106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • gabe paul logan
    azért ne hasonlítsuk össze a két színészt, sőt Sandlert senkivel se, hisz ő úgy elkurvult ebben az idétlen, még egy tubus fogkrémet is eljátszok, csak mert ki tudja miért stílusban, hogy szomorú

Jim Carrey meg a másik szomorú eset számomra, mindig ezt a gumiarcó baromságot kell játszania, hol ott ő tényleg tud színészkedni, csak pl drámáira nem igazán vevőek az emberek...ugyenez Sly esete is...what a waste..
  • Tikal #76167
    sorozatoknál meg még rosszabb a helyzet
  • tomsolo
    The Incredible Burt Wonderston

Háát, Steve Carell sztem Adam Sandler vakvágányainál is rosszabb ettől függetlenül nézhető volt bár eléggé alsó hangon pengették a humor forrásokat, rengeteg kihagyott ziccerrel. Más eredetibb castinggal lehetett volna jobb is - legalább egy Ferell szintű vígjátékhoz fel tudna érni.

Jim Carrey viszont jól nyomta, noha a szerepébe beleraktak minden beteg dolgot - jellemző a filmre , hogy ezek sokkal érdekesebbeknek tűnnek mint a főszereplők vergődései. Olivia Wilde viszont

5,5/10
  • gabe paul logan
    ja, találóan ráhúztak, egy hangzatos nevet :) nem mintha baj lenne vele
  • precision
    fantasy a műfaj pontos megnevezése
  • precision
    pedig simán van olyan film ami nálam plusz pontot/pontokat kapott mert megnéztem eredeti nyelven

a film nem csak a történetről szól... egyáltalán nem mindegy a hangélmény... ha "csak" jó történetre vágyom elolvasok egy könyvet...
    ha egy béna szinkronhang kizökkent a filmből az már régen rossz, lehet akármennyire jó a sztori... egy szinkronnál nem hallom a színész igazi hangját, igazi hanglejtését, akcentusát...stb., (egy jó szinkron SZÍNÉSZ vissza tudja adni, sőt, néha még hozzá is tud tenni...) egy béna szinkronnál pedig fennáll a fenti probléma: kizökkent és rájövök, hogy egy filmet nézek :) oda az élmény... és sajnos nem nagyon tudok normális szinkronszínészt mondani a mostani mezőnyből... 1-2 talán, ők régi nagy színészek akik már évek óta nyomják az ipart :) nem meglepő :)
  • gabe paul logan
    igaz, csak sárkányok, orkok, elfek vannak benne végül is :D
  • tutituti
    Nem vagyok egy Tolkien fan,de azért a Gyűrűk Urát mesefilmnek nevezni, több mint balgaság.
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És ha tegyük fel a vita kedvéért: érzem a különbséget, akkor mi változik? A filmes élményeket átütemezve az élet dolgaira, ha az életben elégedett vagy valamivel, akkor nem vágysz másra vagy jobbra. Minek? A filmekkel is ez a helyzet. Csak épp annyi a különbség, hogy a film rövidebb ideig foglalkoztat, mint az életedben ért jó dolgok. Minden filmnél lesz jobb, de mert az emberek gondolkozása és lelkivilága sokszor nem egyezik másokéval, nem lehet simán eldönteni mi a jó és mi a rossz film. Van aki valahol filmközben távozik a moziból annyira nem jön be neki a film, míg ugyanaz a film képes lelkes követőket, fanokat szerezni magának. De talán jól is van ez így. Rengeteg műfaj és stílus keveredik a filmek világában, így majdnem biztos, hogy egyszer-kétszer rábukkan mindenki a neki tetsző filmekre. Legyen az bármilyen nyelvre lefordítva, vagy eredeti nyelven megtekintve. Biztos vagyok benne, hogy vannak filmek, amiket tök mindegy, hogy milyen nyelven tekintesz meg, akkor is tré marad. Míg más filmek meg akkor is lehetnek érdekesek és szórakoztatóak, ha nem érted a nyelvezetét.
  • Zephyr Retiring
    Az óriásölő.
    Mesefilm kedvelőknek bejöhet (Gyűrűk ura, Harry Potter..)
    Nálam egyszer megnézett darab marad.

Végrehajtók.
    Na ez már jobban az én világom. Pörgős kis sci-fi akció

Mivel volt szerencsém Torontóban megfordulni és picit körülnézni, érdekes volt ezt a futurisztikus filmet megtekinteni ami "ott" játszódik.
  • Tikal #76158
    ezek után vicces lesz hallani egy két embertől, hogy adott filmben milyen jol alakitott a színész , akarom mondani a szinkronszínész :)
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, abbahagyjátok már ezt a dolgot és a saját dolgotokra koncentráltok.
  • Bucser
    BTW remelem anime-t is angol szinkronnal nezel:D
  • Bucser
    Ahogy gondolod:) Remelem tenyleg ugy erzed, hogy szazszazalekban atjott a szineszek teljesitmenye:)
  • IMYke2.0.0.0
    Kösz, majd én eldöntöm.
    Mindenki maradjon és sepergessen a saját háza táján!
  • Seth
    VHS 2

Hasonlóan hátborzongató volt ,mint az első része. Nekem tetszett, bár most mintha kevesebb felvétel lett volna , szívesen néztem volna még párat.A zombis kifejezetten ötletes volt ,hogy a zombin volt a kamera :D
    Ez az új Paranormal Activity, remélem jön majd minden évben , csak el ne laposodjon :)

7/10
  • batman
    Szerintem csak simán nem akart tovább részt venni az ott folyó ügyekben, és inkább elment a csajjal a nő szülővárosába nyugizni.
  • precision
    Érezned kéne a különbséget, igen... egy igazi színész beleéli magát a karakterbe és úgy szinkronizál. A mai fiatalabb szinkronszínészek (tisztelet a kivételnek) pedig csak szöveget olvasnak, kis túlzással. Ráadásul a hangok se illenek az eredeti hanghoz, bár ez a szinkronrendező hibája, nem az övék...
    S.D féle kínrím-szinkronnal meg az a bajom, hogy láttam már belőlük egy párat. S.D is hozzájárult ahhoz, hogy ne nagyon merészkedjek szinkronos film közelébe... :P
    Angolul elég jól beszélek, a külföldi filmek többsége amiket nézek angol nyelven van, így hallom/látom, hogy mikor van félrefordítás. De itt a félrefordítást nem csak véletlen hibaként és hozzá nem értésként említem, hanem szándékos _félre_ fordításként.
  • IXEMGabeo
    ez jól hangzik meglesem mindjár
  • Tyler1
    Dead Man Down / Bosszútól fűtve

A tetovált lány rendezője a tengerentúlon próbálkozott egy új thrillerrel Colin Farrell-el és Noomi Rapace-al a főszerepekben. Farrell a.k.a. Laci magyar bérgyilkos egy alvilági szervezetben, aki családja gyilkosain akar bosszút állni, csak terveibe hirtelen bekavar az ártatlannak tűnő szomszédlány Rapace, és bonyodalom, bonyodalom, bonyodalom. A kritikusok nagyon nem szerették, szerintem teljesen rendben volt(Magon is mindenki dicsérte). Nem lesz az év legjobbjai közt, voltak hibái, összességében viszont végig lekötött, és a Farrell-Rapace páros nagyon jól mutatott együtt a képernyőn. A magyar dialógusok meg külön poén, igaz magyarként vagy 5x kellett visszahallgatnom, hogy értsem :)
  • Tikal #76148
    megkérdezném ki volt johnny depp szinkronhangja, de nem merem :)
  • Bucser
    Nagyjabol Pofan is vagtad az egeszet.
  • bexinho
    Pár filmet ledaráltam az elmúlt héten. Röviden, pontozva:

Broken City - 7/10
    The last stand - 6/10
    Chained - 8/10
    Walled in - 2/10
    Feast - 4/10
  • genndy
    Szvsz nem.
  • tommygear
    a 92-es tökéletes katona folytatásaival érdemes foglalkozni?
  • stargatelost
    Red State (2011)

Hmm... ez a film miért tűnt el így a süllyesztőben? Kevin Smith írta és rendezte, akció-thriller(-horror). Itt sincs róla egy vélemény sem. Na mindegy, érdekes egy film volt, én úgy ültem neki, hogy semmit nem tudtam a sztoriról.

Vallási fanatizmus és háztáji shootout. Sokszor túl lett húzva néhány jelenet, valamint pár dolgot sajnáltam azért, hogy így történt.
    Pl. kurva nagy ötlet volt a csávótól befeküdni halottnak a másik mellé, aztán jó lett volna, ha belülről is aprít kicsit, hát kár érte... Meg a másik kettőért is, bár az első halál borítékolható volt.

6/10
  • tutituti
    Imádtam!

ha jól emlékszem egy nem tetszett benne,az a zenei betét,de mivel azért valahol ez gyerekeknek készült,így kell bele.
  • Zephyr Retiring
    Pont most kezdődött az Ünneprontók ünnepe az RTL klub-on.
    Ez elég agyatlan vígjáték :)
  • IMYke2.0.0.0
    Semmi gond :)
  • Zephyr Retiring
    Eddig úgy gondoltam, hogy minden vélemény egy valamilyen állítás is egyben A T/1-et pedig a magyarokra általában értettem, nem a fórumozókra. Értelem szerűen, ha angol anyanyelvű vagy, akkor szívesebben nézel angol nyelvű filmeket. Ha franciául értesz, akkor francia anyanyelvűt...és így tovább. Gondoltam ez evidens. De talán csak nekem volt az. Legközelebb igyekszem jobban fogalmazni.
  • TaRka0107
    Pont azt nem olvastam, hanem lentről kezdtem és azonnal válaszoltam rá!
    Bocs!
  • Zephyr Retiring
    Elhiszem. De mindent majd a maga idejében.
  • csgj
    Szia! Nekem nagyon tetszett a Stoker, de elég beteges film. Kifacsart lelkivilágú emberek a főszereplői, de nem azok az Addams family féle szimpatikusan groteszk figurák. :-D A színészek meg remekelnek, ez a Mia Wasikowska hátborzongatóan jó alakítást nyújt.
    De leginkább a művészi, stílusos ábrázolás miatt tetszett a film. Én nagyon ajánlom!
  • Zephyr Retiring
    Igen, tudok róla. Mármint hogy jelenleg FF-on még nem működik Amúgy mindegy, mert legtöbbször úgyis droidos mobilról fórumozom.
  • IMYke2.0.0.0
    Jó film.
    Én szinkronosan néztem meg. Többször is.
    Ajánlom figyelmedbe a kötelező 'cuki faktor' karaktert - amint meglátod, tudni fogod :)
  • genndy
    Én a Rango-t tervezem megnézni, belenézés alapján jópofának tűnik. Főszereplő hangja Johnny Depp, a főgonoszé meg Bill Nighy ->
  • ZilogR
    Milyen film a Stoker?!? Kellene vmi jó ma estére!! Vki tud igazán jó vígjátékot? Olyan agyatlan is lehet!
  • Tikal #76131
    :)
  • Tikal #76130
    egyébként teljesen érthetően fogalmaztál, ezért is reagáltam rá: két olyan kijelentést tettél, ami nem egy vélemény, hanem egyenesen állítás, ráadásul az egyik T/1, mintha ismernél itt minden forumozot és a nevükben nyilatkozhatnál...

• Tikal #76129
    Jól mondod, az egyik legváltozatosabb.. az angol is az, hidd el.

Nyilván ha nem beszélsz angolul, nehezebben ulsz le egy feliratos film elé, de ha beszélsz akár középfokon, akkor semmi gondod nem lesz..