[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #69449 nekem az volt a legnagyobb gondom a filmmel, hogy kegyetlenül erőltetett. látszik, hogy most valami nagyot és epicet akarok csinálni csak sztem nem jött össze
2 helyen ezen a komor filmen komolyan mondom röhögtem, hogy ekkora failt hogy lehetett filmre vinni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezek nálam inkább nevetségesek voltak, lehet valaki ezekre azt mondja "cool"1; betmen perfonmansza a tűzbetmenjellel
2; rendőrök középkori rohama
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sokkal jobban örültem volna egy bane-betmen személyesebb vonalra a legjobb jelenetek és ötletek is ehhez kapcsolódik+ ez Gotham lerombolása, külvilágtól való elszakítása is tökre unalmas volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bane betmen első párharca-betmen lesérülése, az egyetlen zseniális ötlet sztem a kútas börtönös rész, erre több időt kellett volna szánni, sztem bruce karakterét is itt lehetett volna még jobban mélyíteni + megszökő gyerek az thalia vonal is tetszett és annak felvezetése
crane tárgyalásai is tetszettek
ha ezek a zseniális jelenetek nem lettek volna olyan 2-3/10 film lenne nálam
Foley karaktere felesleges, Blake karaktere felesleges a film szempontjábólSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gordonnak kellett volna ezt a mindenre rájövök vonalat vinni, mert ő így kevés lettsemmi súlya, csakegy esetleges Robin spin-off vagy betmen folytatás megalapozása
apróságokba meg nem is mennék bele szőrszálhasogatás lenne, bár az kétségtelen, hogy Bane egy logisztikai zseni, csak kicsit túlkombinálja a dolgokat :-)