106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    OMFG, legyszi csak a kritikarol felejtkezz el ebben az esetben ha lehet!
  • Zephyr Retiring
    Nézendők listára tettem :)
  • CSOCSO
    Legelso kommentemben irtam, hogy nagyon jol ereztettek, hogy mennyire hosszu ido volt mire igent kaptak mert a film elso ket oraja is kuuurva lassu es unalmas volt. Azt is irtam, hogy szamomra a masik film se volt egy nagy durranas de azokutan a ZDT nagyon gaz volt. Ha te a szineszekbol levagod, hogy milyen volt a film akkor sajnallak. ZDT ben a csajon kivul SENKI nem nyujtott semmifele erdekes alakitast a masik filmben levo szineszekhez kepest.
  • CSOCSO
    "hogy a ZDT követi az eseményeket pontosabban, a rajtaütés is ott van pontosabban ábrázolva, de el tudom képzelni ez milyen fasza lehetett a másikban :D"

Tehat a masikat nem lattad de azert kijelented melyik volt pontosabb? Amugy ha rakeresel volt interju azzal a csavoval aki lelotte Osamat.. nezzuk csak:

"Shut up!" This is what the Shooter said to the screen when a Navy SEAL team character yells "Breacher!" He later explains to Bronstein that no one would ever yell that during an assault and that "deadly silence" is standard practice. A hand signal would have sufficed.

"The Shooter laughs... when the screen reads, "Based on firsthand accounts of actual events," at the beginning of the film."

"The mission’s length
    It took “way too long” compared to the actual events of May 1, he said — and its tactics “sucked.”

"When Osama went down, it was chaos, people screaming. No one called his name." The Shooter says there was no whispering of bin Laden's name -- as is portrayed in the film.

"Shooter caught in "Zero Dark Thirty" include the fact that the stairs inside bin Laden's compound were configured inaccurately, the German Shepard in the film was actually a Belgian Malinois and no one spoke -- even inside the choppers."

stb.

Nem mondom, hogy a masik jobb vagy nem de azert koszonjuk a hozza nem erto kommentet
  • IXEMGabeo
    Az út (2009)

Fsz: Viggo Mortensen, Charlize Theron, Robert Duvall

Ezt a filmet látni kell pláne azoknak, akik szeretik a posztapokaliptikus témát. Ennél jobbat nem láttam még ebben a kategóriában...

10/10
  • tomsolo
    Irónia volt bakker. :)
  • Blasta
  • a.carkey
    Anakin és Obi Van párbaja? Pamela Biztos?
  • Blasta
    Jaja, tudom :)
  • Tikal #74200
    Egyebkent mikor elkezdtek forgatni a filmet oszama meg elt, a film inkabb errol a norol szolt volna, mintahogy szolt is..kesobb mikor megoltek irtak at a film veget, szoval ha meg ez se lett volna akkor aztan menne itt az anyazas meg jobban :))
  • Tikal #74199
    LOL, a masik pofon amibe beleszaladtal: az altalad idezett mondatt a Blikkből na, pao, befejeztem ;)
  • Blasta
    En is most fejeztem be a 0Dark30-at, reszemrol is lehetett volna ez jobb.
    2x kezdtem neki, mert 2x aludtam bele, de ez nem is csoda, hiszen 1 oran keresztul szinte semmi nem tortenik.
    Megertem, hogy a valosag a legtobbszor 100x unalmasabb mint barmelyik film, de ez a fele tortenetmeseles engem sem szorakoztat.
    Az utolso 30 perc legalabb izgalmas volt, de csak annyira mint Anakin es Obi Van parbaja az EP3 vegen: pontosan tudtam mi lesz a vege, csak a korulmenyekkel nem voltam tisztaban.
    Dokumentumfilm. Kathryn Bigelow pedig tovabbra sincs a kedvenc rendezoim kozott, ezzel a filmmel nalam nem sikerult a botranyosan szar Hurt Locker-en javitania.
  • Blasta
    Fingom nincs, nekem nem hianyzott semmi, en csak forditottam Neked
  • a.carkey
    Meg a fél szökés játszik benne. :)
  • Tikal #74195
    Legalabb ne mennel hazhoz a pofonert...

ugy tunik itt te vagy aki Blikk-et olvass, remelem a guardian eleg jo lesz neked. De ha gondolod csak lapozd fel az osszes akkori cikket, szinte mindenhol megemlitik hogy NEM szokas a tengerbe temetni iszlam szerint... akkor temetnek csak tengeren ha ott halt meg az illeto..
  • Tyler1
    Úriten
    Azért ha lesz némi szabadidőd, te is olvasgass kicsit(ne Blikket). Na páo, befejeztem.
  • Tikal #74193
    LOL, most becopyztál ide forrás megjelölés nélkül egy mondatot... legalább ne égetnéd magad itt, akár melyik cikket elolvasod oszama haláláról, leírják világosan hogy ez nem szokás, max akkor ha tengeren halt volna meg, de ez így elfogadhatatlan volt....
  • Tyler1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "az iszlám előírja, hogy a halottat a lehető leghamarabb, általában huszonnégy órán belül fehér gyolcsban kell eltemetni vagy hullámsírba ereszteni."

Offot befejeztem.
  • Sir Quno Jedi
    szerintem MÁRIS túl sokat tudtok a ziszlámról, szal. javaslom gvantanamót csoportos látogatásra, de nem retúrral... :_D
  • Tikal #74190
    Szerintem meg te nézz utána, de ha már van is rá forrásod, akkor kérlek linkeld. Az iszlámban földbe temetnek, koporsó nélkül, mekka felé fordítva a holttestet....
  • Tyler1
    Akkor nézz utána, hogy mik az iszlám szokások. A többi meg bullshit.
  • Tikal #74188
    iszlám szokás szerint nem szokás hullámsirba temetni, fel is voltak háborodva, de gondolom azzal is tisztában vagy hogy nem igazán volt olyan ország amelyik befogadta volna a holttestét... az összeesküvés elméleteket meg ne itt inkább...
  • Tikal #74187
    Engem inkább csak az lepett meg, hogy a másik filmet jobbnak találta... én meg sem tudnám nézni, egyszerűen csak rá kell nézni az imdb oldalára, kik csinálták, kik szerepelnek benne, meg megnézni a trailer-t. De lehet neked bejönne, pont 90 percre van vágva ;)
  • Tyler1
    Ez az egész Bin Laden sztori annyira bűzlik, mint állat. 9/11-től egészen addig, hogy az amerikai hadsereg iszlám szokás szerint hullámsírba helyezi a holttestet(mert ők már csak ilyen tisztelettudó nép). Aztán egyből 6 filmet elkészítenek, hogy tudassák a pórnéppel, hogyan halt a Public Enemy No.1. Kb. mintha nyílt napot tartana az USA összes szövetségi kormányszerve. Ugyan már.
    Majd esetleg 100 év múlva feloldják a titkosításokat, aztán kiderül a valódi történet, dehogy ez a ZDT meg a többi társa, akkora félrevezetés mint a bécsi kapu, abban biztos vagyok.
  • Lantee
    Nem tudom, nem láttam azt a bizonyos másik filmet, de ezek után már kíváncsi vagyok rá.
    Félreértesz, nem azt mondtam, hogy legyen benne üldözés, robbanás, ilyesmik, csupán annyit, hogy:
    1. Olyan témából, amiből NEM LEHET rendes filmet csinálni, de csináljanak filmet
    2. Ha már mindenképpen csinálnak, kicsit színezzék ki, tegyék fogyaszthatóvá
    3. Az sem baj, ha kicsit feszesebbre vágják, mert 156 perc az nem kevés, még egy látványfilm esetében sem.

Ennyi. Ettől függetlenül megnéztem, tőlem kapott 5 pontot. Ha mindezt 90 percben letolják, simán kapott volna többet is.
  • Tikal #74184
    én nem csak akkor szórakozom egy filmen ha az olyan rohadtul izgalmas hogy nem birok a seggemen ülni :)

én élveztem így is, és jól szórakoztam rajta így is. nem gyűlöltem én sem jobban bin laden-t mint amúgy, de szerintem ez nem is volt a film célja.... azt viszont tudom, hogy jobban tetszett így a film, mintha tele lett volna érdektelen autos üldözésekkel, robbantgatásokkal, katonás lövöldözös jelenetekkel stb... de ahogy nézem a másik filmnek már a trailer-e is sokkal izgalmasabb :)))
  • Lantee
    Te is leírtad, hogy "10 évig üldözni valakit nem olyan izgalmas"...és nekem is pont ez a bajom a filmmel.
    Ez egy FILM. A Film lényege a szórakoztatás. Pláne, ha az a bizonyos Film 156 perces. Elhiszem és tudom, hogy a hírszerzés kevésbé szórakoztató, izgalmas, pörgős vagy jópofa, mint James Bond, de pont ezért lehet filmet készíteni James Bond címen. A valóság mindig sokkal unalmasabb. Átlagember számára 2 óráig nézni, ahogy néhány kormányügynök szenved az íróasztalnál, telefonál, és aztán megint szenved, minden volt, csak nem élvezetes. Nem érdekel, hogy hiteles vagy sem. Egy filmet ÉLVEZNI szeretnék, elvárom tőle, hogy SZÓRAKOZTASSON. Akár pozitív akár negatív érzelmeket váltson ki belőlem. Ebben a filmben nem tudtam gyűlölni Bin Laden-t, nem tudtam szeretni a CIA-s csajt, nem aggódtam a katonákért, nem érdekelt az egyszeri paki besúgó sorsa sem. Ez dokumentumfilmként elmenne egy NatGeo féle csatornán, de 156 perces, Oscar nyertes mozifilmként aligha.
  • Tikal #74182
    szóval a szar TV filmen jobban szórakoztál mint a másikon?
    egyébként értem én hogy unalmasnak találtad, de az élet már csak ilyen, 10 évig üldözni valakit nem olyan izgalmas, hmm.. kár, hogy a ZDT követi az eseményeket pontosabban, a rajtaütés is ott van pontosabban ábrázolva, de el tudom képzelni ez milyen fasza lehetett a másikban :D
  • Jakuza1
    Na es meselj a Babobol, ki lett volna az ?
  • Blasta
    Sztem nem azt mondta, hogy konkretan Balrog kellett volna bele, hanem egy Balrog-szeru main enemy
  • cylonflatus
    Pont ott nyomtad ki, ahol kezdődik az egész...
  • a.carkey
    Mert pakisztáni területen kellett akcióba lendülni egy atomhatalmat kijátszva, mert hátha benne vannak. Ezért a több hónap a yesre.

Az első film amúgy ugye a szokásos Low Budget kategória ugyanazoktól, akiknek a Battle Los Angeles és Battleship verziókat (meg sok más mocskot) köszönhetjük. :)

Én is végignéztem pár hete, és úgy repült el a 2,5 óra, mint a pinty. Szerintem sokkal értelmesebb film, mint az Argo volt.
  • Jakuza1
    Nekem is ez volt a problemam a filmmel.
    Egy kaptafa a film a Lotral, pedig a ket tortenet kerete es besorolasa teljesen mas. A bugyuta poenok sem ulnek a filmben, tul gyerekesnek hatnak, bar az teny, hogy a Babo inkabb mese volt a LOTR-al szemben. A sarkanyos resszel viszont nem ertek egyet veled, ugyanis a Baboban a foellenseg, Smaug es semmi koze nincs a Balroghoz, igy vetek lett volna belekeverni.
  • Jakuza1
    Jack Reacher
    7/10

Hozta azt, amit a Born hagyateknak kellett volna.
  • mflex #74175
    Die Hard 5

Nem nagyon szokott érdekelni, hogy mennyibe van manapság egy mozi két embernek, ha jól akarja érezni magát, előtte kaja, pia ilyen olyan faszságok, de erre a filmre 1 forint is sok, mert kegyetlen szar!
    A látvány nem minden, inkább csináltak volna egy Ganxta Zoli mellékszálat, még az is jobb lett volna.
    Szar hangulat, szar színészi teljesítmények még Bruce -tól is, és még szarabb forgatókönyv, ez a "ruszkiknál az amerikai rendet rak egy szánalmas vicc". A Die Hard hangulathoz köze nincs, kb egy zs kategóriás akciófilm szintjén mozog, csak itt sokkal jobb néha a látvány.

2/10
  • wantonly
    Hobbit 7/10

Nagyon szép, nagyon látványos, de ezen kívül engem más nem fogott meg a filmben, sem a szereplők nem nyűgöztek le, sem a történet. Persze lehet, hogy ennyi elég is, tényleg elképesztően néz ki.

• Prof William
    Az ilyen öncélú 3D-n én már csak röhögök. A legelső 3D filmekben még elment de még ma is mindig az megy, hogy...

"Fú láttátok a lapba hogy kirepült képből már! Most meg a kard/kéz/balta nyúlik ki a képből. Fúúú de király ez a 3D nem?"
  • CSOCSO
    Seal Team Six: The raid on Osama Bin Laden
    Hetekkel ezelott lattam es nem is maradt meg bennem nagyon mert nem talaltam tul jo filmnek. Mondjuk egy 6/10 et talan megerdemel.

Tegnap leultem megnezni a Zero Dark Thirty c. filmet ami nagyjabol ugyan arrol szol. Seal Team 6 elmegy Osamaert.
    A film hosszzzuuuuuuuuuuuuuuu es nagyon unalmas. Ha a masik film 6/10 akkor ez 3/10! Maga a rajtautes sem volt egy nagy was ist das de hat a szenvedes, hogy elfogadjak odafentrol a muveletet az irto hosszu volt es unalmas; 2001 ota 10 evig foglalkoztak vele, hogy megtalaljak Osamat es miutan sejtettek ,hogy hol lehet eltelt masik 4 honap mire megkaptak az OK-t.
    Vegulis ez a film jobban abrazolta, hogy mi volt a hatterban, mennyire volt nehez meggyozni a nagy fejeseket, hogy tuti ott van Osama.

Ja es ha jol emlekszem a ket film kulonbozo modon abrazolja, hogy mikent leltek Osamara.
  • desigo
    Addig jártam volna moziba...
    Egy-két vígjátékon már az is zavaró,hogy pár idiótának később esik le a poén és fél perccel később kezd el hahotázni.
  • precision
    remélem itthon nem terjed el ez a "jószokás"
    vegye meg dvdn/bluray -en és ordibáljon otthon... :)