Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valószínû h Frodó is a jó hegyi levegõ miatt ment a Végzet Hegyére.
hagyjuk már a hülye megmagyarázásokat. azért mert vmit belemagyarázol a filmbe, nem biztos h az is történik. én nem találtam olyan utalálst ami a te példádat akár kicsikét is alátámasztaná. vagy szerinted délen még mindenki élvezi a napfényt és isszák a Cuba Librét a tengerparton???
ilyen alapon sztem, meg délen is akadnak fosztogató bandák, sõt posztapóhoz híven sztem délen sem jobb az idõ. víz meg kaja, hát kitudja? na kinyert???
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vajon miért mentek délre?
Talán mert ott MELEG van? Mert ott talán van FOTOSZINTÉZIS? Mert ott talán van VÍZ, KAJA és nem akarják minden sarkon megenni õket?
Van otthon akváriumod? Nincs? Akkor buzi vagy.
<#wilting>#wilting>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
a filmnek a fõ mondanivalója igazából az a pár másodperc volt amiben kifejti a fõgonosz bácsi, hogy aki birtokolja a "szent" írást azéé a hatalom, mégha nem is a benne foglaltak alapján cselekszik.. van egy kis párhuzam a mai egyház tekintetében vele<#whatever>#whatever>
Ennek sem volt sok értelme, mindenesetre még így is többet láttam benne, mint Az útban. Bár nem volt meg a kellõ feszültség, de még sem lett annyira vontatott. DW-t én nem tudom nem szeretni egy filmjében sem, sokrétegû személyiség aki akármilyen karaktert 100%-osan tud hozni. Sajnos Eliben csak ennyi volt. Mellesleg a csaj sem volt rossz.
6/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
talán északra azért nem lett volna szerencsés menni mert ott csak hideg (?) lenne...
legalábbis ÉN igy gondolom igy tennék
Végig nyomasztó a színtelen,sivár táj.Szomorú,hogy már az elejétõl kevés remény van bármilyen jobb életre.A ház pincéjében történt rész pedig eléggé sokkolt.Ott ájultam volna el kb.A gyerek sírása kicsit idegesített de így volt õszinte.
9/10
Kung Fu Hustle
Poén volt végig jó sok túlzással.Talán csak a békás style volt idegesítõ.Nyalókás lányos szálból ki lehetett volna többet hozni.
7/10
Dögkeselyû
1982-es magyar film.Hangulatos az akkori Budapest.Kicsit sok benne a lada xD.Egy taxisofõrrõl szól aki most vált el és pénztelenségében rátér a rossz útra és visszafordíthatatlanul csak mélyebbre süllyed.
6/10
DFTBA ಠ_ಠ
Hát nem volt rossz film, csak hát nem az a szórakoztató fajta, nekem kicsit talán túlságosan lassú folyású volt ami még elment volna, de nekem túlságosan sok a miért a filmben. pl.: Mi a francért mentek délre, mi van ott? Mi pusztított el mindent? stb. stb.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Majd leszedem FULL HD minõségben <#eplus2>#eplus2>
Hat ez erdekes volt de nem mondanam hogy NAGYON tetszett...
Sokkal jobbra szamitottam. 5/10
Iron Man 2 IMAX experience....
AJMEEEEEEEEX VUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!! 😄
a latvany a hang az ekson odabaszott! Nem is igazan tudom hogyan lehetett volna a film meg ennel is jobb. Nem volt hianyerzetem.
Mibu gishi den
Na ez egy elég kemény nippon tragédia a sogunátus bukásával. Ajánlom szamurájfilm ÉS dráma kedvelõknek, néhol üt, néhol már sok a jóból, de a fõszereplõ igen érdekes figura, annyi szent. Lehet tanulni belõle emberséget és tartást.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Btw, nagyon hasonlóképpen éltem meg én is <#eljen>#eljen>
Ritkán van ilyen jó mozi élményem.
van annak a víznek gondolom medre is, hogy csak így lazán elficánkol benne ez a törpecápa 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Vannak azok az emlékezetbõl nehezen kitörölhetõ torokszorító mozi élmények amik után úgy olvadunk vissza a valóságba hogy magunkkal hozunk valamit. Az én torkomban só volt, de nem a perectõl, hanem a könnyektõl, amik ilyen õszintén rég jöttek elõ film hatására.
A balladisztikus hangvételben elõadott történet központjában egy apa és fia áll, akik hosszú és reménytelen utat tesznek meg a cél felé tartva ami nem a megváltás, hanem a túlélés maga... Tovább olvasom
Szerintem.
egyébként nálam a Cápasrác és Lávalány viszi a legszarabb címnek járó trófeát 😄
Egyre jobbak ezek a Marvel Justice League alapú rajzfilmek. Ugyan Lantern karaktere kicsit semmilyen benne, hiszen ez az eredetsztori, de Sinestro odabasz. Nomeg Boodika, Kilowog és a többiek is. Szinkronhangok az 10/10.
Csak így tovább! Gyermekkori/ifjúkori álmainkat teljesítik mostanság profi minõségben, úgyhogy ríszpekta.
Ne gyerekeknek mutogassátok szvsz... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem bírtam ki a mozi premierig, muszáj voltam most megnézni. Elõre hozzátenném, hogy az év legjobban várt filmje volt nálam, így emiatt is, meg a több oldalról kapott óriási hype miatt is elég nagy elvárásokkal ültem le elé. Szerencsére ezeket nem csak hogy hozta, de túl is szárnyalta.
Ilyen feelgood film nincs még egy. Onnantól kezdve, hogy a zenék olyan mesterien el vannak találva mint még soha (Prodigy - Stand up egyenesen a film himnusza lehetne komolyan mondom), de még a klisékkel is olyan jó értelemben szakít, hogy az ember csak úgy ül, és semmi üresmenet, elröpül az egész film. A sztori szépen fel van építve, nem a kliséutakon halad itt sem, rengetegszer történik olyan amit az ember nem vár. Poénok tekintetében is apróságoktól kezdve egészen nagyokig rohadtjók vannak, voltak pillanatok amikor szabályosan hangosan felnevettem.
Nem tudom hol kereshetném benne a hibát. Talán a fõcím alá egy másik számot tettem volna (ahogy említettem, Prodigy - Stand up tökéletes lett volna oda is, csak kár hogy a zárójelenetben is az ment), de amúgy nem találni más fogást.
10/10, a legnagyobb õszinteséggel. Top3-ba biztos felcsúszott, most gondolkozom egy megosztott elsõ helyen a 500 days of summer-ral.
DFTBA ಠ_ಠ
Ennél a címnél jobban már csak az Igazság mecénásán röhögök jobbakat😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Eszméletlenül jó volt, ugyan a közepe felé volt egy kisebb üresjárat, de az utolsó 30-40 perc az fergeteges volt... Egy adrenalinbomba ez a film. Odab@szott rendesen. Ja és elmehetnek a francba az illetékesek, hogy csak 1 hónappal késõbb lesz nálunk a premier. Ettõl függetlenül megnézem moziban is. Remélem jön a 2. rész legkésõbb 2 év múlva!
9/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
mint ahogy kékre festett emberkék navit játszottak 😄
vagy mint a scifikbe bemaskarázott emberek idegen fajt játszanak 😄
vagy játékpisztollyal gengszterest illetve kamu vérrel kivégzést 😄