Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kössszzz

kastil
Ja igen, és direkt nem pontozok. Még ideges vagyok 😄

kastil
Na!

Most lett vége Újholdnak, tetszett, ahogyan az elsõ rész is. Kicsit talán túlzásnak tartom, hogy már nem csak vámpírok vannak, de csak egy film. Az viszont, hogy megint megszopattak, és várhatom a következõ részt, az már gusztustalan, emiatt baszottúl lehúzom a filmet, rohadjanak meg, leszarom, hogy az író, rendezõ, vagy akárki tehet róla, szemetek. Várhatok legkorábban 2011-ig. Remélhetõleg ott nem játszák majd el ugyanezt, mert annyira le fogják húzni, hogy nem fogja megérni egy 4. rész elkészítése.

Viszont egyszer simán jól eltöltött két órát kapunk cserébe.

Montanosz
Unthinkable
8/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Malakai
Akinek enélkül is rémálmai vannak, hogy este jönnek az idegenek és análisan átvizsgálják, annak biztos félelmetes is, egyébként unalmas. Az áldoku stílus pedig gagyi.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tyler1
láttam, semmi értelme. maúnika sóban izgalmasabb történetket hallottam ezzel kapcsolatban 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kastil
fourth, bocs

kastil
Látta már valaki a The fourt kind filmet?

kastil
aztamocskos, tényleg nagyon durván lefogyott. meek lewarezolom

1 kis segítség kéne nekem,
kellene 1 film címe:

Úgy kezdõdik hogy 3-4 diák megy 1 Kabrio autóval, és lekapcsolják a fényszórókat hogy nézzék égen a csillagokat, mikor felkapcsolják ismét
belerohannak 1 álló traktorba, kis idõváltással már a srác 1 bankba dolgozik.

Elõre is kösz.

jaj elsõre nem vágtam melyik filmet irod ,de mikor említed "(nagyon durván lefogyott a szerepért 😮" egybõl beugrott,hogy a gépészrõl szól 😄
de ja Machin - gép 😄
no ja én is csak azért néztem meg mert egyik ismerõsöm mondta h nézzem meg mert Bale valami eszméletlen durván lefogyott :|mondom ááh az kizárt és mikor megláttam a szám tátva maradt :S

egyébként sztem is kb. 10/7 mert jó pár éve láttam már a filmet
PJack
The Machinist

elvont, picit beteg mûvészfilm
Christian Bale egymagában elviszi az egész filmet (nagyon durván lefogyott a szerepért 😮), szóval már csak azért is érdemes megnézni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amolyan alternatív Fight Club-nak nevezném, úgyanúgy insomnia, munkahelyi problémák, és a végén a teljes becsavarodás. bár már az elején lehetett sejteni a végkifejletet, de ettõl függetlenül lekötött és tetszett

7.5/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Herr Lehrer
na ez a film ez érdekel 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Nemrég láttam... én is meglepõdtem, hogy JÉÉÉ EBBEN VAN EZ A GIF?😄
Édes kis malackám/Penelope c. filmbõl van😊

A human centipede játék meg a film igényességét veriXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Mor3llo
Ez is okés😊

Umberto Eco regényei is kötelezõek. Na de elég az offból.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

tigeroo
hát ha nem is film, de ajánlom duncan shelley: az elme gyilkosai c. regényt, ha a new world order témát vágod akkor be fog jönni
Mor3llo
Tudnátok ajánlani a Da Vinci kódhoz és az Angyalok és Démonokhoz hasonló összeesküvéselméletes filmet?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Tyler1
nemtudom mert régen láttam már, csak azt nem vágom h a filmet vagy csak ezt a jelenetet 😄

Jim Morrison
topikban? onnan van 😄 pedig a kicsi ember...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tyler1
(bár lehet ezt láttam vmi avatarban xD)

Tyler1
gecc láttam már de nem ugrik be 😄

Jim Morrison
off
valaki tudja ez melyik filmbol van?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
másodikat láttam csak, szintén ezt lehet elmondani róla 😄

stonesour
Napfény / Sunshine

zseniális, még mindig

simán 10/10

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Loál János
RIP Dennis Hopper.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Tyler1
Kalandférgek

Tényleg van annyira szar, hogy már jó mûfaj 😄 Máshogy nem lehet jellemezni ezt a filmet.

Jim Morrison
off...
Link

tommygear
szerintem is lószar volt
Tyler1
hát az igaz történet úgyhogy annyit lehet kihozni belõle mint ami a valóságban is megtörtént 😊 nekem sem tetszett annyira, de rossz filmnek nem tartom, Clint bácsi szépen összerakta azért a filmet.

Hétvégén néztem tõle a Legyõzhetetlent. legalábbis úgy emlékszem az a neve annak a Matt Damon-os M. Freeman-esnek.
Olyan szidásokat meg dicséreteket olvastam róla, hogy azt hittem valami nagyon extra film lesz, de semmi. Mármint jó film volt, de nem ájultam el tõle. 7/10 nincs meg, de 6,5/10-et megérdemel.
mflex
Az emberi százlábú 😄

Ez kemény film?
Eme film alatt rohantak ki hányni a nézõk? (már amit olvastam róla, ha igaz)
Ez egy akkora ZS kategóriás faszság, hogy inkább röhögni lehet rajta, mivel értelme nincsen, sem feszültség a film alatt, pont ez miatt várná el a nézõ, hogy aztán most undorral nézze a filmet, ha már a története is egy bárgyú ökörség.
A több mint 30 évvel ezelõtt készült, Anthropohagus is oda-vissza pofán veri, vagy a Buio Omega pl, már ha valakinek nem a történet a lényeg, ha nem, hogy kemény legyen. Joe D'Amato rlz.

1/10 szörnyû..

What about the forests?

Tikal
ja igen, tényleg inkább transporteres szar, a Taken fényévekkel jobb volt

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
szerintem nagyon szar volt, kezdve az akciójelenetektõl a párbeszédekig, a szerencsétlen kis csávo vergõdése hogy titkos ügynök lesz, travolta ultra profisága ezek mind olyan bénák voltak, a zene meg a szokásos sablon jellegtelen szar... köze sincs Besson igazi munkáihoz... és még csak vicces sem volt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
jah+kiképzés... nem volt rossz, majd vmikor én is megnézem biztosan. travolta érdekesen nézett ki kopaszon 😄

Jól tartja magát!<#idiota>

#55655:MUTI😄

Jim Morrison
Láttátok az emberi 100lábú flash játékot? :/

PetruZ
From Paris With Love: Egész korrekt darab volt, igazi "Besson-os" párizsi akciópörgés másfél órán keresztül, mégsem éreztem fárasztónak. Travolta jó volt, de a másik srác szerepe is tetszett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csaj már az elejétõl fogva bûzlött, nem tudom miért, de nekem gyanús volt, hogy lesz még vele valami.

Nem hasonlítható a Taken-hez, inkább a Transporter, meg a Collateral egyfajta egyvelege. Adok rá egy 7/10-et, mert kellemes karosszékes - esti tévénézõs film.
Tyler1
Faterok motoron

Végre sikerült teljes egészében megnéznem. Sztem szerethetõ film, lehet hogy fapoénos, de nem is sírva nevettetésrõl szól. Jó sok klisé ellenére is nekem bejött. A sztárgárda meg igazán jó volt, Lawrance és T.Allen simán ekkora hülyék a való életben is, úgyhogy õk külön tetszettek.
7/10

zaki
Emberek, hétfõn volt Clint Eastwood 80 éves, isten éltesse sokáig!!!4négy

daybreakers
10/8
Bejött, mert logikus volt, és tetszett az ötlet.
A Nightmare On Elm Street

Nagyon, nagyon gagyi! Jó, pár effekt viszont valóban frankó. Már a film elején kiderül, hogy mennyire remek produkció... hogy valaki elaludjon a temetésen? Hát ezen pislogtam jókat. Azt sem értem, hogy miért egy ilyen tehetségtelen reklám rendezõ kezébe adnak egy ilyen filmet, és miért nem valami totál bolondnak mint mondjuk Rob Zombie(igaz õ elbaszta a Halloween második részét). Sokkal jobb az eredeti, sokkal.

Akkor jól sejtettem... csak mert láttam ,hogy teljesen más a szereplõ osztás😄

jó a felvetés 😄
megvan itthon mindkettõ de nem vettem erõt magamon h megnézzem...
DeerHunter01
semennyire.
de azt is érdemes megnézni, van olyan mint az elsõ rész.

\"Erről van szó!\"

28 nappal késõbb

túlélõk vs. túlélõk😄

Nagyon jó kis film volt... izgalmas, néhol rémisztõ, akciódús.
7,5/10

Btw: a 28 héttel késõbb mennyire kötõdik ehhez a filmhez?

kastil
Eddig négy, a kb százból.

Bulykin
*nem

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
én me bírtam végignézni, pedig szeretem az ázsiai filmeket 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kmarha
Daybreakers

Lehet furcsa ízlésem van, mert ez viszont nagyon bejött. Már régi vámpír kedvelõ vagyok (a normális keretek között), épp ezért is okozott annyi de annyi film óriási csalódást. Nem bánom én, ha újítani próbálnak a régi sablonon, de azt akkor tegyék úgy, hogy a vámpír hagyományokat ne sértsék meg totálisan. És ez pont egy ilyen film. Minden, de szinte tényleg minden benne van, ami az igazi vérszívókról egy filmben benne kell lennie (sorolhatnám a tükörben nem látni õket, vámpírvértõl és vérhiánytól korcsosulnak, napfény pusztítja õket, vérszomj lesz úrrá rajtuk stb), de olyan új keretek közé helyezve, amilyent én még nem láttam. Felállt a szõr a hátamon, ahogy a rendezõ elém tárta, ezt a vámpírok lakta jövõ képet, melyben hegyesfogú barátaink amennyire lehet, még mindig a régi emberi világot probálják magukévá tudni (üzlet emberek, vérrel dúsított kávé a metró állomáson, tudosok, katonák, politikusok stb). Igazából többet nagyon nem is mesélhetek spoilerek nélkül. Még a megoldást is be tudta venni a gyomrom, amit kitaláltak hozzá.

Ez bekerül a megnézem még egyszer listámba.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.