért a filmben. pl.: Mi a francért mentek délre, mi van ott? Mi pusztított el mindent? stb. stb.
Majd leszedem FULL HD minõségben <#eplus2>#eplus2>
Hat ez erdekes volt de nem mondanam hogy NAGYON tetszett...
Sokkal jobbra szamitottam. 5/10
Iron Man 2 IMAX experience....
AJMEEEEEEEEX VUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!! 😄
a latvany a hang az ekson odabaszott! Nem is igazan tudom hogyan lehetett volna a film meg ennel is jobb. Nem volt hianyerzetem.
Mibu gishi den
Na ez egy elég kemény nippon tragédia a sogunátus bukásával. Ajánlom szamurájfilm ÉS dráma kedvelõknek, néhol üt, néhol már sok a jóból, de a fõszereplõ igen érdekes figura, annyi szent. Lehet tanulni belõle emberséget és tartást.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Btw, nagyon hasonlóképpen éltem meg én is <#eljen>#eljen>
Ritkán van ilyen jó mozi élményem.
van annak a víznek gondolom medre is, hogy csak így lazán elficánkol benne ez a törpecápa 😄
Vannak azok az emlékezetbõl nehezen kitörölhetõ torokszorító mozi élmények amik után úgy olvadunk vissza a valóságba hogy magunkkal hozunk valamit. Az én torkomban só volt, de nem a perectõl, hanem a könnyektõl, amik ilyen õszintén rég jöttek elõ film hatására.
A balladisztikus hangvételben elõadott történet központjában egy apa és fia áll, akik hosszú és reménytelen utat tesznek meg a cél felé tartva ami nem a megváltás, hanem a túlélés maga... Tovább olvasom
Szerintem.