Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most lett vége Újholdnak, tetszett, ahogyan az elsõ rész is. Kicsit talán túlzásnak tartom, hogy már nem csak vámpírok vannak, de csak egy film. Az viszont, hogy megint megszopattak, és várhatom a következõ részt, az már gusztustalan, emiatt baszottúl lehúzom a filmet, rohadjanak meg, leszarom, hogy az író, rendezõ, vagy akárki tehet róla, szemetek. Várhatok legkorábban 2011-ig. Remélhetõleg ott nem játszák majd el ugyanezt, mert annyira le fogják húzni, hogy nem fogja megérni egy 4. rész elkészítése.
Viszont egyszer simán jól eltöltött két órát kapunk cserébe.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
kellene 1 film címe:
Úgy kezdõdik hogy 3-4 diák megy 1 Kabrio autóval, és lekapcsolják a fényszórókat hogy nézzék égen a csillagokat, mikor felkapcsolják ismét
belerohannak 1 álló traktorba, kis idõváltással már a srác 1 bankba dolgozik.
Elõre is kösz.
de ja Machin - gép 😄
no ja én is csak azért néztem meg mert egyik ismerõsöm mondta h nézzem meg mert Bale valami eszméletlen durván lefogyott :|mondom ááh az kizárt és mikor megláttam a szám tátva maradt :S
egyébként sztem is kb. 10/7 mert jó pár éve láttam már a filmet
elvont, picit beteg mûvészfilm
Christian Bale egymagában elviszi az egész filmet (nagyon durván lefogyott a szerepért 😮), szóval már csak azért is érdemes megnézni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7.5/10
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Édes kis malackám/Penelope c. filmbõl van😊
A human centipede játék meg a film igényességét veriXD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Umberto Eco regényei is kötelezõek. Na de elég az offból.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
valaki tudja ez melyik filmbol van?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
zseniális, még mindig
simán 10/10
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Tényleg van annyira szar, hogy már jó mûfaj 😄 Máshogy nem lehet jellemezni ezt a filmet.
Link
Olyan szidásokat meg dicséreteket olvastam róla, hogy azt hittem valami nagyon extra film lesz, de semmi. Mármint jó film volt, de nem ájultam el tõle. 7/10 nincs meg, de 6,5/10-et megérdemel.
Ez kemény film?
Eme film alatt rohantak ki hányni a nézõk? (már amit olvastam róla, ha igaz)
Ez egy akkora ZS kategóriás faszság, hogy inkább röhögni lehet rajta, mivel értelme nincsen, sem feszültség a film alatt, pont ez miatt várná el a nézõ, hogy aztán most undorral nézze a filmet, ha már a története is egy bárgyú ökörség.
A több mint 30 évvel ezelõtt készült, Anthropohagus is oda-vissza pofán veri, vagy a Buio Omega pl, már ha valakinek nem a történet a lényeg, ha nem, hogy kemény legyen. Joe D'Amato rlz.
1/10 szörnyû..
What about the forests?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
#55655:MUTI😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem hasonlítható a Taken-hez, inkább a Transporter, meg a Collateral egyfajta egyvelege. Adok rá egy 7/10-et, mert kellemes karosszékes - esti tévénézõs film.
Végre sikerült teljes egészében megnéznem. Sztem szerethetõ film, lehet hogy fapoénos, de nem is sírva nevettetésrõl szól. Jó sok klisé ellenére is nekem bejött. A sztárgárda meg igazán jó volt, Lawrance és T.Allen simán ekkora hülyék a való életben is, úgyhogy õk külön tetszettek.
7/10
10/8
Bejött, mert logikus volt, és tetszett az ötlet.
Nagyon, nagyon gagyi! Jó, pár effekt viszont valóban frankó. Már a film elején kiderül, hogy mennyire remek produkció... hogy valaki elaludjon a temetésen? Hát ezen pislogtam jókat. Azt sem értem, hogy miért egy ilyen tehetségtelen reklám rendezõ kezébe adnak egy ilyen filmet, és miért nem valami totál bolondnak mint mondjuk Rob Zombie(igaz õ elbaszta a Halloween második részét). Sokkal jobb az eredeti, sokkal.
megvan itthon mindkettõ de nem vettem erõt magamon h megnézzem...
túlélõk vs. túlélõk😄
Nagyon jó kis film volt... izgalmas, néhol rémisztõ, akciódús.
7,5/10
Btw: a 28 héttel késõbb mennyire kötõdik ehhez a filmhez?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Lehet furcsa ízlésem van, mert ez viszont nagyon bejött. Már régi vámpír kedvelõ vagyok (a normális keretek között), épp ezért is okozott annyi de annyi film óriási csalódást. Nem bánom én, ha újítani próbálnak a régi sablonon, de azt akkor tegyék úgy, hogy a vámpír hagyományokat ne sértsék meg totálisan. És ez pont egy ilyen film. Minden, de szinte tényleg minden benne van, ami az igazi vérszívókról egy filmben benne kell lennie (sorolhatnám a tükörben nem látni õket, vámpírvértõl és vérhiánytól korcsosulnak, napfény pusztítja õket, vérszomj lesz úrrá rajtuk stb), de olyan új keretek közé helyezve, amilyent én még nem láttam. Felállt a szõr a hátamon, ahogy a rendezõ elém tárta, ezt a vámpírok lakta jövõ képet, melyben hegyesfogú barátaink amennyire lehet, még mindig a régi emberi világot probálják magukévá tudni (üzlet emberek, vérrel dúsított kávé a metró állomáson, tudosok, katonák, politikusok stb). Igazából többet nagyon nem is mesélhetek spoilerek nélkül. Még a megoldást is be tudta venni a gyomrom, amit kitaláltak hozzá.
Ez bekerül a megnézem még egyszer listámba.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.