Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Nekem is nagy csalódás.Végig se néztem...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kastil
Valhalla Rising

Aki szereti az elvont mûvészfilmeket, az nézze meg.
Érdekes, nagyon érdekes. Bizonyos szempontból szerintem betegebb, mint a Kill Bill részek.

8/10, de csak annak, aki tényleg szereti az elvont cuccokat!

kastil
Túl jó nõ a csajom

Most lett vége, egynek nem rossz, moziba ne menj miatta.
A mellékszereplõkön párszor nevettem, viszont a fõszereplõ gyerek nagyon suta, fõleg a szerepe, dehát ez a lényege.
A film romantikus része szar, a vígjáték pedig nem elég.
A fõszereplõ csaj igencsak odabasz fehérnemûben, keményen meghúznám, miatta megérte megnézni. A story egy sablonos ratyi, semmi érdekes. 5/10 de mégsem bánom, hogy megnéztem.

CSOCSO
azert sirtam azokon a filmeken mert annyira szarnak talaltam oket 😄
Nem azert mert meginditottak erzelmileg.
Látod... mondtam (vagy nem is neked?)😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Blasta
"lehet újat mondok neked, de a film egy könyvbõl készült, és ugye a rendezõ elmehet saját irányba itt-ott de valszeg ha a könyvben nem volt fénykardpárbaj vagy autósüldözés, akkor a filmben sem lesz. tehát végül is kiszámíthatónak KELL lennie"

Ebben nem latom a logikus kovetkeztetest. A kiszamithatot gondolom a sztori mindennemu meglepetest vagy fordulatot nelkulozo mivoltara ertette, teljesen mindegy, hogy a konyv volt ilyen, vagy maga a nagy TIM csinalta ilyennek, a kollega kiszamithatonak talalta.
Ezzel mi a gond????????

A "3D-t meglovagolo halivudui mocsok"-ban pedig semmi kivetnivalot nem latok, ez a film pontosan az volt.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
En inkabb a szanalmasan muanyag, unalmas, izetlen vagy a szaraz jelzoket hasznaltam volna, de lenyegeben egyet ertunk -.-

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fifi
nem azt nem tudom elviselni, hogy nem tetszik, hanem azt, hogy azt írod:
""kiszámítható" "3D-t meglovagoló hálivúdi mocsok.""

lehet újat mondok neked, de a film egy könyvbõl készült, és ugye a rendezõ elmehet saját irányba itt-ott de valszeg ha a könyvben nem volt fénykardpárbaj vagy autósüldözés, akkor a filmben sem lesz. tehát végül is kiszámíthatónak KELL lennie, mivel leírták elõre egy regényben bmg...

ezek után írhatsz degradáló hozzászólást választékosan megfogalmazva, sem okosabbnak nem fogsz tûnni, sem a beröfögésed nem lesz helytállóbb.

további válaszaidtól meg kímélj meg, köszi...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Hachiko: A Dog's Story

Tényleg nagyon szép film,igaz történet alapján,a film alatt többször is ott volta gombóc a torkomban,párszor el is homályosult a kép közben 😛,különösen amikor eszembe jutott hogy igaz történet.A végén már majdnem...De sikerült megállnom! 😊
A legjobb kutyás film amit eddig láttam!

10/10
Ezek után lehet majd beszerzem az eredeti japán verziót is,állítólag az még jobb...

Tyler1
No Counry for Old Men nagyon jó film, de én egyetlen jelenetére nem emlékszem ami sírósan megindító lett volna. Bár én a Hachit se találtam annyira szomorúnak, h megsirasson 😊 pedig kutyás filmeken elõbb érzékenyülök el, mint akármelyik "emberi" drámán 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

motyodlee
hát igen, sorakozom mögötted, az a "kabalafigura" egyáltalán nem kéne oda, s mivel benne van ezért nálam 4/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Montanosz
Nightmare On Elm Street 2010
Egy nagy 0. Semmi eredeti ötlet, fantázia, még csak nem is rémisztõ éjfélkor szekrényajtó nyikorgás közepette sem....

A holtak birodalma nyitva áll
Na ez inkább..8/10

14 blades
szokásos ázsiai látványosság
7/10

Justified
Igaz ez sorozat, de eszménytelen jó, valahogy sikeresen ötvözték a kemény zsarukat a miért épp alaszka, poénjaival)))
9/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

PJack
miért nem?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

kaposi1
Nekem nem tetszett!<#kuss>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

ProGabe
pedig nagyon megerõltettem magam a te Neustadt-díjas hsz-ed után. tudod én már csak ilyen kis szerencsétlen vagyok, aki csak ennyire képes

nem bírom elfogadni, ha a másiknak nem tetszik a szeretett filmem, egybõl személyeskedek vele piszlicsáré fórumokon. hm, ja nem, ez te vagy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PJack
szerintem se. bár tény hogy nem egy túl vidám film 😄
viszont gecijó, egyszer minimum érdemes megnézni.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Blacksheep333
She's Out of My League - (Túl jó nõ a csajom )

Errõl mit gondoltok? Egyik haverom ajánlotta, de nemigen bízom benne (már sok gyenge filmre rádumált).

Az operációs rendszeren is túl...

berczely
Nem vénnek való vidék?Azon hogy lehet sírni?<#fejvakaras>

Az az amikor egy hülye hajú pali gázpalackal a hóna alatt gyilkolászik... abban sztem semmi sírós, szomorú rész nincs!

kastil
na a nem vénnek való vidékre vagyok még kiváncsi.

CSOCSO
utoljara a magnolia filmen sirtam... vagy a no land for old men volt az??? nem emlekszem...
CSOCSO
igy van.. senki ne pontozzon aki almos vagy merges. 😄
kastil
Bakki, leszedem én is! Utoljára a benjamin butonon sírtam 😄

kastil
Tényleg, 2011 a breaking dawn lesz, ha lesz!

Tyler1
Brooklyn mélyén

Mióta megtudtam h lesz ez a film azóta ültem tûkön. Tudni illik a Kiképzés óta várok egy hasonló filmre, és azt hittem ezt megint Fuqua hozza el nekem. Tévedtem sajnos. Ez a film egy borzalom. Semmi összefüggõ sztorija nincs, semmi bevezetés, csak el van úgy a brooklyni utcákon. 3 szálon fut a cselekmény, amelyekben egyetlen, ismétlem egyetlen közös dolog van, az hogy tök unalmas mind1ik. Azonkivül semmi kapcsolatuk nincsen, olyan mintha 3 filmet néznénk egyszerre aminek csak a helyszíne a közös.
Pozitívum, hogy azért adja a gang street hangulatot, és ez az ami 2 órán át azért a képernyõ elõtt marasztalt. A szereplõgárda fasza, Gere, Snipes, Hawk az elvártat hozzák(külön megjegyezném h Gere végre kitört a nyálas szerepeibõl és egy bizony egy piros pont neki), nélkülük viszont nagyon B kat. lenne a film.
4-5/10 - nagy nagy csalódás

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

1, Egy könyv is lehet kiszámító.
2, Ez nem a könyv adaptációja volt, hanem annak mintegy folytatása.

ÉS tényleg nem volt jó, hasonlítsátok össze egy régebbi Burton filmmel, ég és föld a különbség a régiek javára. (és ne a Majmok bolygóját vegyétek ide, mert annál jobb)

http://videodrome.freeblog.hu/

macselek
Kiváncsivá tett az írásod ezért letöltöttem. Nagyon mellbe vágó. Én is elsírtam magam rajta, pedig évek óta nem sírtam már. Felszabadító érzés. 10/10 nálam is.

Kiszámítható?😄
Azt ugye tudod, hogy egy könyvbõl készült?😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tatyla
Eclipse júliusban a mozikban nem kell várnod 2011-ig

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
<#eljen><#sir>,én is megsirattam nem szégyenlem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kastil
színészi szempontból igazad van.

fifi
ez az, gondoltam, hogy erre fog telni csak...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ja az biztos,h elbaszták kicsit az irük,h beletettek a storyba egy kislányt,fõleg vagy 12 évest 😄 De az alakitására egy szó sem lehet,szerintem Qrva nagyot alakitott,nekem nagyon bejött,ahogy eljátszotta a szerepét

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ProGabe
<#gonosz1>
bocsánat, elsunnyogok

<#lama>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fifi
"kiszámítható" "3D-t meglovagoló hálivúdi mocsok."
mirõl beszélsz te szerencsétlen?

kastil
Pont, hogy a kiscsaj volt a röhej az egészben. A csaj meg kettõt is.

ProGabe
Alice

kiszámítható, 3D-t meglovagoló hálivúdi mocsok. jó lesz, ha Burton összeszedi magát

Kick-Ass

Kb az elsõ negyede nagyon tetszett aztán a negyedétõl a feléig eléggé elment minden kedvem,na de a film második fele über volt 😊 A kis csaj nagyon nagyot alakitott benne... (Kick-Ass nõje nem volt rossz,egy misét megérne) Ezen kivül néha jópofa bénázások,oltári akció jelenetek.Nálam 9/10

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Kicsikiraly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit fura volt a váltás, az tény, és kicsit elrontotta az addigi hangulatot, de engem az elõtte lévõ hangulat már annyira megfogott és felpörgette az adrenalinomat, hogy a "Who's the fifth crew member?" rész is ugyanannyira ütött. Valahogy éreztem, hogy kell õ oda, hogy megtestesítse a rosszat amit az ember vallásossága képvisel.

DFTBA &#3232;_&#3232;

A 3/4 -es egyértelmûen 10/10 de amikor átvált a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mutáns ûrzombi mészárlása 4
címû filmre akkor 2/10 -re esik minõsége. Ha az elején lévõ hangulatot tudta volna tartani végig akkor az tökéletes lett volna de így sztem el van rontva nem is kicsit.
berczely
Igen utána néztem én is!

Az eredeti filmet is megnézném amúgy!

zaki
tényleg nagyon megható film, végén nekem is gombóc volt a tokromban 😞
kutya szobra így néz ki

Kicsikiraly
Sunshine

Még amikor a trailerét láttam elõször, már akkor meg akartam nézni, aztán valahogy mégsem került sor rá, aztán valaki itt említette és azért néztem meg végülis.

Hát brutálisan tud hatni az emberre. Én eleve nagy sci-fi sucker vagyok, úgyhogy már az alapfelvetés is rohadtul tetszett, de ilyen thrilleres drámára egyáltalán nem számítottam.

A fordulatok nagyon jól meg voltak csinálva, tipikus katasztrófafilm jellegû, valahogy a 2001: ûrodüsszeia és a Mag c. film modernkori ötvözeteként lehet felfogni.

Mint mondtam, nagyon elgondolkodtató, és rohadt nagy igazság az, hogy az emberiség legnagyobb problémái az egyszerû emberi hibázás, az istenbe vetett idióta hit, a kiváncsiság és a halálfélelem.

Nagyon jó film, 9/10.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kandurex
Nightmare

Az új Freddy film, hát, ez egy remake, a rosszabb fajtából, egyetlen új ötlet nincs benne, hangulatra sem az igazi..szóval, felejtõs

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jim Morrison
Zombieland 😄 Hangover sem rossz, de néha nagyon lapos... Nem mintha a zl tökéletes lenne 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
oh köszi ! (L) 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

berczely
Másnaposok - The Hangover

ZilogR
Üdv! Tudnátok ajánlani valami jó kis könnyed vígjátékot, nem nagyon bugyutát, persze nem is egy drámai mélyrepülésre gondolok...! Elõre is köszi! A nyerõt majd bepontozom itt 😊 😉

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

berczely
Hacsi - A leghûségesebb barát

Amikor Parker professzor egy napon a munkából hazafelé egy gazdátlan kutyakölyköt talál a pályaudvaron, még nem sejti, hogy egy rendkívüli barátság veszi kezdetét. Bár felesége csak vonakodva fogadja be a kis japán akita kutyát, Parker szívét rögtön meghódítja Hacsi. A vidám kutyus hamarosan minden reggel elkíséri a professzort a pályaudvarra, majd minden este elé megy. Egy nap azonban Hacsi hiába várja gazdája visszatértét.

Hát nálam 10/10!Ilyen filmet nem láttam még komolyan... utolsó fél órában nem bírtam ki könnynek nélkül!Nagyon szép, megható IGAZ történet egy kutyáról és a gazdájáról!

Ja és bocs ha már posztolta valaki, de nem lehet elégszer beírni!Nagyon szép film!

kastil
Sárkányvadászok

Volt szerencsém (vagy inkább szerencsétlenségem) megnézni ezt az elképesztõen nagy marhaságot tegnap este.
Karakterek = 0, szó szerint.
Történet = 0, csak úgy zajlanak az izgalmasnak közel sem nevezhetõ események.
A világ, amit megpróbáltak összerakni = érdekes, de értelmetlen, nincs története, minden a feje tetején (szó szerint)

Esetleg a gyerekek felfedezhetnek benne némi izgalmat, humort, számomra elképesztõen unalmas volt.

kössszzz