106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
úgylátom előkerült egy bugatti is :D
örülök hogy kitudta nőni magát ilyenre a frencsájz, nekem bejött mindig is a f&f széria -
Ami engem aggaszt: a 200-al száguldó tank... -
vass17 #73526 Ezt a szériát nem tudom megunni :) Ráadásul a trailer alapján az eddig leglátványosabbnak tűnik, nagyon várós :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aha, akkor mégiscsak vitték a rabszolgákat. Csak engem megzavart, hogy az odautat nem látjuk, és az ültetvényen meg sok a rabszolga. Ebből gondoltam, hogy onnan veszi a rabszolgákat - rosszul.
Kösz. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az apósa rabszolgákkal kereskedett, és ő hozta el az értük kapott pénzt, illetve a szerzősédt, hogy mostantól ők látják el azt a bizonyos ültetvényt is, ahol szemtanúja lesz a korbácsolásnak. A szerződést a végén említik (mikor elégeti, és mondja hogy ő nem vesz részt ebben többet) a pénzt én is csak tippelem. :) -
Biztosan.
De a akkor a világ legnagyobb tudósai, fizikusai és antropológusai is hiába elmélkedtek ilyesmiken... -
Igen - megnéztem mindent.
S bízom benne, hogy nem csak nekem tűnt fel a Prodigy áthallás a Fast & Furious 6 végén :) -
Ezek a Super Bowl alatti reklámok? +1 ment rá egyébként. -
-
Értelmetlen mondatok: szevasztok. -
Ez az, te vagy az én emberem, friss élményekkel! A véleményem amúgy nagyon hasonló a tiédhez.
Erre válaszolj ha tudsz légyszi: vitorlás-hajós szál:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért volt az ügyvédsrácnál arany? Nem rabszolgát venni ment a szigetre? Miről szólt a szerződés, miért kellett mellé pénz? Vagy pont amerikából vitték a rabszolgákat a szigetre, azért kapta a pénzt? Megpróbáltam újranézni ezt a részt, de nem lett világosabb. Kösz. -
Prometheus 3D.(1080p)
Az alapötlet jó és sokat vitatott. Honnan származunk?
A film (nem meglepően) kizárja a Darwini elméletet. Akit érdekel a téma, már tisztában van az emberi test és logika bonyolultsági fokával.
Látványilag okés (a 3D szuper) morálisan már kevésbé.
Ugyanaz a baj vele, mint mondjuk a Függetlenség napjával..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A film feltételezi az intelligens nem földi létformát, de legfőbb célja, nem a hitünk megerősítése a teremtésben, hanem az, hogy akik ideérkez(het)nek bármikor is csakis pusztító szándékkal jöhetnek.
Csak magánvélemény, nem kell elfogadni de elgondolkozni érdemes róla:
ha teremtettek minket, miért pusztítanának el? Születünk, élünk, és meghalunk. Mindenki. Maga a tökély. Túlnépesedés kizárva. Maradhatna a Darwini elmélet (mindenki ismeri, hisz ezt tanultuk annó) csak ezzel meg az a baj, hogy ez is csak egy elmélet. Amit totálisan cáfol mondjuk a "tiltott régészet" elmélet is többek közt. Mindenki hisz valamiben. Még az ateisták is. És senki sem él örökké. Talán rosszul gondolom, de inkább éljünk vidáman és boldogan, szabadon és örömmel, mint sem hogy olyan dolgokon rágódjunk, ami felhergel mert a választ nem leljük.
Erre ez a film ébresztett rá. -
Cloud Atlas
Nagyon bejött. Jók voltak a történetek, tetszett ahogy összekapcsolták őket, remekül elmaszkolták a szereplőket. (A végén a ki volt kicsoda montázs nagyon jó ötlet.)
Annyira azért nem tartom mélyértelműnek, mint ahogy sokan próbálják beállítani, de elgondolkodtató. A látvány is nagyon ütősre sikerült, a gyakori váltásoknál mindig lehet tudni melyik történet folytatódik, mert mindegyiknek egész más a hangulata vizuálisan is. Talán az egy apró malőr az a nem ázsiai színészek ázsiainak maszkírozásában volt, ott néhol kilóg a lóláb.
Mindenképp meg fogom nézni még párszor, hogy levadásszam a rejtett utalásokat :)
8/10 -
Én szavaztam is rá a versenyben -
SzinesGeza #73514 Segítek: ló - Kawasaki Z900 -
Ezer éve hangoztatom, hogy Sir Sean Connery volt a legjobb Bond. S az ő szerepléseivel voltak a legjobb Bond-filmek is. -
Jesus fuckin' Christ :O Can't wait
-
Halálfutam 3
Ugyanaz a sztori, ugyanaz a cast, ugyanaz a minőség, csak börtön helyett most Dél-Afrika a terep. -
Vasálarcos? :D
Egyébként nagyon tetszenek ezek az utalgatások benne, főleg a Franco Nero meg a Django féle jelenet. -
Igazából nem olvastam utána ennek, lehet nem is így van, de amióta láttam a filmet, szeretem ezt elhitetni magammal, hogy kapott egy befejezést a sorozat :D Túl sok a hasonlóság, hogy véletlen legyen :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annak is ott lett vége, hogy egy királynő a Föld felé tart. -
Prof William #73508 Végignéztem a sorozatot de az már nagyon régen volt. De nem tudtam hogy ezt annak a befejezésének szánták.
Azt hittem, csak egy sima film. -
Ha végignézted a Starship Troopers animációs sorozatot, akkor sejteni lehet, hogy ez a film annak a nem hivatalos befejezése. Ugyanis a sorozat nem kapott befejezést, elfogyott a pénz, de pont ilyentájt akadt meg a sztori, mint amit a filmben látunk. Persze így nem lehetett volna eladni, a saját lábán is meg kell állnia a filmnek, ezért voltak benne változtatások, de aki rajongója a sorozatnak, az láthatja, miről van szó :) -
SzinesGeza #73506 Megnéztem még egyszer a "Django elszabadul"-t és találtam egy nagyon jó részt.
A végén a lóval amit csinál?! Megvan melyik filmre utal? ;) -
Skyfall sem volt rossz, épp most néztük meg.
Az fura, hogy nem ugyanazzal az ellenséggel folytatták, mint az előző kettőben, dehát kellett egy kilépő M-nek és azt aránylag jól megoldották a kis buzi volt ügynökével. Tán a következő két részben újra bejön a Quantum. -
Lawless - Fékezhetetlen (2012)
Szeretem a gengszter filmeket szóval nekem nagyon bejött főleg, hogy igaz történet alapján készült a film. Shia Labeouf -nak meg teljesen jól állt ez a komolyabb szerep a megszokott robotos bénáskodás után. Tom Hardy is jól hozta a kemény és csendes figurát. Szinkron miatt sajnálkozok kicsit mert Hardy-nak elég kaki hangot adtak viszont a parasztos stílust elég jól érzékeltették. Boardwalk Empire fanoknak kötelező! -
Skyfall
Egy jó film, de nem jó James Bond film. Bond-nak legyenek speckó kütyüi, valamint legyen pörgősebb. Ilyen stílusban vannak más jó kém/titkosügynök filmek.
Ez biztos szakmai ártalom, de a számítógépes "mágia" nálam teljesen lerombolta a film hangulatát. Az hittem a Kardhal meg Die Hard 4 után már nem kell újra átélnem ezt a töménytelen baromságot. Hightech kütyük nincsenek, de 200"-os TV-n megy a hollywood hack...
6/10 -
Prof William #73502 Starship Troopers: Invasion
A remek első, a vállalhatatlanul szar második és gyenge közepesnek is csak nagy jóindulattal nevezhető harmadik rész után már nem igen reméltem semmit.
Amikor viszont megtudtam hogy Shinji Aramaki ( Halo Legend, Full Metal Alchemist) is részt vesz projectben valamint hogy CGI lesz az egész már megengedtem magamnak némi reményt.
A japánok anno már csináltak egy animációs sorozatot a ST univerzumból, (adta anno a magyarTV-is)ami nem is sikerült rosszul.
Ez a film is hasonló. Based on, vagyis NEM a filmeket veszik alapul, hanem inkább a könyveket. Pl itt nem bokorugrók harcolnak a bogarak ellen, hanem az utolsó katonának is komoly, szinte már erődszerű páncélzata van és akkora tűzereje, hogy szinte bármit le tud szedni. Ezen kívül mechek és mindenféle durva fegyó is részt vesz a harcban.
Pár karakter (Rico, Ibanez, Carl)itt is szerepelnek de se külsőre, se belsőre nem hasonlítanak a filmbeli énjükre.
A film szinte az elejétől a végéig jó pörgős, szinte sosem ül le és nem spórolnak a vérrel, valamint a szereplőkkel sem.
A CGI jól sikerült, az arcok persze nem azt még nem ma fogják megoldani.
Remek, pörgős bogármészárlós akciómozi.
Voltak benne hibák de etől még teljesen élvezhető volt.
Simán hozta azt a hangulatot amit a Star 2-3 még csak meg sem tudott közelíteni.
8/10 -
SzinesGeza #73501 "hihetetlenül erőltetetten használták a kütyüket"?
Volt egy jeladó összesen. :) -
Egyetértek! A CR és a QoS együtt egészen jó filmek.
Viszont a Skyfall az eddigi legkevésbé Bond! Mondom ezt úgy, hogy anno a CR-t is savaztam. Azt mondtam, hogy maga Bond nem Bond. Na hát ebben meg aztán tényleg nem az, semmi váratlan húzás, semmi megérzésen alapuló, logikátlannak tűnő cselekedet. Az egymondatos beszólások visszatértek, de minek?!
Lényeg a lényeg, hogy most fejeztem be a Bond-maratonomat, vagyis végignéztem pár hónap alatt mind a 23 (+1) filmet.
A rövid verdiktem: Connery a legjobb Bond, az ausztrál csóka a legszarabb. Moore nem is olyan rossz, mint amire emlékeztem, sem Dalton. Brosnan meg egy köcsög :D
Az agyon hozsannázott Skyfallról meg annyit, hogy hihetetlenül erőltetetten használták a kütyüket, a többi visszakacsintás a régi filmekre szintén izzadság szagú volt. A vége abszolút semmittelen, és nincs benne igazi Bond-girl. Hiszen azok egyik lényege, hogy szerencsétlent végigrángatja a főhős a fél világon, hogy aztán a mozi végén még egyszer megkefélje :D
Úgy tudom a köv. kettő filmet egyszerre forgatják, talán átívelő sztorival. Remélem igazán összeszedik magukat. -
SzinesGeza #73499 Nyilván, de az első mondatot elolvasva eléggé felhúztam a szemöldököm. :) -
Életem legrosszabb 3D mozis filmélménye, 2D-ben, letöltve is elég lett volna 
A 3D önmagában nem rossz a filmben, de nem menti meg a pocsék, logikátlan forgatókönyvet. Nálam ZS kategória.
Bocs mindenkitől, akinek tetszett, abszolút saját vélemény. -
Gengszterosztag K.... jó film! :D Nekem a moziban a Mafia2 játék ugrott be néha! :D -
Akkor hamarosan beiktatom talán..
-
Jó film. Nézd csak meg.
3D-ben nem lehet rosszabb, mint 2D-ben. -
Vélemények Prometheus 3D-ről? Érdemes nekiveselkedni, vagy felejtős?
-
Sokan kritizálják. Én 3D-ben láttam, úgy nem volt rossz..
-
Szerepcsere.
Amikor a szegény gazdagként, a gazdag pedig szegényként boldogul.
Már nem ugyanazt az élményt nyújtotta mint 20 éve..
De Jamie Lee Curtis még mindig dögös benne. Csak miatta 10/8
-
Dean Winchester #73491 tessék?
erre gondoltam -
"a lincoln a vámpírvadász is tetszett" megalol -
Dean Winchester #73489 először azt hittem, hogy a lincol és a lincoln a vámpírvadász ugyanaz , közben nem :D
a lincoln a vámpírvadász is tetszett, a Lincoln-t még nem láttam...
Tökéletes katona 3
az "öregek" hozták a formájukat.
JÓ film volt
10//8