[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #73502 Starship Troopers: Invasion
A remek első, a vállalhatatlanul szar második és gyenge közepesnek is csak nagy jóindulattal nevezhető harmadik rész után már nem igen reméltem semmit.
Amikor viszont megtudtam hogy Shinji Aramaki ( Halo Legend, Full Metal Alchemist) is részt vesz projectben valamint hogy CGI lesz az egész már megengedtem magamnak némi reményt.
A japánok anno már csináltak egy animációs sorozatot a ST univerzumból, (adta anno a magyarTV-is)ami nem is sikerült rosszul.
Ez a film is hasonló. Based on, vagyis NEM a filmeket veszik alapul, hanem inkább a könyveket. Pl itt nem bokorugrók harcolnak a bogarak ellen, hanem az utolsó katonának is komoly, szinte már erődszerű páncélzata van és akkora tűzereje, hogy szinte bármit le tud szedni. Ezen kívül mechek és mindenféle durva fegyó is részt vesz a harcban.
Pár karakter (Rico, Ibanez, Carl)itt is szerepelnek de se külsőre, se belsőre nem hasonlítanak a filmbeli énjükre.
A film szinte az elejétől a végéig jó pörgős, szinte sosem ül le és nem spórolnak a vérrel, valamint a szereplőkkel sem.
A CGI jól sikerült, az arcok persze nem azt még nem ma fogják megoldani.
Remek, pörgős bogármészárlós akciómozi.
Voltak benne hibák de etől még teljesen élvezhető volt.
Simán hozta azt a hangulatot amit a Star 2-3 még csak meg sem tudott közelíteni.
8/10