[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Expendables 2
(enyhén spoileres lehet)
Azt kaptam amire számítottam.
Alsó kategóriás film lenne ha nem azok játszanák akik.
Hiába a sok híresség ha a fele alig szerepel benne.Kevésbé akciós mint az első rész,időnként inkább komédia.
A nyitó akciójelenet nevetséges és felesleges volt.
A "megbízástól" volt normálisabb íve a cselekménynek,innentől egész jó hangulatot alakított volna ki ha nem dobnak be időnként egy-egy elcsépelt beszólást,poént.
Chuck Norris minden felbukkanása megszólalás nélkül is szánalmas.Értem én,hogy 72 éves de a 200 résznyi Walker, a texasi kopó alatt sem sikerült tanulnia semmi színészetet? Clint Eastwood 10 évvel öregebb mégis a hideg kiráz a tekintetétől is. (lásd Gran Torino )
Lundgren és Van Damme nagyon jók voltak.Náluk azt éreztem,hogy odateszik magukat,bizonyítanának,hogy nem véletlenül szerettük őket régen.
Stallone és Statham akár az első részben itt is a középpontban vannak.
Az ő beszólásaikat kevésbé éreztem erőltetettnek.Mozgásuk,verekedéseik,fegyver használataik is letisztultabbak,hitelesebbek voltak.
Hemsworth,Jet Li kedvelhető de nem sok lehetőséget kaptak most sajnos.
Bruce Willis pajzán mosolya elég kevés volt most is.Az a pár perc szövegelés amit alakított kimaradhatott volna nyugodtan.
Schwarzeneggert mintha egy statiszta játszotta volna.Alig mozog valamit akkor is borzasztóan néz ki pedig fiatalabb mint Norris.Pár kötelező beszólásán és pufogtatáson kívül (amit Terry Crews pont ugyanúgy csinált) nem sokat tett hozzá a filmhez.
Az ázsiai csaj egész jól hozta a "kívülállót".
Izzadságszagú,egykor szeretett AKCIÓszínészek a poénkodásukkal,grimaszaikkal komolytalanná teszik az egészet.
Ha nosztalgiázni akarok inkább előveszem egy-egy régi filmjüket az kevésbé unalmas és erőltetett.
Mindenesetre a PSelt óriásposztereken jól mutat a sok híresség együtt.
5/10