Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
nekem már az elõzetes elvette a kedvem...nagyon gáz lett a szinkron...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
hát az elsõ részre rábeszéltek, de dögöljek meg van benne vmi, mert akármilyen gáz kiváncsi lettem a 2.-ra is 😄 most meg már biztos megnézem a következõt is xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Shep
Ja jut eszembe, ma m1-en 21.00-tól Black Hawk Down! Nagyon csábít, hogy megnézzem még úgy is ,hogy szinkronos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kell neked ilyen tini szarokat nézni, 😊 én nagy "bölcsen" még az elsõ részt sem néztem meg 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

CSOCSO
Majd mindenki eldonti hogy mit akar csinalni.... lattam a filmet mar honapokkal ezelott es szvsz ugyan olyan mint az osszes tobbi nyal romantikus vigjatek.
Tyler1
hát az egész film arra épült 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a film közepén leveszi a pólóját, és kész utánna már nem látod ruhában a csávót 😄

meg ahányszor láttam ezt a Taylor gyereket vmi gálán, ott mindig az volt a 2. mondat a riportertõl, hogy "megmutatnád a tested?" xD

Jim Morrison
<#vomit>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
neked is a fsz felsõteste fogott meg? 😄 én még nem láttam, de az angoltanáromnak is az tetszett xD

Tyler1
Alkonyat - Újhold

Húúú hát ehhez kell egy fajta erõ végignézni. Meg is fájdult a fejem 😄 Mindenesetre jobb mint az elsõ rész. Biztos Taylor Lautner csodálatos felsõteste lehet a dologban, na meg hát azok a farkasok...
Nem pontoznám, nem lehet, erõm sincs, kikell pihennem.

shaddam
Most néztem meg az emberi százlábút.Ezt a filmet mindenkinek látnia kell akkora állatság.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Shep
Persze, hogy jobb az ilyen szerep neki, de attól még itt nem alakított nagyot.

Shep
Hát nekem legjobban a molylepkés filmje jött be.

kastil
Párterápia

Egy rakás szar, 2/10, nevetni nem lehet rajta. Iszonyat fárasztó, rakás szar!!!!

NE NÉZD MEG!!!

Tyler1
Gere-nek szar volt a karaktere, amúgy ezerszer inkább ilyen szerepeket nézek tõle, mint a nyálas unalomig hajtott romantikus hõsszerelmest.

Shep
Brooklyn's Finest

Érdekes film, nem mondanám, hogy unalmas, de nem is az a szórakoztató, mint inkább az elgondolkodtató fajta. Sajnos itt is elég egyértelmû volt, hogy mi lesz a vége. Hawk elég jól hozta a kiégett szeretteiért mindent feláldozó zsarut, a néger színész számomra nem volt a topon, néhol jól alakított néhol meg teljesen középszerû szintre süllyedt, Gere viszont szerintem teljesen nulla volt. A történetben voltak jó dolgok, de valahogy nem volt az igazi.

6/10

oké,köszi,utánanézek!

Montanosz
akkor ajánlom a fekete fülú fehér bim címû könyvet és filmet

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sir Quno Jedi
She's Out of My League (2010)

Szórakoztató, egyszernézõs, végekicsitlaposka, de azért jópofa és némiképpen tanulságos is. Én nem sajnáltam, hogy megnéztem. Azé nem pontoznám.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kandurex
Unthinkable

10 / 7

Tanulság:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vannak dolgok az életbe amiket végig kell csinálni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

REALista
Nekem is nagy csalódás.Végig se néztem...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kastil
Valhalla Rising

Aki szereti az elvont mûvészfilmeket, az nézze meg.
Érdekes, nagyon érdekes. Bizonyos szempontból szerintem betegebb, mint a Kill Bill részek.

8/10, de csak annak, aki tényleg szereti az elvont cuccokat!

kastil
Túl jó nõ a csajom

Most lett vége, egynek nem rossz, moziba ne menj miatta.
A mellékszereplõkön párszor nevettem, viszont a fõszereplõ gyerek nagyon suta, fõleg a szerepe, dehát ez a lényege.
A film romantikus része szar, a vígjáték pedig nem elég.
A fõszereplõ csaj igencsak odabasz fehérnemûben, keményen meghúznám, miatta megérte megnézni. A story egy sablonos ratyi, semmi érdekes. 5/10 de mégsem bánom, hogy megnéztem.

CSOCSO
azert sirtam azokon a filmeken mert annyira szarnak talaltam oket 😄
Nem azert mert meginditottak erzelmileg.
Látod... mondtam (vagy nem is neked?)😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Blasta
"lehet újat mondok neked, de a film egy könyvbõl készült, és ugye a rendezõ elmehet saját irányba itt-ott de valszeg ha a könyvben nem volt fénykardpárbaj vagy autósüldözés, akkor a filmben sem lesz. tehát végül is kiszámíthatónak KELL lennie"

Ebben nem latom a logikus kovetkeztetest. A kiszamithatot gondolom a sztori mindennemu meglepetest vagy fordulatot nelkulozo mivoltara ertette, teljesen mindegy, hogy a konyv volt ilyen, vagy maga a nagy TIM csinalta ilyennek, a kollega kiszamithatonak talalta.
Ezzel mi a gond????????

A "3D-t meglovagolo halivudui mocsok"-ban pedig semmi kivetnivalot nem latok, ez a film pontosan az volt.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
En inkabb a szanalmasan muanyag, unalmas, izetlen vagy a szaraz jelzoket hasznaltam volna, de lenyegeben egyet ertunk -.-

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fifi
nem azt nem tudom elviselni, hogy nem tetszik, hanem azt, hogy azt írod:
""kiszámítható" "3D-t meglovagoló hálivúdi mocsok.""

lehet újat mondok neked, de a film egy könyvbõl készült, és ugye a rendezõ elmehet saját irányba itt-ott de valszeg ha a könyvben nem volt fénykardpárbaj vagy autósüldözés, akkor a filmben sem lesz. tehát végül is kiszámíthatónak KELL lennie, mivel leírták elõre egy regényben bmg...

ezek után írhatsz degradáló hozzászólást választékosan megfogalmazva, sem okosabbnak nem fogsz tûnni, sem a beröfögésed nem lesz helytállóbb.

további válaszaidtól meg kímélj meg, köszi...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Hachiko: A Dog's Story

Tényleg nagyon szép film,igaz történet alapján,a film alatt többször is ott volta gombóc a torkomban,párszor el is homályosult a kép közben 😛,különösen amikor eszembe jutott hogy igaz történet.A végén már majdnem...De sikerült megállnom! 😊
A legjobb kutyás film amit eddig láttam!

10/10
Ezek után lehet majd beszerzem az eredeti japán verziót is,állítólag az még jobb...

Tyler1
No Counry for Old Men nagyon jó film, de én egyetlen jelenetére nem emlékszem ami sírósan megindító lett volna. Bár én a Hachit se találtam annyira szomorúnak, h megsirasson 😊 pedig kutyás filmeken elõbb érzékenyülök el, mint akármelyik "emberi" drámán 😄

motyodlee
hát igen, sorakozom mögötted, az a "kabalafigura" egyáltalán nem kéne oda, s mivel benne van ezért nálam 4/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Montanosz
Nightmare On Elm Street 2010
Egy nagy 0. Semmi eredeti ötlet, fantázia, még csak nem is rémisztõ éjfélkor szekrényajtó nyikorgás közepette sem....

A holtak birodalma nyitva áll
Na ez inkább..8/10

14 blades
szokásos ázsiai látványosság
7/10

Justified
Igaz ez sorozat, de eszménytelen jó, valahogy sikeresen ötvözték a kemény zsarukat a miért épp alaszka, poénjaival)))
9/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

PJack
miért nem?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

kaposi1
Nekem nem tetszett!<#kuss>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

ProGabe
pedig nagyon megerõltettem magam a te Neustadt-díjas hsz-ed után. tudod én már csak ilyen kis szerencsétlen vagyok, aki csak ennyire képes

nem bírom elfogadni, ha a másiknak nem tetszik a szeretett filmem, egybõl személyeskedek vele piszlicsáré fórumokon. hm, ja nem, ez te vagy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PJack
szerintem se. bár tény hogy nem egy túl vidám film 😄
viszont gecijó, egyszer minimum érdemes megnézni.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Blacksheep333
She's Out of My League - (Túl jó nõ a csajom )

Errõl mit gondoltok? Egyik haverom ajánlotta, de nemigen bízom benne (már sok gyenge filmre rádumált).

Az operációs rendszeren is túl...

berczely
Nem vénnek való vidék?Azon hogy lehet sírni?<#fejvakaras>

Az az amikor egy hülye hajú pali gázpalackal a hóna alatt gyilkolászik... abban sztem semmi sírós, szomorú rész nincs!

kastil
na a nem vénnek való vidékre vagyok még kiváncsi.

CSOCSO
utoljara a magnolia filmen sirtam... vagy a no land for old men volt az??? nem emlekszem...
CSOCSO
igy van.. senki ne pontozzon aki almos vagy merges. 😄
kastil
Bakki, leszedem én is! Utoljára a benjamin butonon sírtam 😄

kastil
Tényleg, 2011 a breaking dawn lesz, ha lesz!

Tyler1
Brooklyn mélyén

Mióta megtudtam h lesz ez a film azóta ültem tûkön. Tudni illik a Kiképzés óta várok egy hasonló filmre, és azt hittem ezt megint Fuqua hozza el nekem. Tévedtem sajnos. Ez a film egy borzalom. Semmi összefüggõ sztorija nincs, semmi bevezetés, csak el van úgy a brooklyni utcákon. 3 szálon fut a cselekmény, amelyekben egyetlen, ismétlem egyetlen közös dolog van, az hogy tök unalmas mind1ik. Azonkivül semmi kapcsolatuk nincsen, olyan mintha 3 filmet néznénk egyszerre aminek csak a helyszíne a közös.
Pozitívum, hogy azért adja a gang street hangulatot, és ez az ami 2 órán át azért a képernyõ elõtt marasztalt. A szereplõgárda fasza, Gere, Snipes, Hawk az elvártat hozzák(külön megjegyezném h Gere végre kitört a nyálas szerepeibõl és egy bizony egy piros pont neki), nélkülük viszont nagyon B kat. lenne a film.
4-5/10 - nagy nagy csalódás

1, Egy könyv is lehet kiszámító.
2, Ez nem a könyv adaptációja volt, hanem annak mintegy folytatása.

ÉS tényleg nem volt jó, hasonlítsátok össze egy régebbi Burton filmmel, ég és föld a különbség a régiek javára. (és ne a Majmok bolygóját vegyétek ide, mert annál jobb)

http://videodrome.freeblog.hu/

macselek
Kiváncsivá tett az írásod ezért letöltöttem. Nagyon mellbe vágó. Én is elsírtam magam rajta, pedig évek óta nem sírtam már. Felszabadító érzés. 10/10 nálam is.

Kiszámítható?😄
Azt ugye tudod, hogy egy könyvbõl készült?😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tatyla
Eclipse júliusban a mozikban nem kell várnod 2011-ig

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
<#eljen><#sir>,én is megsirattam nem szégyenlem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kastil
színészi szempontból igazad van.