106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
IXEMGabeo #69481 És még annyit, hogy soha, de soha nem szabad adni egy vad idegen ember véleményére olyan szinten, hogy az még az életedet is megváltoztassa persze rossz irányba. Még akkor is, ha igen meggyőző tud lenni... -
IXEMGabeo #69480 Dorian Gray (Oscar Wilde írta)
Fsz: Ben Barnes, Colin Firth
Az egyik legfurcsább és egyben legnagyobb igazságokat tartalmazó film, amit valaha láttam. Csak annyit mondanék valóban nem a felszín számít, hanem a belső én, az a jellemvonás, ami akkor is kiütközik, ha nem bírjuk elnyomni. És természetesen, ha valaki megérzi, hogy rendelkezik bizonyos adottságokkal akkor azt meg kell tanulnia kezelni különben eluralkodik rajta a gonoszság az önimádat és a hatalomvágy...Erről szól a film lényegében. Ezt látni kell, mert tanulságos és egyben megrázó is.
10/10 -
Act of valor
LOL
4/10 -
Egyik legjobb batman film!!!
-
gombabácsi #69477 batman begins
10/6, nézhető -
Battleship
Valoban jol nezett ki ( kiveve a hidas-autos jelenetet ahol nagyon latszott, hogy az osszes kocsi gagyi cgi)
De vki magyarazza mar meg, hogy melyik agyalagyultnak jutott az az eszebe hogy kiveszik a radaros kiscsajt az iranyitohidrol es beteszik egy kis csonakba, hogy na menjel deritsd fel a terepet. Azt a reszt jatszothatta volna barki. Annyira mindegy, hogy ki sipakol a gepfegyver mogul. Es volt meg par ilyen WTF semmi ertelme resz. A Torpedo jatekot egesz ugyesen athoztak a filmbe de ha jobban elgondolkozik rajta az ember elegge hulyeseg ez tsunami boja dolog is.
Szineszileg csak a Rihanna meg a feka cyborg logott ki. Tobbi ok volt.
-
Elvégre egy elég jól fogyó regényből készítették. -
The Hunger Games
Hát nem hiába szórakoztam jobban ezen a filmen mint a tegnapi Battleshipen. Tuti nem került annyiba elkészíteni mégis megvolt benne a legfontosabb ami egy filmhez kell: jó történet.
9/10 -
Egyetértek... -
Az tényleg. Azt hittem, valami jobb befejezése lesz. -
IXEMGabeo #69471
Talán a végét csapták picit össze, az az üldözés már sok volt...
-
Mr Végzet:
Nekem is tetszett.
7/10-et megér. -
Susarc #69469 ez a gyerek hazánk legjobb filmkritikusa! -
angolt találtam csak... -
Dean Winchester #69467 Battleship.DVDRip.XviD-DoNE - ehhez feliratot tud valaki? -
sandor8206 #69466 persze de ők üzletemberek és a money számít nem a minőség. Más kérdés, hogy pont a csatahajó nem jó példa mert hasalt egy nagyot amcsiban, nemzetközi kicsit felhozta.
Megpróbálták megismételni a transformers sikerét, ugyanaz a recept, csak most nem jött össze. -
Hát ha én kapnék lehetőséget és megfelelő finanszírozást egy ilyen film elkészítésére mindenképp a minőségre törekednék nem pedig arra, hogy egy igénytelen szar kerüljön ki a kezem alól most függetlenül attól mennyit hoz a konyhára. Persze lehet, hogy az én elképzelésemmel se értene mindenki egyet amikor elkészül a végtermék, de őszintén akik ezt a filmet megnézték szerintem a 10 ből 2 ha azt mondta, hogy ez egy tisztességes forgatókönyvvel lett megáldva. Szerintem ez szar arány, ami csak az alkotót minősíti. -
Persze. Magon például. -
diplo #69463 szia Az american warships torrenten van valahol? -
Ilyen egy jó kritika, fel vannak sorolva pro és kontra érvek is, a helyén kezeli azokat, és alátudja támasztani, nem csak az üres fröcsögés megy. Nagy részt egyetértek vele egyébként.
(erősen élmény befolyásoló, aki nem látta a filmet, az ne nézze meg)
-
Producerként ulsz otthon az autóméretu borfoteledben és azt látod, hogy az ubergáz, megafos, krumpliecceru forgatókonyv, a tehetségtelen szinészek és a botkezu rendezo (+a CGI team) 302millát lapátoltak be a trezorodba. Változtatnál az osszetevökön? -
Battleship 4/10
Ugyan az a pozitívuma és a hibája is mint a Transformers filmeknek.
Pozitiv: Látványos, megvalósítás, korrekt CGI.
Negatívum: béka segge alatti történet és valami hihetetlenül idegesítő szereplők. Kezdve a "beleszarok mindenbe majd a nap végén pedig én vagyok a hős" főszereplővel ami mellesleg már kurvára unalmas sztereotípia, de sorolhatnám még. A műlábas faszi, a geek tudós, Rihanna (aki már énekesnek is szar hát még színésznőnek pff legalja), a főszereplő sunája aki csak azért van benne mert egy ilyen filmben feltétlen benne kell hogy legyen, de még az idegenek is idegesítettek mert hülyék. Liam apánk volt az egyetlen elfogadható szereplő, de ő is csak azért mert jóformán alig szerepelt.
Mikor alkalmaznak már végre normális forgatókönyvírókat ilyen megaprojektekhez? Olyan gáz látni amikor 150-300milliót ölnek egy ilyen filmbe és tudja az ember hogy ennyi pénzből annyival jobbat ki lehetett volna hozni... -
Totti5 már leírta:
"az amerikai faszagyerek tengerészgyalogos milyen kurva vicces figura és milyen jó csaja van és milyen keményen telibeszarja a szabályokat"
-
American Warcgi legfeljebb az animátorok propagandája
-
Mire propagál? Legyél tengerész és harcolhatsz az idegenek ellen ? :D -
American Warships
Itt a párja. :D -
tipikus propaganda film..lásd Act Of Valor...csak ott kevesebb volt a CGI..:) -
Battleship
Tegnap meglestem én is. Bitang látványos volt szó se róla, de az egész egy nagy WTF. Az ötlet nem volt rossz amúgy átjött a Torpedó játék megvalósítása, csak csak... színészen nagyon gyengék. Rihannát nem akarták túlterhelni, így minden jelenetbe beleugat valami 2 szavast, ami sosem volt vicces. Egyedül a True Blood-os színész volt jó. A story pedig? egy ilyen filmnél minimum elvárja az ember hogy legyen valami felvezetés, valami tudományos dolgok mint a Kapcsolat, vagy a Függetlenség Napja, de nem. Azt kell néznünk hogy az amerikai faszagyerek tengerészgyalogos milyen kurva vicces figura és milyen jó csaja van és milyen keményen telibeszarja a szabályokat. Aztán két poén közt meg megjelennek az idegenek és elkezdik egymást lőni.
1szer meg lehet nézni, de nem tesz hozzá a műfajhoz semmit, sőt... -
Battleship
A cgi nem volt rossz - ez alatt a látványost értem :D - a többire nem emlékszem, max arra hogy voltak benne logikátlanságok, meg szerelem, meg Liam Neeson tengerészkapitánydandártábornokadmirálisapának öltözve. Az okát nem értettem. ;) -
Persze mindig az idő ami adja majd meg aválaszt arra hogy melyik alkotás marad korszakos. Én speciel mindig műfajilag szoktam elvonatkoztatni,hisz nem lehet egy drámát,horrorral,vagy komédiával összehasonlítani. És nem is lehet kategórikusan kijelneteni,hogy ez avilág legjobb filmje,mert szubjektív kinek mi jön be. A sok légy effektus itt személyre bontva érvényét veszti. Itt is milyen nézetkülönbségek szoktak lenni. IMDB top 100ba lévő filmek legalább 70%nálam nem férne be. De nagyon nehéz azt is eldönteni,hogy mit raknék be a helyükre.
Nézzük a Batman dolgot,nálam aBegins a nyerő,többször láttam,és valahogy jól összevolt rakva. De a TDK-t pl csak 1x moziban,és ami furcsa,nem éreztem azóta sem késztetést,hogy megnézzem. Jó volt,csak nekem valami hiányzott belőle,és túlnéztem a hypeon. Az új meg próbált elsőből építkezni,vagyis hozni azt a vonalat,grandiózusabb akart lenni,de valahogy nem sikerült,én is szétesettnek éreztem itt-ott. Túl sokat markolt,és kevesett fogott effektus lett belőle.
Ennek ellentéte volt nálam az Avangers,mondom megnézem,mert szeretem a szuperhősös filmeket,és végig azt éreztem itt eltaláltak valamit de nagyon! Egyszerűen az aminek amozit feltalálták,szórakoztatott! És ennél szerintem nincs is fontosabb dolog,amiért leülünk megnézni egy alkotást. Szórakozzunk,elmélyedjünk,eltöprengjünk rajta,és persze kikapcsoljuk a világot arra a pár órára. -
IXEMGabeo #69451 Az nem tükrözi a valóságot...Számtalan néző, akik akár 40-es 50-es években voltak fiatalok nem is nagyon szavaznak egy egy filmre, célcsoport a mai fiatalság, akik nyilván az újonnan kijött filmekre nyomják a 10/10-eket. Ilyenkor kell megnézni azt, hogy melyik az a film melyre sokan voksoltak és a legpozitívabb. Ilyen alapon teljesen jogos az, hogy a Remény rabjai és a Keresztapa sorozat a világ legjobb filmjei...
Bosszúállók is lazán benne van a 100-ban. Nem láttam a filmet, de a vélemények a környezetemben megoszlóak a filmről. Nos az 1-100 legjobb film szerintem óriási minőséget kell, hogy képviseljen olyan hatalmasat, hogy csupa pozitív hangvételű legyen nem pedig megoszló.
Mondjuk az is nagy dolog, hogy ilyen műremekek, mint a Van, aki forrón szereti, Casablanca, Ben Hur 1-2 ilyen régiség azért csak ott van a 100-ban:) -
bcrics #69450 Remélem kivégzik ezt a verebet.:
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/lebenult-a-gyermekeit-elveszito-no-2100103 -
sandor8206 #69449 nekem az volt a legnagyobb gondom a filmmel, hogy kegyetlenül erőltetett. látszik, hogy most valami nagyot és epicet akarok csinálni csak sztem nem jött össze
2 helyen ezen a komor filmen komolyan mondom röhögtem, hogy ekkora failt hogy lehetett filmre vinni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezek nálam inkább nevetségesek voltak, lehet valaki ezekre azt mondja "cool"1; betmen perfonmansza a tűzbetmenjellel
2; rendőrök középkori rohama
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sokkal jobban örültem volna egy bane-betmen személyesebb vonalra a legjobb jelenetek és ötletek is ehhez kapcsolódik+ ez Gotham lerombolása, külvilágtól való elszakítása is tökre unalmas volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bane betmen első párharca-betmen lesérülése, az egyetlen zseniális ötlet sztem a kútas börtönös rész, erre több időt kellett volna szánni, sztem bruce karakterét is itt lehetett volna még jobban mélyíteni + megszökő gyerek az thalia vonal is tetszett és annak felvezetése
crane tárgyalásai is tetszettek
ha ezek a zseniális jelenetek nem lettek volna olyan 2-3/10 film lenne nálam
Foley karaktere felesleges, Blake karaktere felesleges a film szempontjábólSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gordonnak kellett volna ezt a mindenre rájövök vonalat vinni, mert ő így kevés lettsemmi súlya, csakegy esetleges Robin spin-off vagy betmen folytatás megalapozása
apróságokba meg nem is mennék bele szőrszálhasogatás lenne, bár az kétségtelen, hogy Bane egy logisztikai zseni, csak kicsit túlkombinálja a dolgokat :-) -
Nem értem miért hiszik páran, hogy az imdb az ő értékrendszerüket kell hogy tükrözze. Vannak még humanoid életformák ezen a szentszaros bolygón, akiknek tetszett és nem aludtak el rajta, na bummm.
Puzsér nyomoronc ilyen degenerált, hogy azt kifogásolja a filmmel kapcsolatban, hogy "MIAZHOGYAZÁJEMDÍBÍNXYELŐTTHELYEZKEDIK"? Azért b*zmeg, mert az az oldal nem egyetlen felsőbbrendű lény véleménye alapján rangsorol... -
A világ 13. legjobb filmje IMDB szerint. -
És benne van a TOP 250 filmben. -
iszonyat vontatott volt és össze-vissza csapongott értelmet nélkülözve... -
TDKR
IMDB 9/10(200k szavazat)? ez valami rossz vicc?
egyszer majdnem elaludtam rajta... A MOZIBAN!
5 pontnál többet nem tudok egy olyan filmre adni aminek a nézése közben többször is megállapítom magamban hogy ez középszar
TDK sokkal jobb volt szerintem -
Totti a tömeg?;) -
vg #69442 The Tall Man (Jessica Biel)
Nagyon jó film volt, teljesen beszippantott. Váratlan, fordulatos, meglepő. Mindenképpen nézős! 10/10