Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
nagyonjó. gratulálok. ajánlok neked egy 3 hetes ókájés filmkritikusi tanfolyamot, mert remek érzéked van hozzá.
valószínû h Frodó is a jó hegyi levegõ miatt ment a Végzet Hegyére.

hagyjuk már a hülye megmagyarázásokat. azért mert vmit belemagyarázol a filmbe, nem biztos h az is történik. én nem találtam olyan utalálst ami a te példádat akár kicsikét is alátámasztaná. vagy szerinted délen még mindenki élvezi a napfényt és isszák a Cuba Librét a tengerparton???
ilyen alapon sztem, meg délen is akadnak fosztogató bandák, sõt posztapóhoz híven sztem délen sem jobb az idõ. víz meg kaja, hát kitudja? na kinyert???

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Blasta
Fú gyerekek, dekurva nehéz összerakni az 1+1-et.

Vajon miért mentek délre?
Talán mert ott MELEG van? Mert ott talán van FOTOSZINTÉZIS? Mert ott talán van VÍZ, KAJA és nem akarják minden sarkon megenni õket?

Van otthon akváriumod? Nincs? Akkor buzi vagy.
<#wilting>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

polluxware
vele készített riportban ki is fejti hogy nem nézett a témában hasonló filmet story-t... ez miatt egy csöppett mellé lõt mivel elég sok hasonló dolog jött ki mostanság ilyen témában

a filmnek a fõ mondanivalója igazából az a pár másodperc volt amiben kifejti a fõgonosz bácsi, hogy aki birtokolja a "szent" írást azéé a hatalom, mégha nem is a benne foglaltak alapján cselekszik.. van egy kis párhuzam a mai egyház tekintetében vele<#whatever>

Tyler1
The Book of Eli

Ennek sem volt sok értelme, mindenesetre még így is többet láttam benne, mint Az útban. Bár nem volt meg a kellõ feszültség, de még sem lett annyira vontatott. DW-t én nem tudom nem szeretni egy filmjében sem, sokrétegû személyiség aki akármilyen karaktert 100%-osan tud hozni. Sajnos Eliben csak ennyi volt. Mellesleg a csaj sem volt rossz.
6/10

SötétBarom
Nyilván délen kisebb a fagyhalál esélye. DUH

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigeroo
mert ha te nem tudnád hogy végülis merre menj, akkor csak ráböknél egy égtájra és lecgó...

talán északra azért nem lett volna szerencsés menni mert ott csak hideg (?) lenne...

legalábbis ÉN igy gondolom igy tennék
desigo
The Road

Végig nyomasztó a színtelen,sivár táj.Szomorú,hogy már az elejétõl kevés remény van bármilyen jobb életre.A ház pincéjében történt rész pedig eléggé sokkolt.Ott ájultam volna el kb.A gyerek sírása kicsit idegesített de így volt õszinte.
9/10

Kung Fu Hustle

Poén volt végig jó sok túlzással.Talán csak a békás style volt idegesítõ.Nyalókás lányos szálból ki lehetett volna többet hozni.
7/10

Dögkeselyû

1982-es magyar film.Hangulatos az akkori Budapest.Kicsit sok benne a lada xD.Egy taxisofõrrõl szól aki most vált el és pénztelenségében rátér a rossz útra és visszafordíthatatlanul csak mélyebbre süllyed.
6/10
Tyler1
ha már az a film alapsztorija h egész film alatt délre tartanak, akk már csak derüljön ki h miért. az nem fontos, hogy azelõtt mit csináltak, vagy h mi történt a világgal de én vártam a végén, hogy lesz célja is a útnak, de így nem volt.

Kicsikiraly
egy filmben nem az a lényeg hogy a szádba rágjanak mindent. Ha nem mondják, nem fontos. Balladai homály, ilyesmi.

DFTBA &#3232;_&#3232;

desigo
-mert anyu azt mondta...
-környezeti vagy emberi hatás (van rá elég sok film)
DeerHunter01
" Mi a francért mentek délre, mi van ott?"

ez engem is érdekelne.

\"Erről van szó!\"

Shep
The Road

Hát nem volt rossz film, csak hát nem az a szórakoztató fajta, nekem kicsit talán túlságosan lassú folyású volt ami még elment volna, de nekem túlságosan sok a miért a filmben. pl.: Mi a francért mentek délre, mi van ott? Mi pusztított el mindent? stb. stb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Persze

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez tényleg benne volt ?

Shep
Hát nekem elég volt a trailer is 😊

Meg kell ezt szereznem! Úgy érzem ez Blue Ray-n ütne igazán. Kezdek is gyûjteni egy lejátszóra .😊 Csak emiatt a film miatt. 😊
zoliii
Ezek szerint csak lemaradtam 😞
Majd leszedem FULL HD minõségben <#eplus2>
Ha ez volt a csúcspont, akkor semmirõl sem maradtam le, mert én pont ezt a fél percet néztem! Hangosan felröhögtem 😄
CSOCSO
The Imaginarium of Doctor Parnassus
Hat ez erdekes volt de nem mondanam hogy NAGYON tetszett...
Sokkal jobbra szamitottam. 5/10

Iron Man 2 IMAX experience....

AJMEEEEEEEEX VUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!! 😄
a latvany a hang az ekson odabaszott! Nem is igazan tudom hogyan lehetett volna a film meg ennel is jobb. Nem volt hianyerzetem.
Sir Quno Jedi
Az utolsó kardvágás
Mibu gishi den

Na ez egy elég kemény nippon tragédia a sogunátus bukásával. Ajánlom szamurájfilm ÉS dráma kedvelõknek, néhol üt, néhol már sok a jóból, de a fõszereplõ igen érdekes figura, annyi szent. Lehet tanulni belõle emberséget és tartást.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Totti5
loooooool 😄😄😄😄😄😄😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
úgy látom nem bírja az SG sem, úgyhogy inkább linkelem xD

Tyler1
csúcspont?? az sehol nincs ehhez képest 😄😄

Jó ideje várom ezt a filmet. Azon ritkaságokok közé tartozik amit nem akartam hamarabb "beszerezni" (pedig már jóóóó ideje kint van), hanem kizárólag, moziban voltam hajlandó megnézni.

Btw, nagyon hasonlóképpen éltem meg én is <#eljen>
Ritkán van ilyen jó mozi élményem.

motyodlee
tyûhha
van annak a víznek gondolom medre is, hogy csak így lazán elficánkol benne ez a törpecápa 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Kerub

Vannak azok az emlékezetbõl nehezen kitörölhetõ torokszorító mozi élmények amik után úgy olvadunk vissza a valóságba hogy magunkkal hozunk valamit. Az én torkomban só volt, de nem a perectõl, hanem a könnyektõl, amik ilyen õszintén rég jöttek elõ film hatására.
A balladisztikus hangvételben elõadott történet központjában egy apa és fia áll, akik hosszú és reménytelen utat tesznek meg a cél felé tartva ami nem a megváltás, hanem a túlélés maga...
Tovább olvasom

Szerintem.

zaki
jézusom, no comment 😄

Tyler1
az Sztívün Szegál film, úgyhogy nála még a szar cím is jól hangzik xD
egyébként nálam a Cápasrác és Lávalány viszi a legszarabb címnek járó trófeát 😄

Sir Quno Jedi
Green Lantern First Flight 2009

Egyre jobbak ezek a Marvel Justice League alapú rajzfilmek. Ugyan Lantern karaktere kicsit semmilyen benne, hiszen ez az eredetsztori, de Sinestro odabasz. Nomeg Boodika, Kilowog és a többiek is. Szinkronhangok az 10/10.

Csak így tovább! Gyermekkori/ifjúkori álmainkat teljesítik mostanság profi minõségben, úgyhogy ríszpekta.

Ne gyerekeknek mutogassátok szvsz... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
Csúcspont

😄😄😄😄:😄😄😄😄😄

Kicsikiraly
Kick-Ass

Nem bírtam ki a mozi premierig, muszáj voltam most megnézni. Elõre hozzátenném, hogy az év legjobban várt filmje volt nálam, így emiatt is, meg a több oldalról kapott óriási hype miatt is elég nagy elvárásokkal ültem le elé. Szerencsére ezeket nem csak hogy hozta, de túl is szárnyalta.

Ilyen feelgood film nincs még egy. Onnantól kezdve, hogy a zenék olyan mesterien el vannak találva mint még soha (Prodigy - Stand up egyenesen a film himnusza lehetne komolyan mondom), de még a klisékkel is olyan jó értelemben szakít, hogy az ember csak úgy ül, és semmi üresmenet, elröpül az egész film. A sztori szépen fel van építve, nem a kliséutakon halad itt sem, rengetegszer történik olyan amit az ember nem vár. Poénok tekintetében is apróságoktól kezdve egészen nagyokig rohadtjók vannak, voltak pillanatok amikor szabályosan hangosan felnevettem.

Nem tudom hol kereshetném benne a hibát. Talán a fõcím alá egy másik számot tettem volna (ahogy említettem, Prodigy - Stand up tökéletes lett volna oda is, csak kár hogy a zárójelenetben is az ment), de amúgy nem találni más fogást.

10/10, a legnagyobb õszinteséggel. Top3-ba biztos felcsúszott, most gondolkozom egy megosztott elsõ helyen a 500 days of summer-ral.

DFTBA &#3232;_&#3232;

tommygear
S_D:AS😄?AS😄?ASD?as😄?AS
tommygear
ez pont neked való AAA kategóriás film 😄
Gyilkoscápa vs. óriáspolip?XD
Ennél a címnél jobban már csak az Igazság mecénásán röhögök jobbakat😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

triplet
ez az rtl-es film ez durva. felugrott a cápa a levegõbe-.-

Jim Morrison
tenyleg jo, de meccs van 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DeerHunter01
<#eljen><#eljen>

\"Erről van szó!\"

Tyler1
mindenki nézze az rtl-t!!!!!! hatalmas film lesz, nem szabad kihagyni! 😄😄😄

Jim Morrison
😄 tudtuk 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zaki
Kick-Ass

Eszméletlenül jó volt, ugyan a közepe felé volt egy kisebb üresjárat, de az utolsó 30-40 perc az fergeteges volt... Egy adrenalinbomba ez a film. Odab@szott rendesen. Ja és elmehetnek a francba az illetékesek, hogy csak 1 hónappal késõbb lesz nálunk a premier. Ettõl függetlenül megnézem moziban is. Remélem jön a 2. rész legkésõbb 2 év múlva!

9/10

tommygear
Moon - 10/7

Tetszett a film, nézzétek meg ha tehetitek.
zaki
jaj, ez már olyan uncsi :o

motyodlee
ebbõl bezony ParasztGameBoy lesz 😄

<#eljen><#eljen><#eljen>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Totti5
<#levele>

Azaz, thx.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

pedig nem rossz,a doktor játéka megmenti mindenképp

jah tudod a filmek már csak ilyenek nem valóság hanem játék XD
mint ahogy kékre festett emberkék navit játszottak 😄
vagy mint a scifikbe bemaskarázott emberek idegen fajt játszanak 😄
vagy játékpisztollyal gengszterest illetve kamu vérrel kivégzést 😄