Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Victor1103
Sorsügynökség

Több scifi elemre számítottam, de a jó sztori miatt ennek ellenére is végig lekötött.

8/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

tigeroo
off: a fluor gyerek 18 évesen anno megnyerte az animal cannibals tehetségkutatóját többszáz amatõr MC közül, azért az már valami.

(jött 1 lehetõség, meglovagolták, ki nem tenné ezt??? õk terítik a moslékot, de a tömegek mégis zabálják)
Férfibecsület

Ez FANTASZTIKUS volt! Minden perce lekötött! Egy iszonyat jó életrajzi dráma😊 Robert De Niro még mindig az egyik kedvenc színészem, Cuba Gooding Jr.-ban pedig kellemeset csalódtam😄

Mindenkinek csak ajánlani tudom!
9/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kaposi1
VIVA Comet Díj =

A legjobb férfi elõadó SP lett, a legjobb új elõadó címét Fluor Tomi kapta meg. A rendezvényt egyértelmûen õk ketten uralták, a díjak mellett a legtöbb sikítást is õk kapták a közönségtõl.

Van még kérdés?<#falbav><#violent><#gun><#boxer>

Te talán ott messze Amerikában vagy olyan szerencsés hogy errõl a két szánalomról még csak nem is hallottál.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sir Quno Jedi
evvan, a szenny kell ezeknek

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
Ha videotekam lenne most zarnam be a boltot!!!
5 perce fejezodott be az MTV movie awards.....
Twilight Saga vitte el a legtobb dijat! WTF??????????? <#wilting>

Best Male Performance
Best Fight
Best Kiss
Best Female Performance
Best Movie of the Year - EZT ELVITTE AZ INCEPTION ELOL!!!

WATTTTAAAAFUUUUUCK???
CSOCSO
te mit szivsz?????????
teljesen ellen uszol az arnak!

amiota kijottek a HD trailerel szornyulkodom hogy a majmok annyira gagyi grafikaval vannak megaldva hogy nemigaz! eszmeletlen gagyik ahhoz kepest hogy az avatar csapataval vannak reklamozva. A king kong igenis jobban nez ki a ket kepen. azok a majmok maximum valami jatek atvezetojebe illenenek bele!
Tyler1
Xerxes projektet is elhalasztották 2013-ra imdb szerint. fuck you Snyder, hogy ilyen baszott agyament szupermen filmeket vállalsz el helyette, tököm tele a szuperhõsökkel már...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
A sas

Alacsony költségvetés, majdnem hogy B-kategória, de abszolút nézhetõ. Hanyatt nem vágtam magam az izgalomtól, a látvány sem épp lenyûgözõ, de a forgatókönyv egyszerû, mint a bot, ezért végül is lekötött(bár a vége elég nagy baromság, de megbocsátható).
6/10

Hiányzik má' egy nagyobb volumenû, Gladiátor-féle kalandfilm.

Pedig vannak fasza angol filmek. A horror mûfajban egyenesen kiválóak.
nemtom, nekem olyan ellenszenvesek <#nemtudom>. Sokszor nagyon modoros.
Vicky, Christina, Barcelona 10/10 nekem nagyon tetszett
REALista
Nagy hiba...<#levele><#levele><#levele>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tigeroo
xmen first class

kellemes volt, a wolverine jelenet ütött :😄😄😄😄😄
bár a 2 fõszereplõn kívül sajnálom hogy a többi mutáns jellemfejlõdésére nemvolt elég idõ.

lehet ezt így is kéremszépen, darkos meg minden lófasz ami kell.
fú, én angol filmet nem is nagyon nézek meg. <#shakehead>
A két angol színész helyett Jaynek és Néma Bobnak kellett volna Paullal összefutnia. Akkor erõs film lett volna, így se rossz, de az angolok pudingok.
film
Most láttam a Dog Poundot, a magyar paicra még nem jött be, ütõs fil nagyon, erõs 8/10-es a mûfajában.
http://www.imdb.com/title/tt1422020/
Paul

Szerintem egyáltalán nem volt vicces.Eléggé hosszú is volt,untam nagyon.Egyedül Paul volt jó fej,de ezek az angol színészek valami eszméletlen idegesítõek. Az ûrlény vitte el a egész filmet...és ez gáz.

5/10

Dynamic
Igen, miért?

"Úgy tudjuk, az elõzetes vizsgálatok alapján a Lurdy és az Aréna mozikban készülhettek a kalózkópiák alapjául szolgáló kamerás felvételek. Mindezt vélhetõen a kópia jelzése segítségével derült ki, illetve az Arénában adják a kérdéses filmeket eredeti nyelven. "

Lehet, hogy szerencsétlen fogalmazás, de ez totál úgy lehet érteni, hogy a 2 mozi közül csak az Arénában adják eredeti nyelven, vagyis kizárásos alapon a Lurdyból meg szinkronos verziók kerültek ki.
Szerintem meg jó volt. 😄

precision
akkor már csak az a kérdés, hogy a kérdéses "kópiákon" van e magyar felirat, mert szerintem a moziban azért raknak rá magyar feliratot

én még sosem találkoztam olyan filmmel torrenten ami kamerás, eredeti hang és magyar felirat van rajta

de hát õk tudják 😊

Bazinga!

precision
és a majmok nem CGI -k voltak hanem maszkok

Bazinga!

Totti5
"Úgy tudjuk, az elõzetes vizsgálatok alapján a Lurdy és az Aréna mozikban készülhettek a kalózkópiák alapjául szolgáló kamerás felvételek. Mindezt vélhetõen a kópia jelzése segítségével derült ki, illetve az Arénában adják a kérdéses filmeket eredeti nyelven."

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

precision
volt egy ilyen majmok bolygója is, Marky Mark -al a fõszerepben és Tim Burtonnel a rendezõi székben 😊

Bazinga!

precision
szerintem rosszul olvasták le Oroszország nevét... azoknál nagyobb kalóz nem kell 😊 elég csak az R5 -re gondolni 😊 valszeg a külföldi torrent oldalakon magyar szinkronos filmek vannak mittudomén svéd felirattal 😄

Bazinga!

Totti5
Elolvastad a cikket?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dynamic
Szerintem ahhoz nem kellenek az emberi vonások. Elég ha mozdulataiban és viselkedésükben megnyilvánul.
Dynamic
A magyar szinkronos filmek nagy népszerûségnek örvendenek Amerikában és Ázsiában egyaránt. Mint az köztudott.
Guren
ja, nyilván magyarország látja el a világot kalózfelvételekkel. ki más.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

LoSA
Szerintem is szörnyû volt! <#levele>

Guren
mert valahogy érzékeltetni kell, hogy kezdenek emberszerûen gondolkozni?

Guren
a king kong 207 millióból készült, a majmok bolygólya 90-bõl. van egy kis különbség, akkor is, ha 6 a king kong 6 évvel ezelõtti.

Sir Quno Jedi
Green Lantern Emerald Knights

Ez obabaxott! Minõségi animáció, izgalmas, tanulságos, érdekes. Hihetetlenül felfutott ezen filmek minõsége az utóbbi években. Ezeket akár moziban is meg lehet nézni zokszó nélkül (annál klasszissal jobb, mint ami ott megy). Ezúttal egy nagyobb sztoriba ágyazva kapunk rövidebb sztorikat (akár rumour szintûeket) a GL Corp-ról. Aki szereti annak kötelezõ, mert ez már tényleg profi iparosmunka minden szempontból!!! ITT kezdõdik a képregényfilm.

Egy újonc, Arisia Krona sztoriján keresztül megismerhetjük az elsõ Lantern sztoriját, Kilowog kezdõ lépéseit, Laira visszatérését a Golden Dragon-hoz (egyik legszórakoztatóbb sztori és ráadásul Kelly Hu adja Laira hangját), Abin Sur legendáját (és a Sinestro jóslatot), a vadászatott a legnagyobb Lantern-re és még jó pár meglepi vár ránk...

9/10 (nem lehet ebbe a filmbe belekötni)

Mogo 4 prez!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én azon röhögtem hogy ha akkora mindenhatók akkor úgy is elintézhették volna a dolgot hogy a fõhõs sosem jön rá a dologra (+ az ügynökség létezésére) pl XY-t másnap véletlenül elüti az autó stb... de nem õk ilyen náci/ruszki titkosrendõrséges stílusban álltak hozzá a dologhoz...
tigeroo
spoiler:

igen gyerekmese, ne feledd hogy a végén ott volt az "epic" 5 népek csatája (+1 a sasok), amit egy ügyes húzással egyszerûen skippelt az író.
Dynamic
De miért lett emberszerû? Ezt már korábban is kifejtettem. "Grafikailag" nincs gond, de miért vannak emberi vonásai? Egy csimpánznak nem úgy kell kinéznie, mint egy csimpánznak?
Sorsügynökség

Jó filmet vártam,de nem kaptam meg.A történet talán "eredeti" volt,bár ezeket a kalapos embereket a Fringe-ben már láthattuk.Nekem valahogy nem jött át,amit elakartak mondani ezzel a filmmel,a nagy önfeláldozó szerelem...vagy hasonló.Néhol eléggé unalmas volt,sõt elég sokszor.Csalódott vagyok 😞 Sajnos nem lett jó.

5/10

amúgy nem rég volt az HBO-n az Árvaház címû spanyol film. 10/9. Nagyon jó volt, csak egy szál nem volt benne eléggé végig víve, illetve sajnos csak egyszer nézhetõ
ja igen voltak benne valami sötét meg világos királyok, meg hogy ezek a királyok valami kikötõvárosban laktak, és eldugták a pénzt egy bányába. meg egy sárkány ült a gyûrûn, és ezen siránkoztak a tündék. Meg valami ürge át akarta úszni a folyót, de lehúzta a gyûrû és megfulladt. Valami ilyesmik voltak benne, de legalább öt éve olvastam, és nem nagyon érdekelt, szóval nem emlékszem.
A gyûrûk ura filmeknek szerintem az volt az igazi újítása, hogy kitalálták a tónusos felvételeket. Hogy mindig volt valamilyen alapszíne a képnek, és a színek azon belül érvényesültek. Vagy legalábbis sok ilyen volt benne. Engem a történet annyira nem érdekelt. Mondjuk én fõleg arra emlékszem, amit olvastam (és nem tudnám rekonstruálni a dolgok folyamatát), és ott a történet nem volt annyira jól megírva. A filmbõl viszont csak az maradt meg, hogy nagyon sok volt benne a hülye pátosz.
Szóval ha már itt tartunk A gyûrûk Ura 6/10. Egyszer jó volt, de nem égek a vágytól, hogy még egyszer megnézzem õket. <#nemtudom>
Igazából én úgy hallottam,hogy több középföldével kapcsolatos kisebb történet van+szirmalinok és ezt gyúrták össze.Igazából a Hobbit/Babó egy gyerekmese. Szóval eléggé át lesz írva az egész,Gyûrûk Ura sötétebb hangulatúra.Nem kell aggódni,a jól bevált módszeren nem fognak változtatni. 😊

ugrált a mezõn és közben lantozott <#pardon1>
fú, én ezeket anno olvastam, de kicsit uncsi volt. illetve a szilmarilok az nagyon uncsi. Abban ha jól emlékszem versikék voltak valami toma bombabillrõl vagy micsoda <#nemtudom>
Igen,az új fordításban már a Hobbit címmel jelent meg.+még magába foglalja a A szilmarilokat,meg kiegészítõ történeteket. Így tudom.

mármint hogy akkor ez most a babó megfilmesítése?
Azért,hogy kapcsolatba hozhassák az elõzõ részekkel.Ezáltal többen fogják megnéuni...Frodo fogja nyitni és zárni a történetet.Legolas meg csak a háttérban fog állni.Nagy szerepük nem lesz.

tigeroo
most nézem a hobbit (2012) infókat, elijah wood + orlando bloom mi a faszt fog keresni a filmben?
Tyler1
Sorsügynökség

Azt hiszem meg van az év legnagyobb, legfatálisabb baromsága. Néha már kínomban felnevettem, ahogy ezt a filmet komolyan akarják venni a színészek. Damon, nem is értem hogy keveredtél ebbe bele...
/10