106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ZZ88 #67073 Ez igaz, nálam az a família húzta le a filmet. -
ZZ88 #67072 Bízom a kis csatalóban! A szögesdrót jelenet nagyon ütős. -
Real13 #67071 Nem kell, kultfilm lesz így is bőven... Sőt, így pláne. -
Real13 #67070 Inkább könnyebben fogyasztható szerintem, a Fighter jobban megdolgoztatja az embert, már csak azért is, mert Bale családja enyhén idegesítő tajparasztokból áll. A színészek egyébként zseniálisan adták ezt elő szerintem :) -
Real13 #67069 Bukni fogod, mert az Artist fog tarolni. -
Real13 #67068 Röhögj rajta. A Machete-nél szerintem erősebb film; ezek a grindhouse filmek meg persze, hogy szarok voltak, de legalább annyira szórakoztatóak is, akárcsak ezek a nosztalgia mozik. -
A gépész forgatásakor 51 kilóra fogyott, majd 6 hónap alatt hízott vissza több, mint 40 kilót. Szóval ez nem idegen neki. A The Fighter után jött az új Batman, amire ismét vissza kellett rántania magát kb. 90 kilóra. -
Meg fogom majd nézni újra a Véres játék c. filmet (Bloodsport) 88-as Jean Claude Van Damme-os film. Szerintem mindenki ismeri innen. Emlékszem még régen VHS kazettán néztem, amikor felvettem a tv-ből, már olyan kula minősége volt, de akkor is megnéztem 30-adjára:DDD Most meg megnézem majd 1080p-be, fúú, de izgi lesz:D Kíváncsi vagyok mennyire fog tetszeni mostani fejjel. (pedig nem vagyok még öreg) -
Engem is. Megnéztem még egyszer a megjelenésének az évét a filmnek. Mondom nem hiszem el, hogy ilyen vékony. Batman-ben nagy kigyúrt állat volt (túlzással). Tényleg ilyet is megtesznek egyes színészek a pénzért? Mondjuk gondolom könnyedén vissza is szedi, meg visszagyúrja magára amit kell. -
ugyanezt akartam írni -
azért a Drive -ot és/vagy Ryan Goslingot jelölhették volna :) -
ZZ88 #67062 Ez van, a Fighterben engem pl. idegesített Bale gyps drogos szerepe. -
A The Fighter nagyobb hype-ot kapott, igaz történet, Bale fogyása, stb. Más kérdés, hogy ez is csak a mellékszerepeit váltotta díjra.
Mondjuk Warriort még simán jelölhették volna eredeti forgatókönyv kategóriában is, mert szvsz az volt a film legnagyobb ereje, és az emelte ki az átlagos "verekedős" sportfilmek közül. És ne mondja senki, hogy a Koszorúslányok pl. olyan kurva jól megírt film, hogy megérdemelten lett erre jelölve. -
ZZ88 #67060 Ez is igaz. Pedig a Fighternél mennyivel jobb film. -
Számomra az is meglepetés, hogy jelölték vmire :) -
ZZ88 #67058 Csak mellékszereplőben, szemétség. -
ZZ88 #67057 Itt megvan:
Best Picture kategóriában. -
ZZ88 #67056 Asszem kirakták az Oscar jelöléseket, a jelenetek miatt a War Horse-ra valószínű teszek egy kisebb összeget valamelyik irodánál. -
TDantes #67055 Hobo whit a shotgun...hm. Szóval igen. Mindenkinek más az ízlése, de ez csak szerintem egy rakás szar?
A Machete az tetszett...mert oké..trash meg grindhouse filmek...és ennek állít emléket meg parodizálja ezeket. Tele fekete humorral. De ez?
Ebben semmi ilyesmi.
Én soha nem rajongtam a 80-as évekbeli agyatlan trancsírozós, vérgőzös filmekért. Már nem azért, de ezek a filmek akkor is szarok voltak. Ha valaki megint ilyet csinál, az még mindig szar marad. Ezeknek a filmeknek anno se volt se értékük, se értelmük, értelmetlen vackok voltak.
Pusztán a nosztalgia, no meg hogy nem volt más , ez ami miatt mégis jól esik ezekre vissza emlékezni. Legalábbis velem ez így van.
Ezért tetszett a Machete, mert arról az jutott eszembe, hogy jó tényleg mekkora poén ,hogy ilyen vacak filmeket készítettek valaha...
De ennél meg csak az jutott eszembe: Ez most komoly? Agyatlan hülyeség. Most ez komolyan kéne venni, vagy röhögjek rajta, vagy hányjam ki az ebédet, vagy mind ezt együtt? Vagy mi legyen?
De Hauer bácsi jó volt. -
IXEMGabeo #67054 ez a Meryl Streep szinte minden díjkiosztón ott van a jelöltek között:D:D
nők között ugyanolyan zseniális, mint a férfiaknál Nicholson mondjuk...
Kenneth Branagh is nagy esélyes szerintem a Marylines film okán... -
84. Oscar Jelöltek
És igen, jelölték a Warriort legalább mellékszereplő kategóriában, Nolte simán vihetné ahogy nézem(de nem fogja)! -
Igen-igen, írtam is, hogy életrajzi film. -
Nem beszélve arról, hogy igaz történet. -
A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső 8/10
Blöff 9/10
Rockn'Rolla 8/10 -
Faster
Egész jó film volt. 7/10
Drive Angry
pff no comment, nulla -
Boldogot !
-
ZZ88 #67047 "Vas határsértő
Földönkivüli baktérium zuhant egy meteorit által a földre és körülte megfertőzött minden vasat, ezekből összállítot egy hatalamas vas-robotot a helyi kisvárosban, ahol elkezdte a véres mészárlást az emberi faj ellen."
Ez mi a picsa? Ilyen filmekre még van pénz az USÁban?

-
ZZ88 #67046 Alapból megnézem majd a 3 at is. -
elsőt kettőt nem éri el, de olyan, mint egy virtuális cigi: végig mosolyogtam alatta
Harold & Kumar 1: 7.5 pont
Harold & Kumar 2: 7.5 pont
Harold & Kumar 3: 6.5 pont -
Az összesből szerintem. Nem adta meg hogy pont abban a műfajban érti. Azért nevettem egy kicsit. -
Liszi #67043 Intouchables - Életrevalók
10/9 ; Nagyon jó film, mindenkinek ajánlani tudom! Annyira jók benne a poénok, nem az elcsépelt baromságok (persze átjön az is a megfelelő időben), és annyira jól alkalmazzák a váltásokat a nagyon humorosból a drámaiba. Azért nem 10/10 mert akkorát üt a végén, hogy még maradtam volna a moziban, vártam volna ,hogy legyen még valami! :)
-
Lincoln Lawyer
8/10 jó volt nagyon -
Attól függ, hogy a tanár milyen körböl választ filmeket. Kétlem, hogy nézi az összes frissen kijött vígjátékot, drámát, müvészfilmet, stb..
Az ember hajlamos és szabályszerüségeket általánosít szélesebb körre egy adott halmaz vagy trend alapján.
Horror tekintetben pl a müfaj aranykora a 80-as években volt, a spagetti western még korábban stb.. ma alig alig van western film, a horror pedig almüfajok alapján változatos képet mutat.
Az eröszak megjelenítésének igénye mindig is jelen volt a filmiparban a mennyiség, stílus és a forma pedig társadalmi trendeknek megfelelöen folyamatosan változik. -
Most volt nem rég irodalom órán. Neoavantgarde-ról stílusirányzatról volt szó.
A tanár azt mondta, a mostani filmek az erőszakról szólnak, a szexről. 80-90%-ban a filmek elején már agyvelejét lövi szét az embereknek, vagy a durva szex van benne, tehát ellök mindent az asztalról a csávó és úgy dugja meg a csajt. Kicsit nevettem azért, szerintem egyáltalán nem így van, vagy nem ilyen %-ban.
Vélemény?:D -
dzsagon #67039 sajnos nem -
nézeteidet osztom :) -
commissioner #67037 13. emelet (1999)
Eszembe jutott nézése közben a Mátrix, és az Eredet is, és korunk népszerű konspirációs teóriáival is van kapcsolata. Érdekes. 8/10 -
Bronson
Tom Hardy

Ennyire elképesztően zseniális, és megdöbbentő alakítást régen láttam. Hát milyen mélységekből hozta ki ezt az állatot magából? :O Tökéletes színészi azonosulás, amit olyan profiktól látunk csak, mint pl. Depp, Bale, Damon vagy épp Ledger, és kétségkívül lassan egy lapon kell említeni ezekkel a nevekkel, napjaink legkiválóbb drámai színésze lehet.
Egyébként a film elég szélsőséges, nem az a klasszikus életrajzi film, még én sem fogtam fel igazán, amit láttam, a végén csak meredtem előre tágra nyitott szemekkel. Szóval nem egy tömegfilm, nem tartom tökéletesnek sem, mindenesetre iszonyatosan erős. -
ZZ88 #67035 Kijött a 3 is, az is ütős lett állítólag. -
szerintem ez a kettő a legjobb "tini" vígjáték:D