106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Avengers
Minden idők egyik legtökéletesebb szórakoztatóipari terméke.
9|10
21 Jump Street
Nagyon-nagyon-nagyon vicces! Csak a szinkronja baromira semmilyen, ezért most "csak" 8|10, de majd felirattal újraértékelem, szerintem egy pontot még kap! -
dzsagon #68193 Ki az a nyilazós köcsög a filmben? És mi a haszna? -
:D -
bosszúállók:
!!!SPOILER!!!
a.k.a. tony stark és a haverok...
de ez nem is baj. nyilván ő már 2 mozifilmet is kapott, ő nőtt legjobban a szívünkhöz. azért állítanék énis egy rangsort (így az avengers előttről):
stark
thor
amerika kapitány
hulk
(nyilván legérdekesebb jellemtől kezdve, így hulk érthető szerintem hogy legalul foglal helyet mert kb. egy kurva erős zöldmoszat és kész)
kezdem a negatívumokkal:
-a történetet ritmusát valahogy nemtudtam felvenni eleinte, főleg a lokis-sejtelmes idegenes résznél. miért is jönnek a földre? mivan? szerintem össze lett csapva. oké hogy loki trónfosztott és vissza akarja szerezni asgardot, na de hogy még furyék sem vágják hogy kik törnek a föld életére??
-... amit még thor sem tudott nekik megmagyarázni. tényleg, ő mi a faszt keres itt? csak úgy hopp idekerült. na szép. ezzel kb. képen röhögték a thor drámai zárását.
-thor magánéletét nem értem hogy miért nem lehetett mélyíteni. tony 2 jelenetet is kapott papritával, thor meg csak jön, a nőt berakja csomagmegőrzőbe, majd libben is haza. thor film drámai zárásának szemenköpése #2
-komolyan ez a csürhe úgy viselkedett mint egy kibaszott tinibanda. aztán calsson ügynök halála pedig megrázta őket. na ja. ha már a föld és több milliárd ember nem tudta meggyőzni őket. ez a szál is hagyott kívánnivalót maga után.
-hulk a végén?? kb. a kultusz megerőszakolása kérem!!! hiszen hulk egy dühöngő állat!! amit jól beis mutattak a filmben (pl. thort hogy képenbassza már LOL)
de ő csak annyira csapatjátékos, amennyire jobban bassza a csőrét az ellenfél. emlékszem valamelyik avengers egész estés rajzfilmben a főgonosz likvidálása után a film végén még 10 perc azzal telt el hogy hulkot lecsillapították. itt meg átmegy dühöngő őrültből csapatjátékos kezes báránnyá. legalább megmagyarázták volna a filmben ezt (kap valami pirulát, stb)
-nem volt meg az egyensúly a karakterek között. stark képviselte a vagány cowboyt, persze hogy ő a legnépszerűbb és érte kiállt a legtöbb jelenet. csak könyörgöm, NE A TÖBBI HŐS ROVÁSÁRA. egyedül amerika kapitány "menedzsmentje" és civil hősködése, valamint hulk film végi együttműködése volt valamennyire kiemelkedőbb, sajna a többiek jellemére nem lehet ilyen "egyértelmű" aspektusokat ráhúzni. ja de, pl. thor ugyan olyan szőke mint amilyennek látszik, a jeleneteinél csak a fejemet fogtam (beugrik a ketrecbe, győzködi a háború kellős közepén a mostohatesókát) de legalább morális döntést sem adtak a kezébe, csak darált végig és kész ennyi volt a szerepe.
a pozitívumok:
-látvány
-a hangulat
-a film utolsó harmadában IGAZI CSAPATMUNKA. szinte vágysz a vászonra hogy velük nyomulhass coopban (és gondolom a nézők 90%-a vasember cuccában)
-legalább normálisan összekovácsolták a csapatot, és jöhetnek a folytatások. akkor talán megbocsátom a film első felében lévő tökölést.
a leírt negatívumok talán döntő többségben vannak ebben a posztban, de igyekeztem objektív maradni, súlyozottan ezek már eltörpülnek, tényleg. az tuti hogy nagyon megfogott, mert a hét folyamán még megfogom nézni mégegyszer. -
K Ace #68190 Lassan annyi trailer jött ki, hogy az egész filmet meg lehet belőle nézni. :D -
Jack és Jill
Szerintem nem olyan rossz, mint amilyennek sokan mondják!
6,5/10 -
gombabácsi #68188 Avengers
Ez a film kiemelkedik a szuperhősfilmek hígfostengeréből.
Kb. úgy, mint a hígfos felszínén úszó szardarab. -
A kézi kamera a film legnagyobb mellényúlása. Szerintem a kézi kamera célja, hogy a film hihető és a dokumentarista fílinget sugározzon. Nem de? Na, most hogy a kézi kamera érzés eltűnt és gyakorlatilag végig hagyományos kamera képeket láthattunk, totál értelmetlenné és feleslegessé vált az alapszituáció, vagyis, hogy most tulajdonképpen KÉZI kamerával rögzítik a filmet.
Ugyanolyan abszurd marhaság, mint anno a Holtak naplója(?) c. filmnél, aminek az volt a lényege, hogy találtak egy kézi kamerás filmet, ahol a sztori része, hogy elmagyarázzák, hogy összevágtak és zenéket, effekteket raktak alá, vagyis hagyományos mozifilmet csináltak belőle... wtf...ekkora baromságot. Komolyan nem értem ezt a kicsavart logikát !! -
Inquisitor #68186 "- The Devil Inside 100%"
Lol, Ezer éve volt egy francia PC játék, amiben egy szellem vadász fazon, meg egy kéttagú TV stáb bemegy egy rossz hírű bazinagy régi épületbe. :D
Gondolom filmnek semmi köze ehhez a sztorihoz. -
. -
vg #68184 Az elmúlt egy-két hétben megjelent új kézi kamerás filmek amiket láttam.
- The Devil Inside 100%
- Chronicle 90%
- Apartment 143 (Emergo) 70%
- Tape 407 (30%) (az egész nagyon gagyi sajnos, pedig jó lehetne) -
nem kell elhinni senkinek semmit, csak saját magadnak
pláne nem a "netes fiataloknak" :D
mindemelett a Drive szerintem hibátlan film, és nem vagyok fiatal, viszont netes fórumos... nemtom ezt hogy fogod most tudni feldolgozni :P -
"Persze miért is hittem a netes fórumok fiataljainak"
Szerinted csak a netes forumok fiataljainak tetszett a film?
-
sandor8206 #68181 Avangers
most ha 10 éves lennék biztos rajonganék
amúgy 6/10 + 1 mert HULK jeleneteit tényleg nagyon eltalálták -
a valravehetos kamerat asszem eleg koran lecserelte, meg a haverja is megkerdezte, hogy hogy tetszik neki az uj kameraja, kissebb, konnyebb...
De tenyleg nem az a rangatos mufaj volt.
Reszemrol 6/10, egyszer megnezheto, de semmi xtra -
vallra rakhatos kameraval veszik fel az esemenyeket. Nem a kezeben hordja a kamcsit, ugyhogy nagyon minimalis a rangatozas. A film tobbi reszeben meg lebegteti a kamcsit, ugyhogy kb uszik a levegoben a felvetel.
Nezhetetlen par resz? Szvsz a legnormalisabb kezikameras film. A cloverfieldnel meg megertenem na de ennel? -
gombabácsi #68178 barátok közt szuperhősökkel? erre izgul a modern világ :D
-
gombabácsi #68177 Drive.
Hát ez totál közepes volt. Persze miért is hittem a netes fórumok fiataljainak, akik ráizgultak... -
Én majdnem végig tekertem, mert nézhetetlen pár rész. -
"kezikameras film"
Ja hogy ez ilyen? pedig már örültem hogy egy 7.4es IMDB Drama | Sci-Fi | Thriller filmre leltem, de azon nyomban törlöm. -
Chronicle
kezikameras film de szerencsere nem annyira rangatos. Egy olyan film amit en szivesebben elneztem volna mint egy 24 reszes anime. Jo volt de ugy erzem nem hoztak ki belole a maximumot. Nem volt eleg hosszu es nem volt eleg durva. Legdurvabb jelenet kb az orrverzes meg egy pok izekre szakitasa.
Tetszett a vege is csak kar, hogy nem 18+ os volt a film. -
jamamura #68173 The Avengers, mert egy ekkora filmről egy kritika nem elég. -
A hegyek királya
10/8
Jó volt nagyon, a környezet meg csak hab a tortán.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért néztem egyet, mikor kiderült, hogy kik is a vadászok......Eden Lake jutott eszembe egyből -
Misson Impossible: Ghost Protocoll
kellemes kis akciófilm jó szereplőkkel, még jobb fő gonosszal,bollywoodi szupersztárral én jól szórakoztam rajta
8/10
Hugo
hát ez elég gyenge kis film lett 5/10
-
hahaha
várós kritik
-
ez ilyen Fight Club 2
-
BewK #68168 
-
Valoban gaz volt a film. Szanalom, hogy meg ezen is romma kereste magat tobb szaz ember, pedig felesleges volt az egesz film.
Amugy ha jo vampiros filmet akarsz nezni akkor lesd meg a Daybreakerst -
viizo #68166 Underworld: Awakening
Az vámpíros-farkasemberes Underworld széria legújabb tagja messze a leggyengébb az eddigiek közül. Zagyva történet, jellegtelen karakterek, egyedül a látvány vinné el a hátán a filmet - de sajnos abban sem nyújt semmi kiemelkedőt, sőt. A farkasok inkább néznek ki nagyra nőtt, beteg patkányoknak, bár az eddigi részek farkasember-dizájnja sem volt erős.
1-2 pofás jelenettől eltekintve az egészet átlengi a felesleges és öncélú erőszak, orbitális logikátlanságok követik egymást - nem is értem hogy kerülhetett moziba, a videókölcsönzők alsó polcain a helye.
10/3 -
nem de tudom hogy így lesz már a trailer is mindent elárult
A 7/10 meg az ő pontszáma a leírására írtam hogy nem is várok többet a filmtől ettől még valakinek lehet 7/10.
Eddig az összes Marvel 5-6 pontot ért nekem kivétel az Iron Man na az úgy 7 vagy 8. -
Avengers
Azt kaptam amire számítottam, egy jó popcorn látványmozinál nem több, nem is kevesebb. RDJ és Hulk vitték a filmet azért meg a poénokat is ők szolgáltatták, összességében azért a 2 Vasember nekem jobban bejött.
Még annyit, hogy 3D-s moziba én többet nem megyek, semmi extra nem volt pedig már voltam páron, egyáltalán nem fogott meg, és a végén még a szemem is fájt tőle... 2D-ben ÉN jobban élveztem volna. -
Azért az érdekes, hogy a sok pozitív, dicsérő kritika után van egyetlen, kissé negatív hangvételű, és csak azt veszed szentírásnak. -
7/10 mióta szar? -
vg #68161 Apartment 143 (Emergo)
Nagyon jó kézi kamerás horror. Olyasmi mint a Grave Encounters. Jókat ijedtem rajta, pedig most néztem napfényben. Még még még, ennyi nem elég.
Ne nézd meg az előzetest, max az első 20 másodpercet!
-
Kérdésedre a válasz:
"nem is vártam többet"

-
hm, mégis azért mit vártál így a thor-vasember-amerika kapitányok után?:D
én jövő héten beülök, hátradőlök és kacagok majd :) -
nem is vártam többet valahogy a Marvel filmek mindig szarok
-
The Avengers
Pörgős,szórakoztató akciófilm de nem volt kiemelkedő semmilyen téren sem.
A történet tetszett de végig kiszámítható.
Tele volt a film klisékkel.Az utolsó pillanatban elugrok,meghúzom,megoldom dolgokat hanyagolhatták volna.
A szuperhősök egymás elleni csatáit már az első pillanatoktól feleslegesnek éreztem.Úgyis egyértelmű,hogy nem lesz eredménye.
A film zenéje sem volt kimagasló,végig egy dallam volt sokszor ismételve.
A 3D viszont a szokásostól jobb volt.Még ha volt is sok olyan rész ahol simán 2Dben ment a film amikor esemény volt részletgazdag lett a mélység is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hulk viselkedése elég ratyi volt.Egyszer kontrollálhatatlan máskor meg jópofáskodik meg viccesen beszólogat meg pózol a többiekkel.
A legszánalmasabb pillanat nekem az volt amikor a csata hevében nekiállnak egyesével a buszból kiemelgetni a gyerekeket.
Az is erőltetett volt,hogy többször meg kellett nézni amint lassan elsétál Scarlett Johansson és Cobie Smulders.Értem én,hogy jó a testük de miért kell ezt 10x mutatni ugyanúgy?
Az is nevetséges volt,hogy a védőpajzson hagy a professzor egy "kiskaput" arról nem beszélve,hogy Stark pont az utolsó pillanatban hullik vissza az átjárón.
Megérte a mozijegy az árát de nem marad annyira maradandó mint egy TDK
Jah és undorító,hogy a trailerben kb az egész film benne van.
7/10 -
Na a kézikamerás felvételek súlyosan szemkifolyósak és általában szart sem lehet látni. Nem szeretem az ilyesmit. Amúgy tényleg 1x nézős, annak sem túl jó. A tipikus sztori, pszichopata hülyegyerek kezébe szuperhatalmat, aztán jól jár mindenki...Ehhh... -
Amcsi az egy lejárt ország, itt már szerda éjjel (azaz csütörtök hajnal) meg tudtuk nézni moziban az Avengerst... :DDD