1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Persze mindig az idő ami adja majd meg aválaszt arra hogy melyik alkotás marad korszakos. Én speciel mindig műfajilag szoktam elvonatkoztatni,hisz nem lehet egy drámát,horrorral,vagy komédiával összehasonlítani. És nem is lehet kategórikusan kijelneteni,hogy ez avilág legjobb filmje,mert szubjektív kinek mi jön be. A sok légy effektus itt személyre bontva érvényét veszti. Itt is milyen nézetkülönbségek szoktak lenni. IMDB top 100ba lévő filmek legalább 70%nálam nem férne be. De nagyon nehéz azt is eldönteni,hogy mit raknék be a helyükre.
    Nézzük a Batman dolgot,nálam aBegins a nyerő,többször láttam,és valahogy jól összevolt rakva. De a TDK-t pl csak 1x moziban,és ami furcsa,nem éreztem azóta sem késztetést,hogy megnézzem. Jó volt,csak nekem valami hiányzott belőle,és túlnéztem a hypeon. Az új meg próbált elsőből építkezni,vagyis hozni azt a vonalat,grandiózusabb akart lenni,de valahogy nem sikerült,én is szétesettnek éreztem itt-ott. Túl sokat markolt,és kevesett fogott effektus lett belőle.
    Ennek ellentéte volt nálam az Avangers,mondom megnézem,mert szeretem a szuperhősös filmeket,és végig azt éreztem itt eltaláltak valamit de nagyon! Egyszerűen az aminek amozit feltalálták,szórakoztatott! És ennél szerintem nincs is fontosabb dolog,amiért leülünk megnézni egy alkotást. Szórakozzunk,elmélyedjünk,eltöprengjünk rajta,és persze kikapcsoljuk a világot arra a pár órára.