[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
pár film a napokban:
Flypaper - 3/10
Bankrablós történet mely elég jól indult de a végére már erőltetett lett az összes poén.Szórakoztató,egyszer nézhető vígjáték.
Frequency - 6/10
Egy rendőrnyomozó egy időjárási esemény (sarki fény) következtében egy régi rádióval kapcsolatot teremt a tűzoltó apjával aki 30 éve balesetben meghalt.Közösen próbálnak változtatni az eseményeken de ez más eseményeket is kivált.Szép íve van a történetnek az elejétől a befejezésig.Elgondolkodtató,hogy egy ilyen helyzetben mi az amit változtatna az ember a múltban.
Adams æbler - 8/10
Nagy érzelmi tartalommal bíró történet.Sokszor hangosan felnevettem az egyes humoros helyzeteken máskor meg sokkolóan ültem és csak pislogtam.
A karaktereket nagyon jól eltalálták.Adamon kívül a pap az orvos,Khalid,Gunnar,Sara még ha sokszor pihent elméjűnek tűnnek is különféle szemléletből világítják meg a cselekményt.
Mindenképp ajánlom aki még nem látta,pótolja.
John Carter - 4/10
A történet és a látványvilág kifejezetten tetszett.A marson élő nomád lények meg a kutya nagyon vicces volt viszont a színészek botrányosak.
John Cartert játszó Taylor még elment de a többi alakítás gyorsan felejthető.Willem Dafoe és Lynn Collins mintha valami profi színészek helyére beugró amatőrök lennének.Folyamatosan bután bámulnak,bénán viselkednek.Több jelentetnél is azt éreztem,hogy ezt már láttam korábban egy másik filmben.
Sokkal jobbra illett volna ezt megcsinálni !