106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
az a fránya kokain... -
Ez komoly? :) Nem fake? Úúristen! -
Durván lakja le magát...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mary-Kate Olsen -
Lipi1980 #68473 Bankcsapda
Hát kezdetben elég furcsa volt, de Patrik Dempsey elég jól hozta az idiótát, és mindkét banda elég zakkant tagokból állt. Végül igen jót szórakoztam rajta... -
karajjj #68472 csak sok a köcsög... -
A diktátor
A Boratot szeretem, a Brünot nem bírtam végignézni. A bemutató alapján bíztam benne, hogy ismét - pozitív értelemben - nagy állatságot sikerült Sachsa Baron Cohennek összehozni. Szerencsére nem csalódtam, nekem eddig az év legjobb amerikai vígjátéka. Társadalomkritika, előítéletek, blablabla... a szokásos, de végig vicces a film, némelyik poén meg egyenesen hatalmas (pl. a trailerben ellőt helikopteres jelenet). Sajnos a számomra primitív, az amcsi vígjátékokra jellemző altesti poénoktól Cohen itt sem tudott elszakadni, de ebből szerencsére keveset kaptunk, úgyhogy nem vészes. A másik negatívum, hogy szinkronnal néztem a filmet és bár lehet, hogy jól sikerült, ismerve Cohen jellegzetességeit sokkal jobban örültem volna az eredeti nyelvnek.
7/10
eredeti nyelven biztos lenne 8/10 :) -
azt nem tom, kettőbe láttam csak. -
a 3D is jó vót -
koszonjuk
-
Bosszúállók
jó popcorn-mozi/10 -
Epic comment, gratula! :D
-
pár film a napokban:
Flypaper - 3/10
Bankrablós történet mely elég jól indult de a végére már erőltetett lett az összes poén.Szórakoztató,egyszer nézhető vígjáték.
Frequency - 6/10
Egy rendőrnyomozó egy időjárási esemény (sarki fény) következtében egy régi rádióval kapcsolatot teremt a tűzoltó apjával aki 30 éve balesetben meghalt.Közösen próbálnak változtatni az eseményeken de ez más eseményeket is kivált.Szép íve van a történetnek az elejétől a befejezésig.Elgondolkodtató,hogy egy ilyen helyzetben mi az amit változtatna az ember a múltban.
Adams æbler - 8/10
Nagy érzelmi tartalommal bíró történet.Sokszor hangosan felnevettem az egyes humoros helyzeteken máskor meg sokkolóan ültem és csak pislogtam.
A karaktereket nagyon jól eltalálták.Adamon kívül a pap az orvos,Khalid,Gunnar,Sara még ha sokszor pihent elméjűnek tűnnek is különféle szemléletből világítják meg a cselekményt.
Mindenképp ajánlom aki még nem látta,pótolja.
John Carter - 4/10
A történet és a látványvilág kifejezetten tetszett.A marson élő nomád lények meg a kutya nagyon vicces volt viszont a színészek botrányosak.
John Cartert játszó Taylor még elment de a többi alakítás gyorsan felejthető.Willem Dafoe és Lynn Collins mintha valami profi színészek helyére beugró amatőrök lennének.Folyamatosan bután bámulnak,bénán viselkednek.Több jelentetnél is azt éreztem,hogy ezt már láttam korábban egy másik filmben.
Sokkal jobbra illett volna ezt megcsinálni ! -
Reg5 #68464 The Social Network (2010)
Esküszöm nem értem, hogy miért forgatták le.
A kártyavár összedől (2009)
Amekkorát csalódtam a 2. részben, ez egészen tetszett, viszont az etalon az első rész maradt. -
Lipi1980 #68463 Én valahogy nem láttam párhuzamot Richard Gere és Dongó között :) -
asasdadsadasdasdad XDD :DDDD XDasdasasa? 

The Double - Álcák csapdája IMDb -
dzsagon #68461 Nekem is tetszett. Méltó folytatása a Transformers filmeknek. -
Lipi1980 #68460 Álcák csapdája
Egész jó kis film volt. Végig lekötött, pláne hogy manapság nem nagyon láttam ilyen jellegű filmet... -
LOL
vagy Balfácánok -
Dutyidili. -
Üdv! Valaki tudd egy jó akció filmet vagy egy vígjátékok ami már megjelent magyar szinkronnal köszi előre is!!! -
Ezt honnan szeded?
FYI: teljesen "real" film lett, mint pl. az Ali G volt, nincs benne semmi szivatás
" Aladeent egyszerűen már nem lehetett megetetni a mit sem tudó átlagemberrel, amely részben a figura excesszív megjelenésének, részben pedig Sacha Baron Cohen népszerűségének köszönhető. Tehát a film immáron hagyományos mederben készült " -
Köszi a tippet. Nagyszerű film, órákig eltudtam volna még nézni, a főszereplő srác pedig valóban zseniális, szétröhögtem magam rajta.
Életrevalók/ Intouchables 9/10 -
karajjj #68454 a legszebb az egészben, hogy megint úgy vette fel, hogy a szereplők többsége nem tudja, hogy ez csak kamu :D -
jamamura #68453 A diktátor. Dzsihád a rekeszizmok ellen! -
Már rengetegszer volt film+-on. Egyik legjobb film amit láttam
-
Jónak tűnik, mint a poszt apokaliptikus témájú filmek általában. -
A tank a végén büntet.
Kajak rárúg egyet
-
OMG mekkora film!
Ha jol lattam ma volt a tv premiere magyarorszagon. -
Intouchables
Év filmje nálam most lett vége 15 perce, és youtubeon hallgatom a soundtrackjét azóta... az Egy asszony illatához tudnám hasonlítani, a főszereplőt valami eszméletlenül eltalálták. Aki még nem látta, mindenképpen ajánlom neki! -
Na ezt megnézzük.. -
Prof William #68446 Veszélyes Jövő (On the Beach)
Nevil Shute "Az utolsó part" c. regényének feldolgozása a modern időkbe ültetve.
Valamikor a közeljövőben a tajvani helyzetből kitör a harmadik világháború ami totális végkimerülésig tartó atomháborúvá terebélyesedik. A nyugati féltekén aki nem hal meg azonnal azt pár héten belül megöli az egyre erősödő radioaktivitás.
Közel 2 hónapos vízalatti dekkolás után egy amcsi atomteneralattjáró kiér a radioaktiv zónából és konstatálják hogy a déli félteke megmenekült. Legalábbis egy ideig mert a szelek szárnyán szálló radioaktivitás pár hónap múlva így is minden értelmes életet kiirt a földön.
A hajó ausztráliában köt ki ahol még nagyjából működik az államhatalom és közrend. Itt az admiralitástól meglepő feladatot kapnak. A nyugati féltekéről rádiójelek érkeznek. Lehet hogy egyes területek lakhatók maradtak? Ezt kell kideríteniük.
Nagyon érdekes film. Kissé elhúzott (közel 4 órás) ausztrál tévéfilm de szerintem jól sikerült.
A CGI elfogadható szinten van és nincs túl sok belőle. A Kapitány Armand Assante jól játssza a szerepét és a többi noname ausztrál színész is teljesen elfogadható.
Nagyon jól és reálisan mutatja be hogyan várják az emberek az elkerülhetetlen? véget, valamint hogyan néznek szembe azzal hogy ha ők túl is élik az emberiség 90% a halott.
Sokan lehúzzák de szerintem jó és eléggé torokszorító film.
Eléggé "Based on" de a regény főbb elemeit szépen átemelték a filmbe. -
Ádám almái
Port.hu szerint vígjáték, tény, hogy 1-2 jelenetén hatalmasakat nevettem, de ez elég távol áll a vígjátéktól. Nem is igazán tudom hova tenni, mindenesetre minden perce lekötött. Azt hiszem egy kicsit elfilózgatok még rajta. -
Attack the Gas Station! (1999)
Jó régi film - nem is értem, hogy maradt ki - és elég szórakoztató is lett a maga nemében. Egy négyfős mokány társaság kirabol egy benzinkutat, majd utána megpróbálja (pár órán belül) még egyszer kirabolni.
Aki nem bírja/érti az ázsiai humort, filmeket annak nem ajánlom, de egyébként oltári vicces, és vannak benne igazán egyedi jelenetek, valamint nagyon jók lettek a karakterek (mondjuk a 90%-uk full debil, de ez is ázsiai sajátosság.)
8/10
-
A doboz
wtf? a story... Diaz kisasszony meg előadta a béna főszereplőt, ami bénának is hatott.
sose lássam többet / 10
A stepfordi feleségek
Ez jó volt, olykor vicces is, meg a story is kellemes.
7/10
Pandorum
Na... ez eddig hogy maradhatott ki. Nagyon jó, izgalmas, látványos, olykor beteg ""horror"" scifi, a vége nagyon bejövős volt.
9/10 -
Szerintem az én hsz-emre gondolt, a tiéd spoilerben volt, meg én írtam csomagtartóról, de végül is mindegy :D :D -
commissioner #68441 Államfőnök (Head of State, 2003)
ultrapihentagyú vígjáték, végefelé már kissé fárasztó...
5/10 -
Dean Winchester #68440 látom megkaptad a választ, de én irtam :D
majd a véleményedre azért kiváncsi vagyok
#68420 -
Avengers kritika
"Egymásra testvérként tekintő férfiak, akik később leggyűlöltebb ellenségekké válnak. Imádnak köpenyt hordani, ráadásul mindkét párosból megvolt valamelyik tagnak Natalie Portman."
:DD -
Bizony! Köszönöm!!!
-
Brake