[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sinister (2012) IMDb
Az év legérdekesebb és legötletesebb horrorja! számomra...
Paráztam! Komolyan rajtam volt a film háromnegyedéig az adrenalin! Sötétben egyedül a szobában néztem. Eleinte furcsán indult. Egy író aki egy új könyvén dolgozik ami egy vagy több gyilkosságról szól és elkezd nyomozgatni. Ja nem is ez volt a fura. A kezdő kép ami fogadott! Super 8as film felvétel amin volt egy...
Feléig, háromnegyedéig végig izgultam az egészet mert jól volt adagolva a parapaprikás csipsz. Aztán ahogy derültek ki a dolgok úgy csökkent ez a para faktor és jött a "na... mi a pcsa lesz már ebből...el ne bsszák, el ne bsszák..." ott lehűl az ember utána már csak azt várja, hogy akkor mi is lesz a végkifejlett.
Összességében elég korrekt volt! Rég paráztam, izgultam így végig filmet!
A feleséget azért megbirizgáltam volna! Üdítő volt látni egyszer kétszer a fedetlen lábát ami üde színfolt volt a filmben azon kívül, hogy kb alig volt szerepe egyemmeg! Ethan Hawke -ra összpontosított a film teljes mértékben.
Tényleg jó kis horcsika!