1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Én meg örülnék ha az utáni eseményeket dolgoznák fel! Na akkor most mi van? Lehet ezen is drámázni!:D Egyébként miért ne játszatna Carrie Fisher? Ha az ő gyerekeiről lenne szó,főleg ha kb annyi idősek leszenk ,mint Luke volt anno. Hol van előírva hogy csak fiatalok jöhetnek? Ja mert lehet te nem öregszel,és nem tetszene vagy mi? Majd én is LOL-ozlak 60 évesen! (Bár most is megtehetem,mert LOL amiket írsz) Akkor Vader,Palpatine,sőt Obi is mit keresett a csillagok háborújában ?
    hozzák vissza Harrison Fordot,Mark Hamillt is. Sok-sok év eltelt,megoldhatnák,csak jó történet kell hozzá. az előzményekről sokat tudunk,vagy is azok akik e világot kedvelik.Nekem személy szerint,az volt az előzmény triológiával agondom,hogy tudtam mi a vége. És főleg,hogy sok remek Jedi csak simán 66os parancs áldozata lett. Persze talán maradtak páran,de afőbb karakterek mind odavesztek,akiket picit jobban meg lehetett ismerni akár a Clone Warsból.