1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lantee
    Te is leírtad, hogy "10 évig üldözni valakit nem olyan izgalmas"...és nekem is pont ez a bajom a filmmel.
    Ez egy FILM. A Film lényege a szórakoztatás. Pláne, ha az a bizonyos Film 156 perces. Elhiszem és tudom, hogy a hírszerzés kevésbé szórakoztató, izgalmas, pörgős vagy jópofa, mint James Bond, de pont ezért lehet filmet készíteni James Bond címen. A valóság mindig sokkal unalmasabb. Átlagember számára 2 óráig nézni, ahogy néhány kormányügynök szenved az íróasztalnál, telefonál, és aztán megint szenved, minden volt, csak nem élvezetes. Nem érdekel, hogy hiteles vagy sem. Egy filmet ÉLVEZNI szeretnék, elvárom tőle, hogy SZÓRAKOZTASSON. Akár pozitív akár negatív érzelmeket váltson ki belőlem. Ebben a filmben nem tudtam gyűlölni Bin Laden-t, nem tudtam szeretni a CIA-s csajt, nem aggódtam a katonákért, nem érdekelt az egyszeri paki besúgó sorsa sem. Ez dokumentumfilmként elmenne egy NatGeo féle csatornán, de 156 perces, Oscar nyertes mozifilmként aligha.