Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Annyira szar pedig -.-
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem is volt ez rossz! Semmi csavar, vagy meglepetés, de teljesen vonalas és élvezhetõ volt. Aránylag jók a színészek, jók a karakterek és szerethetõek (aki meg nem az direkt nem). Nyilván nem egy szuperprodukció, de tanulságos és szórakoztató (már aki bírja az efféle filmeket). Az utolsó Prophecy rész óta már hiány kezdett kialakulni ilyesmibõl, ez most nagyon jól jött. Nyilván Christopher Walken-t nem lehet ûberelni, de azért igyekeztek. Persze sokkal bugyutább lett, fõleg a vége felé, dehát ez van, új kor, butább filmek. Nekem tetszett még így is bõven.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
7/10
ha valaki olvasta a könyvet, írja már meg privibe v ide spoilerbe h abban
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Peter Stormare rocks 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
A sztori itt olvasható angolul
A lényeges rész:
" Eli, now revealed to be blind, dictates the Bible from memory to Lombardi, before dying from his wounds. Carnegie has the Engineer open the Bible but is distraught to find that it is in Braille, and Claudia refuses to read it to him."
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PSN ID.: Beegabor
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de Eli nem az, csak gondolom vágja az írást. legalábbis nekem nem tûnt annak.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
PSN ID.: Beegabor
Jó film, de csak úgy, hogy nem tudsz a filmrõl semmit. Én csak annyit tudtam, hogy van egy könyv, azzal kell csinálni valamit. Nade, a végén eléggé elámultam, annak ellenére, hogy észrevettem, hogy az emberke néha érdekes dolgokat csinál. Jó film, na.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Egyikük híres színész, de lópokróc modora és beképzeltsége miatt már többen is otthagyták a stábot - ketten ráadásul mentõautóval... A másik egy gengszterfõnök, egy csendes, normálisnak tûnõ fazon, aki unott arccal veri szét a fejed, ha erre utasítják, ugyanakkor a színész nagy rajongója. Adott egy film, ami sehogy sem akar elkészülni és már veszélyben az egész produkció, hiszen bár a fõszereplõ adott, senki sem akar fõgonosz lenni ellene. Mi lenne, ha... ha a gengszter beszállna és ha élõben menne az akciójelenetek forgatása? Semmi visszafogottság, semmi olcsó trükkök, csak úgy, ahogy élõben is megy. De vajon az utolsó jelenetig tartani tudják magukat a forgatókönyvhöz?
Újabb dél-koreai akciódráma és újabb film-a-filmben történet, csak ezúttal nem a sokszor látott igazi rendõr - színész rendõr klisébõl, hanem a klasszikus akciófilmes jófiú hõs - gonosz gengszter vonalra építkezve. Persze miközben zajlik a forgatás a magánügyeik is elõkerülnek, amelyek kisebb-nagyobb mértékben kihatással vannak rájuk is, plusz kettejük kapcsolata is folyamatosan változik, és a rendezõ is fel-feltûnik a saját elképzeléseivel, de végül fokozatosan átadja a terepet a két figurának. Meg aztán ott a kötelezõ jócsaj karakter, aki színészként szintén szerepel a film-a-filmben...
Szóval jó volt. Nem egy arcletépõs tempójú akciófilm, inkább a valós eseményekre, a drámai helyzetekre van kihegyezve, emiatt megüti a két órát is a hossza, de nekem tetszett. Ja, és nem is akcióvígjáték, bár kisebb poénok azért persze akadnak. Nálam erõs 7/10.
Shaolin vs Evil Dead (2004): Kb. 10 percig bírtam...
Hova süllyed a világ fazmek.
Vígjáték lesz vagy wtf....
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
valamien szinten hozta a játék hangulatát, fõleg az ügyességi dolgok miatt
bár volt néhány idegesítõ és néhány olyan rész amit hiányoltam.
a story is másvolt de azzal nemvolt semmi baj. max azt nem értem hogy pl az új játékba a testvéréhez megy és õt Maliknak hívják ittmeg egyik testvérének se azvolt a neve 😄
na mind1 a lényeg hogy nekem 8/10
8/10
Jó zene, jó helyszínek. Történet is elment.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A Pusher trilógia rendezõjének késõbbi filmje. Az elõbb említett filmhez képest lecserélte a dán szereplõgárdát és átvonult Angliába, hogy igaz történet alapján filmet készítsen egy elhíresült börtönbéli pokolgéprõl. A film technikai helyzete is megváltozott - éppúgy mint a szereplõk - a kézi kamerázásnak annyi, átvette helyét a statikus kép és a hosszan elnyújtott zoomolások (amit Kubricktól már megszokhattunk). Megmaradtak viszont a rendezõ jellegzetes közeljei a szereplõk frusztrált arcairól és dominál a vörös lámpafényben áztatott helyszín.
A film fõhõse nem más mint Mickey Peterson, kinek gyermekkorától nem számított jobban más mint a provokáció, agresszió és erõszak. Ezek a jellemek mindvégig szemet szúrnak. Emellett hõsünk kisebb vonzódást érez a nácik iránt.
Mickey olyan mint egy kamasz, aki a lázad, a probléma már csak annyi, hogy nem tudja mi ellen. Követelései vannak, de sejtése sincs mit akar
Fizikai fölényén nem tud túllépni ezért a "szabad levegõn" is illegális bokszokon keresi kenyerét. Egy dolgot sikerül elérnie: a börtönbéli hírnevet..
Másrészrõl nem egy olyan képsor van a filmben, ami összehasonlítható lenne egy természetfilm jeleneteivel. Mickey-t állatként, ösztönlényként mutatja be, nem mint emberként. Õ is rásegít ebben; két jelenetben megválik öltözetétõl és úgy várja az õrök csapásait. Folyamatosan ordibál, nyálát fröcsögteti és sallerekkel gesztikulál.
Kiszólásaival - melyet egy ízben egy telt színház szimbolizál - mintha nagyobb akarna fektetni az ott elhangzó mondatokra. Mindig is komédiás akartam lenni hangzik el a film elején. Jól összever valakit, ami rendkívül jó hecc a közönsége számára, egybõl örömujjongó tapsvihar, minden.
Második megnyilvánulási lehetõsége, mikor egyenesen a szemünkbe mondja véleményét, tapasztalatát. Végig múltidõben beszél, hangját többször halljuk, olyan mintha õ sztorizgatna.
Ez a karakter egy önpusztító jellem, aki maga alatt vágja a fát minden segítséget elutasítva amit nem tud semmivel sem kompenzálni mert mindent az erõszak nyelvére fordít.
Korrekt film, de nem mostanában fogom még egyszer megnézni 7/10[/]<#vigyor>#vigyor>
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Jamie Foxx?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
The Human Centipede II (Full Sequence)