106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #68717
    "a jobbak közül való"

Szerk.: ez természetesen a 68715-re ment.
  • gombabácsi
    The Raid
    Hatalmas film.
    Halivud ismét megbukott, de nagyon...
  • Shep
    Hát mivel akciófilm és a jobbak közül való főleg az 1 meg a 2 így meglepő lett volna ha vígjáték. A 3 az mondjuk a széria megcsúfolása de láttunk már ilyenre nem 1 példát.
  • Tikal #68714
    Transporter

a nyitó jelent után valami Taxis könnyed vigjátékra tippeltem, de annál rosszabb lett... vicc

Transporter 2

:D ezt már végig sem nézem, épp most lőtt le egy helikoptert egy girhes ribanc...

Talán a 3 nyito jelenetét még megnézem ,hátha..
  • Shep
    The Raid

Hát én nem gondoltam, hogy lehet még akciófilmben újat mutatni de igen, lehet. Igaz én örültem volna kicsit több tűzpárbajnak és kevesebb verekedésnek de hát ne legyek telhetetlen. :)

• desigo
    Az Avatarnál részletesen ki volt dolgozva.
    Ott maximálisan megérte a plusz pénzt.
    Hozzátett sokat a filmhez.

A többi filmnél ez nem mondható el.
  • stargatelost
    jaja
  • bexinho
  • REALista
    A 3D egy mókusvakítás.Egy párszor érdekes meg új de igazából rontja a filmélményt.Inkább legyen egy film kristálytiszta hd mint 3D...
  • artschi
    Az őrület fészke

Gary Oldman, Kevin Bacon, Christian Slater a főbb szerepekben - egy nem túl pörgős, de nagyon jó színészi játékot prezentáló dráma.

7/10

Hol vannak az ilyen filmek manapság??
  • Jakuza001
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1009326176&no=68204
  • karajjj
    a Trespass-ben is egész jót alakított...
  • Jakuza001
    Csak azert, mert az egy gyenge film volt. :P

A legutolso jo filmje kb a Fegyvernepper volt, annak pedig mar vagy 7 eve.
  • bexinho
    Amerikában máson röhögnek a nézők, mint Európában.

Amerikában minden 3d-be beülnek, és tetszik nekik, itt Mo-on még a kritikusok is lehúzzák többségüket, okkal--> "3dvel felturbózzuk bevétel céljából" leforgatott filmek. Nem a 3d technikával van a gond, hanem a minőséggel, filmbéli mennyiséggel.

Ezt a fajta 3d-t már évekkel ezelőtt ellőhették volna az összes filmnél. Érdekes mód, csak akkor vették elő ezt az eszközt, miután a nézők száma nagyon lecsökkent. Most egy rövid ideig sikerült feltornászniuk, de az internet, az otthon HD filmezés, a netes videótékák könnyen megszorongatják a mozikat.
  • Seth
  • CSOCSO
    Project X

A cim nagyon hulyeseg es a film se igertet tulsagosan sokmindent. Kozepe fele mar elkezdenek dolni az emberek a bulira nah de ami a vege fele van az mar valoban nagyon meredek:D
    Zenek nagyon jok voltak. Csajok nagyon babak... semmi szilikonbaromsag! Osszes csaj nagyon fincsi high school pipi!

Nem ertekelnem a filmet. Ennel tobbet kihozni a filmbol szerintem nem lehet. Nem volt orbitalisan eltulozva de a legvege kicsit eros volt.
    10/10? Nem hinnem de mindenesetre a legdurvann haziparti film eddig!
    Annyit fuznek a vegere, hogy: Istenem de jo lenne egy ilyenen reszt venni:D
  • Lantee
    Én nem állok senki pártjára ezügyben, bár kétségtelen, hogy nekem nem jött be a 3D. Remélem, hogy a Prometheus-ból kapunk 2D origi nyelvűt is a mozikban! Ha csak a "szokásos" 3D szinkes jön, azért pl. én nem megyek el.
  • CSOCSO
    Most nem akarok belemenni amerika kontra magyarorszagba de se facebukon se forumokon senki nem fikazza a 3D-t.... Senkinek semmi baja vele. Senki nem sirankozik, hogy szar stb. Nem tudom miert van ez. Biztos nem azert mert mi sultkrumplit zabalunk hamburgerrel minden percben..............
  • tomsolo
    The Raid Redemption 2011

Az indonéz kis akciófilm, swat jellegű arcok elindulnak drogbárót füstölni egy bérházba, persze semmi nem úgy alakul ahogy kéne. Durván adagolt akciótenger (végére kicsit sok volt az ütök-kapok), valamint elég véres lett, a késelések egyébként nagyon tetszettek és sikerült pár epic jelenetet is felmutatni.

Ami nagyon jó volt az a zene a film alatt, a színészek már nem annyira bár sztem a karaktereik voltak inkább laposak.

8.4/10 kétszer biztosan megnézős
  • desigo
    Ma 82 éves Clint Eastwood.

• TaRka0107
  • SötétBarom
    Na az kőkemény. Csodálom hogy nincs nagyobb kultusza.
  • Prof William
    A hófehér és a vadászt látta már valaki? Milyen lett?
  • Bucser
    Sry *Bad Lieutenant
  • Bucser
    Nana... azert a 2009-es Bad Liutenant igencsak ütős kis filmecske volt:)
  • tomsolo
    Mert Cage régen volt jó szinész. Ma már nem az.
  • diplo
    szellemlovas 2.
    Csak tudnám,hogy egy olyan szinész mint Cage ebben miért vállalt szerepet?
    Ennyire kell a pénz?
    Silány film.
    jogos a 10/2

• lord nihilus
    Hófehér és a vadász
    10/10

Sajnos mindig magával ragadnak az igazi szerelmi történetek, itt is ez történt. Szép látni, hogy legalább a vásznon van ilyen, ha a valóságban nincs is.
  • morcosqtya
    De az utazást magadnak fizeted... :)
  • commissioner
    The Sunset Limited

Napokig lehetne gondolkodni és vitatkozni ezzel a filmmel, ettől jó, viszont a stílus nem az igazi. Akkor lenne tökéletes, ha Jancsó vagy Tarr rendezte volna, olyan tipikus "művészfilmes" hosszú beállításokkal és lassabb tempóval.

8/10
  • Jakuza001
    Contraband

6/10

Egynek elmegy kikapcsolodas teren, de nem a topmozi kategoria.
  • desigo
    Én addig járnák hozzá Floridába filmezni amíg meg nem győzne
  • Dynamic
    Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy a te tévéden hiper-szuper a 3D, Magyarországon meg mindenhol szar? A mozikban meg aztán, pláne kötve hiszem, hogy rosszabb lenne, mint az otthoni tévéden. Pusztán arról lehet szó, hogy neked alapvetően bejön a 3D, ezzel szemben itt a többség nem esik hasra, zavarja vagy idegesíti(az "élmény", a szemüveg maga vagy akármi más).
  • viizo
    néha én is úgy érzem :D

de objektíven ha nézem, akkor egy pont mert Nic Cage be merte vállalta ezt a triplazsékategóriás #%!=+";& -t, egy pedig mert nagyon nevettem az egyik jelenetnél.. :)
  • Seth
    Túlpontoztad :D
  • viizo
    Ghost Rider 2: The Spirit of... - Szellemlovas 2

őőő...

10/2
  • precision
    lehet, hogy nem negatívum a 3D, nem is emiatt "fikáztuk"
    de semmit nem tesz hozzá a filmhez, ráadásul csak egy-két jelenet van megcsinálva normálisan, ilyen repül feléd valami, hogy kapd el a fejed :)

ráadásul több embernél fejfájást vagy szédülést okoz... a rövidlátókról meg ne is beszéljünk :) de tényleg ne kezdjük újra a témát :)

aki szereti a 3D -t nézze úgy a filmeket... mi is ugyanazt a filmet fogjuk látni, akik 2D -ben nézzük :)

pl ott van a Ghost Rider 2... lehet hogy hozzá se szagolná ha nem lenne 3D -ben :) bár nem tudom mennyire tetszett neked az első rész, de engem pl. teljesen hidegen hagy... majd ha egyszer pár év múlva leadják tv -ben, és tényleg semmi dolgom nem lesz akkor lehet, hogy belenézek, és reménykedjünk, hogy nem kapcsolok el róla :)
  • pomogacs2

A besütizve jó kis vígjáték!

• pomogacs2

A Háromszöget(Triangle)-2009 elmagyarázná nekem valaki?
    Szerintem a filmnek semmi, de semmi értelme sincs!

• CSOCSO
    Journey 2 3D

Itthon neztem 3D ben. Nagyon zsir volt a latvany/3d de maga a film csak egy eros kozepes.

(sok 3d fika megy itt... barcsak magyarorszagon elnek. Szivesen athivnek barkit, hogy megmutassam milyen zsir a 3D. Jo persze ertendo, hogy egy ket filmnel a zsir 3D nem segit semmit de szerintem a 3d sosem negativum.)

John Carter is nagyon jo volt itthon 3D ben. Holnap meg a Ghost Rider 2-t fogom meglesni... ugyancsak haromdeben. :D