[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
TDantes #67055 Hobo whit a shotgun...hm. Szóval igen. Mindenkinek más az ízlése, de ez csak szerintem egy rakás szar?
A Machete az tetszett...mert oké..trash meg grindhouse filmek...és ennek állít emléket meg parodizálja ezeket. Tele fekete humorral. De ez?
Ebben semmi ilyesmi.
Én soha nem rajongtam a 80-as évekbeli agyatlan trancsírozós, vérgőzös filmekért. Már nem azért, de ezek a filmek akkor is szarok voltak. Ha valaki megint ilyet csinál, az még mindig szar marad. Ezeknek a filmeknek anno se volt se értékük, se értelmük, értelmetlen vackok voltak.
Pusztán a nosztalgia, no meg hogy nem volt más , ez ami miatt mégis jól esik ezekre vissza emlékezni. Legalábbis velem ez így van.
Ezért tetszett a Machete, mert arról az jutott eszembe, hogy jó tényleg mekkora poén ,hogy ilyen vacak filmeket készítettek valaha...
De ennél meg csak az jutott eszembe: Ez most komoly? Agyatlan hülyeség. Most ez komolyan kéne venni, vagy röhögjek rajta, vagy hányjam ki az ebédet, vagy mind ezt együtt? Vagy mi legyen?
De Hauer bácsi jó volt.