Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami viszont a kegyelemdöfést megadta számomra,az a film vége. A fõhõs újra visszatér a pokolba,hátrahagyva pici gyermekét,akit még alig látott,és csinos feleségét (aki ráadásul Kate a LOST-ból LOL).
Na ez aztán semmilyen üzenetet nem közvetített számomra,lévén,h teljesen más az értékrendem.
Ha valakinek ezzel a pár sorral a lelkébe tapostam,bocs,de ez már régóta kikívánkozott belõlem...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
DE ha érdekel ez a film mindenki szerint aki kicsit is ért a katonasághoz, irakhoz egy mese! CNN iraki tudosítója szerint csak az állít ilyeneket (reális) aki nem volt soha irakban. Amerikai veteránok szövetsége még nyilatkozatot is kiadott, hogy mekkora kamu egy film minden téren stb. csak érdekességként írtam
Titanok harca:
Rengeteg kritikat olvastam rola,foleg negativakat de bevallom 1nek elment.Lehet hogy csak eppen fogekony voltam a mitologiara,es altalaban a fantasyre.A szineszeknek oriasi tehetsegre nem volt szukseguk eljatszani amit kell de nem is ez vitte elore a filmet.Nem volt emlekezetes,de megert masfel orat,igaz sokkal tobbet ki lehetett volna hozni ebbol.
5.5/10
In Bruges:
Colin Farrellt a Fulke ota marhara csipem,itt sem vallott szegyent.Poenfilmnek gondoltam de nagy meglepodes lett belole.Elveztem minden percet pedig konkretan sok tortenes es akcio nincs,vmiert megis magaval ragadott az egesz varos hangulata,es a film komorsaga.
7.5/10
Iron Man 2:
Nagy elvarasokkal fogtam bele,az elso resz tetszett.Ha viszont azt mondom hogy egy hettel a megnezese utan egyetlen jelenetet sem tudnek felidezni ebbol a reszbol,egyaltalan nem tulzok.Asszm a felejtheto jo szo ra.
4/10
Solomon Kane:
Na ezt vegig elveztem.Ebben sem volt rengeteg harci jelenet,sot voltak kimondottan gagyin elkeszitett dolgok is de megis tok jo hangulatu film.Dark fantasynek legalabbis.Nem sarkanyos/tuzlabdas bohocok rohangalnak megis tudja adni amit az ember elvar.A foszereplo sebezhetosege,dilemmaja pedig szamomra kimondottan udito volt a sok sok patent jokepu hero utan akik hasonlo stilusu filmekben szerepelnek.Nem akarom mas nagysikeru fantasyvel osszehasonlitani mert keves jon be igazan.Ez azok kozt van.
7/10
Valentine's day:
Sok nagynevu szinesz probalja eljatszani a szerelmes,odaado partnert.Nem is annyira hiteltelenul mint gondoltam volna elozetesen.Bar ketsegtelenul ezt meg baratnos korszakban neztem es egesz turheto volt valamelyik delutan.Jessica Alba pedig a vilag legszebb noje,eleve 1-el magasabb pont jar annak amiben jatszik.
5/10
New moon:
No comment kategoria,bar lehet hogy mar osztalyoztam.Ujra megprobaltam megtalalni a sokat emlegetett ertekeket,sikertelenul.Igazi gyongyszem a kategoriaban,melto folytatasa az elso resznek.
2/10
Ez nagyon jó volt... nem tudom mit fikázták egyesek... reálisan bemutatja hogy telnek a bombászok napjai és hogy ez a meló függõséghez is vezethet...
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ez kemény volt! Igazi japán gyöngyszemXD
Ez tényleg pszichothriller volt... az a csaj... váááá vágtam volna pofán már a film felétõl... az ember nem is gondolná, hogy valami nem kóser vele... de ha ránézünk a film plakátjára egybõl leesik, hogy itt valami gáz lesz.
Aki szereti a tragédiába torkolló "romantikus" torture-thriller filmeket annak kötelezõ darab!😄
7/10
Ha ez még megy is...amit kétlek,akkor is a horror kategóriában egyértelmû nyertes 😄
ez is azt bizonyítja hogy az év filmje 😄
de hagyjuk már ez a százlábú szarságot, egy normális film nem kap ennyi hsz-t, nemár egy ilyenre pazaroljuk 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kivitelezhetõ, az amit imént leírtál, de baromság😄
Az óriáscápás dolog meg azért baromság mert nem nagyon fogsz olyat látni, hogy egy 20 méteres cápa 20 métert ugrik ki a vízbõl, bezabálva egy fél repcsit😄
szóval ha én rávarrok egy veszett galambot a farkamra és végig szaladok a városon és halálra tcsípetek minden csajt akk normális vagyok? xDD
Óriásvápa vs megapolip vagy mi a hugyom az tényleg baromság
Viszont az emberi 100 lábú az gyakorlatban kivitelezhetõ😄
Ha meg egy picit azonosulsz a szereplõkkel... mondjuk a középsõ csajjal... ott vagy egy emberrel összevarrva... fogatlanul... és egyetlen táplálékod az elõtted levõ ember... khm... amit le is kell nyerned... Hozzád pedig a legjobb barátnõd van hozzávarrva...
Szóval van ebben azért egy olyan vonal, aminek iszonyat durva lelki lehúzása van...
Nézd meg... meglátod😄
Elragadó film örök morális/társadalmi kérdésekrõl, eszmékrõl, egy korosztályról, egy életérzésrõl, amelyet minden ember átél élete során.
Robin Williams dialógusait pedig kõbe kellene vésni. Emellett nagyszerû színész.
10/10
jó mondjuk rossz hasonlat volt, mivel pl. frankeinstein teremtménye vagy gepetto pinocciója mögött ott van az emberi érzelem, és ebbõl adódó bonyodalom...
a 100lábú meg szerintem EZT PARODIZÁLJA KI a maga groteszk módján...
mint már mondottam volt...
mivel azis 1 teremtmény, ám ha nem egységben, hanem részletében vizsgáljuk -HEHEHE- akkor bizony nagyon is emberi -HÁ HÁ HÁ-
de csak arra céloztam, hogy nem kell komolyan venni a filmet, (valószínüleg sohasem fogom megnézni...)
DE! miért ne szólhatna úgy egy hülye ötletrõl a film, hogy a filmben szereplõ tudós hülye ötlete? tudjátok hogy ezt a készítõk sem gondolták komolyan (meg úgytudom valami japán remake a film de lehet tévedek)
már maga az alapötlet is önmaga paródiája, vagy mifene...
"Frankenstein szörnye"
Nem pedig... Frankenstein😄
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Viszont az ütött😄
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
srácok lenne hozzátok egy kérésem; tudnátok nekem ajánlani családi filmeket és horror filmeket ?(kb max 2 évig visszamenõleg.
ezeket már megtaláltam.:
Vén csontok,exférj újratöltve (vígjáték)
kalozoner hozzászólásában találtam egy olyat amit nemtudok 100%osan,hogy mit jelent ,szóval a kérdésem ez lenne.:
Mit jelent a klisé ? (oké neten utánalehet keresni ezt vágom de gondolom van aki 1-2 mondatban siman beírja nekem és kész.
A topic témájától se térjek el én is megemlítenék egy 2003-as filmet melynek címe: Hitler - The Rise of Evil *** Hitler - a gonosz születése
nekem abszólút de bejön ez a film.Ehhez foghatót eddig még nem találtam.Hitler életét mutatja be egészen a megszületésétõl a végkifejletig.Komolyan az elsõ perctõl kezdve megfogott a film és picit bánt,hogy csak most találtam rá erre a remekmûre.
10/9 csak mert 10/10 nagyon-nagyon ritkán adok bármire is 😊
Látványos, érdekes, jó kis kaland film. Tetszett
10/7
(és még a csaj is jól nézett ki) 😊 (õ kap egy 10/10 -et 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az egész nem ér annyit mint Mila Kunis a filmben, húú szerelmes lettem ebbe a nõbe.
Ja a film se rossz, bár az emlékezetestõl is messze van.

Akkor te nem láttál még valóban gusztustalan filmet....
Olvastam róla a topikban, hogy durva meg minden, és, hogy õszinte legyek szeretem a beteg filmeket... na de...
Az eleje tele van klisékkel (mondjuk az egész film), jó oké, nem lövöm le a poént, bár semmi extra...
aztán "beindul" a film, az, hogy a film végéig az volt bennem, hogy most ez egy ZS kategóriás film, vagy egy elbaszott B kategóriás, aztán rájöttem hogy az elõbbi...
Az egész filmnek semmi mondanivalója nincs, azon kivûl, hogy olyan szinten gusztustalan, hogy max ebben mérföldkõ...
Ritkán szoktam írni ebbe a topikba de ez a film megért ennyit,
abszolúte kihagyható, és kicsit sajnálom is, hogy megnéztem...szvsz...
1/10, a csajok miatt (az elsõ 15 percben max)...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Régóta vártunk Ridley Scott új kosztümös filmjét, másodrészrõl Robin Hood történetének újra feldolgozása önmagában is elrángatott volna a moziba, mivel gyermekkorom egyik kedvenc meséje volt. Késõbb valamennyi filmes feldolgozás megtekintésével, és a Costner féle verzió ronggyá nézésével áldoztam a legenda elõtt( amit Russel Crowe csak úgy emlegetett hogy „a kétórás Brian Adams klipp”😉. Azonban Sir R. Scott mestert (akit mélyen szeretünk és tisztelünk eddig lefektetett munkássága okán) annyira nem hatotta meg a mondakör. Õt jobban foglalkoztatta a kérdés: vajon mi vesz rá felnõtt férfiakat hogy fákon suhogva harisnyában betyárkodjanak? ...Tovább
Szerintem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem bírtam végignézni, nem ilyesmire számítottam, pedig nagyon vártam. Még chipszet is vettem... 😞 A cigánymészárlásnál kinyomtam, hülyeség ez így. Inkább valami "A szuper erõs szörnyeteg" cím kellett volna neki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)