[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Avengers
Pörgős,szórakoztató akciófilm de nem volt kiemelkedő semmilyen téren sem.
A történet tetszett de végig kiszámítható.
Tele volt a film klisékkel.Az utolsó pillanatban elugrok,meghúzom,megoldom dolgokat hanyagolhatták volna.
A szuperhősök egymás elleni csatáit már az első pillanatoktól feleslegesnek éreztem.Úgyis egyértelmű,hogy nem lesz eredménye.
A film zenéje sem volt kimagasló,végig egy dallam volt sokszor ismételve.
A 3D viszont a szokásostól jobb volt.Még ha volt is sok olyan rész ahol simán 2Dben ment a film amikor esemény volt részletgazdag lett a mélység is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hulk viselkedése elég ratyi volt.Egyszer kontrollálhatatlan máskor meg jópofáskodik meg viccesen beszólogat meg pózol a többiekkel.
A legszánalmasabb pillanat nekem az volt amikor a csata hevében nekiállnak egyesével a buszból kiemelgetni a gyerekeket.
Az is erőltetett volt,hogy többször meg kellett nézni amint lassan elsétál Scarlett Johansson és Cobie Smulders.Értem én,hogy jó a testük de miért kell ezt 10x mutatni ugyanúgy?
Az is nevetséges volt,hogy a védőpajzson hagy a professzor egy "kiskaput" arról nem beszélve,hogy Stark pont az utolsó pillanatban hullik vissza az átjárón.
Megérte a mozijegy az árát de nem marad annyira maradandó mint egy TDK
Jah és undorító,hogy a trailerben kb az egész film benne van.
7/10