106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Valaki nem ismer valami filmes oldalt ahol majdnem napra pontosan leirják mikor jelenik meg xy film HD-be (blue rayen)?
Mert találtam csomó oldalt de azok nem tudom melyik országra vagy hova vonatkoznak ,mert pl Avengers-et is szeptember 25-re irják azt már van belőle rég! -
Men in Black 3
Hozza az előző részek hangulatát, de azokat sajnos nem lépi túl. Itt ez ideje befejezni a szériát, ha nincs új ötlet.
6,5/10
-
Csodálatos Pókember, Batman, Bosszúállók film tetszett nekem a legjobban idén nyáron! :D -
The Flowers of War 8/10
Szombat esti mozihoz kicsit lehúzós volt, néhol kegyetlen, mint ahogy az meg is történt. -
Reg5 #70079 Cabin in the woods
Baze, mi volt ez? Egyik percben vérfürdő, másikban majdnem elröhögtem magam :D A vége durva volt, 1-2 jelentnél oda se mertem nézni :D
Nincs pontszám, nem tudok rá mit adni. -
Mozi verzió jobb. De csak az első résznek. A 2. rész botrány. A 3. elmegy. Látszik, hogy egyre kevesebb pénzből csinálják. -
73-as... :)
Végig a los angelesi űrlényes szar járt a fejemben, amikor megpillantottam a pontozásod.
Bocsánat. :) -
Ez engem is érdekelne - nem flame-keltés miatt, csak úgy. -
Az L.A. Confidential-ban mi volt CGI? Mikor Kevin Spacey-t mellkason lövik? 
Szerk.: azóta már látom feltűnt, amúgy avengers-re 9-et adtam anno
-
Inquisitor #70074 izé, a CGI maga nem lesz film. A japcsik próbálták és még nekik sem lett az. Egy része a filmnek.
Ellen példa, a Narnia filmek mozi verziója egy határ szar, mind színészi játék, vágás és forgatókönyv témában, de fasza a CGI. A BBC verzióban viszont gáz az összes effekt, viszont minden más kiemelkedően jobb. Szerinted melyik jobb? -
S ezzel magamnak is rúgtam egy öngólfélét :) -
De ő nem is Avengers-t nézett: "L.A. Confidential 7/10"
-
Inquisitor #70071 Ja, de ha az a válasz, hogy hangulat, stb. akkor kérnénk olyan filmet TÉMÁBAN ami neki is 7-8 pont vagy több. Hogy értsük. -
Naaaa... Avangers nem tucatszar. CGI pedig ugyan olyan művészet mint bármi más. Azt is el lehet rontani vagy nagyon jól megcsinálni. -
Nyilván, ízlésekről nem is vitatkozunk, csak meglepődtem, hogy korának egyik legjobb francia filmjét 5 ponttal díjazta, miközben egy tucatszar amcsi CGI-hulladékot 7-re.
Nem vagyunk egyformák :) -
Nem is mondtam ilyet. De ha neki ennyit ér a film, akkor ennyit ér. -
Azért egy amerikai CGI szuperhősös filmtől nem kell mélyenszántó gondolatokat várni, ellenben a franciák, különösen egy akciómentes filmben nem szokták "detonéson itt, 20 emeletes fémbogár ott" dolgokkal kitölteni a 90 percet...
-
Dark Shadows
Tim Burton + Johnny Depp kombó még mindig jó filmet szül. Semmi kiemelkedő, de jó kosztümök, jó beszólások, és vicces jelenetek és persze Depp vámpírnak is jó! Jól játszotta!
7/10 -
Melóban unalom van, és néha kell magamat fárasztanom ilyennel is + kíváncsi voltam a végén mit hoznak ki belőle. -
Te meg az Avengers-re adtál 6/10-et. Ha nem vagy szuperhős filmre hangolódva, miért nézed meg?
-
Amélie: 5/10?!
Ha nem vagy ilyen sztorira hangolódva, akkor miért nézed meg? Amélie története simán 7-8-as kategória. -
L.A. Confidential - 7/10
Amélie - 5/10 -
A legnagyobb hibája talán az, hogy sok fontos szereplő csak egy nűansznyi ideig szerepl (vagy úgy sem) és semmit sem tudunk meg róluk, míg a könyvben akár kulcsszereplők. Persze így is összezavarja azt aki nem ismerte eleve a sztorit és a szereplőket. Evvan. Tán trilógiában jobban elfért volna, mint a Gyűrűkúra... :D Viszont úgy öngyilkosság, mert ha az első nem jön be, akkor bukták a folytatást. -
John Carter
Na ez korrekt film volt. Persze nyilván dupla hosszal jobban ki lehetettt volan fejteni, de aki olvasta a könyveket annak így érthető, aki meg nem, az meg vagy megelégszik eynnviel, vagy bealszik rajta. Nekünk term., nagyon tetszett. Ennél sokkal jobbra max. jobb színészekkel lehetett volna megcsinálni, de így teljesen jó volt és a célnak bőven megfelelt mindegyik. Nem nagyon lehet mélyebben belekötni, mert szépen megcsinálták. Jó a zene, jó a cgi, gyönyörűek a felvételek. Nyilván nem hibátlan és sok karakteren csak átfutnak, de ez van, mégsem csinálhatták 8 órásra. -
Dean Winchester #70059 nem sok filmet kell komolyan venni :D
a filmben bármi megtörténhet és ez így van rendjén... -
sandor8206 #70058 EXP2
Hasonló kategória mint az előző, de jobb.
JCVD remekül játszott, nagy nagy + pont.
Jó, hogy maradt R, ment a hentelés ezerrel.
Aki ezt a filmet komolyan veszi, azzal nagy gondok vannak, elég csak Chuck N. jeleneteire gondolni, full önirónia. -
Valóban nem veszi fel a versenyt a zöld vászon előtt, meg a kompjúter szobában "játszott" Bettlöship és Transzformersz filmekkel a versenyt, de ez azért túlzás. -
Martyrs
Beteg egy film volt, de baszott jó volt. 8/10 -
Expendables 2
Azok a CGI-k xD mivel csinálták őket Commodore 64-el? :D:D annyira kilógott a ló láb :D
Nyitójelenet negyed óra sírva röhögést indukált nálunk xD
Ez egy ZS kategóriás film A kategóriás "színészekkel" :D
Egy percre sem szabad komolyan venni és akkor szórakoztató de pl mellettünk ülő forma fapofával nézte végig mint vmi történelmi jelentőségű filmet xD -
Prof William #70054 A TV-nézők ártatlan lelkivilága érdekében az Expendables "enyhén" meg volt vágva bár csak 1-2 kulcsjelenebnél néztem bele. Ismét megerősödött bennem a gyanú hogy filmet NEM SZABAD kereskedelmi csatornán nézni. -
Én inkább azt vettem észre, hogy Stewart pont annyit szerepel, hogy még ne legyen kínos, annak ellenére hogy ő a főszereplő. Elmondja a félmondatait, azt' szevasz, nem akartak kockáztatni :D
Theron meg nagyon rossz ripacs, kínos szövegeket üvöltözik, szinte vállalhatatlanul.
A film amúgy meglepően jól nézhető. Van benne egy-két hülyeség, felesleges rész, ill. nevetségesen kicsinyes dolog (végső csata, "egy egész sereg a várban", jah, 40-50 ember :D), de kihozták ebből a gyerekmeséből a maximumot. A Julia Robertses förmedvényt ha ütnének sem nézném meg, ez könnyen "lecsúszott". -
Ja, kicsit egoista, régebben jobb akciószínésznek tartotta magát Slyéknál, jobb harcművésznek Seagaléknál. A Feláldozhatók első részét azért nem vállalta, mert őt egy Jet Li nem verheti meg a képernyőn :) -
viizo #70051 The Dictator / A Diktátor
Bíztam benne, hogy Sasha Baron Cohen visszahoz valamit a Borat szatirikus szellemiségéből, ha már a Brüno annyira felemás lett. És bár van néhány gyengébb vagy erőltetettebb pillanata a filmnek, akkorát üt néhány elmebeteg poén vagy szócsata, hogy sokkal jobbá teszik a filmet a meleg osztráknál, de néha még a Boratot is übereli.
A helikopteres városnézés alatt szabályszerűen sírtam a röhögéstől, de szerencsére nem ez volt az egyetlen zseniális geg.
Természetesen csak úgy, mint a többi Sasha Baron film, ez is szigorúan csak eredeti hangon élvezhető, ezeket a dumákat és akcentust lehetetlen jól leszinkronizálni.
10/8 -
IXEMGabeo #70050 hmm gyanús volt nekem Van Damme mindig is, tudtam h a mindennapi életben nagy arca van, de ezen nem csodálkozom hisz francia akarom mondani belga származású:)
Segal pedig egy higgadt rendőr, aki valóban tanult keleti harcművészetet -
Jó kérdés. Egy mostani interjúban a 2. rész kapcsán azt mondta Van Damme, ő szívesen látná a filmben, meg kedveli, karizmatikus személynek tartja, stb. Majd arra a kérdésre, hogy akkor Seagal miért nem kedveli őt, azt válaszolta, hogy "Mert én jó vagyok!" :D
90-es években Sly egyik partiján Van Damme piásan belekötött Seagalba, kihívta a ház elé bunyóra, csak Seagal nem ment bele, állítólag ott kezdődött a balhéjuk. Akkor még nagy arca volt Van Damme-nak, de úgy látszik, ez azóta sem nagyon változott. -
The Expendables 2
(enyhén spoileres lehet)
Azt kaptam amire számítottam.
Alsó kategóriás film lenne ha nem azok játszanák akik.
Hiába a sok híresség ha a fele alig szerepel benne.Kevésbé akciós mint az első rész,időnként inkább komédia.
A nyitó akciójelenet nevetséges és felesleges volt.
A "megbízástól" volt normálisabb íve a cselekménynek,innentől egész jó hangulatot alakított volna ki ha nem dobnak be időnként egy-egy elcsépelt beszólást,poént.
Chuck Norris minden felbukkanása megszólalás nélkül is szánalmas.Értem én,hogy 72 éves de a 200 résznyi Walker, a texasi kopó alatt sem sikerült tanulnia semmi színészetet? Clint Eastwood 10 évvel öregebb mégis a hideg kiráz a tekintetétől is. (lásd Gran Torino )
Lundgren és Van Damme nagyon jók voltak.Náluk azt éreztem,hogy odateszik magukat,bizonyítanának,hogy nem véletlenül szerettük őket régen.
Stallone és Statham akár az első részben itt is a középpontban vannak.
Az ő beszólásaikat kevésbé éreztem erőltetettnek.Mozgásuk,verekedéseik,fegyver használataik is letisztultabbak,hitelesebbek voltak.
Hemsworth,Jet Li kedvelhető de nem sok lehetőséget kaptak most sajnos.
Bruce Willis pajzán mosolya elég kevés volt most is.Az a pár perc szövegelés amit alakított kimaradhatott volna nyugodtan.
Schwarzeneggert mintha egy statiszta játszotta volna.Alig mozog valamit akkor is borzasztóan néz ki pedig fiatalabb mint Norris.Pár kötelező beszólásán és pufogtatáson kívül (amit Terry Crews pont ugyanúgy csinált) nem sokat tett hozzá a filmhez.
Az ázsiai csaj egész jól hozta a "kívülállót".
Izzadságszagú,egykor szeretett AKCIÓszínészek a poénkodásukkal,grimaszaikkal komolytalanná teszik az egészet.
Ha nosztalgiázni akarok inkább előveszem egy-egy régi filmjüket az kevésbé unalmas és erőltetett.
Mindenesetre a PSelt óriásposztereken jól mutat a sok híresség együtt.
5/10
-
IXEMGabeo #70047 mi bajuk van ezeknek egymással? -
Snow White and the Huntsman
Hát összességébe nem volt rossz film csak Kirsten Stewart ne lett volna benne. Hihtetlen mennyire pocsékul játszik ez a színésznő el se tudom képzelni ez hogy tudod befutni ebben a szakmában...Charlize Theron jobb játszott a szerepét csak a monológjai miatt az övét pedig túlspirázottnak tartottam.
Legyen 7/10 -
Van Dammenak volt kikötése a 2. részre, hogy Seagal ne szerepeljen benne.
3.-ra se lesz nagyon esélyes, ha marad a producer, ugyanis többek között ő sem csípte. -
Mert ha matinét akarok akkor megnézem a Tini Ninja Teknőcöket, azért.