106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tron pont geci, mert folyamatosan váltogatja a képarányt a film alatt. -
Inquisitor #70243 Akkor értem. Csak volt anno átmenet, volt 16:9-es majd később HD CRT is. Érthető okokból nem terjedt el ...
Viszont érdekes, hogy egy CRT-n is mennyivel szebb egy akár 480p BD rip, mint egy DVD rip. Nem igazán értem miért. -
Igazából mindegy. Egy 100 centis FULL HD TV + BR kombó üt mindent. Amikor betettem a Tron BR lemezt a lejátszóba és indult a film besírtam olyan gyönyör volt. -
Ő régi képcsöves tv-re gondolt nem monitorra.
A mai szinkronok meg igenis szarok ezért néz a mai ember feliratosan filmet persze ha csak nem tud angolul. -
Inquisitor #70240 OFF: "Minek nekem 720p, amikor képcsöves TVm van?"
Biztos meglep, de volt 720p, de talán még 1080p felbontású CRT. És azért sem lehetetlen, mert vagy 15 éve sok sima monitor tudott ilyen vagy nagyobb felbontást. :) -
sandor8206 #70239 nem pont neked írtam:-) csak úgy belekiabáltam a nagyvilágba -
Hidd el, én is csak kb. fél éve, éve kaptam rá a HD cuccokra, és teljesen más élmény.
Azt meg honnan a rákból szívjam, hogy Mentol képcsöves tv-n nézi a filmeket? De cam-os filmet amúgy is igénytelenség nézni, volt már róla vita (azért van ott fent piros betűkkel, hogy ne pontozd :) )
A szarszinkron meg szarszinkron, az az olvasós érv akkor is röhejes :) -
sandor8206 #70237 eléggé unalmasak már a sok fullhdminőségbuzik, meg szinkronellenesek
mintha valami dicsőség vagy érdem lenne, mintha lenne mögötte valami teljesítmény amiért lehet verni a mellüket -
Dean Winchester #70236 tökéletesen igazad van, nem kell az ilyen emberkékkel (?) foglalkozni... -
Men in Black 3.
ez pont azt hozta, amit egy MiB mozitól elvárok. poénokból kicsit kevesebb volt, mint a kettőben, de nem ezzel a filmmel van baj, hanem ott vitték túlzásba. -
takarodj a reklámoddal -
Mentol #70232 Bocs, hogy ilyen gyökér vagyok, hogy a vizuális infókra koncentráltam.
Minek nekem 720p, amikor képcsöves TVm van?
Szóval, semmit nem tudsz rólam, szerintem inkább ne szóltál volna. -
Ez az egyik leggyökerebb érv a szinkron mellett. Meg pont te mondod, hogy látványfilm, aztán a 720p-t sem várod meg? Mert látványfilmet minimum ilyenben kell megnézni. -
Haffey #70230 Meg még nincs is felirat hozzá :) -
Mentol #70229 Most mi van? -
-
Mentol #70227 Igen, de az szinkronos volt! Ez egy látványfilm, inkább arra figyelek, mint olvasgassak. -
Azt a verziot már lehet hanyagolni, van jobbabb:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Prometheus.2012.DVDRip.XviD.AC3-ViSiON -
Mentol #70225 Ja, megnéztem. Tényleg nem a legjobb, de legalább nincs benne zacskócsörgés, röhögés, orrfújás, stb... -
Haffey #70224 Eléggé mozis. Én pont most nézem, de mivel nagyon unatkozok, már megnézem :D -
Csak az nem hiszi el az ilyen sztorikat, akinek nincs olyan élő/elhunyt felmenője, aki megjárta a poklok-poklát. -
My Way (2011, imdb): Újabb koreai háborús dráma, de ezúttal szinte a fél világot bejárjuk. Igaz történet az alapja arról a koreai katonáról, akit a Szövetségesek 1944-ben, a D-napon fogtak el a német alakulatok egységeivel együtt és korábban a japán és a szovjet hadsereg besorozott katonája is volt.
A sztori a '30-as években kezdődik, a japánok által megszállt Koreában, ahol egy koreai és egy japán gyerek jó barátságba kerül és együtt futnak minden nap. Később, fiatalemberként, egy balszerencse és egy merénylet miatt szembekerülnek egymással és mikor elkezdődik a japán - kínai - szovjet háború, sok koreait erőszakkal soroznak be a seregbe, brutális japán tisztek keze alá, akik állatokként bánnak velük. Az itteni borzalmak után a két főszereplő előbb a Szovjetúnióba kerül hadifogolyként, még rettenetesebb körülmények közé, majd vágóhídi marhákként hajtják végig őket a németek ellen Sztálingrádban (a klasszikus CoD2 és Enemy at the Gates jelenet szinte egy az egyben ugyanitt is megvan), aztán német fogságba kerülve elszakadnak egymástól, hogy végül '44-ben a normandiai partokon találkozzanak újra - immár ismét barátságban. Már éppen megszöknének, hogy hazatérjenek végre, amikor kezdetét veszi az invázió...
Elég erős film a borzalmak kendőzetlen bemutatásában és a háborús jelenetek sem kutyák (a Taegukgi rendezője csinálta ezt is, sz'al... :) ), engem egyedül csak az állandó kézikamera zavart, de az piszkosul. Emiatt csak 7/10-et tudok adni rá.
(Aki az eredeti, szinte hihetetlen sztorira kíváncsi, keressen rá Yang Kyoungjong nevére, több cikket és képet is talál róla, pl. ezt).
-
Will smith volt csak formában, az ő dumaja vitte a filmet, dude :) -
asd -
Azért nem semmi film lett ez a TED, elég vegyes érzéseket vált ki az emberből.Van aki egy nap egymás után 3x megnézi mert annyi tetszik neki van aki meg alig tudja végignézni mert nem tetszik neki. -
The Dictator
Reméltem, hogy nem lőttek el minden poént a trailerben, nem így lett. Kurva jó volt, jó pár jelenet sírva röhögésre sikeredett.:D 8/10 -
Mentol #70217 Aki a Prometheus hétvégén előkerült MicDub-os verzióját látta, kérem mondja meg, hogy érdemes-e foglalkozni vele, vagy nagyon mozis a hang? -
Lantee #70216 TED
Sokkal, de sokkal elmaradt egy átlagos Family Guy epizód szinvonalától. Fű-Pia-Kaki-Pisi poénok becsomagolva egy ezerszer látott szerelmi történetbe (Shaun Of The Dead).
Uncsi volt, ha lett volna rajtam óra, 5 percenként nézegettem volna.
4/10 -
Prometheus: Vegyes volt nálam a film fogadtatása. Tetszett is meg nem is. Valami hiányzott belőle,de sokáig gondolkodtam,hogy mi az,és talán az az Alien-érzés. Noomi nagyon kemény volt,főleg hogy miket kellett megcsinálnia egy hasfalmetszést követően.Jól bírták a kapcsok,minőségi anyag lehetett.:) Érdekes volt ez a teremtés dolog,bár sok választ ebben a részben nem kaptunk. Nem értem hogy pl az öreget,miért maszkkal oldották meg? Akár a rendező is eljátszhata volna. A szereplők nagy része nem sok vizet zavart,elhullottak szépen. Azért érdekes volt,hogy a teremtő,nem pöcsölt sokat,nem is kérdezett,kommunikált,hanem egyből aprított,és irány a föld,gyorsan pusztítsuk ki az emberiséget. Főleg ekkora fejlett technológiával,intelligenciával megáldott lény,és semmi infót nem akart,vagy csak maga aküldetése érdekelte. Gyenge kis arctámadó volt a végén :) És persze létrejött a királynő is. Végülis adok rá egy 6/10-et,mert azért lekötött,de jobbra számítottam. -
Kései MIB3 és Prometheus kri.. vélemények? Nocsak, ezek szerint tölthető? -
MIB 3
Lapos, unalmas, az első rész nyomába sem ér...alig volt akció, poénok sem nagyon találtak be. A főgonosz talán túl nagy hangsúlyt kapott, nem jutott másra idő a filmben. Amivel nem is lenne baj, de a gonosz alienünk sem sikerült a legjobbra, valami belőle is hiányzott...Színészek hozták az átlagot, bár Will Smith nem volt topformában az biztos...5/10 -
Prometheus
De jó, hogy anno nem pazaroltam pénzt mozijegyre. A sztori amellett, hogy összecsapott, semennyire nem dolgoztatta meg a pulzusomat, és még baromság is. Karakterkidolgozás bűngyenge, a legtöbb karakter teljesen jelentéktelen, statiszta elemként van a képernyőn, a maradék meg rohadtul idegesítő volt, kivéve egyet, ő rá mindjárt rátérek. A látvány néhol egészen pazar volt, néhol hihetetlen gagyi, és nem a cgi-ra gondolok. A jelmez és maszk egy filléres sci-fiben megállná a helyét, egy ilyen high-budget szuperprodukcióban röhejes volt. A végső jelenet meg kínos az egész Alien univerzumra nézve is.
Ami kicsit megmentette a filmet, az Noomi Rapace. Abban a bő 3/4 órában, mikor végre leading role-lá lép elő, egészen élvezhető a film. Előttem teljesen megidézte Sigourney Weaver szellemét, és végre egy olyan színésznő, akinek ez jól is áll. Ha lesz folytatás, akkor csak is abban az esetben érdekel, ha az ő főszereplésével készül, és valami Alien hangulatot megpróbálnak megközelíteni.
5/10 -
Most az fog jönni hogy tisztázzuk mi a sci-fi és mi az akcio vígjáték... -
Precious
Megindító,kemény dráma egy 16 éves túlsúlyos,fekete lány viszontagságos életéről.Az iskolában kiközösítik,otthon emberszámba se veszik.
Megrázó,szinte már túlzó a történet és mindezt nagyon hitelesen adják elő a színészek.A lány anyja visszataszító, a hideg is kirázott tőle.
Mariah Carey és Lenny Kravitz is kap egy kevés szerepet a filmben.
Ezt érdemes megnéznie mindenkinek aki kicsit is nyavalyog a szerencsétlen élete miatt.
8/10 -
Inquisitor #70209 Majd jön sorban a Looper, Cloud Atlas, Oblivion, Elysium, és reméljük még sok más is. -
Gondolom annak kellene jönnie hogy a MIB 3 egy vígjáték, az Avatar és a Prométeusz meg nem. Az Avengers meg álszkifi mint kiderült. -
most megint az fog jönni, hogy ha nem teszik valakinek egy hype film azt lenézzük? -
Szerintem te kevered a szezont a fazonnal... -
-
gombabácsi #70204 MIB3
Hát ez hatalmas volt. Végre egy jó scifi blockbuster a béna Avatar, gázos Prométeusz, gagyarék álscifi Avengers és a többi hasonló zsé film után.
Persze ez se volt az a kategória mint egy D9, de azért jó volt nagyon.