106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Horcsika"?
Azonnal összekarmolom magam...
-
Nemrég néztem a Batman Felemelkedést. Tulajdonképpen jó volt a film, tisztességesen összeboronált munka. Csak számomra elég illúzióromboló volt hogy Batman fényes nappal az utcán kickbox-ol, ez a jelenet már a trailerben sem jött át... ő az éjszaka lovagja, jelenjen meg mindig éjszaka.
Nem vett el ugyan sokat a filmélményből, de mégis szokatlan volt így látni. Számomra a rajzfilmeknél semmi sem adja vissza jobban a Batman-érát. Kellően darkos atmoszféra, titokzatosság, és ami a lényeg: éjszaka.
-
Meg az a járás, vagy a kezeit hogy tartotta mindig a mellényén, zsenialis egy ficko:)) -
Pont ez az érdekes az egészben, hogy Bane nem őrült hanem egy elég magas intelligenciával ellátott ellenfele Batman-nek csak sokan azt hiszik buta mivel nagydarab, ezt a film elég jól tükrözte hogy nem bunkó.
Erre a város megszállós témára meg pont Joker illett volna mert ő a robbantások szakértője, Bane meg általában magában dolgozik és nem ilyen nagy szabású dolgokra szakosodott.
-
Susarc #71844 Taken 10/10
Taken 2 most néztem: hát 2 ft-ot nem ér....egy fostenger hulladék 3/10 maximum!
nagyon egyedül vagyok ezzel? -
Szerintem is tökéletes volt Hardy, a beszéd, a hang, meg a szemek vitték a karakterét. Bár én pont azt az elmebetegséget hiányoltam, ami Jokerben megvolt. Egy főellenség, aki elakarja pusztítani a várost, meg Batmant, az legyen már kicsit őrültebb. -
"Semmi mimika a Banenal"
Öööö amikor "felszabadítja" a várost és a nagy monológját tartja, szegény Hardy hiába forgatta kétségbeesetten a fejét meg a szemeit, kajak olyan volt mintha keresné a rádiót amiből Ő szól.
Ez a maszk így rendezői hiba, nem igaz nem lett volna jobb ha mozog pár vezeték - ala predator csáprágó - miközben dumál. IMHO -
Joker jo volt mert egy pszihopata orult volt. Bane egy mas vilag. Nala a lenyeg az volt, hogy muszklival es verekedes szempontjabol siman feler a batmannal. Mig Joker SEHOL nem volt ehhez. Semmi mimika a Banenal????? Ti mit neztetek? Azok a szemek+szemoldokok mindent elarultak minden jelenetben. Tokeletes volt Tom Hardy a szerepre. Az elso percben felismertem a szemeit. -
Bittersweet Life (2005) Dalkomhan insaeng
Hát ez nem könnyű cucc, hiába indul és tart ki kb a feléig egy sima gengszter plotnak, utána viszont rendesen belassul és elkezd minden stílus felé csavarogni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
sajna le is rombolja a főhős addigi keménykedését, és ez egészen a legvégéig elég bizarr érzés lesz.
ami európai szemmel elég szokatlan, keleti filmekhez képest már nem annyira.
A végére sikerül meglebbenteni egy könnyen befogadható filozófiai üzenetet, amivel sok mindent megmagyaráz csak közben elveszik az kicsi plusz amitől igazán kultfilm lehetett volna, így csak egy viszonylag jó film, köszönhetően főleg a keserédes zenének és hangulatnak ami azért lejön a filmből.
Itt is ellőtték az ázsia filmekre jellemző váratlan humor dolgot - a legdurvább horrorfilmekben is szembejöhet veled egy ilyen pl. az Auditionban is van - a legnyomorúságosabb részen váratlanul beledobnak egy totál vígjátékba illő jelenetet.
7/10
-
Sinister (2012) IMDb
Az év legérdekesebb és legötletesebb horrorja! számomra...
Paráztam! Komolyan rajtam volt a film háromnegyedéig az adrenalin! Sötétben egyedül a szobában néztem. Eleinte furcsán indult. Egy író aki egy új könyvén dolgozik ami egy vagy több gyilkosságról szól és elkezd nyomozgatni. Ja nem is ez volt a fura. A kezdő kép ami fogadott! Super 8as film felvétel amin volt egy...
Feléig, háromnegyedéig végig izgultam az egészet mert jól volt adagolva a parapaprikás csipsz. Aztán ahogy derültek ki a dolgok úgy csökkent ez a para faktor és jött a "na... mi a pcsa lesz már ebből...el ne bsszák, el ne bsszák..." ott lehűl az ember utána már csak azt várja, hogy akkor mi is lesz a végkifejlett.
Összességében elég korrekt volt! Rég paráztam, izgultam így végig filmet!
A feleséget azért megbirizgáltam volna! Üdítő volt látni egyszer kétszer a fedetlen lábát ami üde színfolt volt a filmben azon kívül, hogy kb alig volt szerepe egyemmeg! Ethan Hawke -ra összpontosított a film teljes mértékben.
Tényleg jó kis horcsika! -
Lawrence Kasdan lesz az egyik forgatókönyv-író, szóval nem hinném, hogy nagyon "diznis" lesz. -
Én megnézném őket,úgy,mint kb. Obi volt öregen,és persze Vader is. Csak úgy a háttérben,Luke mint mester,és Han mint kiöregedett kalóz.:) Persze azért írtó jó sztori kell hozzá,és lehetőleg nem csili-vili környezet. Jobban kellene tükröznie az alap triológiát,igaz eltelt pár év. És természetesebben sütétebbre,komolyabbra venni a dolgokat. Úgy mond felnőttesebbre,bár nem tudom,hogy Disney-nél mennyire lehetséges ez. a lényeg,hogy így előre ne tudjuk,majd talán meglátjuk mit hoznak össze. Nagyon fontos lenne megtalálni a megfelelő szereplőket hozzá,kik hitelesnek is tűnjenek. -
Pedig érdemes. -
Pontosan. -
nem értek egyet :) az új részeket várom, de valahogy nem akarok öreg luke-t meg han solo-t. jó volt az ugy ahogy vége lett :) -
sandor8206 #71833 az igazi rajongóknak is 3 film jön be :-) -
Volt 1. része is? Nem láttam... -
Fú, a készülő Host 2 is várós:
-
Engem sem izgatnak a "remake"-ek... mert, ami jó volt eddig a trilógiában, elszúrta az "új trilógia", és csak elcseszhetik az újabb részek...
Persze, akinek CGI-re, meg 7.1-es hangzásra, új tini-színészekre izgul a lelke, Walt Disney-s kiadásban, az úgy is első nap megnézi IMAX 3D-ben az összes új részt, ami nyugdíjas koráig, évente dőlni fog... s ezzel, gyakorlatilag a pénztárcájával, megszavazza a sorozatot.
Én meg majd akkor nézem, ah esetleg nem lesz más és/vagy még sem szúrják el nagyon... -
igazad van, de én már ott elbuktam a rajongósággal hogy ha 6 filmből csak 3 jön be -
sandor8206 #71828 aki az ep.7 nem várja akár az öreg Fordot és Hamillt, az nem igazi rajongó -
én a thrawn trilógiának örülnék, de az esélytelen, pár évvel játszódik a jedi visszatér után.. bár már hanéknak ott megszülettek a csöppségek.
vagy totál spinoff szálat vesznek elő, de szerintem az nem érdekük, a jól bejáratott karakterek kellenek nekik hogy eladható legyen az egész. -
:DDD Get over it
A LOL az hogy komolyan gondolják hogy szerepelni fog, bocs de számomra ez vicces. Nem szivesen látnám se harrison fordot se mark hamillt újra öregen egy csillagok háboruja moziban, talán mint cameo? De mint mondtam más történetnek jobban örülnék. -
Én meg örülnék ha az utáni eseményeket dolgoznák fel! Na akkor most mi van? Lehet ezen is drámázni!:D Egyébként miért ne játszatna Carrie Fisher? Ha az ő gyerekeiről lenne szó,főleg ha kb annyi idősek leszenk ,mint Luke volt anno. Hol van előírva hogy csak fiatalok jöhetnek? Ja mert lehet te nem öregszel,és nem tetszene vagy mi? Majd én is LOL-ozlak 60 évesen! (Bár most is megtehetem,mert LOL amiket írsz) Akkor Vader,Palpatine,sőt Obi is mit keresett a csillagok háborújában ?
hozzák vissza Harrison Fordot,Mark Hamillt is. Sok-sok év eltelt,megoldhatnák,csak jó történet kell hozzá. az előzményekről sokat tudunk,vagy is azok akik e világot kedvelik.Nekem személy szerint,az volt az előzmény triológiával agondom,hogy tudtam mi a vége. És főleg,hogy sok remek Jedi csak simán 66os parancs áldozata lett. Persze talán maradtak páran,de afőbb karakterek mind odavesztek,akiket picit jobban meg lehetett ismerni akár a Clone Warsból. -
Ez Leia? LOL. Hát valami bölcs nagymami szerepre talán jó lesz, de azért remélem nem. Jobban örülnék ha nem a 4-5-6 utáni eseményeket dolgoznák fel -
gombabácsi #71823 igen, csak fiatalok és tökéletes testűek szerepelhessenek filmekben!
ezt követeljük mi, a felsőbbrendű röfögő böfögő disznajmaifiatalok
röff, böff -
total recall effektus:D -
Sunrider924 #71821 Ha ezen mulik visszafotosoppoljak 18evesre is akar... -
-
"Carrie Fisher (Leia hercegnő) azt mondja, hogy szerepelni fog az Episode VII-ben. Konkrétan a kérdésre azt válaszolta, hogy “Yes….I thought it was already common knowledge.” Ha tippelnem kéne: ebből valami Leia gyerekei szag árad."
Jujj. -
Amúgy legtöbben a sztorit ekézik, vannak benne lyukak bőven, de összességében, mint élmény szerintem is jó volt, habár TDKR-t jobbnak találtam. -
Ne haragudj de nem hozzászóltam. Ha pedig megszólitanak akkor hadd válaszolhassak már. Leírnád ugyanezt a másik illetőek is? Köszi. -
Befejeznéd ami itt művelsz?
htx -
Szerintem tudtad nagyon jól hogy kikezdte, különben honnan tudtad volna hogy az illető még nem írt top 5 listát, LOL. Szóval nem kell a dráma. -
Sunrider924 #71814 Joker vs Bane: "Madness is like gravity" vs ?? -
viizo #71813 Total Recall / Az Emlékmás (2012)
Len Wiseman az ügyeletes középszer rendezője hollywoodban. Azon kívül, hogy készített két teljesen átlagos Underworld-ot, vmint egy jónak semmiképp, rossznak már inkább nevezhető Die Hard folytatást, sajnos Verhoeven kultfilmjéhez is hozzányúlt.
Hiába a film alapjául szolgáló novellát vették elő, és nem az 1990-es sci-fi közvetlen remake-e, a vizuális feljavításon kívül mindenben gyengébb lett az új. Sajnos utóbbit is majdnem sikerült elrontania az állandóan előjövő lens flare-nek, pedig rájöhettek volna, hogy életszerűbb nem, ellenben felettébb idegesítő lesz a fényeffekt egy idő után.
Colin Farrel nem olyan szerethető figura, mint Schwarzenegger volt, annak minden darabosságával és ügyetlenségével - Jessica Biel pedig csak halvány utánzata a 90-es éves belevaló Melinájának.
A fentiek ellenére a filmet rossznak azért nem nevezném - csak épp jónak sem. Emiatt ebben a formában kár az alapanyagért - és kár, hogy a rendező ismét hozta a formát.
10/5 -
Mondjuk itt Bane-nél nem lehetett sok arcmimikát felfedezni,ugye ami érthető is. :) Joker többet tudott játszani,bár én valahogy sosem kedveltem az ilyen pszichopata beütésű bűnözőket. Mert nem tudom elhinni,hogy annyira profik,és legyőzhetetlenek. Kissé ripacskodásba hajlanak. Bár lehet utóbbi miatt hiszik azt magukról,és nem számolnak hogy jön valaki aki megállítja őket. -
Még annyit az ázsiai alkotásokhoz,hogy nagyon jól szólnak,legtöbb DTS-ben,és valamit ott tudnak a hangmérnökök,mert kegyetlenül dinamikus hangzásúak. :) Nem csak esetleges akcióknál,robbanások, egyébb effektektél. -
Batman: The Dark Knight Rises
Teljesen rendben volt. Ha össze kéne hasonlítanom az előző résszel akkor nehéz dolgom lenne. Mindkettőben vannak dolgok amik jobban tetszettek mint a másikban. Pl. Joker szerintem jobb volt mint Bane, itt viszont jobb volt a sztori. Mindenesetre jöhet a következő Batman film, én meg fogom nézni :)
9/10 -
Szólás szabadság van nem? Akkor meg szerintem belehet fejezeni itt a pattogást!
Nem is tudom ki kezdte az egészet,én csak reagáltam normálisan az itt történtekre,egy kis irományban,de te egyből magadra vetted a dolgokat. Így legalább célba ért,ennyi. :) Részemről befejezve az egész.
csocso: Szerintem is jó lett,nekem bejött az úgymond lassúsága a filmnek,és nem csili-vili akciópörgés volt. Meg is lepődtem,hogy tetszett.
tomsolo: Arahan az vicces film,nekem anno tetszett. Bittersweetet is láttam,de már nem is emlékszem. Ami bejött az a Bangkok dangerous,éa romantikusban a Last Quarter (Chiaki Kuriyama-ugye Kill Bill-ből GoGo :)