[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egyetértek! A CR és a QoS együtt egészen jó filmek.
Viszont a Skyfall az eddigi legkevésbé Bond! Mondom ezt úgy, hogy anno a CR-t is savaztam. Azt mondtam, hogy maga Bond nem Bond. Na hát ebben meg aztán tényleg nem az, semmi váratlan húzás, semmi megérzésen alapuló, logikátlannak tűnő cselekedet. Az egymondatos beszólások visszatértek, de minek?!
Lényeg a lényeg, hogy most fejeztem be a Bond-maratonomat, vagyis végignéztem pár hónap alatt mind a 23 (+1) filmet.
A rövid verdiktem: Connery a legjobb Bond, az ausztrál csóka a legszarabb. Moore nem is olyan rossz, mint amire emlékeztem, sem Dalton. Brosnan meg egy köcsög :D
Az agyon hozsannázott Skyfallról meg annyit, hogy hihetetlenül erőltetetten használták a kütyüket, a többi visszakacsintás a régi filmekre szintén izzadság szagú volt. A vége abszolút semmittelen, és nincs benne igazi Bond-girl. Hiszen azok egyik lényege, hogy szerencsétlent végigrángatja a főhős a fél világon, hogy aztán a mozi végén még egyszer megkefélje :D
Úgy tudom a köv. kettő filmet egyszerre forgatják, talán átívelő sztorival. Remélem igazán összeszedik magukat.