Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Aki szereti az elvont mûvészfilmeket, az nézze meg.
Érdekes, nagyon érdekes. Bizonyos szempontból szerintem betegebb, mint a Kill Bill részek.
8/10, de csak annak, aki tényleg szereti az elvont cuccokat!
Most lett vége, egynek nem rossz, moziba ne menj miatta.
A mellékszereplõkön párszor nevettem, viszont a fõszereplõ gyerek nagyon suta, fõleg a szerepe, dehát ez a lényege.
A film romantikus része szar, a vígjáték pedig nem elég.
A fõszereplõ csaj igencsak odabasz fehérnemûben, keményen meghúznám, miatta megérte megnézni. A story egy sablonos ratyi, semmi érdekes. 5/10 de mégsem bánom, hogy megnéztem.
Nem azert mert meginditottak erzelmileg.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ebben nem latom a logikus kovetkeztetest. A kiszamithatot gondolom a sztori mindennemu meglepetest vagy fordulatot nelkulozo mivoltara ertette, teljesen mindegy, hogy a konyv volt ilyen, vagy maga a nagy TIM csinalta ilyennek, a kollega kiszamithatonak talalta.
Ezzel mi a gond????????
A "3D-t meglovagolo halivudui mocsok"-ban pedig semmi kivetnivalot nem latok, ez a film pontosan az volt.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
""kiszámítható" "3D-t meglovagoló hálivúdi mocsok.""
lehet újat mondok neked, de a film egy könyvbõl készült, és ugye a rendezõ elmehet saját irányba itt-ott de valszeg ha a könyvben nem volt fénykardpárbaj vagy autósüldözés, akkor a filmben sem lesz. tehát végül is kiszámíthatónak KELL lennie, mivel leírták elõre egy regényben bmg...
ezek után írhatsz degradáló hozzászólást választékosan megfogalmazva, sem okosabbnak nem fogsz tûnni, sem a beröfögésed nem lesz helytállóbb.
további válaszaidtól meg kímélj meg, köszi...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tényleg nagyon szép film,igaz történet alapján,a film alatt többször is ott volta gombóc a torkomban,párszor el is homályosult a kép közben 😛,különösen amikor eszembe jutott hogy igaz történet.A végén már majdnem...De sikerült megállnom! 😊
A legjobb kutyás film amit eddig láttam!
10/10
Ezek után lehet majd beszerzem az eredeti japán verziót is,állítólag az még jobb...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Egy nagy 0. Semmi eredeti ötlet, fantázia, még csak nem is rémisztõ éjfélkor szekrényajtó nyikorgás közepette sem....
A holtak birodalma nyitva áll
Na ez inkább..8/10
14 blades
szokásos ázsiai látványosság
7/10
Justified
Igaz ez sorozat, de eszménytelen jó, valahogy sikeresen ötvözték a kemény zsarukat a miért épp alaszka, poénjaival)))
9/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
nem bírom elfogadni, ha a másiknak nem tetszik a szeretett filmem, egybõl személyeskedek vele piszlicsáré fórumokon. hm, ja nem, ez te vagy
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
viszont gecijó, egyszer minimum érdemes megnézni.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Errõl mit gondoltok? Egyik haverom ajánlotta, de nemigen bízom benne (már sok gyenge filmre rádumált).
Az operációs rendszeren is túl...
Az az amikor egy hülye hajú pali gázpalackal a hóna alatt gyilkolászik... abban sztem semmi sírós, szomorú rész nincs!
Mióta megtudtam h lesz ez a film azóta ültem tûkön. Tudni illik a Kiképzés óta várok egy hasonló filmre, és azt hittem ezt megint Fuqua hozza el nekem. Tévedtem sajnos. Ez a film egy borzalom. Semmi összefüggõ sztorija nincs, semmi bevezetés, csak el van úgy a brooklyni utcákon. 3 szálon fut a cselekmény, amelyekben egyetlen, ismétlem egyetlen közös dolog van, az hogy tök unalmas mind1ik. Azonkivül semmi kapcsolatuk nincsen, olyan mintha 3 filmet néznénk egyszerre aminek csak a helyszíne a közös.
Pozitívum, hogy azért adja a gang street hangulatot, és ez az ami 2 órán át azért a képernyõ elõtt marasztalt. A szereplõgárda fasza, Gere, Snipes, Hawk az elvártat hozzák(külön megjegyezném h Gere végre kitört a nyálas szerepeibõl és egy bizony egy piros pont neki), nélkülük viszont nagyon B kat. lenne a film.
4-5/10 - nagy nagy csalódás
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
2, Ez nem a könyv adaptációja volt, hanem annak mintegy folytatása.
ÉS tényleg nem volt jó, hasonlítsátok össze egy régebbi Burton filmmel, ég és föld a különbség a régiek javára. (és ne a Majmok bolygóját vegyétek ide, mert annál jobb)
http://videodrome.freeblog.hu/
Azt ugye tudod, hogy egy könyvbõl készült?😛
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
bocsánat, elsunnyogok
<#lama>#lama>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mirõl beszélsz te szerencsétlen?
kiszámítható, 3D-t meglovagoló hálivúdi mocsok. jó lesz, ha Burton összeszedi magát
Kb az elsõ negyede nagyon tetszett aztán a negyedétõl a feléig eléggé elment minden kedvem,na de a film második fele über volt 😊 A kis csaj nagyon nagyot alakitott benne... (Kick-Ass nõje nem volt rossz,egy misét megérne) Ezen kivül néha jópofa bénázások,oltári akció jelenetek.Nálam 9/10
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DFTBA ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kutya szobra így néz ki
Még amikor a trailerét láttam elõször, már akkor meg akartam nézni, aztán valahogy mégsem került sor rá, aztán valaki itt említette és azért néztem meg végülis.
Hát brutálisan tud hatni az emberre. Én eleve nagy sci-fi sucker vagyok, úgyhogy már az alapfelvetés is rohadtul tetszett, de ilyen thrilleres drámára egyáltalán nem számítottam.
A fordulatok nagyon jól meg voltak csinálva, tipikus katasztrófafilm jellegû, valahogy a 2001: ûrodüsszeia és a Mag c. film modernkori ötvözeteként lehet felfogni.
Mint mondtam, nagyon elgondolkodtató, és rohadt nagy igazság az, hogy az emberiség legnagyobb problémái az egyszerû emberi hibázás, az istenbe vetett idióta hit, a kiváncsiság és a halálfélelem.
Nagyon jó film, 9/10.
DFTBA ಠ_ಠ
Az új Freddy film, hát, ez egy remake, a rosszabb fajtából, egyetlen új ötlet nincs benne, hangulatra sem az igazi..szóval, felejtõs
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Amikor Parker professzor egy napon a munkából hazafelé egy gazdátlan kutyakölyköt talál a pályaudvaron, még nem sejti, hogy egy rendkívüli barátság veszi kezdetét. Bár felesége csak vonakodva fogadja be a kis japán akita kutyát, Parker szívét rögtön meghódítja Hacsi. A vidám kutyus hamarosan minden reggel elkíséri a professzort a pályaudvarra, majd minden este elé megy. Egy nap azonban Hacsi hiába várja gazdája visszatértét.
Hát nálam 10/10!Ilyen filmet nem láttam még komolyan... utolsó fél órában nem bírtam ki könnynek nélkül!Nagyon szép, megható IGAZ történet egy kutyáról és a gazdájáról!
Ja és bocs ha már posztolta valaki, de nem lehet elégszer beírni!Nagyon szép film!
Volt szerencsém (vagy inkább szerencsétlenségem) megnézni ezt az elképesztõen nagy marhaságot tegnap este.
Karakterek = 0, szó szerint.
Történet = 0, csak úgy zajlanak az izgalmasnak közel sem nevezhetõ események.
A világ, amit megpróbáltak összerakni = érdekes, de értelmetlen, nincs története, minden a feje tetején (szó szerint)
Esetleg a gyerekek felfedezhetnek benne némi izgalmat, humort, számomra elképesztõen unalmas volt.