106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    The Avengers

Erős 9 pont.

MIB 3

6/10
  • Prof William
    De mindegyik (talán csak az 1-ben nem.) szerintem éppen hogy a főrohadék legyőzése béna. némi véresebb halál jobb lenne a végén. A 4-ben is milyen halált kapott már a főgenya? Amilyen idegesítő volt kicsit szenvedhetett volna.
  • Shep
    Hát a taxis Hézusz poénon én még mindig tudok röhögni pedig biztos láttam vagy 10x a filmet.
  • Effe88
    3 mindent visz:D
    zeus és mcclane nagy páro:D+a főgenyó irons, legjobb
  • Shep
    Szerintem a 2 az ilyen akárhányszor meg lehet nézni kategória, mondjuk a 3 is, 1 nem annyira a 4 is jó szerintem de a 2-3 a legjobbak :)
  • viizo
    másodikat láttam tízszer, a negyedik elsőre is szenvedős volt
  • REALista
    Simán jobb szerintem a 4. rész a 2.-nál.:)
  • tomsolo
    imho kifejezetten nyálas az a film
  • IXEMGabeo
    nem tudom a Die Hard 4-el mi bajotok, csak 4x láttam eddig a filmet a főgonosz is nagyon el lett találva (Peter Gabriel), egy kissé sok a hackerkedés benne, de pont ez teszi moderné és látványossá a filmet. Lényeg, hogy nem kimondottan egy altató film, nem is egy horror, hanem egy Eksön film
  • Effe88
    hát a 4.nél jobb
    annyi szent
  • Tikal #70837
    már nem 30, nem lehet egész életében tróger kinézetű :)
  • motyodlee
    kicsit félreértettelek, de már tiszta :)
  • Calver
    har har har

#70819: akkor lehet h a bőség zavar szimplám... öhm... megzavart.
  • tomsolo
    A kettő is jó csak ne lenne a végén az a Tűzzel csinál fényt mondat...
  • Malakai
    Nem kimondottan erre gondoltam, hanem hogy a történet, a teória mellett filmként, mint erre a médiumra készített anyagként egyáltalán nem kiemelkedő. Az öncélú "művészfilmek" közé lehetne kb sorolni. Ez nem lehúzás, a scifi aspektusa nagyon érdekes a filmnek.
  • Effe88
    egyetértek

az első és a 3. rész a csúcs(a két McTiernan rendezés:) )
    a többi felejtős legalább is számomra
  • TaRka0107
    Szerintem jó volt a négy. Sima akciófilm ennyi. Többet nem is vártam tőle.
  • tomsolo
    A négy már irgalmatlan gáz volt, én kicsit szkeptikus vagyok ezzel a filmmel, Bruce ide vagy oda.
  • Tyler1
    Ez is lehet, bár egy Die Hard film kapcsán a teaserben sem egy jól öltözött, mosolygó Willisre számítana az ember. Forgatási képeken sem volt nagyon megcibálva.
  • motyodlee
    szerintem attól hogy hagy egy kis homályt az embernek, még nem veszt azt értékéből, ha ellenpontozza valamelyest. van egy pár kis jel, ami kisegíti az embert a zavarodott helyzetben.
    de ha lenne olvasható formában, meglesném azt is
  • Guren
    ezzel arra akartam utalni, hogy nem valószínű, hogy a legnagyobb akciójelenetből van kiragadva a kép. és igen, láttam a filmeket.
  • Riddick21
    És te láttad a filmeket?
    Az első és a második rész elején úgy néz ki, mint akit egy katalógusból húztak elő, és a harmadikban sem mocskos vagy véres az elején, csak másnapos.
    Honnan tudjátok, hogy ez a kiemelt kép a film melyik pontján van? A 4. rész végére is hogy nézett már ki...
    Megint megy az okoskodó nyálverés egy képkocka alapján.
  • Tyler1
    Ööö láttad a filmeket?
  • Guren
    john mcclane izzadtan, véresen, szakadtan jár az utcán is?
  • Tyler1
    Bevallom kicsit borostásabb, mocskosabb, izzadtabb, véresebb, szakadtabb John McClane-re számítottam.

Ehhez képest...
  • Malakai
    Primernél pont a filmes megvalósítás ami gyenge lett, de a történet eleve nem kimondottan filmre való, tipic olyan ami könnyebben feldolgozható olvasva és talán élvezetesebb is egy novellaként.
  • tomsolo
    pace = beké

• IMYke2.0.0.0
    Prometheus "extrák" megnézve - nem volt kár a kivágott jelenetekért, egyáltalán nem hiányoztak a filmből.
    A többi kisfilm szódával elmegy.
  • Tikal #70819
    pont felsoroltad az összes jó kifejezést a szóra :) Persze attól függ melyik a legjobb hogy hol akarod használni...
  • CSOCSO
    a tempoval meg ritmussal mi a baj?
  • Calver
    ahhoz pont nem volt szerencsém... belegondolva nem is láttam tőle sok igazán filmet, de általában vállalható alakításokat hoz (max "lejátsza" pár ember a vászonról, lásd Tropic Thunder), de ettől függetlenül szvsz Apádra Ütökben kb egy értékelhető dolog van, és az is négylábú

#70811: port.hu-ra annyi én azért nem hallgatnék, ottani komment szekció valahol youtube szintjén mozog (mondjuk imdb sem panaszkodhat a sajátos netsznobjaival)

ellenben: tud valaki nekem egy jó magyar szót mondani pacing-re? tempó? történetvezetés? ritmus? tippem sincs mi lenne erre a megfelelő magyar kifejezés
  • motyodlee
    no igen, a Primer nagyságrendekkel jobb a témában :)
    a kettőt összevetve talán azt tudnám mondani, hogy a Primer jobb film, viszont a Looper jobb élmény
  • Tikal #70815
    ezekből a félmásodperces villanásokból megmondtad milyen Bruce
  • Inquisitor
    Késő van már és mindjárt kelek ...
  • Malakai
    Az a 22-23 inkább 9. :)
  • Inquisitor
    Ilyen szempontból a full amatőr The Primer még mindig viszi a pálmát a maga 22-23 logikus és össze nem kutyult idővonalával. Csak éppen ezért kell vagy 3-4 megnézés leessen miről szólt.
  • IXEMGabeo
    8/10 az teljesen reális erre a filmre, pedig a port.hun lehúzták
  • motyodlee
    Looper

Mindig kíváncsisággal ülök le olyan filmek elé, ahol tudom hogy időutazásról van szó. Evvel sem volt másképp, viszont a film nem olyan kegyes és hagy az arcodra esni. Magát a tényt baromságnak, kutyulásnak titulálja és helyette csak használja. Kár.
    A film többi része viszont pozitív benyomást keltett;
    -a környezet nagyon emlékeztetett Az ember gyermeke című film látványára. Ott is csak apróbb változásokat figyelhetünk meg, szerencsére hiányzott mindennemű fehér kerekített burkolatú űr.
    -a színészek szerintem jók voltak nem tűnt erőltetettnek semmi. teljesen átjött a fő karakter két időbeli énjének motivációja és a személyük közötti hasonlóság (mimika, gesztusok) bár nekem a kis srác játéka tetszett talán legjobban.

8/10

viszont amin még nem tudok túl lenni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Abe... méghozzá az a beszélgetés, hogy Franciáországba vagy Kínába menne szívesen Joe. meg ugye eleve a jövőből jött, valószínűleg összefutott az idősebbik Joeval.
  • k0trapali #70809
    Nekem sem tetszett...
  • LoSA
    Ház az erdő mélyén

4/10