1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Seal Team Six: The raid on Osama Bin Laden
    Hetekkel ezelott lattam es nem is maradt meg bennem nagyon mert nem talaltam tul jo filmnek. Mondjuk egy 6/10 et talan megerdemel.

Tegnap leultem megnezni a Zero Dark Thirty c. filmet ami nagyjabol ugyan arrol szol. Seal Team 6 elmegy Osamaert.
    A film hosszzzuuuuuuuuuuuuuuu es nagyon unalmas. Ha a masik film 6/10 akkor ez 3/10! Maga a rajtautes sem volt egy nagy was ist das de hat a szenvedes, hogy elfogadjak odafentrol a muveletet az irto hosszu volt es unalmas; 2001 ota 10 evig foglalkoztak vele, hogy megtalaljak Osamat es miutan sejtettek ,hogy hol lehet eltelt masik 4 honap mire megkaptak az OK-t.
    Vegulis ez a film jobban abrazolta, hogy mi volt a hatterban, mennyire volt nehez meggyozni a nagy fejeseket, hogy tuti ott van Osama.

Ja es ha jol emlekszem a ket film kulonbozo modon abrazolja, hogy mikent leltek Osamara.