106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A fényterápiának igenis van gyógyító hatása mert nagy muter is használja a térdeihez de szerintem arra pont nem lenne alkalmas hogy elhalt idegsejteket regenerálja ! -
Csak elég sokan vannak akiknek visszatér a fájdalom de mindegy többet nem próbálok segíteni senkinek ezen a fórumon mert mindig csak leugatás a vége. -
őőő, valószínűleg már igen rég halott lennék, ha nem múlt volna el mindkét gyulladás (jó sok szteroidtól). Szóval manapság már nincsenek ezzel kapcsolatban komoly fájdalmaim, rég túl vagyok minden lehetséges rehabon, mint a Sly is... :D -
Az ok csak nem mindegy hogy fájdalom csillapítón él vagy sem, mondjuk engem pont nem érdekel ki mit szed be. -
Idegpályákat nem hiszem, hogy csak úgy vissza lehet "növeszteni" :)( -
Kipróbáltad? -
Nézd, ha attól a már elhalt idegpályák visszanőnek, akkor igen... (de nem) -
Na persze..:D -
Bioptron lámpa. -
Sly-t születésénél az orvosok bénították le. Megrántották azt hiszem. -
viszi a felsőrészt, nyak, váll, arc, stb. -
Hátul a nyakban gyullad be az ideg, aztán beng. -
Mivel az ég világon semmit sem tudtam róla, szerintem, releváns volt a kérdésem. Most, hogy már tudom mi is ez, nem fogok hasonló kérdést feltenni másnak ebben a témakörben. :) -
??? ezen úgy mégis mit lehetne műteni ??? csoda ha nem bénulsz le örökre az adott területen (esetünkben arc egyik, vagy másik fele, esetleg mindkettő, terjehet is tovább)... Ilyenkor a nyelved is, szád, is, szemehéjad is, arcizmaid is vezérlés nélkül maradnak (vagy éppen hbás vezérlés alatt), megfeszülnek, görcsölnek, a vérellátás kipurcanik, nem megfelelő és mozgatni nem tudod, így sem inni, sem enni, sem beszélni nem 1xű/olykor lehetetlen, de még a szemedet becsukni sem tudod, úgyhogy manuálisan kell, meg kapsz műkönnyet, különben kiszárad a felszíne. Az ideggyulladás már csak ilyen és mindig maradandó eredménye van, így vagy úgy, hiába a hosszas rehab. -
Tudom :) Egyébként teljesen jó lenne profi szinkronszínésznek a tag, mert szépen beszél és élvezet volt hallgatni. -
Ha lehetne akkor sly már 25 éve úgy vigyorogna mint Joker. -
Ezt nem tudtam... :(
Műtéttel lehet segíteni a dolgon? -
Slynak volt arcidegzsábája, mint nekem, azé fittyedt le a szája. Hibába is minden, az idegek átveszik más idegek melóját, de sose leszel a régi sajna... -
Igen - szerintem is, direkt beszéltek így. Sly mondjuk örök életében nem tudta kinyitni rendesen a száját. De még Schwarzi is tud majdnem 100%-osan akcentus nélkül beszélni, a filmben mégis erőltette a felső-osztrákot, Jet Li a kantonit, Van Damme a belga-franciát stb.
Jó volt ez így, -
"Mike Patton(Ő volt a The Darkness hangja is :P)"
...és egyébiránt a Faith no more nevű zenekar énekese is :) -
Bunraku (2010)
Teljesen rendben lévő comic film (Sin City utánvágás), nagyon bejövős vizuállal - kicsit olyasmi mintha egyszerre lenne képregény, kamaradráma és film. Mike Patton(Ő volt a The Darkness hangja is :P) szépen és rengeteget narrál, ezért sokat nem kell agyalni a film alatt. A sztori nem bonyolult, merő fikció, viszont sokat elmélkednek benne.
Szép szereplőgárdával rendelkezik, némelyikük igencsak kitesz magáért (pl. Woody). Sajna néha egy kicsit leül a hangulat főleg a vége fele és az nem is lesz már vmi nagy katarzis, de egyáltalán nem bántam meg, hogy végignéztem.
Hasonló technikával - pl. sokkal kissebb CGI befektetéssel mint egy Transformers - is lehetne érdekes drámákat, filmeket készíteni.
A japán dumákat feliratozni mint comic szkript a filmen, oltári nagy ötlet egyébként. -
Reg5 #70906 The Expendables 2
Elnéztem volna még legalább 1 óráig. Kicsit önmaga paródiája lett, de amúgy teljesen jó volt.
7/10 -
Azon "színészkedhettek" egy kicsit, mert több riportot láttam és nem egészen ilyen a normál hangja, pl Jet Li direk kínai akcentussal mekegett, az Ő hangja se ilyen igazából... értelme nem sok volt mert csak szarbb lett tőle az eredmény. -
Ebben a filmben hallottam először Chuck hangját angolul, hát jobb is hogy előtte nem, mint valami szerzetes olyan a hangja.
-
számomra is:S:S
viszont a van damme tetszett, jó főgenya volt -
+1
Ez hommage film, emléket állít a műfajnak, meg jó nagy görbetükröt az egykori szebb napokat megélt akciósztároknak. Aki Taken-t várt Stallone-al meg Statham-el, annak bezony csalódás lett. -
Susarc #70901 könnyeztem!:) -
Susarc #70900 "Ott még maradt egy":D:D:D -
gabesz012 #70899 Kb. teljesen hasonló kritika fogalmazódott meg bennem, élveztem szinte minden percét. Pedig mostanában kevés film tetszett, az újak közül. Az Exp1 meg kifejezetten szar volt szerintem. Lehet éppen csak jó lábbal keltem tegnap, de még most is úgy érzem, ezt még 1-2szer meg akarom nézni. :)
Közben szép lassan haladok az OZ c. sorozattal, így az 5. évad elején megadok rá egy 8/10-et, aki nem látta eddig, nyugodtan pótolja (börtönös téma). -
Nekem nem volt bajom az akcióval meg az akcióvígjátékokkal sem sőt, de ez nekem túl erőltetett volt. Mondjuk úgy, hogy bohócot csináltak magukból ezzel rombolva össze a hosszú évek alatt felépített róluk alkotott képet. Na jó nem de akkor is kár volt ezeket beleerőltetni a filmbe. -
pauly #70897 Egyáltalán nem ilyenek voltak,ez meg sem közelíti szvsz. -
Csak ami régen elment egy-két szereplő butáskodásaival, az itt így felhalmozva már rettenetesen : erőltetett.
Sőt a E2-ben vannak kifejezetten kínos jelenetek és ezen nem segít semmi.
Kb. ahhoz tudom hasonlítani ha a Cyrano-ban lett volna egy cigány, egy félszemű, meg egy fasztalan és minden második versszakban saját magukat ekéznék, az máris kínos lenne.
Érdekes, hogy az öregfiús holdra szállós film, egy teljesen összerakott történettel mennyivel jobban tudott működni. Itt nagyon is zavart Stallone festett hajú karaktere - marha nagy badass az ilyen, mikor kihívta a kiscsávó az étterem elé kajak vártam megfogja-e dugni -, Arnie meg kifejezetten szarul nézett ki vártam mikor esik össze, Norris meg olyan keveset szerepelt, hogy összesen kb. 1-2 percet, hogy teljesen lényegtelen volt.
Dehát ennyit tud ma hálivúd, van akinek ennyi elég van akinek nem. -
vígjátéknak? :D
ugyan ilyenek voltak a régi arnoldos meg stallones akciófilmek, csak egyesek már túlságosan hozzászoktak a mai akciófilmekhez -
viizo #70894 de nem is akciónak készült, hanem önironikus dumákkal tűzdelt 'mindentfelrobbantunk' nosztalgiának
annak meg majdnem hibátlan :) -
+1
komolytalan kabaré lett nem pedig akciófilm -
Hangulat és agy kikapcsolás kell ehhez a filmhez.
Ha a mai filmes trendeknek megfelelően nézed a filmet, akkor 3/10... Ha agy kikapcs., akció élvez: 7/10 minimum. -
Számomra pont ezek az idétlen beszólások és a Csak Norrisz-féle gagyiság vágta tönkre a filmet. -
Prof William #70890 Csak nem képzelted, hogy holmi golyók képesek megkarcolni a nagy öregek bármelyikét? -
-
"Expendables 2" vastagon: 8/10
Tetszett, hogy izom- és benzingőz, matuzsálem akcióhősök, tökös dumák, nagy belépők, 90-es évekbeli klisés sztori.
Ami nem, hogy arra nem figyeltek, hogy bár két találatot is kap a filmbeli akció végén, a következőben nyoma sincs a sérülésnek - ja, tudom, Sly egy iromnan.
A Van Damme-os gyűrés meg mintha gyorsan lett volna lezavarva.
A szinkronos verzióra lehet, hogy majd vetek egy pillantást, mert az angolbeliben számos ki/beszólás ütött:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Chuck sosem volt a kedvencem, de a belépője és a kobrás kiszólás ütött.