106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • TaRka0107
    Pont most nézem az eredetit, már nem sok van. Elég jó film!
  • ZZ88
    Sőt ennek a filmnek egyáltalán nem volt szüksége egy amcsi remake-re.
  • ZZ88
    Szerintem az eredeti Lisbeth hitelesebb.
  • PetruZ
    War of the Arrows (2011, imdb)
    Újabb dél-koreai történelmi kalandfilm a mandzsu hódítások korából. Hősünk és húga gyerekként kerül egy távoli rokon házába, mivel apjukat megölik árulás miatt. Felnőve a lány a ház fiához készül feleségül menni, amikor a mandzsuk újra támadnak és csomó foglyot ejtenek, köztük a lányt és a férjét is. Egyedül a főhős marad életben, aki az apjától örökölt ősi íjjal egyszemélyes háborúba kezd a megszállók ellen, hogy kiszabadítsa a húgát, de a túloldalon is akad egy kitűnő íjászokból álló elit csapat...
    Kb. mintha egy modern mesterlövészes - becserkészős filmet néznénk középkori távol-keleti köntösben, szép hegyvidéki terepen. :) Egész jó. A sztori az ugyan kissé klisés, de fordulatos és izgalmas, a harcjelenetek pedig jól meg vannak csinálva, nincs az az érzése az embernek, hogy felesleges lassítások, vagy kapkodó vágások tördelik szét a filmet. Egy helyen van komolyabb CGI, az kicsit ki is lóg a filmből, de nem olyan vészes.
    7/10
  • morcosqtya
    T Gilliam Kultfilm, 9,5/10.
    Brad Pitt alakítása fenomenális.
  • jhetedikj
    12 majom(1995)

Brad Pitt a diliházban hatalmas :D

A storit kicsit gagyinak éreztem, ahhoz képest milyen jó színészek játszanak benne, de ők legalább kitesznek magukért.

8/10
  • berczely
    A tetovált lány (2011) - IMDb

Jó kis nyomozgatós film egy kirívó külsejű csajjal és semmi extrával történet szempontjából.
    Teljesen jól lekötött délutáni unalmamban és várom a folytatást! Lisbeth a maga stílusában, megjelenésével nagyon vonzó volt számomra!

7/10
  • ZZ88
    Nem illik a témához, de a 2. es pont alapján beugrott a Feast mindhárom része. A közös pont annyi, hogy nyugdíjasok, GYP sek, kurvák együtt mennek a szörnyek ellen.

http://www.imdb.com/title/tt0426459/

• ZZ88
    The firm (2009) - A keménymag

Aki szereti a focihuligános filmeket, annak ez is alap. Szinte sablonos a sztori, kiszámítható, de végig leköti az ember figyelmét. Van benne egy olyan nyers primitívség, ami elengedhetetlen az ilyen filmekhez.

7/10
  • ZilogR
    Köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradtságot, h ajánlott filmeket a #67250-re, ha még van vkiknek jó ötletük, ne tartsák magukban! :)

Majd elmélyedek kicsit ebben a pénzügyi válságos dologban, most arra kattantam rá.

Mellesleg: Azonosság - most nyomták le a TV-ben. Másodjára nem olyan jó. Azért volt egy érdekes meglátásom: Míg nem tudtam, mi lesz a dologból, addig figyeltem, mint a vett malac minden dologra, így viszont, tudva a nagyon vékonyka "poént", a film teljes egésze lényegében erőltetett tölteléknek tűnt.

Elsőre 6-7/10, másodjára inkább 5/10

Tetovált lány - Amerikai remake

Ami jó volt: Gördülékenyebb történetvezetés, hangulatosabb környezet ábrázolás
    Ami nem tetszett: Miért is mondja magáról a csaj, h őrült? Az eredeti történetben (bár a könyvet nem olvastam) ez szóba sem kerül... Mellesleg a "romantikus szál", ezek az amcsik nem tudnak meglenni ilyesmi nélkül??!? Ja és a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fényképek összefűzése és abból kitalálni, h a csaj meglátott vmit, az eredetiben jobb!
    És egy fontos dolog:
    csak én emlékszem úgy, h az eredetiben nem ugyanez volt a megoldás? Ott valami ausztrál "kecskepásztor" nőci küldte a gyomokat, vagy mi... :) ;) De ott is kicserélték a személyazonosságot?! Már nem emlékszem...

Olyan jó volt nézni, h az eredeti változat szerint milyenek a svédek és az amcsik szerint milyenek. Az előzőben olyanok, mint az emberek, az utóbbiban meg úgy élnek, mintha legalább mindenki a modern művészetek múzeumában lakna, full üveg épületben, természetesen messze a világtól és az összes cuccát az IKEÁ-ban veszi. BTW jó volt látni a kis N770-es Nokia tabletet egy villanásra és egy SONY-t a rengeteg Apple mellett... :P ;)

7/10, bár itt már nem kavarodtam el a sok hülye név miatt...
  • Kmarha
    Fertőzés

Szintén bejött, bár tegyük hozzá hogy még egyszer nem nézem meg és ajánlani sem ajánlom senkinek. Tényleg valóságos lett, és furcsa mód rengetek filmes lehetőséget nem játszottak ki (pár alap klissét leszámítva). Pont ezért, nem élvezhetetlenül, de kétség kívül unalmas lett.

Pl mekkora feldobott labda már az apuka és kislánya történet szál?

Minden filmben nagy volumenű csatában védené és mentené meg az apa a lányát, mert azt elrabolta egy hordába verödő, törvényen kivüli fosztogató banda. Vagy felrúgják az alapvető szabályt, és saját hibájukból adódóan valamelyikük megbetegszik (befogadnak egy fertőző gyereket pl).

De helyette paraszti józan eszükre hallgatnak, és leülnek a 4 fal közé és kivárják a végét.

Jogos, mindenki ezt tenné valójában, és pont ezért, nem is történne vele valószínüleg semmi, mint ahogy ezt láttjuk is a filmben. :)

Szerintem.

Persze van olyan történeti szál, ahol zajlik némi esemény is, de a súlykolás az hiányzik mindegyikből. Vagy csak nemérdekel hangulatban néztem, az is lehet :)

Dustin Hoffman féle Vírus, ezerszer jobb mozifilm (pedig ott végül egy városért és a szereplőkért izgultunk, nem az egész világért)
  • Lipi1980
    Barátság extrákkal
    Így második megtekintésre szódával még elmegy kategória.

Fertőzés
    Ez viszont nagyon tetszett! A vége kissé össze lett csapva. Sajna nem kevés valóságalapot látok benne.
  • Tyler1
    Hogyan lopjunk felhőkarcolót? (ez megint milyen nevetséges cím-.-)

Hát még csak ingerem sem támadt a nevetésre, ettől függetlenül nem rossz film, élvezhető a sztori, jó szereplőválasztással. Matthew Broderick jól megöregedett basszus, amúgy ő nyomta a legjobban.
    6/10
  • Bucser
    A 3-asra javaslat a Too Big To Fail.
  • Orionk
    Igazad van. Köszi szépen. :)
  • DeerHunter01
    A legsötétebb óra
  • Orionk
    Halihóó !

Nem tudom egy új Filmnek a címét, és utánna sem tudok keresni, mert nem tudok színészt, és a rendezőt sem belőle.

Tudtok segíteni?

Valamilyen sci-fi film, és a Föld-et megtámadja valamilyen sárgán izzó energia. Kiszívja a Földön minden elektromos forrásból az energiát, més az emberekből is.

köszi
  • Prof William
    Tipikus filmes lecsúszási folyamat.

Először Mat Damonnal. majd nélküle , a következő rész meg már csak DVD-re jön.
  • hapi
    Ja én is csináltam már ilyet csak nem ezzel a filmmel.
  • szucsy89
    LOL azt hogy? :D

Hallgass zenét ha háttérzaj kell :D
  • davidka003
    Netezés közben néztem, hogy ne legyen csend. :D
    Többet nem ér.
  • Inquisitor
    Ha van helyette közepes minőségű TV film, akkor már nem :D
  • Reg5
    Egyszer meg lehet nézni, de nem egy Kingdom of heaven.
  • vg
    Nekem tetszett.
  • GPx8
    Sziasztok!
    A "Season of the Witch" milyen? Érdemes megnézni?
  • TaRka0107
    Én is erre gondoltam. Köszi! Nagyon tetszett a film.
  • CSOCSO
    Willis sosem kerdezte a gyerek meg senkinek nem mondja, hogy te is halott vagy... meg te is... te is... Meg az is lehet, hogy willis egyszeruen csak nem akarta megerteni.
  • Kongy
    Star Wars - Baljós Árnyak 3D

Abszolút rókabőr. Szinte semmi pluszt nem ad a 3D, csak annyi, hogy jól kivehető a terek mélysége, egy-egy robbanás jól néz ki, és a fogathajtós rész is elég jól nézett ki... de ez ahhoz kevés, hogy újra vetítsék... úgyhogy csak rablás az egész. Nekem viszont megérte, én anno nem láttam moziban, és így azért más élmény, mint otthon, meg szép nosztalgikus emlékeket is okozott, mikor felcsendültek a régi dallamok :)
  • TaRka0107
    De mért nem mondta el a kisgyerek Malcolmnak (Bruce Willisnek)?
  • PetruZ

De hát elmondta: "I see dead people". :)

• tommygear
    tradestone ugyan úgy benne lesz végülis, szerintem érdekes lesz ez a másik szál
  • TaRka0107
    Már rájöttem, nem ugyanaz volt. A kis srác miért nem mondta el neki hogy ő egy halott vagy a kis srác sem tudta róla?
  • TaRka0107
    Hatodik érzék (1999)

Megnéztem, ahogy ajánlotta kedves Bercely.
    Hát tényleg jó színész Bruce Willis. Egyik kedvenc színészem, de most jobban bebizonyosottam róla. A kis srác is nagyon jól játszott. Sokszor annyit vettem észre, hogy tátva van a szám.
    Utolsó 15 perc meg végig tátva volt:D

10/10

Valaki írja már le, hogy a kissrác, meg az elején lévő férfi aki lelőtte az ugyanaz volt? Kicsit összekuszálódott nekem.:D
  • Tyler1
    jóaz. én is ettől féltem, de tetszik, hogy új szálon viszik tovább a franchise-t, így belefér az új fsz.
  • Effe88
    nem tom
    matt damon nélkül::S:S
  • Szabi84
    az tuti
  • ZZ88
    Kösz, megnézem.
  • Tyler1
    ez nem várás kérdése. egyébként semmit nem vártam, unaloműzésképp néztem meg, de 1,5 perces tréler nem helyettesít 110 perc istentelen baromságot.
  • hiszacu
    Van már New Kids Nitro is...
  • tommygear
    na, lehet még a végén jó film lesz