Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
bocsánat, elsunnyogok
<#lama>#lama>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mirõl beszélsz te szerencsétlen?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
kiszámítható, 3D-t meglovagoló hálivúdi mocsok. jó lesz, ha Burton összeszedi magát
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kb az elsõ negyede nagyon tetszett aztán a negyedétõl a feléig eléggé elment minden kedvem,na de a film második fele über volt 😊 A kis csaj nagyon nagyot alakitott benne... (Kick-Ass nõje nem volt rossz,egy misét megérne) Ezen kivül néha jópofa bénázások,oltári akció jelenetek.Nálam 9/10
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DFTBA ಠ_ಠ
kutya szobra így néz ki
Még amikor a trailerét láttam elõször, már akkor meg akartam nézni, aztán valahogy mégsem került sor rá, aztán valaki itt említette és azért néztem meg végülis.
Hát brutálisan tud hatni az emberre. Én eleve nagy sci-fi sucker vagyok, úgyhogy már az alapfelvetés is rohadtul tetszett, de ilyen thrilleres drámára egyáltalán nem számítottam.
A fordulatok nagyon jól meg voltak csinálva, tipikus katasztrófafilm jellegû, valahogy a 2001: ûrodüsszeia és a Mag c. film modernkori ötvözeteként lehet felfogni.
Mint mondtam, nagyon elgondolkodtató, és rohadt nagy igazság az, hogy az emberiség legnagyobb problémái az egyszerû emberi hibázás, az istenbe vetett idióta hit, a kiváncsiság és a halálfélelem.
Nagyon jó film, 9/10.
DFTBA ಠ_ಠ
Az új Freddy film, hát, ez egy remake, a rosszabb fajtából, egyetlen új ötlet nincs benne, hangulatra sem az igazi..szóval, felejtõs
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Amikor Parker professzor egy napon a munkából hazafelé egy gazdátlan kutyakölyköt talál a pályaudvaron, még nem sejti, hogy egy rendkívüli barátság veszi kezdetét. Bár felesége csak vonakodva fogadja be a kis japán akita kutyát, Parker szívét rögtön meghódítja Hacsi. A vidám kutyus hamarosan minden reggel elkíséri a professzort a pályaudvarra, majd minden este elé megy. Egy nap azonban Hacsi hiába várja gazdája visszatértét.
Hát nálam 10/10!Ilyen filmet nem láttam még komolyan... utolsó fél órában nem bírtam ki könnynek nélkül!Nagyon szép, megható IGAZ történet egy kutyáról és a gazdájáról!
Ja és bocs ha már posztolta valaki, de nem lehet elégszer beírni!Nagyon szép film!
Volt szerencsém (vagy inkább szerencsétlenségem) megnézni ezt az elképesztõen nagy marhaságot tegnap este.
Karakterek = 0, szó szerint.
Történet = 0, csak úgy zajlanak az izgalmasnak közel sem nevezhetõ események.
A világ, amit megpróbáltak összerakni = érdekes, de értelmetlen, nincs története, minden a feje tetején (szó szerint)
Esetleg a gyerekek felfedezhetnek benne némi izgalmat, humort, számomra elképesztõen unalmas volt.
Most lett vége Újholdnak, tetszett, ahogyan az elsõ rész is. Kicsit talán túlzásnak tartom, hogy már nem csak vámpírok vannak, de csak egy film. Az viszont, hogy megint megszopattak, és várhatom a következõ részt, az már gusztustalan, emiatt baszottúl lehúzom a filmet, rohadjanak meg, leszarom, hogy az író, rendezõ, vagy akárki tehet róla, szemetek. Várhatok legkorábban 2011-ig. Remélhetõleg ott nem játszák majd el ugyanezt, mert annyira le fogják húzni, hogy nem fogja megérni egy 4. rész elkészítése.
Viszont egyszer simán jól eltöltött két órát kapunk cserébe.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
kellene 1 film címe:
Úgy kezdõdik hogy 3-4 diák megy 1 Kabrio autóval, és lekapcsolják a fényszórókat hogy nézzék égen a csillagokat, mikor felkapcsolják ismét
belerohannak 1 álló traktorba, kis idõváltással már a srác 1 bankba dolgozik.
Elõre is kösz.
de ja Machin - gép 😄
no ja én is csak azért néztem meg mert egyik ismerõsöm mondta h nézzem meg mert Bale valami eszméletlen durván lefogyott :|mondom ááh az kizárt és mikor megláttam a szám tátva maradt :S
egyébként sztem is kb. 10/7 mert jó pár éve láttam már a filmet
elvont, picit beteg mûvészfilm
Christian Bale egymagában elviszi az egész filmet (nagyon durván lefogyott a szerepért 😮), szóval már csak azért is érdemes megnézni.
7.5/10
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Édes kis malackám/Penelope c. filmbõl van😊
A human centipede játék meg a film igényességét veriXD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Umberto Eco regényei is kötelezõek. Na de elég az offból.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
valaki tudja ez melyik filmbol van?
zseniális, még mindig
simán 10/10
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Tényleg van annyira szar, hogy már jó mûfaj 😄 Máshogy nem lehet jellemezni ezt a filmet.
Link
Olyan szidásokat meg dicséreteket olvastam róla, hogy azt hittem valami nagyon extra film lesz, de semmi. Mármint jó film volt, de nem ájultam el tõle. 7/10 nincs meg, de 6,5/10-et megérdemel.