106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • batman
    Én a svédből csak a másodikat és a harmadikat láttam, és az elsőből az amerikai verziót. A két svéd nem tetszett. Nekem nem volt semmilyen hangulata, ellentétben az amerikaival. Ízlés dolga.
  • Tatyla
    svédet mindenképp
    Noomi Rapace hihetetlenül fantasztikus színésznő...
  • tomsolo
    Párizsi mumus 3D

Nem volt rossz - néha jólesik másoktól is animációt nézni nemcsak amerikaiktól - a történet lehetett volna jobban a kidolgozott a vége nagyon gyenge lett.

Ami borzasztó volt az a magyar szinkron, bár ott is főleg egyetlen szereplő volt béna de az annyira hogy arra nincs szó - hálistennek ritkán szerepelt.

Ami még zavart, hogy miért angolul énekeltek benne ezt nem értettem.

6,8/10
  • gombabácsi
    a túlpörgetés miatt bukik náluk?
    vagy csak nem tudsz szöveget értelmezni. persze hogy tudsz. csak nem akarsz
  • Real13
    Annyira ez kell a mai fiataloknak, hogy főleg a 25 év alatti korosztálynál bukik a film bevételileg... :D
  • gombabácsi
    john carter 3d

Tipikus gagyi látványfilm. A nagy gond vele hogy nem lehet élvezni a látványt a szokásos mai túlpörgetett kamerakezelés miatt.
    De más gond is van, pl. a "mászó" várost alig mutatták, pedig tök jó látványos. Meg a többi dizájn is jó a filmben, azokat is alig látni... De hát ez kell a mai fiataloknak... :(

Mint 3d: fake, konvertált, nagyon rossz.
  • Oszi
    Dark Shadows előztes

Végre kijött Tim Burton legújabb vámpíros, Johnny Deppes agymenésének előzetese, ami mellesleg elég hangulatosra sikerült.
  • morcosqtya
    Hullajó (Braindead) (1992)

"A Groteszk".
    A kifordult horror/gore-paródiák ükapja de valahogy több poénra számítottam, néhol kicsit leült. Ennek ellenére volt ahol szakadtam:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kerti törpe fejetlen hullának nyakába helyezése, élőholt csecsemő csíntalankodásai, illetve a ravatalozóban a nagyi püffed a zöld trutyitól, fröcsköl mindenfelé, a segéd meg a sürgetésre még gyorsan magába tömi a félbehagyott szendvicset stb.. :))

A pudingos jelenet és a végső darálás viszont valóban epic a műfaj történetében.

Mivel nagyjából műfaji alapműnek tekinthető és több mint 20 éves film, így elnézhető pár hiba, az azóta felgyorsult világ kínálta komédiák Family Guy-os pörgésű poéndarálását nem várhatjuk el tőle, viszont 20 évvel ezelőtt igen bátor és taburengető dolog volt ilyen jelenetekkel filmet csinálni..
    Emellett a főszereplő arcmimikája, színészi játéka és a dramaturgia néhol olyan hogy alapvetően röhögésre ingerel..

Így nálam 9/10 pont
    Ajánlott minimum a 30-as karika vagy leginkább semmilyen korosztálynak sem a megtekintése.. :-)
  • ProGabe #67705
    az amcsi sokkal feszesebb tempót diktál, mint a svéd változat. az utóbbi egy nagyon lassan kifújt órási lélegzetvétel, a végére biztos belilul a fejed. de ezt én jónak tartom

szerintem mindkettő nagyon jó film, én a Fincher-félét nézve az első 15 perc után nem éreztem azt, hogy "ezt én már láttam valahol". mindenesetre kell min. fél év a kettő megnézése között. mégiscsak 1 történetről van szó
  • Totti5
    Én is tervezem már, de mind a kettőt, aztán meglátom melyik a jobb végül, valószínüleg az amcsival kezdem.
  • TaRka0107
    Svédet!
  • desigo
    svéd +1
  • bakkerman
    ööö egy kérdés:

Este megnézém a tetovált lányt,de nem tudok dönteni,hogy a svéd(eredeti) verziót nézzem meg,vagy az amcsi Daniel Craiges remaket? Azt tudom,hogy eléggé megrázó film,de a kritikája nagyon jó,megakarom nézni.
  • bakkerman
    Testcsere

Óriási film,sírós poénokkal,nekem a sztori is bejött,Ryan Reynolds nagy kedvencem a Buliszervíz óta,miatta ültem le megnézni,és nem bántam meg!! Én nagyon sokat kacagtam a filmen,egy vígjátéknál nálam ez már elég egy 10/10-hez :))
  • viizo
    nagy kedvenc nálam is
  • bexinho
    Géppisztolyos prédikátor -- 7/10

Hugo -- 8/10

Boardwalk Empire 2. évad végéhez érek, így összességében (maffiózok után) -- 8/10
  • desigo
    True Grit
  • TaRka0107
    Frekvencia (2000)
    Nem semmi története van a filmnek. Nekem nagyon átjött.

10/10
  • CSOCSO
    Melyik az a film ami a vadnyugaton jatszodik es a csavo valami tini kiscsajt tanit be gyilkolaszni? elvileg a trailer 2010 max 2011 ben jott ki.
  • TaRka0107
    De! De nem a felhőkarcolót lopják el. De gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet az oka, hogy félrefordították vagy amit SASboy mond 2-vel alattam.
  • Totti5
    Az idő pallosa

A végső visszaszámlálás kapcsán találtam rá a filmre itt a topikban.

A film jó volt! viszont nagyon nem tudtam élvezni a magyar szinkron miatt. Én nem tudom ezt kik csinálták, de én jobban meg tudtam volna. A 10 főszereplőt 5en szinkronizálták, mert 5 ember hangja direkbe rekesztő és eltorzított volt, ami annyira nevetségesen hangzott... ráadásként 1 karakter kivételével egyik sem stimmelt, az öreg ember 30 éves hangon beszált, a 20 éves meg 60 éves hangján. Ha még nem lett volna elég a szöveget mréhetetlen amatőrön és unotsággal monsták fel. Egy poreszfilmnek igényesebb a szinkronja...

Szánalmas komolyan, az is aki ezt enegdte, az is aki ezt csinálta és azok is akik ezt csinálták.
  • SASboy
    ilyen címmel többen megnézik szvsz
  • Kasadya
    a filmcimek 70% át kurvára félreforditják:S:(
  • morcosqtya
    Tin Tin Kalandjai

Kifejezetten kellemes, a sztori nem túl nagy durranás, a poénok mérsékeltek, a karakterek nem túl súlyosak, "dramaturgia" átlagos, ebből a szempontból középszerű, langyos, leült a produkció.
    Képi világ viszont üt. Emberi mozgások, az animáció vérprofi, a részletek lenyűgözőek, a mozgalmasság, pörgősség is megvan, megszerkesztett mint egy Indiana Jones film.
    Kellemes vasárnapi kaland, nem rázott fel, de jól esett.

7,5/10
  • Calver
    Grosse Point Blank -> Otthon, véres otthon

The Way of the Gun -> Hullahegyek, fenegyerek

előbbi megér egy enyhe korbácsolást, utóbbi... nem is tudnám szavakba önteni, hogy annak a fordítója milyen büntetést érdemelne...
    (mindkettő zseniális, bár ezt a magyar címből ember legyen a talpán aki következteti)
  • Atisz #67688
    Rablást is jelent a heist, félrefordították, ennyi.

Egyébként a "Ferris Bueller's Day Off" -> "Meglógtam a Ferrarival" anomáliát úgysem fogják soha überelni, szóval tedd magad túl rajta :)
  • precision
    Reading is your friend...

Tudom, hogy ez a címe, azt kértem, hogy valaki magyarázza meg, MIÉRT ez a címe :D
  • Bucser
    tevedes. A margin call nem a gazdasagi valsagot okozo elso bankrol szol, hanem a problemat eloszor realizalorol aki meg idoben megszabadult a szartol. Azaz nem a Lehman Brothersrol hanem a Goldman Sachsrol:)

HA tetszett a film akkor nezd meg a Too big to fail-t (ez frissebb darab es a penzugyminiszter szempontjabol mutatja az egeszet).
  • Atisz #67685
    És ki sem rabolják? :)
  • TaRka0107
    Ebből nem derül ki hogy miért adtak neki ilyen magyar címet, amit én sem értek. Amikor végig néztem a filmet, akkor ennyit mondtam: "MIÉR' EZ A MAGYAR CÍME?"
  • Atisz #67683
    És tényleg. Ráadásul több százezer nézőt buktak azon, hogy Megan Fox-t lecserélték.
  • Atisz #67682
    Imdb is your friend:

Hogyan lopjunk felhőkarcolót
  • TaRka0107
    The sitter (Bébisintér)

Azt hittem valami gagyi vígjáték lesz, de kellemeset csalódtam. Nekem nagyon bejött. Nagyon jókat röhögtünk rajta haverokkal. Sok niggának a beszéde benne az durva:D
  • IXEMGabeo
    Erő krónikái

jól indul a film, majd a vége kissé sablonos és kiszámítható, többet nem mondok róla, azért nem volt rossz film...
  • precision
    Real Steel

6/10

Tower Heist

a magyar címet valaki magyarázza már meg nekem... :) ugyanis rohadtul nem a felhőkarcolót akarják ellopni

5,5/10
  • Prof William
    Amerika Kapitány.

Kellemes kikapcsolódás viszont ha szinkronnal nézed meg az bizony vagy 4 pontot levon az értékéből.

Komolyan a "németek egymás között és másokkal is röhejes német akcentussal beszélnek" dolog annyira szánalmas volt hogy arra szó sincs.

Agent Smith/Elrond ügynök rutinból hozta a főellent és főleg addig volt nagyon jó amíg volt arca. Utána sajnos a színészi kifejezéses nagy része elvesztek az arcbőrrel együtt.

A Thorhoz képest kifejezetten jó volt a vígjáték mert míg a Thorban
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első 20 perc látványorgiája után, és a Ice Gigantok inváziója helyett kapunk egy 3 perces pofozkodást 2 isten között
    itt legalább volt valamilyen szintű végső harc.

Kár hogy a végét úgy zárták le ahogy mert én még el bírtam volna viselni pár IIVH-s kalandot a kapitánytól.
  • dzsagon
    Nem is kell, mert ehhez elég ha látod a Disney logót.
  • Seth
    O_o

John Carter egy nagy szar szerintem, bár a Marson még nem jártam
  • dzsagon
    Ha Alaszkában nőttél volna fel talán számítana is a véleményed de így szart se ér.
  • Tyler1
    Sőt, a vége lett a legjobb, a stáblista. Én azt vártam a legjobban...