1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • motyodlee
    Looper

Mindig kíváncsisággal ülök le olyan filmek elé, ahol tudom hogy időutazásról van szó. Evvel sem volt másképp, viszont a film nem olyan kegyes és hagy az arcodra esni. Magát a tényt baromságnak, kutyulásnak titulálja és helyette csak használja. Kár.
    A film többi része viszont pozitív benyomást keltett;
    -a környezet nagyon emlékeztetett Az ember gyermeke című film látványára. Ott is csak apróbb változásokat figyelhetünk meg, szerencsére hiányzott mindennemű fehér kerekített burkolatú űr.
    -a színészek szerintem jók voltak nem tűnt erőltetettnek semmi. teljesen átjött a fő karakter két időbeli énjének motivációja és a személyük közötti hasonlóság (mimika, gesztusok) bár nekem a kis srác játéka tetszett talán legjobban.

8/10

viszont amin még nem tudok túl lenni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Abe... méghozzá az a beszélgetés, hogy Franciáországba vagy Kínába menne szívesen Joe. meg ugye eleve a jövőből jött, valószínűleg összefutott az idősebbik Joeval.