1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Prometheus: Vegyes volt nálam a film fogadtatása. Tetszett is meg nem is. Valami hiányzott belőle,de sokáig gondolkodtam,hogy mi az,és talán az az Alien-érzés. Noomi nagyon kemény volt,főleg hogy miket kellett megcsinálnia egy hasfalmetszést követően.Jól bírták a kapcsok,minőségi anyag lehetett.:) Érdekes volt ez a teremtés dolog,bár sok választ ebben a részben nem kaptunk. Nem értem hogy pl az öreget,miért maszkkal oldották meg? Akár a rendező is eljátszhata volna. A szereplők nagy része nem sok vizet zavart,elhullottak szépen. Azért érdekes volt,hogy a teremtő,nem pöcsölt sokat,nem is kérdezett,kommunikált,hanem egyből aprított,és irány a föld,gyorsan pusztítsuk ki az emberiséget. Főleg ekkora fejlett technológiával,intelligenciával megáldott lény,és semmi infót nem akart,vagy csak maga aküldetése érdekelte. Gyenge kis arctámadó volt a végén :) És persze létrejött a királynő is. Végülis adok rá egy 6/10-et,mert azért lekötött,de jobbra számítottam.