Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mondom még az is lehet neked befog jönni 😄

Szabi84
😄 kösz az infót, azért megcsekkolom

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Green Zone
Láttam nem jó film,nézhetõ de semmi extra néhol kifejezetten unalmas,pozitiv viszont hogy kicsit árnyalt képet mutat ami nem jellemzõ az amcsi filmekre.Ha van vagy 2 és fél órád erre a filmre elcseszhetedd de nem javalott.
6/10

FlyHigh
Tegnap néztük meg moziban a pop-ot, teljesen rendben volt, megéri rá befizetni, elrepült a 2 óra.

Thrash \'Till Death

Tikal
Ironman 2

elsõ részhez képest gyenge... önmagában nézve talán elmegy.... sajnos a szinkronos verziot néztem, ez már nagyon sokat elvett az élménybõl, pocsék volt...
sok komolyságot nem vártam, de ez már nagyon családi vígjátékos lett, kb mint a TF2...
poén volt az expos rész, mikor a sok civil között repked vasember aztán 10 perc után eszébe jut hogy el kéne innen csalni a robotokat, hogy a civilek ne sérüljenek... ja meg közben valaki szól hogy hívják a rendõrséget, lol... harmadik részt már ne is csináljanak szerintem...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szerintem a Knowing és a Next nem rossz filmek, de azért az igaz, hogy mostanság nincs a toppon a csávó.

tigeroo
mondjuk nekem a ww csak a harmadik a sorban ,legelsõ a sot aztán a t2t...

a dark prince vonalat nagyon eltalálták, na meg persze farah is visszatér 😊

de a legelsõt nem lehet überelni számomra

a ww-t sztem ott baszták el hogy az "extra" befejezést folytatta a 3. rész...így meg, hát faszomgecinek van kedve kimaxolva vinni a játékot (meg sokszor amúgyis elakadok benne, hogy most merre is menjek, jameg kicsit több a bug is benne...a jelen/múlt, plusz hogy vissza-vissza kell menni helyszínekre...sztem még a vissza a jövõbenes Doki se tudná követni<#idiota>) nemvagyok az a nagy HC gamer, na, de számomra a legkedvesebb játék ez a "homokos pop trilógia. (aztán jön a kotor 1-2)
Kicsikiraly
Ezeket a szabályokat, h mivel nem kezdünk mondatot, könnyen kiküszöbölheted, ha a szó elõtti pontot vesszõre cseréled 😄 jótanács 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Szabi84
két kedvenc színészem, két izgalmasnak ígérkezõ film:

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nekem a 3 volt a kedvencem😄
Amúgy ez a Prince of persia Sands of Time trilógia full olyan, mint a Back to the future😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tigeroo
folytatásnak nagyon örülnék.

a játék-sands of time folytatása "you cannot change your fate" alapfelállásban futott.
hét évvel késõbb volt a sztori, a herceget pedig egy Dahaka nevû lény üldözte (aki akkor kelt életre amikor a herceg beleavatkozott az idõsíkba), és elõle menekült, valamint közben eljutott arra a helyre ahol az idõ homokját készítették (na itt már a játék-film sztorija üti egymást) és ott próbálta ismét megváltoztatni a végzetét, megölni az idõ császárnõjét mielõtt elkészíti a homokórát.
nagyon komor hangulatú rész volt, bár nem sok köze volt az ezeregyéjszakás elsõ részhez, ennek ellenére sok embernek ez volt a kedvence...

amúgy énis remélem hogy lesz folytatása (csak ne kelljen rá éveket várni mint a karib tenger kalózai 2nél... na az aztán cliffhanger volt<#idiota>)
Prince of Persia

Szórakoztató kaland film szerûség volt.Régen láttam már ilyen jó filmet moziban.A CGI meg szerintem nagyon jól nézett ki. Ajánlom mindenkinek. Remélem hamar lesz folytatása,bár nem tudok elképzelni hozzá további történetet.

9/10

CSOCSO
Tudom es-el nem kezdunk mondatot.. foleg nem ennyit. Sorry 😄
CSOCSO
Imadom, hogy ha egy filmet szarnak talalnak paran akkor ott az a baj, hogy a nezok atlag emberek akik bugyutak es masik 10 ev kell nekik hogy megertsek.

Ok... tapasztaltam mar ezt a jelenseget pl a se7en nel.. nahde az valoban olyan film amit nem 11-12 evesen kene megnezni hanem inkabb 18-20. Na de a parnassus kozel sem olyan. Szeretem a meses, elvont filmeket es ez a film is olyannak igerkezett a trailerbol. Es alig vartam, hogy lassam. Es tetszett is a film de naaagggyyyon gyenge volt es messze alulmulta az elvarasaimat. Ha vkinek eszmeletlenul bejott az oruljon neki es ne hulyezze le a legtobb embert akinek nem tetszett a film. Gagyi volt es kesz.
SötétBarom
Kiss kiss bang kurva nagy film, valami miatt nem népszerû. Más:

The Uninvited

Horror mûfajban mostanában ömlik a szar, azt hittem sokáig, hogy ez is ilyen hangeffektekkel ijesztegetõs fos, a de a végén elégedetten álltam fel. Kifejezetten tetszett. Kliséktõl mindenesetre nem mentes, legalább 3x mondtam be elõre, hogy mi fog történni. Ettõl függetlenül ajánlom. Nõvel is lehet nézni, helyenként ijesztõ x]

7/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

REALista
Egyetértek 2005 óta nincs egy normális filmje...😞
Pedig karakteres színész ráadásul jó a szinkronhangja is.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
ezekbõl csak a wicker man, ghost rider, bangkok dangerous 3ast kellett volna kihagynia sztem, a többi iparos munka. én is bírom a faszit, egyik kedvencem 😊

Kiss Kiss Bang Bang alias Csók csók és Durr ... brrrr

Egész kellemesen csalódtam, kellemes krimi-vígjáték a csavarok sem hiányoztak. Szerintem megérdemelt volna egy mozijegyet ( ezt adták? )
10/7 ( lecsúszott színészek hajrá! )

Prince of Persia : Sands of Time Perzsia Hercege : Az idõ homokja

Erre csak annyit tudok mondani, kaptamamitvártam. Megkreált, kalandos, egzotikus szépségekben ( Gemma ) bõvelkedõ hangulatos film volt.
10/7

Várom a nagy blockbustereket, mondjuk nekem mindegy mekkorát robbannak : Predators, Inception , Splice, Expendables, A-Team
tommygear
next meg a nemzet aranya jó sztem
fifi
a Képlet messze nem gyenge...
bár; kinek-hogy

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Cage utolsó jó szerepe igaz, hogy a Kick Ass-ben volt, nade azért tegyük a szivünkre a kezünk: ki nem tudta volna azt a szerepet (ráadásul csak mellékszerep) úgy eljátszani?

A többi közelmúltban elvállalt szerepei, melyek -enyhén szólva- gyenge filmek egytõl egyig:

- Knowing (2009)
- Bangkok Dangerous (2008)
- National Treasure: Book of Secrets (2007)
- Next (2007)
- Ghost Rider (2007)
- The Wicker Man (2006)
- World Trade Center (2006)

Ennyi szar filmben játszani 4 év alatt, azért az teljesítmény. És fõleg nem nagyon van ami ezidõ alatt a mérleg másik serpenyõjében ellentételezné.

Aláírom, hogy a nemzet aranya a témája miatt sikeres volt, és a Knowing nekem nem volt annyira nagyon rossz, de ezek azért nagyon nem váltják meg a világot, sem kritikai, sem anyagi sikert nem jelentettek különösebben (mivel a faszi lassan becsõdöl, sorra adja el a házait)

Én személy szerint sajnálom, mert kurvajó arcnak és fasza színésznek tartottam régen, de amit most mûvel, az GÁZ

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ezt nem mondod komolyan, már évek óra lecsúszott megélhetési színész, aki minden szart elvállal. Olyan szintén van mint Val Kilmer.

Blasta
Nem rossz színész Cage, csak mostanság rohatt szarul választ forgatókönyet

tigeroo
ja és a film elején bepromózták a The Sorcerer's Apprenticet

hát kurvára várós, fõleg cage miatt, azthiszem hogy õ a kedvenc színészem :"
legyen szó angyalok városáról, vagy kiégett családapáról (az idõjós ,képlet, kick-ass), vagy akcióhõsrõl, hát mindíg óriásit alakít.

szóval can't wait it kategória
tigeroo
prince of persia

hát... tetszett mint kalandfilm, de mint prince of persia 😞

az a baj hogy, a 2003-as sands of time amikor megjelent, 13 éves voltam, és akkor kurva nagy hatással volt az akkori serdülõ énemre, elsõ játék volt amit interaktívan, filmként fogtam fel fõleg a lebilincselõ történet miatt.

én annak örültem volna a legjobban emiatt ha 1:1 átültették volna a játékot a mozivászonra. így sem lett rossz, de a helyszínen, a falonfutás, és az idõ homokján kívül minden más(abb) volt.

külön kiemelném a zenéket, hozta az ezeregyéjszakás hangulatot.
ami gagyi volt picit az a hülye "vállalkozó", bár az adózós poénok odabasztak, de a struccverseny meg mittomén hát azokon csak fogtam a fejem.... de hálistennek volt benne gyilkolás.

szóval számomra dizni lett volna, ha kevesebb a Disney...😛

8/10
Kicsikiraly
ha alapjában az ötlet undorító, akkor a forgatókönyvíró a te embered.

DFTBA &#3232;_&#3232;

donyyy20
The human centipede

pfejj de ocsmány film volt... Ez a rendezõ egy beteg állat...

Markus Schulz For President!

Jah... mint most mozifanatikusokon:S

grebber
The Hurt Locker

Ha ez Oszkár díjas film akkor Uwe Boll a világ legjobb filmrendezõje.

4/10-et ha megér többet semmiképpen unalmas semmi izgalom kb 2x bealudtam rajta.Csak azt tudnám miért kapott ez ennyi díjat.

Next PC upgrade: 2022

Kerub
Ez tipikus <#idiota>
Gyakran járok moziba, de akkor elõre már tudom egy hónappal h mire fogok elmenni, várom, és ha van akkor éjszakai premieren ott is vagyok. Ritkán fordul elõ h spontán rámjön a moziba mehetnék, de akkor persze soha nem adnak olyat ami érdeklne is <#nezze>

Szerintem.

Tyler1
nekem az az évi 1-2(de inkább 1) akkor jön összes ha Pesten járok és unatkozok, de vagyok olyan szerencsés h a legfosabb filmeket adják akkor is 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

wesker24
Nyugi nem fogok háborogni ! Majd ha kijön egy normális release akkor majd megnézem ! Nem sietünk sehova ! Rengeteg idönk van. 😄
wesker24
Én is igy vagyok vele hozzám is a legközelebbi mozi ugy kb 40 km-re van ! És nincs abban semmi naj se h avalaki moziban néz meg jó filmet !

Én utoljára a Silent Hillt néztem moziban mivel nagy SH fan vagyok igy arra ha törik ha szakad mindenképp elmentem ! És bõven megérte a pénzét !
tigeroo
hát tavaly nekemis 50km-re volt a legközelebbi multiplex, deh évente 1-2 alkotást belefért (TDK-hoz hasonló nívós dolgok)

mostanában meg egyre többet járok hogy felköltöztem a cívis citybe...
tigeroo
jó, akkor békésen várd ki.

azért fel ne háborodj 😄DDDDDDD
Tyler1
egyébként nekem is 50km-re van a legközelebbi mozi, és nincs az a szupermegabrutális film amiért én mozira annyi lóvét elverjek 😊
(szerény városkámban 3 mozi is lehetne, de 2-õt elkaszáltak már régen, az újonnan épülõvel meg pont kibaszott a válság)

Tyler1
csak úgy kérdezted, mint ha ez vmi bûn lenne h az új filmeket moziban nézik.

tigeroo
én mai 4órásra ülök be😊

hamár évek óta várom topiccal is... 😄
wesker24
Mivel én vidéki paraszt vagyok nálunk nincs mozi és a legközelebbi városban sincs mozimüsoron a POP ! Én se nézek kamerás verziókat nyugiban békésen kivárom amig kijön legalább egy R5 release !
Dynamic
Mindenesetre 3-4 ember biztosan elment moziba. Ez miért olyan hihetetlen? Én is most fogok menni...
Tyler1
igen, vannak emberek akik inkább moziban és minõségben néznek filmet, mint szar orosz kamerás verziókat a netrõl.
biztos az ördög parancsára cselekednek így 😉

wesker24
Lehet hogy noob vagyok de most mindenki moziba jár vagy mi ?

Olvasom az értékeléseket a Prince of Persiaról de én még nem találtam meg sehol se a neten hogy fent lenne !
buldozer99
Perzsia Hercege

10/9

csaj: 10/10😊)

Forca Barca

mark oh
Repo men 7/10.
Tetszett ez a film,jó volt ebben a szerepben jude law.

Choke off

Sephi
Youth in Revolt -

Nagyon kellemes film! Vegig rohogtem az egeszet, ez a M Cera zsenialisakat alakit! A film temaja is aranyos, ajanlom mindenkinek!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szucsy89
10/0 - 10pontból nullát kapott

0/10 - nulla pontra értékelve a 10bõl..
0ból 10 pontot adtál neki😮
Akkor Rundstedt17-nek tényleg igaza van... ez az év filmjeXD

Te voltál már irakban? Igen, nekem egy reális képet adott vissza egy olyan dologról, amit még sosem láttam... és te sem... reális, mert el tudjuk képzelni, hogy tényleg hasonló képpen mûködnek a dolgok... hasonlóan... és nem pont így... mivel ez ugye még mindig csak egy kitalált történet.

#55338: Tudom... de láttad a filmet? mert abban ilyen "nicknéven" hívják magukat😛

The Human Centipede

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A film a célját már biztosan elérte, lassan-lassan mindenki errõl kezd beszélni, sorban botránkoznak meg az emberek a sztorin vagy már magán a traileren.

Nos a filmrõl annyit, hogy gyakorlatilag _nézhetetlen_. Annyira amatõr az egész, hogy meglepõ, volt színész aki eljátszotta ezeket a szerepeket - ráadásul nem is kis beleéléssel. A német doki pl. félelmetes mennyire átélte a szerepet.

Az egész film a karakterei megalázására épít, de igencsak vérlázító módon: nem sokan fogják végignézni, amikor pl. a doki be akarja tanítani a kis 'teremtményét' hogy visszahozza az eldobott újságpapírt a kertben...

Egyébként nem véres a film, alig mutatnak valamit, inkább csak érzékeltetik a dolgokat - de ez bõven elég ahhoz, hogy akár fél óra után kikapcsolja az ember és lehúzza a vécén a filmet.

Semmitmondó, öncélú, bizarr film, ami annyira morbid, és hangulatilag annyira lehúzó, hogy félelmetes.

10/0

Végignézni én sem néztem végig, inkább csak tekertem: a leghosszabb rész amit egyben megnéztem, kb. 10 perc volt az elején.
Blasta
Pokolgépész!
Téentész!!! <#idiota>