Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez kemény film?
Eme film alatt rohantak ki hányni a nézõk? (már amit olvastam róla, ha igaz)
Ez egy akkora ZS kategóriás faszság, hogy inkább röhögni lehet rajta, mivel értelme nincsen, sem feszültség a film alatt, pont ez miatt várná el a nézõ, hogy aztán most undorral nézze a filmet, ha már a története is egy bárgyú ökörség.
A több mint 30 évvel ezelõtt készült, Anthropohagus is oda-vissza pofán veri, vagy a Buio Omega pl, már ha valakinek nem a történet a lényeg, ha nem, hogy kemény legyen. Joe D'Amato rlz.
1/10 szörnyû..
What about the forests?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
#55655:MUTI😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem hasonlítható a Taken-hez, inkább a Transporter, meg a Collateral egyfajta egyvelege. Adok rá egy 7/10-et, mert kellemes karosszékes - esti tévénézõs film.
Végre sikerült teljes egészében megnéznem. Sztem szerethetõ film, lehet hogy fapoénos, de nem is sírva nevettetésrõl szól. Jó sok klisé ellenére is nekem bejött. A sztárgárda meg igazán jó volt, Lawrance és T.Allen simán ekkora hülyék a való életben is, úgyhogy õk külön tetszettek.
7/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
10/8
Bejött, mert logikus volt, és tetszett az ötlet.
Nagyon, nagyon gagyi! Jó, pár effekt viszont valóban frankó. Már a film elején kiderül, hogy mennyire remek produkció... hogy valaki elaludjon a temetésen? Hát ezen pislogtam jókat. Azt sem értem, hogy miért egy ilyen tehetségtelen reklám rendezõ kezébe adnak egy ilyen filmet, és miért nem valami totál bolondnak mint mondjuk Rob Zombie(igaz õ elbaszta a Halloween második részét). Sokkal jobb az eredeti, sokkal.
megvan itthon mindkettõ de nem vettem erõt magamon h megnézzem...
túlélõk vs. túlélõk😄
Nagyon jó kis film volt... izgalmas, néhol rémisztõ, akciódús.
7,5/10
Btw: a 28 héttel késõbb mennyire kötõdik ehhez a filmhez?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Lehet furcsa ízlésem van, mert ez viszont nagyon bejött. Már régi vámpír kedvelõ vagyok (a normális keretek között), épp ezért is okozott annyi de annyi film óriási csalódást. Nem bánom én, ha újítani próbálnak a régi sablonon, de azt akkor tegyék úgy, hogy a vámpír hagyományokat ne sértsék meg totálisan. És ez pont egy ilyen film. Minden, de szinte tényleg minden benne van, ami az igazi vérszívókról egy filmben benne kell lennie (sorolhatnám a tükörben nem látni õket, vámpírvértõl és vérhiánytól korcsosulnak, napfény pusztítja õket, vérszomj lesz úrrá rajtuk stb), de olyan új keretek közé helyezve, amilyent én még nem láttam. Felállt a szõr a hátamon, ahogy a rendezõ elém tárta, ezt a vámpírok lakta jövõ képet, melyben hegyesfogú barátaink amennyire lehet, még mindig a régi emberi világot probálják magukévá tudni (üzlet emberek, vérrel dúsított kávé a metró állomáson, tudosok, katonák, politikusok stb). Igazából többet nagyon nem is mesélhetek spoilerek nélkül. Még a megoldást is be tudta venni a gyomrom, amit kitaláltak hozzá.
Ez bekerül a megnézem még egyszer listámba.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Lehet én nem voltam ráhangolódva, vagy csak túlságosan is nagyok voltak az elvárásaim, de ez nem volt jó.
Azt messzirõl sem lehet rámondani hogy szar. Zseniális képeket láttunk, az operator nagyon odatette magát. A harc jelenetek elõtt is le a kalappal. Gary Oldman is hozza a formáját, és az az összesen talán fél óra, amit Denzel Washingtonnak játszania kellett (a csak megyek elõre, lelombozott, eltökélt arccal részeket kivéve), fõleg a vége felé, az káprázatos. De ennyi. Én nem éreztem át a film által nyújtani akart hangulatot, nem tetszett a történet, nem volt benne meglepetés (a végét amennyire nyújtották úgyis kitalálta mindenki hogy mi lesz), sõt, a vége teljesen hihetetlenné tette az addigi jeleneteket. A bár legalább adott némi Fallout-os hangulatot, más nagyon nem.
Kár érte.
Sajnos nem hiszem, hogy sokáig fogok rá emlékezni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez valami hatalmas film volt, az Amerikai meg "fõhõsünk" is nagyot alakitott,és a Kolumbiai is elég szimpi srác volt 😄 Történet nem unalmas, nekem nagyon bejött,méltó folytatás... 10/9
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Szokni kell, mint minden ferdeszemû filmet, de egész jópofa. Afféle robot- és idõ-zsaru klón. Humora is "érdekes", a trükkök meg kicsit béndzsák, de azé igyekeztek. Aki szereti a lightosabb scifiket és a keleti filmeket is, annak bejöhet. Szvsz. kellemes szórakozás.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyszer nézõs,semmi extra,de nem bántam meg,hogy megnéztem,néhol lehet rajta jókat nevetni 😊
10/5
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Hú ez nagyon komoly volt. Semmi pörgés, és vad akciók, viszont végig olyan feszültség, hogy félrenézni nem akartam.
A sztori szerint 3 nukleáris bomba van elrejtve az USA 3 városában. Az idõ pörög, az infót pedig megkell szerezni. És hogy milyen áron, az a filmbõl kiderül.
Samuel L. Jackson és Carrie-Anne Moss(jézusom de megöregedett a Mátrix óta) remek alakítást hoznak, mégha az elõbbi karakterét én nagyon utáltam. És hát Micheal Sheen is rendesen adja a szerepét.
Összeségében, nem szeretem az ilyen pszichotrillereket, de ez 90 percre simán lekötött. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
6.5/10
DFTBA ಠ_ಠ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De azért próbáljátok be, hátha valaki talál benne értelmet 😊
Ez mekkora egy ökörség volt, OMG <#wilting>#wilting>
Valami ultra-durva, 100-as szintû mögöttes tartalommal elképelhetõ, hogy bír a film, de hogy azt senki nem fogja dekódolni a rendezõn kívül, az hétszentség.
1/10, de ha IMAX-ban néztem volna, akkor minimum 3/10
szóval amit imax kamerával forgatnak, vagy 3d-ben forgatnak, azt persze érdemes imax moziban nézni, viszont pl. az Alice olyan messze van mindkettõtõl mint ide Banglades 😊
így van amit 3D-re készítettek azt nem véletlenül tették! Annak oka volt 😊