Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Viszont az ütött😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
srácok lenne hozzátok egy kérésem; tudnátok nekem ajánlani családi filmeket és horror filmeket ?(kb max 2 évig visszamenõleg.
ezeket már megtaláltam.:
Vén csontok,exférj újratöltve (vígjáték)
kalozoner hozzászólásában találtam egy olyat amit nemtudok 100%osan,hogy mit jelent ,szóval a kérdésem ez lenne.:
Mit jelent a klisé ? (oké neten utánalehet keresni ezt vágom de gondolom van aki 1-2 mondatban siman beírja nekem és kész.
A topic témájától se térjek el én is megemlítenék egy 2003-as filmet melynek címe: Hitler - The Rise of Evil *** Hitler - a gonosz születése
nekem abszólút de bejön ez a film.Ehhez foghatót eddig még nem találtam.Hitler életét mutatja be egészen a megszületésétõl a végkifejletig.Komolyan az elsõ perctõl kezdve megfogott a film és picit bánt,hogy csak most találtam rá erre a remekmûre.
10/9 csak mert 10/10 nagyon-nagyon ritkán adok bármire is 😊
Látványos, érdekes, jó kis kaland film. Tetszett
10/7
(és még a csaj is jól nézett ki) 😊 (õ kap egy 10/10 -et 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az egész nem ér annyit mint Mila Kunis a filmben, húú szerelmes lettem ebbe a nõbe.
Ja a film se rossz, bár az emlékezetestõl is messze van.

Akkor te nem láttál még valóban gusztustalan filmet....
Olvastam róla a topikban, hogy durva meg minden, és, hogy õszinte legyek szeretem a beteg filmeket... na de...
Az eleje tele van klisékkel (mondjuk az egész film), jó oké, nem lövöm le a poént, bár semmi extra...
aztán "beindul" a film, az, hogy a film végéig az volt bennem, hogy most ez egy ZS kategóriás film, vagy egy elbaszott B kategóriás, aztán rájöttem hogy az elõbbi...
Az egész filmnek semmi mondanivalója nincs, azon kivûl, hogy olyan szinten gusztustalan, hogy max ebben mérföldkõ...
Ritkán szoktam írni ebbe a topikba de ez a film megért ennyit,
abszolúte kihagyható, és kicsit sajnálom is, hogy megnéztem...szvsz...
1/10, a csajok miatt (az elsõ 15 percben max)...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Régóta vártunk Ridley Scott új kosztümös filmjét, másodrészrõl Robin Hood történetének újra feldolgozása önmagában is elrángatott volna a moziba, mivel gyermekkorom egyik kedvenc meséje volt. Késõbb valamennyi filmes feldolgozás megtekintésével, és a Costner féle verzió ronggyá nézésével áldoztam a legenda elõtt( amit Russel Crowe csak úgy emlegetett hogy „a kétórás Brian Adams klipp”😉. Azonban Sir R. Scott mestert (akit mélyen szeretünk és tisztelünk eddig lefektetett munkássága okán) annyira nem hatotta meg a mondakör. Õt jobban foglalkoztatta a kérdés: vajon mi vesz rá felnõtt férfiakat hogy fákon suhogva harisnyában betyárkodjanak? ...Tovább
Szerintem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem bírtam végignézni, nem ilyesmire számítottam, pedig nagyon vártam. Még chipszet is vettem... 😞 A cigánymészárlásnál kinyomtam, hülyeség ez így. Inkább valami "A szuper erõs szörnyeteg" cím kellett volna neki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyira szar pedig -.-
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem is volt ez rossz! Semmi csavar, vagy meglepetés, de teljesen vonalas és élvezhetõ volt. Aránylag jók a színészek, jók a karakterek és szerethetõek (aki meg nem az direkt nem). Nyilván nem egy szuperprodukció, de tanulságos és szórakoztató (már aki bírja az efféle filmeket). Az utolsó Prophecy rész óta már hiány kezdett kialakulni ilyesmibõl, ez most nagyon jól jött. Nyilván Christopher Walken-t nem lehet ûberelni, de azért igyekeztek. Persze sokkal bugyutább lett, fõleg a vége felé, dehát ez van, új kor, butább filmek. Nekem tetszett még így is bõven.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
7/10
ha valaki olvasta a könyvet, írja már meg privibe v ide spoilerbe h abban
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Peter Stormare rocks 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
A sztori itt olvasható angolul
A lényeges rész:
" Eli, now revealed to be blind, dictates the Bible from memory to Lombardi, before dying from his wounds. Carnegie has the Engineer open the Bible but is distraught to find that it is in Braille, and Claudia refuses to read it to him."
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PSN ID.: Beegabor
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de Eli nem az, csak gondolom vágja az írást. legalábbis nekem nem tûnt annak.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
PSN ID.: Beegabor
Jó film, de csak úgy, hogy nem tudsz a filmrõl semmit. Én csak annyit tudtam, hogy van egy könyv, azzal kell csinálni valamit. Nade, a végén eléggé elámultam, annak ellenére, hogy észrevettem, hogy az emberke néha érdekes dolgokat csinál. Jó film, na.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Egyikük híres színész, de lópokróc modora és beképzeltsége miatt már többen is otthagyták a stábot - ketten ráadásul mentõautóval... A másik egy gengszterfõnök, egy csendes, normálisnak tûnõ fazon, aki unott arccal veri szét a fejed, ha erre utasítják, ugyanakkor a színész nagy rajongója. Adott egy film, ami sehogy sem akar elkészülni és már veszélyben az egész produkció, hiszen bár a fõszereplõ adott, senki sem akar fõgonosz lenni ellene. Mi lenne, ha... ha a gengszter beszállna és ha élõben menne az akciójelenetek forgatása? Semmi visszafogottság, semmi olcsó trükkök, csak úgy, ahogy élõben is megy. De vajon az utolsó jelenetig tartani tudják magukat a forgatókönyvhöz?
Újabb dél-koreai akciódráma és újabb film-a-filmben történet, csak ezúttal nem a sokszor látott igazi rendõr - színész rendõr klisébõl, hanem a klasszikus akciófilmes jófiú hõs - gonosz gengszter vonalra építkezve. Persze miközben zajlik a forgatás a magánügyeik is elõkerülnek, amelyek kisebb-nagyobb mértékben kihatással vannak rájuk is, plusz kettejük kapcsolata is folyamatosan változik, és a rendezõ is fel-feltûnik a saját elképzeléseivel, de végül fokozatosan átadja a terepet a két figurának. Meg aztán ott a kötelezõ jócsaj karakter, aki színészként szintén szerepel a film-a-filmben...
Szóval jó volt. Nem egy arcletépõs tempójú akciófilm, inkább a valós eseményekre, a drámai helyzetekre van kihegyezve, emiatt megüti a két órát is a hossza, de nekem tetszett. Ja, és nem is akcióvígjáték, bár kisebb poénok azért persze akadnak. Nálam erõs 7/10.
Shaolin vs Evil Dead (2004): Kb. 10 percig bírtam...