Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Láttam nem jó film,nézhetõ de semmi extra néhol kifejezetten unalmas,pozitiv viszont hogy kicsit árnyalt képet mutat ami nem jellemzõ az amcsi filmekre.Ha van vagy 2 és fél órád erre a filmre elcseszhetedd de nem javalott.
6/10
Thrash \'Till Death
elsõ részhez képest gyenge... önmagában nézve talán elmegy.... sajnos a szinkronos verziot néztem, ez már nagyon sokat elvett az élménybõl, pocsék volt...
sok komolyságot nem vártam, de ez már nagyon családi vígjátékos lett, kb mint a TF2...
poén volt az expos rész, mikor a sok civil között repked vasember aztán 10 perc után eszébe jut hogy el kéne innen csalni a robotokat, hogy a civilek ne sérüljenek... ja meg közben valaki szól hogy hívják a rendõrséget, lol... harmadik részt már ne is csináljanak szerintem...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a dark prince vonalat nagyon eltalálták, na meg persze farah is visszatér 😊
de a legelsõt nem lehet überelni számomra
a ww-t sztem ott baszták el hogy az "extra" befejezést folytatta a 3. rész...így meg, hát faszomgecinek van kedve kimaxolva vinni a játékot (meg sokszor amúgyis elakadok benne, hogy most merre is menjek, jameg kicsit több a bug is benne...a jelen/múlt, plusz hogy vissza-vissza kell menni helyszínekre...sztem még a vissza a jövõbenes Doki se tudná követni<#idiota>#idiota>) nemvagyok az a nagy HC gamer, na, de számomra a legkedvesebb játék ez a "homokos pop trilógia. (aztán jön a kotor 1-2)
DFTBA ಠ_ಠ
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Amúgy ez a Prince of persia Sands of Time trilógia full olyan, mint a Back to the future😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
a játék-sands of time folytatása "you cannot change your fate" alapfelállásban futott.
hét évvel késõbb volt a sztori, a herceget pedig egy Dahaka nevû lény üldözte (aki akkor kelt életre amikor a herceg beleavatkozott az idõsíkba), és elõle menekült, valamint közben eljutott arra a helyre ahol az idõ homokját készítették (na itt már a játék-film sztorija üti egymást) és ott próbálta ismét megváltoztatni a végzetét, megölni az idõ császárnõjét mielõtt elkészíti a homokórát.
nagyon komor hangulatú rész volt, bár nem sok köze volt az ezeregyéjszakás elsõ részhez, ennek ellenére sok embernek ez volt a kedvence...
amúgy énis remélem hogy lesz folytatása (csak ne kelljen rá éveket várni mint a karib tenger kalózai 2nél... na az aztán cliffhanger volt<#idiota>#idiota>)
Szórakoztató kaland film szerûség volt.Régen láttam már ilyen jó filmet moziban.A CGI meg szerintem nagyon jól nézett ki. Ajánlom mindenkinek. Remélem hamar lesz folytatása,bár nem tudok elképzelni hozzá további történetet.
9/10
Ok... tapasztaltam mar ezt a jelenseget pl a se7en nel.. nahde az valoban olyan film amit nem 11-12 evesen kene megnezni hanem inkabb 18-20. Na de a parnassus kozel sem olyan. Szeretem a meses, elvont filmeket es ez a film is olyannak igerkezett a trailerbol. Es alig vartam, hogy lassam. Es tetszett is a film de naaagggyyyon gyenge volt es messze alulmulta az elvarasaimat. Ha vkinek eszmeletlenul bejott az oruljon neki es ne hulyezze le a legtobb embert akinek nem tetszett a film. Gagyi volt es kesz.
The Uninvited
Horror mûfajban mostanában ömlik a szar, azt hittem sokáig, hogy ez is ilyen hangeffektekkel ijesztegetõs fos, a de a végén elégedetten álltam fel. Kifejezetten tetszett. Kliséktõl mindenesetre nem mentes, legalább 3x mondtam be elõre, hogy mi fog történni. Ettõl függetlenül ajánlom. Nõvel is lehet nézni, helyenként ijesztõ x]
7/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Pedig karakteres színész ráadásul jó a szinkronhangja is.😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Egész kellemesen csalódtam, kellemes krimi-vígjáték a csavarok sem hiányoztak. Szerintem megérdemelt volna egy mozijegyet ( ezt adták? )
10/7 ( lecsúszott színészek hajrá! )
Prince of Persia : Sands of Time Perzsia Hercege : Az idõ homokja
Erre csak annyit tudok mondani, kaptamamitvártam. Megkreált, kalandos, egzotikus szépségekben ( Gemma ) bõvelkedõ hangulatos film volt.
10/7
Várom a nagy blockbustereket, mondjuk nekem mindegy mekkorát robbannak : Predators, Inception , Splice, Expendables, A-Team
bár; kinek-hogy
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A többi közelmúltban elvállalt szerepei, melyek -enyhén szólva- gyenge filmek egytõl egyig:
- Knowing (2009)
- Bangkok Dangerous (2008)
- National Treasure: Book of Secrets (2007)
- Next (2007)
- Ghost Rider (2007)
- The Wicker Man (2006)
- World Trade Center (2006)
Ennyi szar filmben játszani 4 év alatt, azért az teljesítmény. És fõleg nem nagyon van ami ezidõ alatt a mérleg másik serpenyõjében ellentételezné.
Aláírom, hogy a nemzet aranya a témája miatt sikeres volt, és a Knowing nekem nem volt annyira nagyon rossz, de ezek azért nagyon nem váltják meg a világot, sem kritikai, sem anyagi sikert nem jelentettek különösebben (mivel a faszi lassan becsõdöl, sorra adja el a házait)
Én személy szerint sajnálom, mert kurvajó arcnak és fasza színésznek tartottam régen, de amit most mûvel, az GÁZ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
hát kurvára várós, fõleg cage miatt, azthiszem hogy õ a kedvenc színészem :"
legyen szó angyalok városáról, vagy kiégett családapáról (az idõjós ,képlet, kick-ass), vagy akcióhõsrõl, hát mindíg óriásit alakít.
szóval can't wait it kategória
hát... tetszett mint kalandfilm, de mint prince of persia 😞
az a baj hogy, a 2003-as sands of time amikor megjelent, 13 éves voltam, és akkor kurva nagy hatással volt az akkori serdülõ énemre, elsõ játék volt amit interaktívan, filmként fogtam fel fõleg a lebilincselõ történet miatt.
én annak örültem volna a legjobban emiatt ha 1:1 átültették volna a játékot a mozivászonra. így sem lett rossz, de a helyszínen, a falonfutás, és az idõ homokján kívül minden más(abb) volt.
külön kiemelném a zenéket, hozta az ezeregyéjszakás hangulatot.
ami gagyi volt picit az a hülye "vállalkozó", bár az adózós poénok odabasztak, de a struccverseny meg mittomén hát azokon csak fogtam a fejem.... de hálistennek volt benne gyilkolás.
szóval számomra dizni lett volna, ha kevesebb a Disney...😛
8/10
pfejj de ocsmány film volt... Ez a rendezõ egy beteg állat...
Markus Schulz For President!
Ha ez Oszkár díjas film akkor Uwe Boll a világ legjobb filmrendezõje.
4/10-et ha megér többet semmiképpen unalmas semmi izgalom kb 2x bealudtam rajta.Csak azt tudnám miért kapott ez ennyi díjat.
Next PC upgrade: 2022
Gyakran járok moziba, de akkor elõre már tudom egy hónappal h mire fogok elmenni, várom, és ha van akkor éjszakai premieren ott is vagyok. Ritkán fordul elõ h spontán rámjön a moziba mehetnék, de akkor persze soha nem adnak olyat ami érdeklne is <#nezze>#nezze>
Szerintem.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Én utoljára a Silent Hillt néztem moziban mivel nagy SH fan vagyok igy arra ha törik ha szakad mindenképp elmentem ! És bõven megérte a pénzét !
mostanában meg egyre többet járok hogy felköltöztem a cívis citybe...
(szerény városkámban 3 mozi is lehetne, de 2-õt elkaszáltak már régen, az újonnan épülõvel meg pont kibaszott a válság)
biztos az ördög parancsára cselekednek így 😉
Olvasom az értékeléseket a Prince of Persiaról de én még nem találtam meg sehol se a neten hogy fent lenne !
Nagyon kellemes film! Vegig rohogtem az egeszet, ez a M Cera zsenialisakat alakit! A film temaja is aranyos, ajanlom mindenkinek!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akkor Rundstedt17-nek tényleg igaza van... ez az év filmjeXD
#55338: Tudom... de láttad a filmet? mert abban ilyen "nicknéven" hívják magukat😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nos a filmrõl annyit, hogy gyakorlatilag _nézhetetlen_. Annyira amatõr az egész, hogy meglepõ, volt színész aki eljátszotta ezeket a szerepeket - ráadásul nem is kis beleéléssel. A német doki pl. félelmetes mennyire átélte a szerepet.
Az egész film a karakterei megalázására épít, de igencsak vérlázító módon: nem sokan fogják végignézni, amikor pl. a doki be akarja tanítani a kis 'teremtményét' hogy visszahozza az eldobott újságpapírt a kertben...
Egyébként nem véres a film, alig mutatnak valamit, inkább csak érzékeltetik a dolgokat - de ez bõven elég ahhoz, hogy akár fél óra után kikapcsolja az ember és lehúzza a vécén a filmet.
Semmitmondó, öncélú, bizarr film, ami annyira morbid, és hangulatilag annyira lehúzó, hogy félelmetes.
10/0
Végignézni én sem néztem végig, inkább csak tekertem: a leghosszabb rész amit egyben megnéztem, kb. 10 perc volt az elején.