[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradtságot, h ajánlott filmeket a #67250-re, ha még van vkiknek jó ötletük, ne tartsák magukban! :)
Majd elmélyedek kicsit ebben a pénzügyi válságos dologban, most arra kattantam rá.
Mellesleg: Azonosság - most nyomták le a TV-ben. Másodjára nem olyan jó. Azért volt egy érdekes meglátásom: Míg nem tudtam, mi lesz a dologból, addig figyeltem, mint a vett malac minden dologra, így viszont, tudva a nagyon vékonyka "poént", a film teljes egésze lényegében erőltetett tölteléknek tűnt.
Elsőre 6-7/10, másodjára inkább 5/10
Tetovált lány - Amerikai remake
Ami jó volt: Gördülékenyebb történetvezetés, hangulatosabb környezet ábrázolás
Ami nem tetszett: Miért is mondja magáról a csaj, h őrült? Az eredeti történetben (bár a könyvet nem olvastam) ez szóba sem kerül... Mellesleg a "romantikus szál", ezek az amcsik nem tudnak meglenni ilyesmi nélkül??!? Ja és aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És egy fontos dolog:fényképek összefűzése és abból kitalálni, h a csaj meglátott vmit, az eredetiben jobb!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak én emlékszem úgy, h az eredetiben nem ugyanez volt a megoldás? Ott valami ausztrál "kecskepásztor" nőci küldte a gyomokat, vagy mi... :) ;) De ott is kicserélték a személyazonosságot?! Már nem emlékszem...
Olyan jó volt nézni, h az eredeti változat szerint milyenek a svédek és az amcsik szerint milyenek. Az előzőben olyanok, mint az emberek, az utóbbiban meg úgy élnek, mintha legalább mindenki a modern művészetek múzeumában lakna, full üveg épületben, természetesen messze a világtól és az összes cuccát az IKEÁ-ban veszi. BTW jó volt látni a kis N770-es Nokia tabletet egy villanásra és egy SONY-t a rengeteg Apple mellett... :P ;)
7/10, bár itt már nem kavarodtam el a sok hülye név miatt...