Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
nekem az az évi 1-2(de inkább 1) akkor jön összes ha Pesten járok és unatkozok, de vagyok olyan szerencsés h a legfosabb filmeket adják akkor is 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

wesker24
Nyugi nem fogok háborogni ! Majd ha kijön egy normális release akkor majd megnézem ! Nem sietünk sehova ! Rengeteg idönk van. 😄
wesker24
Én is igy vagyok vele hozzám is a legközelebbi mozi ugy kb 40 km-re van ! És nincs abban semmi naj se h avalaki moziban néz meg jó filmet !

Én utoljára a Silent Hillt néztem moziban mivel nagy SH fan vagyok igy arra ha törik ha szakad mindenképp elmentem ! És bõven megérte a pénzét !
tigeroo
hát tavaly nekemis 50km-re volt a legközelebbi multiplex, deh évente 1-2 alkotást belefért (TDK-hoz hasonló nívós dolgok)

mostanában meg egyre többet járok hogy felköltöztem a cívis citybe...
tigeroo
jó, akkor békésen várd ki.

azért fel ne háborodj 😄DDDDDDD
Tyler1
egyébként nekem is 50km-re van a legközelebbi mozi, és nincs az a szupermegabrutális film amiért én mozira annyi lóvét elverjek 😊
(szerény városkámban 3 mozi is lehetne, de 2-õt elkaszáltak már régen, az újonnan épülõvel meg pont kibaszott a válság)

Tyler1
csak úgy kérdezted, mint ha ez vmi bûn lenne h az új filmeket moziban nézik.

tigeroo
én mai 4órásra ülök be😊

hamár évek óta várom topiccal is... 😄
wesker24
Mivel én vidéki paraszt vagyok nálunk nincs mozi és a legközelebbi városban sincs mozimüsoron a POP ! Én se nézek kamerás verziókat nyugiban békésen kivárom amig kijön legalább egy R5 release !
Dynamic
Mindenesetre 3-4 ember biztosan elment moziba. Ez miért olyan hihetetlen? Én is most fogok menni...
Tyler1
igen, vannak emberek akik inkább moziban és minõségben néznek filmet, mint szar orosz kamerás verziókat a netrõl.
biztos az ördög parancsára cselekednek így 😉

wesker24
Lehet hogy noob vagyok de most mindenki moziba jár vagy mi ?

Olvasom az értékeléseket a Prince of Persiaról de én még nem találtam meg sehol se a neten hogy fent lenne !
buldozer99
Perzsia Hercege

10/9

csaj: 10/10😊)

Forca Barca

mark oh
Repo men 7/10.
Tetszett ez a film,jó volt ebben a szerepben jude law.

Choke off

Sephi
Youth in Revolt -

Nagyon kellemes film! Vegig rohogtem az egeszet, ez a M Cera zsenialisakat alakit! A film temaja is aranyos, ajanlom mindenkinek!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szucsy89
10/0 - 10pontból nullát kapott

0/10 - nulla pontra értékelve a 10bõl..
0ból 10 pontot adtál neki😮
Akkor Rundstedt17-nek tényleg igaza van... ez az év filmjeXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Te voltál már irakban? Igen, nekem egy reális képet adott vissza egy olyan dologról, amit még sosem láttam... és te sem... reális, mert el tudjuk képzelni, hogy tényleg hasonló képpen mûködnek a dolgok... hasonlóan... és nem pont így... mivel ez ugye még mindig csak egy kitalált történet.

#55338: Tudom... de láttad a filmet? mert abban ilyen "nicknéven" hívják magukat😛

The Human Centipede

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A film a célját már biztosan elérte, lassan-lassan mindenki errõl kezd beszélni, sorban botránkoznak meg az emberek a sztorin vagy már magán a traileren.

Nos a filmrõl annyit, hogy gyakorlatilag _nézhetetlen_. Annyira amatõr az egész, hogy meglepõ, volt színész aki eljátszotta ezeket a szerepeket - ráadásul nem is kis beleéléssel. A német doki pl. félelmetes mennyire átélte a szerepet.

Az egész film a karakterei megalázására épít, de igencsak vérlázító módon: nem sokan fogják végignézni, amikor pl. a doki be akarja tanítani a kis 'teremtményét' hogy visszahozza az eldobott újságpapírt a kertben...

Egyébként nem véres a film, alig mutatnak valamit, inkább csak érzékeltetik a dolgokat - de ez bõven elég ahhoz, hogy akár fél óra után kikapcsolja az ember és lehúzza a vécén a filmet.

Semmitmondó, öncélú, bizarr film, ami annyira morbid, és hangulatilag annyira lehúzó, hogy félelmetes.

10/0

Végignézni én sem néztem végig, inkább csak tekertem: a leghosszabb rész amit egyben megnéztem, kb. 10 perc volt az elején.
Blasta
Pokolgépész!
Téentész!!! <#idiota>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Háááát igen, sajnos sztem is rém rosszul csinálták meg ezt a vak dolgot a filmben, Denzel sztem kb. jópárszor konkrétan a szereplõkre néz, látszik, hogy használja a szemét, egy vak ember nem tekint rá senkire így. Aztán meg ugye ha kicsit a realitás oldaláról vesszük szemügyre, akkor azért csak el kell húznom a szám, ha a verekedésekre, lövöldözéésekre gondolok. Legyen bármilyen menõ, egy vak ember ilyesmire egyszerûen képtelen. 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

zaki
bombász? tûzszerészeknek hívják õket 😄DD

Számomra még egy csomó dolog szánalmas volt a "Bombák Földje" kapcsán. Kezdve rögtön azzal,h pöttyet túl lett spilázva,mert cseppet sem akkora jó film,mint ahogy beharangozták. Visszatetszõ még a fõszereplõ-faszagyerek beleszarok-minden-parancsba cowboy-attitüdje is. Végig azt éreztem a film alatt,h a jenki hadsereg propagandaanyagát akarják a torkomon letuszkolni,miközben végig egy kérdés motoszkál az ember agyában: egyáltalán mi a faszt keresnek ott az amerikai katonák? Persze erre tudjuk a választ,de szerintem a sok fanatizált amerikai katona maga is elhiszi,h a hazájáért harcol,és mekkora hazafias dolog részt venni ebben a háborúban. Mondjuk ez már Vietnam óta így megy,miért napjainkban változna meg a dolog? Egy pozitívuma mindenképpen van legalább a filmnek: rávilágít arra,hogy mennyire más világ kelet,mennyire nincs ott keresnivalója az USA haderejének.
Ami viszont a kegyelemdöfést megadta számomra,az a film vége. A fõhõs újra visszatér a pokolba,hátrahagyva pici gyermekét,akit még alig látott,és csinos feleségét (aki ráadásul Kate a LOST-ból LOL).
Na ez aztán semmilyen üzenetet nem közvetített számomra,lévén,h teljesen más az értékrendem.
Ha valakinek ezzel a pár sorral a lelkébe tapostam,bocs,de ez már régóta kikívánkozott belõlem...
[HUN]Crassus
nos amikor ott a sivatagban a bucka mögött bohóckódnak az valami baszott szánalmas.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

nem tudom miért írja ehhez a filmhez mindenki azt, hogy "reális"??? Sztem csak annak tûnik, elfogadható. Persze nem kell minden egyes filmhez utánaolvasni, érdeklõdni, csak élvezni örülök neki ,hogy tetszett
DE ha érdekel ez a film mindenki szerint aki kicsit is ért a katonasághoz, irakhoz egy mese! CNN iraki tudosítója szerint csak az állít ilyeneket (reális) aki nem volt soha irakban. Amerikai veteránok szövetsége még nyilatkozatot is kiadott, hogy mekkora kamu egy film minden téren stb. csak érdekességként írtam
dartonita
Par filmet megneztem a betegsegem alatt,osztalyozom ami eszembe jut:

Titanok harca:
Rengeteg kritikat olvastam rola,foleg negativakat de bevallom 1nek elment.Lehet hogy csak eppen fogekony voltam a mitologiara,es altalaban a fantasyre.A szineszeknek oriasi tehetsegre nem volt szukseguk eljatszani amit kell de nem is ez vitte elore a filmet.Nem volt emlekezetes,de megert masfel orat,igaz sokkal tobbet ki lehetett volna hozni ebbol.
5.5/10

In Bruges:
Colin Farrellt a Fulke ota marhara csipem,itt sem vallott szegyent.Poenfilmnek gondoltam de nagy meglepodes lett belole.Elveztem minden percet pedig konkretan sok tortenes es akcio nincs,vmiert megis magaval ragadott az egesz varos hangulata,es a film komorsaga.
7.5/10

Iron Man 2:
Nagy elvarasokkal fogtam bele,az elso resz tetszett.Ha viszont azt mondom hogy egy hettel a megnezese utan egyetlen jelenetet sem tudnek felidezni ebbol a reszbol,egyaltalan nem tulzok.Asszm a felejtheto jo szo ra.
4/10

Solomon Kane:
Na ezt vegig elveztem.Ebben sem volt rengeteg harci jelenet,sot voltak kimondottan gagyin elkeszitett dolgok is de megis tok jo hangulatu film.Dark fantasynek legalabbis.Nem sarkanyos/tuzlabdas bohocok rohangalnak megis tudja adni amit az ember elvar.A foszereplo sebezhetosege,dilemmaja pedig szamomra kimondottan udito volt a sok sok patent jokepu hero utan akik hasonlo stilusu filmekben szerepelnek.Nem akarom mas nagysikeru fantasyvel osszehasonlitani mert keves jon be igazan.Ez azok kozt van.
7/10

Valentine's day:
Sok nagynevu szinesz probalja eljatszani a szerelmes,odaado partnert.Nem is annyira hiteltelenul mint gondoltam volna elozetesen.Bar ketsegtelenul ezt meg baratnos korszakban neztem es egesz turheto volt valamelyik delutan.Jessica Alba pedig a vilag legszebb noje,eleve 1-el magasabb pont jar annak amiben jatszik.
5/10

New moon:
No comment kategoria,bar lehet hogy mar osztalyoztam.Ujra megprobaltam megtalalni a sokat emlegetett ertekeket,sikertelenul.Igazi gyongyszem a kategoriaban,melto folytatasa az elso resznek.
2/10

Jah és megnéztem a Bombák földjént is!

Ez nagyon jó volt... nem tudom mit fikázták egyesek... reálisan bemutatja hogy telnek a bombászok napjai és hogy ez a meló függõséghez is vezethet...
8/10

A meghallgatás / Audition

Ez kemény volt! Igazi japán gyöngyszemXD
Ez tényleg pszichothriller volt... az a csaj... váááá vágtam volna pofán már a film felétõl... az ember nem is gondolná, hogy valami nem kóser vele... de ha ránézünk a film plakátjára egybõl leesik, hogy itt valami gáz lesz.
Aki szereti a tragédiába torkolló "romantikus" torture-thriller filmeket annak kötelezõ darab!😄
7/10

Ha horror, akkor rec 2😛

így van,csak a mi korunk már extrémebb minden szempontól többet erõsebb hatást akarunk.Össze lehet hasonlítani bármelyik mûfajt mindig ugyanaz a eredmény mind durvább mint pár év tizede de ugyanolyan bugyuta végsõ soron XD

Mondjál jobb ez évi jobb filmet?
Ha ez még megy is...amit kétlek,akkor is a horror kategóriában egyértelmû nyertes 😄

mert onnét vágott ki vmit ami nélkül nem lehetséges a lábra állás 😄

desigo
az orvos a térdük körül minek jelölgeti õket?
Eskü elhiszem, hogy te tényleg így gondolod😄

"egy normális film nem kap ennyi hsz-t, nemár egy ilyenre pazaroljuk 😄"

ez is azt bizonyítja hogy az év filmje 😄

Tyler1
hát úgy írtad h xy baromság VISZONT xy kivitelezhetõ, tehát akár a nomálisként is utalhattál rá 😄
de hagyjuk már ez a százlábú szarságot, egy normális film nem kap ennyi hsz-t, nemár egy ilyenre pazaroljuk 😄

Ezt mondtam?😛
Kivitelezhetõ, az amit imént leírtál, de baromság😄
Az óriáscápás dolog meg azért baromság mert nem nagyon fogsz olyat látni, hogy egy 20 méteres cápa 20 métert ugrik ki a vízbõl, bezabálva egy fél repcsit😄

Tyler1
ja ami a gyakorlatban kivitelezhetõ az normális? 😄
szóval ha én rávarrok egy veszett galambot a farkamra és végig szaladok a városon és halálra tcsípetek minden csajt akk normális vagyok? xDD

Várj...
Óriásvápa vs megapolip vagy mi a hugyom az tényleg baromság
Viszont az emberi 100 lábú az gyakorlatban kivitelezhetõ😄

Felfogható paródiának, meg poénnak persze... de ha belegondolsz... vannak nagyon bolond emberek... meg elvileg a filmben szereplõ neonáci fazont is Mengelérõl mintázták... szóval ha jobban belegondolsz... akkor van benne valami rémisztõ...
Ha meg egy picit azonosulsz a szereplõkkel... mondjuk a középsõ csajjal... ott vagy egy emberrel összevarrva... fogatlanul... és egyetlen táplálékod az elõtted levõ ember... khm... amit le is kell nyerned... Hozzád pedig a legjobb barátnõd van hozzávarrva...
Szóval van ebben azért egy olyan vonal, aminek iszonyat durva lelki lehúzása van...
Nézd meg... meglátod😄

tigeroo
Holt költõk társasága:

Elragadó film örök morális/társadalmi kérdésekrõl, eszmékrõl, egy korosztályról, egy életérzésrõl, amelyet minden ember átél élete során.

Robin Williams dialógusait pedig kõbe kellene vésni. Emellett nagyszerû színész.

10/10
Tyler1
nemudom, ez még nem komoly szemszögbõl is nagyon rossznak tûnik 😄 végülis az óris cápa vs. giga mittudoménmi is lehet paródia, és lehet nem komolyan venni, de sajnos ezek nem változtatnak azon a tényen h eleve idétlen az ötlet, ami filmben csakis negatív hatást tud kelteni.

tigeroo
hát engem már kis pisisként is irritált pl. a "lézerkard" szó 😊

jó mondjuk rossz hasonlat volt, mivel pl. frankeinstein teremtménye vagy gepetto pinocciója mögött ott van az emberi érzelem, és ebbõl adódó bonyodalom...

a 100lábú meg szerintem EZT PARODIZÁLJA KI a maga groteszk módján...
mint már mondottam volt...
mivel azis 1 teremtmény, ám ha nem egységben, hanem részletében vizsgáljuk -HEHEHE- akkor bizony nagyon is emberi -HÁ HÁ HÁ-

de csak arra céloztam, hogy nem kell komolyan venni a filmet, (valószínüleg sohasem fogom megnézni...)

DE! miért ne szólhatna úgy egy hülye ötletrõl a film, hogy a filmben szereplõ tudós hülye ötlete? tudjátok hogy ezt a készítõk sem gondolták komolyan (meg úgytudom valami japán remake a film de lehet tévedek)

már maga az alapötlet is önmaga paródiája, vagy mifene...
Tyler1
de a frankeinstein regény jó, nem hiába lett világhírû. viszont egy ilyen beteg marhaság, nem sokban hasonlítható az elõbbihez 😊

Váááá... milyen csodálatos valakitõl ezt hallani!
"Frankenstein szörnye"
Nem pedig... Frankenstein😄

mind a kettõ beteg hülyeség, ha azt vesszük😄

Tyler1
azért más egy regény fiktív teremtményét összehasonlítani egy ilyen beteg hülyeséggel.

tigeroo
miért, szvsz frankeinstein szörnyében sem kell keresni értelmet...
Tyler1
hát nem is az a meglepõ h milyen valóságos beteg ötletek, vagy beteg emberek ihlették a filmet, hanem hogy FILMET CSINÁLTAK BELÕLE 😄

Jah hogy téged a valóság nem lep meg?😄 azakemény😄